Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/11/2022 – 04/12/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 28/11/2022 – 04/12/2022

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, αφού στις 28/11/2022 κορυφώνεται το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, μια όψη η οποία σταθεροποιεί σχέσεις και μας βοηθάει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή. Στις 29/11/2022 η αντίθεση Ερμή-Άρη χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και ψυχραιμία, γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να μην ξεσπάσετε αναίτια στο ταίρι σας. Ο Δεκέμβριος θα μας καλωσορίσει με άκρως ερωτική και παθιασμένη διάθεση, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη. Αν βέβαια βρίσκεστε σε μια σχέση που είναι ήδη κλονισμένη, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανταγωνισμός και ένταση ή να έρθετε αντιμέτωποι με εγωιστική συμπεριφορά από το ταίρι σας. Προτιμήστε λοιπόν να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι και μην φέρετε ο ένας τον άλλον σε δύσκολη θέση. Στις 02/12/2022 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση στην επικοινωνία και δεν αποκλείεται να εμπλακούμε σε συζητήσεις οι οποίες θα μας μπερδέψουν και θα μας δημιουργήσουν ερωτηματικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και αντίστοιχα να προσπαθήσετε και εσείς να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους. Αργότερα την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να δεσμευτείτε ή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις, να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας και να θέσετε στόχους για το μέλλον. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/12/2022, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και να μας κάνει να νιώσουμε ότι δεν είμαστε αρκετοί για τους άλλους. Οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες τώρα και είναι πολύ πιθανό να εξαπατηθούμε ή να εξιδανικεύσουμε ένα πρόσωπο με αποτέλεσμα να απογοητευτούμε. Μην παραβλέπετε τις αρνητικές συμπεριφορές των άλλων και μην δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα που δεν το αξίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 28/11, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα και σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε συζητήσεις οι οποίες θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα και θα μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι φίλοι αυτές τις ημέρες θα είναι οι σύμμαχοι σας, επομένως μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή τους. Στις 29/11 η αντίθεση του Ερμή με τον κυβερνήτη σας τον Άρη θα φέρει εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε πολύ τι λέτε και πώς το λέτε, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην παίρνετε προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι. Η πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου «χρωματίζεται» από την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, μια όψη που μπορεί να φέρει παθιασμένες ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον χώρο των σπουδών σας ή με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι, προσπαθήστε στα μέσα της εβδομάδας να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται εδώ και λίγες ημέρες στον Τοξότη, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τη σεξουαλικότητα. Το διάστημα αυτό λοιπόν θα είναι αρκετά έντονο και παθιασμένο για εσάς και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο ουσιαστικές σχέσεις και επαφές. Τα θέλετε όλα ή τίποτα και δεν θα δεχτείτε να συμβιβαστείτε σε μια επιφανειακή κατάσταση ή να αρκεστείτε στα λίγα. Στα μέσα της εβδομάδας, η αντίθεση του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Άρη θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις και σας καλεί να είστε όσο πιο ψύχραιμοι και συγκρατημένοι γίνεται. Είναι πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και ανασφάλειας, όμως προσπαθήστε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας και προτιμήστε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι. Ο Δεκέμβριος ξεκινάει με μπερδέματα για εσάς, αφού τα τετράγωνα του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας θα σας δημιουργήσουν σύγχυση. Δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις και τα κίνητρα των άλλων, επομένως θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί τόσο με το ερωτικό σας ταίρι όσο και με φιλικά σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά επεισοδιακή για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι, αφού από τη μια πλευρά έχετε τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σας και από την άλλη πλευρά ο Ερμής και η Αφροδίτη κινούνται εδώ και λίγες ημέρες στον Τοξότη, στον τομέα που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 28/11, μια όψη η οποία θα σας χαρίσει θάρρος, σιγουριά και αποφασιστικότητα. Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας ή να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσουν οι εντάσεις και δεν αποκλείεται να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας, αφού ο Άρης από το ζώδιο σας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό, όμως μπορεί στην πορεία να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας κάνει σαν άτομο. