Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/07/2023 – 30/07/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/07/2023 – 30/07/2023

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι εδώ και φέρνει ριζικές αλλαγές στις σχέσεις μας, επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και καρμικές επαφές και συναντήσεις. Η Αφροδίτη έχει ήδη ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις σχέσεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα και μπορεί να αναθεωρήσουμε σχετικά με κάποιο πρόσωπο. Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07/2023 μιλάει για απρόοπτα, αλλαγές, εκπλήξεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης που κορυφώνεται στις 27/07/2023 μας καλεί να βγούμε από τοξικές καταστάσεις και να απαλλαγούμε οριστικά από κάποια μοτίβα συμπεριφοράς που δεν μας οδηγούν πουθενά. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στις 27/07/2023 στο ζώδιο του Λέοντα μας δίνει την ευκαιρία να επιλύσουμε τα προβλήματα μας μέσα από τον διάλογο, αρκεί να μην είμαστε απόλυτοι και να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας. Είναι η ιδανική ημέρα για να συναντήσετε ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό ή να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη πορεία και δεν θα λείψουν οι επαφές με πρώην ή με άτομα που είχατε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 28/07/2023 φέρνει καρμικές γνωριμίες και όμορφες συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα που είχατε θάψει μέσα σας ή για να πάτε μια εκδρομή με το ταίρι σας. Λίγο αργότερα, ο Ερμής εισέρχεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα. Τώρα κυριαρχεί η λογική και δεν θα επιτρέψουμε εύκολα στο συναίσθημα να μας παρασύρει. Επαφές, γνωριμίες και συζητήσεις που θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν ξανά από τέλη Αυγούστου, που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07 μιλάει για απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά σας και δεν αποκλείεται να έχετε αναπάντεχες ερωτικές συναντήσεις. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Oι Δεσμοί της Σελήνης έχουν προχωρήσει εδώ και λίγες ημέρες στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι οφείλετε να εστιάσετε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας επιθυμίες και να πάψετε να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις για άτομα που δεν το αξίζουν ή που δεν προσπαθούν εξίσου για εσάς. Αυτή είναι μια εβδομάδα που σας καλεί να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή, να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να απαλλαγείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που αποτελούν βάρος για εσάς. Στις 27/07 η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης μπορεί να επαναφέρει έναν παλιό φλερτ ή να αναζωπυρώσει έναν έρωτα, όμως είναι στο χέρι σας το πώς θα διαχειριστείτε την κατάσταση και αν θα εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 28/07 φέρνει νέες ερωτικές επαφές, καρμικές γνωριμίες ή ερωτικές εξομολογήσεις, αρκεί να είστε ανοιχτοί και να μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εκπλήξεις και απρόσμενα γεγονότα για εσάς, αφού στις 24/07 ο Ουρανός από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Λέοντα. Μπορεί λοιπόν να έχετε ένα νέο που θα σας αναστατώσει ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια αψυχολόγητη συμπεριφορά από ένα κοντινό σας πρόσωπο, επομένως προσπαθήστε να παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται. Στις 27/07 η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης φέρνει νοσταλγία και έντονες αναμνήσεις στο μυαλό σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ή να νιώσετε εσείς οι ίδιοι την ανάγκη να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας είχε αγγίξει σε βάθος. Την Παρασκευή 28/07 είναι μια καλή ευκαιρία για να ανοίξετε την καρδιά σας και να εκφράσετε όσα νιώθετε στους άλλους. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα δείξετε περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση ο ένας στον άλλον και θα πάρετε αποφάσεις βασισμένες στο συναίσθημα. Από τις 28/07 ο Ερμής στην Παρθένο σας χαρίζει τόλμη και θάρρος και σας βοηθάει να γίνετε πιο εκφραστικοί, να φλερτάρετε, να διεκδικήσετε τα θέλω σας στον έρωτα και να αναδείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου σας καλωσορίζει με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μια όψη που φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές ή απρόσμενα νέα που μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους και να σας αναστατώσουν ψυχικά. