Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/12/2022 – 01/01/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/12/2022 – 01/01/2023

Η τελευταία εβδομάδα του έτους είναι γεγονός! Η πολυτάραχη αυτή χρονιά σε κάποιους από εσάς μπορεί να έφερε περισσότερες προκλήσεις και δοκιμασίες, ενώ σε άλλους χάρισε απλόχερα όμορφες στιγμές και έφερε σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας συμβαδίζει με το γιορτινό κλίμα, αφού στις 28/12/2022 πραγματοποιείται το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Η ρομαντική αυτή όψη μας βοηθάει να βγάλουμε προς τα έξω τις ευαισθησίες μας και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να συνδεθούμε συναισθηματικά με τους άλλους και να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ζητήσουμε ή να δώσουμε συγχώρεση, αφού η διάθεση θα είναι πιο γλυκιά και θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Στις 29/12/2022 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει αυτή η χρονιά λοιπόν, δεν θα λείψουν οι γνωστές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που φέρνει συνήθως ο ανάδρομος Ερμής μέσα στις σχέσεις μας. Από την άλλη πλευρά, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να επαναξιολογήσουμε σχέσεις και ανθρώπους και να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που πήραμε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ή να υπάρξουν συζητήσεις και επαφές που θα μας βάλουν σε σκέψεις και θα φέρουν στην επιφάνεια συνειδητοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι καλό να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και προσπαθήστε να μην βγάλετε συμπεράσματα τουλάχιστον μέχρι και τις 18/01/2023 που θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αφήστε λοιπόν για λίγο αργότερα τα νέα ξεκινήματα και προτιμήστε τις τελευταίες ημέρες της χρονιάς να κρατήσετε πιο χαμηλούς τόνους και να στραφείτε μέσα σας. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά και αγάπη.

ΚΡΙΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες του έτους με τους πλανήτες στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι επαγγελματικοί σας στόχοι και οι φιλοδοξίες σας και θα βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά ζητήματα. Βρίσκεστε άλλωστε σε μια αρκετά δυναμική φάση, αφού με τον Δία στο ζώδιο σας, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, θα επανακτήσετε σιγά-σιγά την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Η τύχη είναι πλέον με το μέρος σας, επομένως αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν από τώρα και για τους επόμενους μήνες. Στις 28/12 το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βάλετε νερό στο κρασί σας και να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με άτομα που μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί το προηγούμενο διάστημα. Είναι επίσης πιθανό να έχετε θετικές εξελίξεις στο κομμάτι της καριέρας ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ανακουφίσει και όλο αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και τις σχέσεις σας. Λίγο πριν κλείσει αυτή η χρονιά, ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει αναθεωρήσεις στο επαγγελματικό κομμάτι και στους στόχους σας, κάτι που μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να εξετάσετε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και να μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τους πλανήτες στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου αυτό διάστημα είναι πολύ θετικό για εσάς, αφού είστε πιο θετικοί και αισιόδοξοι και είστε σε μια φάση κατά την οποία δε θα διστάσετε να ρισκάρετε και να εμπλακείτε σε περιπέτειες. Στις 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο σας καταλαβαίνει σε βάθος, συμμερίζεται τις απόψεις σας και αισθάνεστε ότι μπορεί να συνδεθεί μαζί σας σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, αυτές τις ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα μπορέσετε να κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Από τις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι η χρονιά αυτή θα κλείσει με μπερδέματα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή να δείτε τα σχέδια σας κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε συναντήσεις και γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή φιλοσοφίας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις αυτές τις ημέρες σχετικά με το μέλλον σας και κυρίως να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, γιατί μπορεί να υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που αγνοείτε για την ώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τελευταίες ημέρες του έτους εμπεριέχουν πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση για εσάς με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία αναζητάτε μια πιο ουσιαστική κατάσταση και δεν σας ικανοποιούν οι εφήμερες σχέσεις και οι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Στις 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αισθησιακή διάθεση και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Θα νιώσετε την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας και να βγάλετε τα εσώψυχα σας, αφού το άτομο που έχετε δίπλα σας είναι πρόθυμο να σας ακούσει και να σας υποστηρίξει. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο το οποίο θα σας σας αγγίξει σε βάθος και θα σας δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Από τις 29/12 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα γίνουν αναθεωρήσεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορεί λοιπόν να προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης ή να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα σας δημιουργήσουν δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Ωστόσο, μέχρι τις 18/1/23, που ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, αποφύγετε να αφεθείτε σε μια ιστορία πάθους και μείνετε μακριά από ίντριγκες, παιχνίδια εξουσία ή μυστικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ονειρικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 28/12 θα απογειώσει τη ρομαντική διάθεση και θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα σας κατακλύσουν τα όμορφα συναισθήματα και θα νιώσετε την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας και να δείξετε στους άλλους τι σημαίνουν για εσάς. Αντίστοιχα και εσείς θα λάβετε αγάπη, ενδιαφέρον και στοργή από το ταίρι σας ή από ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αφεθείτε λοιπόν σε αυτό το όμορφο κλίμα και αφήστε για λίγο στην άκρη τις ανασφάλειες και τον εγωισμό. Από τις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή η χρονιά θα κλείσει με αναθεωρήσεις. Θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και θα ξανασκεφτείτε αποφάσεις που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Μπορεί λοιπόν οι επόμενες τρεις εβδομάδες να μην είναι ιδανικές για να δράσετε ή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, να κάνετε ξεκαθαρίσματα και πάνω απ’ όλα θα συνειδητοποιήσετε ποιους ανθρώπους θέλετε πραγματικά στη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης είναι πιθανό να φέρει συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή συζητήσεις που είχατε αφήσει στη μέση. Σε κάθε περίπτωση, μη βιαστείτε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα για μια κατάσταση ή για ένα πρόσωπο και προτιμήστε να εστιάσετε στα δικά σας θέλω και τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιο του Κριού είστε από τους πιο ευνοημένους του επόμενου διαστήματος, αφού θα ανακτήσετε σιγά – σιγά την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Βρίσκεστε πλέον σε μια ανήσυχη φάση κατά την οποία θέλετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και δεν θα δεχτείτε να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας καινούριους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας ανανεώσουν και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Τις τελευταίες ημέρες του έτους με όλη αυτή την έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει η εργασιακή καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά και τις σχέσεις σας. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 29/12 θα φέρει μπερδέματα στην καθημερινότητα σας, επομένως προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μην αγχώνεστε υπερβολικά για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει σε κάποιους από εσάς ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, όμως μη βιαστείτε να δεσμευτείτε ουσιαστικά, τουλάχιστον μέχρι τις 18/1/23 που ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του έτους σάς βρίσκει σε μια άκρως ερωτική φάση, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη και αισθάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτές τις γιορτινές ημέρες για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τον έρωτα σας σε ένα πρόσωπο ή απλώς για να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Πιο συγκεκριμένα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 28/12 θα δημιουργήσει ένα πολύ ρομαντικό κλίμα και κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι ζείτε κάτι ονειρικό που θυμίζει παραμύθι. Αν είστε σε μια σταθερή σχέση υπάρχει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να λύσετε τις διαφορές σας. Ωστόσο, από τις 29/12 ο κυβερνήτης σας Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, και αυτό σημαίνει ότι οι τελευταίες ημέρες του έτους σας βρίσκουν σε μια φάση αναθεώρησης και θα μπουν στο μικροσκόπιο σχέσεις και γνωριμίες που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με έναν/μια πρώην προκειμένου να βάλετε επίλογο σε αυτό που είχατε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί οριστικές αποφάσεις και παρορμητικές κινήσεις, επομένως προτιμήστε να δώσετε λίγο χρόνο πριν επενδύσετε σε ένα πρόσωπο ή σε μια κατάσταση που μοιάζει αβέβαιη.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, οι τελευταίες ημέρες του έτους σάς βρίσκουν σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση με Ήλιο, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μπορεί λοιπόν να εκπλήξετε τους γύρω σας γιατί δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε ή να δείτε πολύ κόσμο. Είναι λοιπόν προτιμότερο να εστιάσετε στην οικογένεια σας και να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με όσους αισθάνεστε ασφάλεια και οικειότητα. Στις 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα έρχεται για δημιουργήσει ένα πιο τρυφερό κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και να απογειώσει τη ρομαντική διάθεση. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους και να μοιραστείτε μαζί τους όλα όσα κρατούσατε κρυμμένα. Να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει ανταπόκριση και κατανόηση και δεν θα νιώσετε εκτεθειμένοι. Από τις 29/12 ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες μέσα στην οικογένεια και τον χώρο του σπιτιού. Μπορεί λοιπόν αρκετοί από εσάς να αισθανθείτε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι δεν συμμερίζονται τα συναισθήματα σας. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να φέρει επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή συναντήσεις με πρώην. Μη βιαστείτε όμως να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία αν δεν δείτε έμπρακτα το ενδιαφέρον του άλλου. Επιπλέον, αν έχετε σκοπό να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε, προτιμήστε να το οργανώσετε μετά τις 18/1/23 που ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του έτους σάς βρίσκει σε μια άκρως επικοινωνιακή φάση, επομένως οι ημέρες αυτές θα είναι γεμάτες με ραντεβού, γνωριμίες, συναντήσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί και εκφραστικοί για τα δεδομένα σας και θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα νιώθετε και σκέφτεστε. Στις 28/12 το ρομαντικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι η ιδανική όψη για ερωτικές συναντήσεις ή εξομολογήσεις. Η ατμόσφαιρα θα είναι ειδυλλιακή και πολλοί από εσάς μπορεί να ακούσετε όμορφα λόγια που θα σας συγκινήσουν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια όμορφη γνωριμία ή να λάβετε ένα μήνυμα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, από τις 29/12 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα μπουν στο μικροσκόπιο γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που κάνατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα υπάρξουν ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε όσα λέτε και κυρίως να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον κυβερνήτη σας, τον Δία, στο φλογερό ζώδιο του Κριού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, μπορούμε να πούμε ότι είστε από τους πιο ευνοημένους σε ερωτικό επίπεδο. Έχετε αρχίσει να βρίσκετε ξανά την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση σας και νιώθετε πλέον πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ξέρετε τι θέλετε από τους άλλους και δεν θα δεχτείτε να κάνετε υποχωρήσεις ή να καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι, θα φλερτάρετε και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια γλυκιά και αισθησιακή ατμόσφαιρα μέσα στις σχέσεις σας και θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Αν λοιπόν θέλετε να βγάλετε από μέσα σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε. Από τις 29/12 ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει μπερδέματα και ασυνεννοησίες στα οικονομικά ή σε πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας, επομένως προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, επομένως ανήκετε στους πρωταγωνιστές/ριες των τελευταίων ημερών του έτους. Στις 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα βγάλει προς τα έξω τις ευαισθησίες σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε στους άλλους τη στοργή και την αγάπη σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να βγείτε ραντεβού ή για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν μπει στη ζωή σας ένα καινούριο άτομο, θα καταφέρει να σας αγγίξει συναισθηματικά και θα νιώσετε ότι έχετε μαζί του/ης μια βαθιά ψυχική σύνδεση. Ωστόσο, από τις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναξιολόγησης των σχέσεων σας. Εάν μέσα στο προηγούμενο διάστημα μπήκανε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, τώρα θα τους δείτε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια δεδομένα που αγνοούσατε. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να έχετε επιστροφές προσώπων από το παρελθόν ή να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα άτομο προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα είναι να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις και οριστικές αποφάσεις μέχρι τις 18/1/23 που ο Ερμής θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του χρόνου για να στραφείτε μέσα σας και κάνετε μια ενδοσκόπηση η οποία μπορεί να σας δώσει πολύτιμες απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία στο ζώδιο του Κριού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, η κοινωνική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και κάποιοι από εσάς έχετε αρχίσει ήδη να είστε πιο εξωστρεφείς και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Έχετε την ανάγκη να εκφράσετε όσα όλα έχετε στο μυαλό σας και θέλετε δίπλα σας έναν σύντροφο ο οποίος μπορεί να σας κατανοήσει. Ανήκετε άλλωστε σε ένα εγκεφαλικό ζώδιο και σας ενδιαφέρει πρωτίστως να μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους και μετά όλα τα υπόλοιπα. Από την άλλη πλευρά, η έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτές τις ημέρες θα σας δημιουργήσει μια διάθεση να στραφείτε μέσα σας και να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Στις 28/12 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και θα φέρει κοντά σας ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα απαλύνει τις πληγές σας και θα σας ανακουφίσει. Ωστόσο, από τις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σας βάλει σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια επανεμφάνιση ατόμου από το παρελθόν ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που κρύβατε μέσα σας. Προσπαθήστε μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους και αποφύγετε κρυφές συναντήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Αιγόκερου και ενεργοποιούν τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες, τις παρέες και τις κοινωνικές σας επαφές. Οι τελευταίες ημέρες του έτους σας βρίσκουν λοιπόν ανάμεσα σε καλούς φίλους ή σε ανθρώπους οι οποίοι σας καταλαβαίνουν και υποστηρίζουν το όραμα και τα όνειρα σας. Στις 28/12 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο θα εκτοξεύσει τη ρομαντική διάθεση στα ύψη και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας. Υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ότι μπορείτε να βάλετε στην άκρη τις διαφορές σας και να κάνετε σχέδια για τη νέα χρονιά από κοινού. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο μέσω διαδικτύου ή μέσω μιας παρέας, με το οποίο μάλιστα θα νιώσετε πολύ οικεία και θα σας δείξει ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Ωστόσο, από τις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες μέσα στις παρέες σας. Προσπαθήστε λοιπόν από τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες να μην δίνετε αφορμές για σχόλια και να κρατήσετε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους. Είναι επίσης πιθανό να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποια φιλικά σας πρόσωπα ή ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή σας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Η κατάσταση τώρα είναι ρευστή, επομένως καλό θα είναι να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε και να μην ανοίγετε την καρδιά σας σε άτομα που δεν συμμερίζονται τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα σας.