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 2/12 αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και σας βοηθάει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα. Το τέλος της εβδομάδας εμπεριέχει σύγχυση και μπερδέματα, αφού στις 4/12 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί απέναντι σε άτομα που σας προσεγγίζουν τώρα, γιατί τα φαινόμενα απατούν. Προτιμήστε πιο δοκιμασμένες οδούς και αφήστε τα ρίσκα για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να βρίσκεται ανάδρομος το τελευταίο διάστημα στο ζώδιο των Διδύμων είναι βέβαιο ότι αισθάνεστε μεγάλη εσωτερική αναταραχή, με αποτέλεσμα να καταπιέζετε τα θέλω σας ή να μην ξέρετε πώς να τα διεκδικήσετε. Στις 29/11 ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας όλη αυτή την ένταση που έχετε εσωτερικεύσει. Μπορεί λοιπόν να γίνετε αρκετά επικριτικοί ή αυστηροί με το ταίρι σας και να ξεστομίσετε κουβέντες που θα πληγώσουν. Αντίστοιχα βέβαια μπορεί και εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρά σχόλια ή με αποφάσεις οι οποίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δημιουργήσει ερωτική έξαψη ανάμεσα σε εσάς και σε ένα συνάδελφο ή σε ένα άτομο που μπορεί να γνωρίζετε από τον χώρο εργασίας σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον παρορμητισμό σας και μην βιαστείτε να εκδηλωθείτε, ειδικά εάν δεν γνωρίζετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις του άλλου. Είναι προτιμότερο να εστιάσετε σε πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και λογική σκέψη και να μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει ιδιαίτερα αποφασιστικούς και έτοιμους να πάρετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά και να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας, αφού στις 28/11 πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη-Κρόνου. Εάν αισθάνεστε κάτι παραπάνω για ένα φιλικό σας πρόσωπο ή για ένα άτομο που επικοινωνείτε από το διαδίκτυο, ίσως τώρα να νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Στα μέσα της εβδομάδας, η αντίθεση που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τη μια πλευρά θα αναζωπυρώσει τα πάθη και θα προσφέρει έντονες σεξουαλικές στιγμές, αλλά από την άλλη μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται αυτές τις ημέρες και μην φέρεστε με εγωιστικό τρόπο απέναντι στο ταίρι σας ή σε άτομα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Στις 2/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό και θα δείτε πιο ξεκάθαρα εάν μια σχέση αξίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω ή όχι. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα έχει γερές βάσεις και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος θα φύγει με ένταση για εσάς, αφού στις 29/11 πραγματοποιείται η αντίθεση Ερμή-Άρη, μια όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειας σας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε στους άλλους όσα καταπιέζατε τόσο καιρό ή να πείτε αλήθειες που οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου θα φέρει έντονα πάθη και μπορεί να αναζωπυρώσει μια σχέση που έχει γερές βάσεις, όμως κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι το άλλο άτομο σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και δεν ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά αυτές τις ημέρες και μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους. Στις 2/12 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αφού μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και παρανοήσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι σημαντικό να μην παρασύρεστε από το συναίσθημα αυτές τις ημέρες και να αξιολογείτε πιο προσεκτικά αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Στις 4/12 το εξίσου απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας καλεί να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και να μην παραβλέπετε αρνητικές συμπεριφορές. Εάν αυτές τις ημέρες επανέλθει ένας/μια πρώην, μη βιαστείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία χωρίς να είστε σίγουροι για τις προθέσεις και τα συναισθήματα του/ης.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 28/11 σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η όψη θα σταθεροποιήσει τη σχέση σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αν και γενικά σας χαρακτηρίζει η αναποφασιστικότητα, τώρα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και θα βρείτε τον τρόπο για να το κερδίσετε. Στις 29/11 η αντίθεση Ερμή-Άρη θα σας δημιουργήσει αρκετή ένταση και είναι πολύ πιθανό να ξεστομίσετε σκληρά λόγια πάνω στα νεύρα σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με επιθετική συμπεριφορά ή να ακούσετε ένα νέο το οποίο θα σας αναστατώσει. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται και να φερθείτε με ωριμότητα και διπλωματία για να μην χάσετε το δίκιο σας. Ο Δεκέμβριος σας καλωσορίζει με το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 2/12, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία, εάν είστε αδέσμευτοι, η οποία μάλιστα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο συγκυβερνήτης σας, ο Άρης, σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο στις 28/11 και σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με θέματα σπιτιού. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει αποφασιστικότητα και δεν θα διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πάρετε τον έλεγχο της σχέσης σας στα χέρια σας. Στα μέσα της εβδομάδας, με την αντίθεση που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή και την Αφροδίτη μπορεί να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που θα δημιουργήσουν εντάσεις και θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε ανασφάλεια μέσα στη σχέση σας και να προκύψουν ζητήματα εμπιστοσύνης που θα σας κάνουν να ξεσπάσετε με έντονο τρόπο. