Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/12/2021 – 02/01/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/12/2021 – 02/01/2022

Η τελευταία εβδομάδα του δύσκολου αυτούς έτους ξεκινάει με ελπίδα και αισιοδοξία καθώς στις 29/12/2021 ο Δίας αφήνει το ζώδιο του Υδροχόου και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 10/05/2022. Τι σημαίνει όμως αυτή η θέση του Δία για τα αισθηματικά μας; Ο Δίας στους Ιχθύς έρχεται για να μας χαρίσει περισσότερη ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Θα μάθουμε σιγά σιγά να δίνουμε ανιδιοτελώς και να κοιτάμε τις ψυχές των ανθρώπων που έχουμε απέναντι μας. Πάνω από όλα όμως θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ξανά στις καλές προθέσεις που υπάρχουν γύρω μας αλλά και στην αγάπη. Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη στο αυστηρό ζώδιο του Αιγόκερου και είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στο ταίρι σας, λίγο πριν την εκπνοή αυτού του χρόνου. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία ή να συμφιλιωθείτε με έναν/μία πρώην σύντροφο. Η νέα χρονιά μας καλωσορίζει με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, μια όψη η οποία θα μας βοηθήσει να αγκαλιάσουμε τις αλλαγές που έρχονται. Κάποιο απρόσμενο νέο ή μια συνειδητοποίηση θα ανατρέψει τα δεδομένα και θα επικρατεί μια διάθεση να είμαστε αυθεντικοί και να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας με έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 02/01/2022 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι επίσημα η ώρα να αφήσουμε πίσω μας όσα συνέβησαν στο παρελθόν και να κάνουμε ένα νέο και δυναμικό ξεκίνημα στις σχέσεις μας. Το ζώδιο του Αιγόκερου μας καλεί να είμαστε συνετοί και προσγειωμένοι και να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν με ωριμότητα και πλήρη συνείδηση. Είναι μια ευκαιρία να βάλουμε τη ζωή μας σε μια τάξη και να πάψουμε να παρασυρόμαστε από ψευδαισθήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Μας καλεί να βάλουμε επιτέλους όρια μέσα στις σχέσεις μας, αλλά να προσπαθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας να αποδεχτούμε τα όρια των άλλων. Στις 02/01/2022 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και θα μας βοηθήσει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον και να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Υπερτερεί η λογική σκέψη και η αντικειμενική προσέγγιση του κάθε ζητήματος, γεγονός που θα μας βοηθήσει να επιλύσουμε τυχόν διαφορές, αρκεί να μην είμαστε υπερβολικά απόμακροι και ψυχροί προς τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Καλή χρονιά!

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει ένα αρκετά τυχερό διάστημα για εσάς αγαπητοί Κριοί, καθώς στις 29/12 ο Δίας θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι το Μάιο του 2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας και κυρίως στα βαθύτερα συναισθήματα σας. Θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα όσα νιώθετε και να βρείτε το κρυμμένο νόημα πίσω από όσα δεν κατανοούσατε με τη λογική έως τώρα. Είναι λοιπόν μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία και γενικώς να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας. Μπορεί να μην είναι η πιο κοινωνική περίοδος για εσάς και να προτιμήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας, όμως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Όλη αυτή η διαδικασία θα έχει θετικό αντίκτυπο και στις σχέσεις σας, αφού θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τους άλλους και θα λειτουργείτε με περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Η νέα αυτή χρονιά ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε, και να κάνετε νέες φιλίες ή να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις και τις ιδέες σας. Τολμήστε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας ή να γνωρίσετε κόσμο μέσα από μια παρέα ή από το διαδίκτυο, εάν είστε αδέσμευτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονιά αυτή θα κλείσει με τον Δία να μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, σε ένα τομέα που για εσάς συμβολίζει την κοινωνική σας ζωή και τους στόχους σας. Από τώρα και μέχρι τον Μάϊο του 2022 λοιπόν, θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να κάνετε νέες φιλίες ή να δυναμώσετε τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σας σχέσεις. Μάλιστα, κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άτομα τα οποία θα δώσουν ένα καινούργιο νόημα στη ζωή σας και θα σας ενώνουν μαζί τους κοινά ενδιαφέροντα. Η νέα χρονιά ξεκινάει για εσάς με το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο, φέρνοντας εκπλήξεις και απρόσμενα νέα ή συναντήσεις. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να βγάλετε προς τα έξω την πιο περιπετειώδη πλευρά σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι επαφές με ξένους ή άτομα τα οποία βρίσκονται μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο πριν το τέλος αυτού του έτους, ο Ερμής θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω στις 29/12 και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια ερωτική ή σεξουαλική σχέση από το παρελθόν, η οποία θα έρθει για να αναζωπυρώσει τα πάθη σας. Ίσως είναι η στιγμή να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες πριν φύγει αυτή η χρονιά και να αναθεωρήσετε σχετικά με την πορεία κάποιας συναισθηματικής σας σχέσης. Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1 θα εντείνει αυτή την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση στα ερωτικά σας και να κλείσετε τον κύκλο με άτομα τα οποία μπορεί να είναι τοξικά για εσάς έτσι ώστε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο. Σεξουαλικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να έρθει στο προσκήνιο ένα άτομο με το οποίο υπάρχει έντονη σεξουαλική χημεία. Προσπαθήστε, ωστόσο, να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα εκείνα που αποφεύγετε να βγάλετε προς τα έξω. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στις 2/1, θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κυνηγήσετε μια νέα περιπέτεια και να βγείτε έξω από τη ζώνη ασφαλείας σας, επομένως ταξιδέψτε, ανοίξτε τους ορίζοντες σας και ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που φαινομενικά σας χωρίζουν πολλά, αλλά μπορούν να σας δώσουν σημαντικά μαθήματα ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 29/12 ο Δίας μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση η οποία θα σας αφήσει μια γλυκιά γεύση πριν φύγει αυτό το δύσκολο έτος. Θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την θετική σας σκέψη και θα πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας. Μέχρι και τον Μάιο του 2022 θα αισθάνεστε ότι τίποτα δε μπορεί να σας σταθεί εμπόδιο και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε ρίσκα. Η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με μια Νέα Σελήνη στις 2/1 στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, είτε αυτό σημαίνει την αρχή μιας νέα σχέσης, είτε την ανανέωση του γάμου σας ή μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να αντιμετώπιζε δυσκολίες. Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο και οι καταστάσεις σας ωθούν να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα έχουν σκοπό την βελτίωση της συνύπαρξης σας με τους άλλους. Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να αισθάνεστε καλά εσείς με τον εαυτό σας και όχι να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Στις 2/1 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και σας βοηθάει να εμβαθύνετε στα πιο σκοτεινά ζητήματα των σχέσεων σας και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που μπορεί να κρατούσατε κρυμμένα τόσο καιρό.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου στις 29/12 και κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς, σε ένα πιο κρυφό και εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Από τώρα και μέχρι τον Μάιο του 2022, είναι μια περίοδος κατά την οποία θα διαχειριστείτε καλύτερα τα ζητήματα εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας και θα αρχίσετε σιγά σιγά να αδιαφορείτε για τα παιχνίδια δύναμης και επιβολής. Αντιθέτως, δεν θα διστάσετε να δείξετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας και να ανοιχτείτε συναισθηματικά προς το ταίρι σας. Θα μπορέσετε λοιπόν να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας και κυρίως θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε εάν η σχέση σας  μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο ή αν θα πρέπει να την αφήσετε πίσω σας. Η νέα χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2/1, στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορέσετε τώρα να κάνετε μια σημαντική κουβέντα με το ταίρι σας, να επιλύσετε τις διαφορές σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Προσπαθήστε, ωστόσο, να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μην είστε υπερβολικά ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες. Οι αδέσμευτοι-ες θα έχετε ευκαιρίες για ευχάριστες κοινωνικές συναντήσεις και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύσκολη αυτή χρονιά μπορούμε να πούμε ότι κλείνει αρκετά ευχάριστα για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, καθώς στις 29/12 ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η πλανητική θέση, η οποία θα διαρκέσει αρχικά μέχρι τον Μάιο του 2022, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και το γάμο σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο μέσα στο επόμενο διάστημα, το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και γενικώς θα σας ανανεώσει. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να λύσετε θέματα τα οποία σας ταλαιπωρούσαν και σας είχαν απομακρύνει. Η νέα χρονιά ξεκινάει επίσης θετικά για εσάς καθώς στις 2/1 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου. Το φλερτ, η διασκέδαση, ο έρωτας και η δημιουργία είναι όλα εκείνα τα ζητήματα που θα έρθουν τώρα σε πρώτο πλάνο. Κάποιοι θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να κάνετε έναν απόγονο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αισθάνεστε ξανά ο εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά πλέον τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 29/12 θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις και κυρίως να αποκαταστήσετε την σχέση σας με το σύντροφο και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είναι η ιδανική στιγμή για να συζητήσετε για ένα ακίνητο ή για μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση με το ταίρι σας, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις μιας και η Αφροδίτη κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία. Το νέο έτος σας καλωσορίζει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 2/1, η οποία επηρεάζει τα βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα ή ένα άτομο από το παρελθόν. Ωστόσο, είναι στο δικό σας χέρι το αν θα αποφασίσετε να κάνετε το βήμα συμφιλίωσης ή αν θα αφήσετε οριστικά πίσω σας την ιστορία αυτή. Να θυμάστε ότι το σπίτι σας και οι οικείοι σας αποτελούν το καταφύγιο σας αυτές τις ημέρες και δε χρειάζεστε τίποτα παραπάνω για να νιώσετε πληρότητα και ασφάλεια. Ο Ερμής την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 2/1, κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου και φέρνει έρωτες και ανάγκη για διασκέδαση και καλοπέραση. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε παθιασμένες γνωριμίες, ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά και το σύντροφο σας καθώς το κλίμα θα είναι αρκετά ανάλαφρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονιά αυτή κλείνει με το Δία να κάνει την είσοδο του στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση η οποία θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ερωτικά σας ζητήματα. Μέχρι και τον Μάιο του 2022, λοιπόν, όπου ο Δίας θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανανεωθείτε, να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και πολλοί από εσάς να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα βάλει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Εάν μάλιστα σκεφτόσασταν να αποκτήσετε έναν απόγονο, τώρα μπορείτε να κάνετε πιο εντατικές τις προσπάθειες σας. Γενικώς, θα υπάρξει μια ευχάριστη τροπή στις σχέσεις σας και το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα θα μπορέσετε να εκφράσετε άμεσα και άφοβα τις επιθυμίες τις επιθυμίες σας στους άλλους. Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους θα πραγματοποιηθεί στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητα σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το σύντροφο σας ή να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον άτομο εάν είστε αδέσμευτοι. Την ίδια ημέρα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και για το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα το σπίτι, η οικογένεια και οι σχέσεις με τους οικείους σας. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια κουβέντα για μετακόμιση ή συγκατοίκηση με το ταίρι σας ή για να εκφράσετε στους οικείους σας τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο πριν την εκπνοή αυτού του δύσκολου έτους, ο δικός σας κυβερνήτης, ο Δίας, θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/12 και θα σας φέρει περισσότερη γαλήνη, ασφάλεια και ψυχική ηρεμία. Μέχρι και τον Μάιο του 2022 όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα ευνοήσει ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε χώρο σπιτιού, να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδανικοί για να βάλετε σε εφαρμογή το πλάνο σας. Μέσα σε όλο αυτό θα λάβετε αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση από τα κοντινά σας πρόσωπα και την οικογένεια σας, ακόμα κι αν δεν το περιμένετε. Επιπλέον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας με μεγαλύτερη άνεση. Το νέο έτος ξεκινάει με έμφαση στην επικοινωνία αφού ο Ερμής στις 2/1 εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου και μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι η θα αυξηθούν οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας και θα τρέχετε να προλάβετε ραντεβού και συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε συζητήσεις, να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα έχετε στο μυαλό σας ή να πάτε μια εκδρομή η οποία θα σας κάνει για λίγο να ξεφύγετε, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες της χρονιάς για να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λίγο πριν φύγει αυτό το έτος, ο Ερμής θα συναντήσει την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας στις 29/12, μια όψη η οποία θα ευνοήσει την επικοινωνία σας με τους άλλους και θα σας δώσει την δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας. Θα μπορέσετε να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις σας χωρίς φόβο, όμως προσέξτε τυχόν παρεξηγήσεις καθώς η Αφροδίτη κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία. Το τρίγωνο Ήλιου –  Ουρανού που πραγματοποιείται στην 1/1 εγκαινιάζει το νέο έτος και φέρνει αναπάντεχα γεγονότα, εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις. Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να έρθουν νέα δεδομένα στην επιφάνεια τα οποία θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με μια ερωτική σας σχέση. Στις 2/1 η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου. Είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας. Είναι σημαντικό να σταθείτε στα πόδια σας, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι, μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας βλάπτουν και εμποδίζουν την προσωπική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 29/12 θα φέρει στο προσκήνιο επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή αναμνήσεις οι οποίες θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να αναμοχλεύσετε τα συναισθήματα σας και να δείτε τι λάθος χειρισμούς είχατε κάνει και πως μπορείτε τώρα να επανορθώσετε. Ίσως πριν φύγει αυτό το έτος είναι μια καλή ευκαιρία να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση για να ελαφρύνει η καρδιά σας και να βρείτε ψυχική γαλήνη. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας δημιουργήσει μια ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Αντιθέτως, καλείστε να κάνετε έναν απολογισμό όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να σας βασανίζουν. Από την άλλη, ο Ερμής την ίδια ημέρα θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα μπορέσετε μέσα στις επόμενες ημέρες να εκφράσετε τις σκέψεις σας στο ταίρι σας και να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας βοηθήσει να λύσετε τις διαφορές σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα είναι μια καλή ιδέα να πάτε μια εκδρομή για να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η χρονιά δεν θα μπορούσε να κλείνει με καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο στις 29/12 όπου θα παραμείνει μέχρι το Μάιο του 2022. Όλο αυτό το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, να κάνετε ένα παιδί ή ακόμα και να απελευθερωθείτε από μια ψυχοφθόρα κατάσταση και να χαράξετε την δική σας πορεία. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση σας και την πίστη σας στον εαυτό σας αλλά και στην ίδια τη ζωή. Το νέο έτος ξεκινά με το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού στην 1/1, μια όψη η οποία μπορεί να φέρει απρόσμενα νέα, αναπάντεχες συναντήσεις ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που μπορεί αν προκύψει μέσα από το διαδίκτυο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει την κοινωνική σας ζωή στο επίκεντρο  και θα μπείτε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους με τους οποίους σας χωρίζουν περισσότερα από όσα σας συνδέουν.