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο που δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα αυτά τα συναισθήματα και διστάζει να αφεθεί σε έναν άνθρωπο εάν δεν σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Ο Δεκέμβριος σας καλωσορίζει με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, μια όψη η οποία θα αυξήσει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική διάθεση μέσα σε μια υγιή σχέση, αλλά μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργήσει εντάσεις και να φέρει στην επιφάνεια ανταγωνισμό και εγωισμούς. Προσπαθήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να είστε πιο λογικοί και συγκρατημένοι και να μην οδηγηθείτε σε ακραίες ή χειριστικές συμπεριφορές που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε οι πρωταγωνιστές/ριες των ημερών αυτών. Στις 28/11 το τρίγωνο Άρη-Κρόνου θα σας χαρίσει δυναμισμό και θα βοηθήσει να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, το κλίμα τις επόμενες ημέρες θα είναι εκρηκτικό, αφού ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο. Θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας όλες εκείνες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που καταπιέζατε και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξεστομίσετε αλήθειες που οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να διαχειριστούν. Δεν είναι κακό να είστε ειλικρινείς, όμως θα πρέπει να είστε όσο πιο μετρημένοι και διπλωματικοί γίνεται, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε επίσης να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βγάλετε συμπεράσματα και μην παρασυρθείτε από τον παρορμητισμό σας. Στις 2/12 πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια εξαιρετική όψη που ευνοεί τις δεσμεύσεις και δίνει γερές βάσεις σε νέες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, η εβδομάδα κλείνει με μπερδέματα και παρανοήσεις, αφού στις 4/12 κορυφώνεται το απατηλό τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη σας καλεί να είστε επιφυλακτικοί και να μην αφεθείτε σε μια κατάσταση που μοιάζει ιδανική, γιατί η πραγματικότητα μπορεί να σας απογοητεύσει. Προτιμήστε να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αξία τους και μην εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας μπερδεύουν και σας δημιουργούν ερωτηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Τοξότη τις τελευταίες ημέρες μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να μην έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε ή να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους. Διανύετε μια πιο εσωτερική περίοδο, κατά την οποία προσπαθείτε να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Στα μέσα της εβδομάδας, οι εκρηκτικές αντιθέσεις του ανάδρομου Άρη με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα σας δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να αντιδράσετε σπασμωδικά απέναντι στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια απαγορευμένη ιστορία ή να νιώσετε ερωτική έξαψη για ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται εξίσου προσοχή, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 4/12 θολώνει την κρίση σας και μπορεί να σας οδηγήσει εύκολα σε απατηλές και μπερδεμένες καταστάσεις. Ίσως να υπάρχει παρασκήνιο που δε γνωρίζετε για την ώρα, επομένως προσπαθήστε να μην εξιδανικεύσετε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, γιατί στο τέλος μπορεί να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσάς, αφού το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 28/11 θα σας κάνει ελκυστικούς απέναντι στους άλλους και θα μπορέσετε εύκολα να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε στο ερωτικό κομμάτι. Είστε οπλισμένοι με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, μη διστάσετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω και τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστούν. Στα μέσα της εβδομάδας, οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα δημιουργήσουν ένα άκρως εκρηκτικό κλίμα και θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες. Όσο ψύχραιμοι κι αν είστε γενικά, αυτές τις ημέρες η διπλωματία και η ευγένεια θα πάνε περίπατο. Δεν αποκλείεται να πείτε ωμά κάποιες αλήθειες που θα πληγώσουν, με αποτέλεσμα να έρθετε σε αντιπαράθεση με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα που γνωρίζετε από το διαδίκτυο. Το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 2/12 έρχεται για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο και σας βοηθάει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα, αφού θα συνειδητοποιήσετε σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και ποιες σχέσεις έχουν μέλλον. Η όψη αυτή θα ευνοήσει νέες γνωριμίες που γίνονται τώρα, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα ισχυροποιήσει τη σχέση σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές οι ημέρες εμπεριέχουν ένταση για εσάς, αφού στα μέσα της εβδομάδας ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να εξωτερικεύσετε τον θυμό σας και όλα εκείνα τα συναισθήματα που καταπιέζατε τόσο καιρό, με αποτέλεσμα να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο ή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα πάψετε να είστε ήρεμοι και συγκαταβατικοί και θα εκφράσετε όσα σας ενοχλούν ή όσα σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Ακόμα κι αν για κάποιο λόγο κουβαλάτε θυμό ή πικρία, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα εκφραστείτε, γιατί μπορεί να ξεσπάσετε σε λάθος άτομο ή να κάνετε τα πράγματα χειρότερα και να χάσετε το δίκιο σας. Η πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου χρειάζεται εξίσου προσοχή, αφού κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Η κρίση σας θα είναι θολή τώρα και θα είναι δύσκολο να κρίνετε αντικειμενικά και λογικά τις καταστάσεις. Αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις για αργότερα και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Η σύγχυση όμως δεν θα σταματήσει εδώ, αφού στις 4/12 ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει τετράγωνο και με την Αφροδίτη. Αυτή η όψη θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ίσως να νιώσετε ότι δεν ξέρετε πώς να φερθείτε απέναντι στους άλλους. Πριν βιαστείτε να δεσμευτείτε και πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας, η πιο σοφή κίνηση θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι απέναντι σε ανθρώπους που μοιάζουν ιδανικοί και να τους αφήσετε να αποδείξουν τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον τους με πράξεις.