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης στις 27/07 σας καλεί να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα τόσο στις φιλικές όσο και στις ερωτικές σας σχέσεις. Αν αισθάνεστε ότι ένα άτομο σας βλάπτει και προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας ελέγξει ή να σας υπονομεύσει, τώρα είναι η στιγμή να τον/η βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ετοιμαστείτε για ευχάριστα νέα και εξελίξεις ή συζητήσεις που θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο Λέοντα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς, βγαίνετε ραντεβού, έρχεστε κοντά σε φίλους και παρέες, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια καρμική γνωριμία. Από τις 28/07 ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να ομορφύνετε τον χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Δεσμοί της Σελήνης έχουν μετακινηθεί πλέον στον άξονα Κριού-Ζυγού και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια κρίση στη σχέση σας ή με αλλαγές που με κάποιο τρόπο θα σας σημαδέψουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθανθείτε ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και θα πρέπει να την αφήσετε πίσω σας. Από την άλλη πλευρά, αν είστε σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί μέσα από δυσκολίες και έχει δυναμώσει, μπορεί να αποφασίσετε να την πάτε στο επόμενο στάδιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι ημέρες μιλάνε για κομβικά ξεκαθαρίσματα μέσα στις σχέσεις σας και φέρνουν στην επιφάνεια σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Από τις 28/07 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας κάνει πιο εκφραστικούς και εξωστρεφείς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να βγάλετε από μέσα σας αυτά που θέλετε, να βγείτε ραντεβού, να πάτε ένα ταξίδι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα ή να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με εκπλήξεις για εσάς, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού μιλάει για ξαφνικές συναντήσεις, απρόοπτα και εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι σας ή να σας πει κάτι που θα σας ξαφνιάσει. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μη φερθείτε με επιπολαιότητα. Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και λίγες ημέρες την ανάδρομη πορεία της στο δικό σας ζώδιο και στις 27/07 θα συναντηθεί με τον Ερμή. Αυτή η σύνοδος θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις ή αποκαλύψεις που αφορούν τις σχέσεις σας ή ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε συναντήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν προκειμένου να ξεκαθαρίσετε μια καταστάσεις που ήταν μετέωρη. Στις 28/07 το τρίγωνο Ερμή-Βόρειου Δεσμού θα σας «ξεκλειδώσει» και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους ή να πάρετε κάποιες απαντήσεις μέσα από μια συζήτηση που θα κάνετε. Μπορεί επίσης να έχετε μια καρμική γνωριμία σε ένα ταξίδι σας ή να δείτε ένα πρόσωπο με το οποίο σας χώριζαν χιλιόμετρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας καλεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις και αν χρειαστεί να κλείσετε την πόρτα σε τοξικές καταστάσεις ή σε κάποιους ανθρώπους που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας βαραίνουν και να σας γεμίζουν ανασφάλειες. Θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι σημαντικό από εδώ και στο εξής να χτίσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα που σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και δεν προσπαθούν να σας σαμποτάρουν. Αν βέβαια είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες μπορεί να κάνετε μια παθιασμένη ερωτική γνωριμία η οποία θα σας αγγίξει σε βάθος. Στις 27/07 η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα σας φέρνει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις και δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις. Το ένστικτο σας τώρα θα είναι πολύ ισχυρό, επομένως ακολουθήστε το εάν βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα. Από τις 28/07 θα φιλοξενήσετε τον κυβερνήτη σας Ερμή στο δικό σας ζώδιο, όπου θα μείνει μάλιστα για αρκετό διάστημα εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του από τέλη Αυγούστου. Με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους με ειλικρίνεια. Είναι επίσης καλό διάστημα για να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Με αναπάντεχες εξελίξεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07 μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις ή απρόοπτα που μπορεί να αφορούν μια παρέα ή ένα φιλικό σας πρόσωπο. Στις 27/07 το τετράγωνο Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης μιλάει για την κορύφωση μιας κατάστασης που μπορεί να σας βασανίζει καιρό. Καλείστε να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι νέο, με την προϋπόθεση να πείτε αντίο σε σχέσεις, ανθρώπους και συνήθειες που μπορεί να σας κρατάνε πίσω. Κάποιοι από εσάς θα έχετε ανακατατάξεις σε οικογενειακό επίπεδο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης στις 27/07 θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω και να δείτε κόσμο. Μάλιστα, την Παρασκευή 28/07 μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή να προκύψει μια νέα καρμική γνωριμία μέσα από μια παρέα, μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από τον κύκλο των συνεργατών σας. Αργότερα την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, μια θέση που σας καλεί να ρίξετε τους τόνους, να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με το απρόβλεπτο τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07, μια όψη που μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με συμπεριφορές που θα σας ξαφνιάσουν και μπορεί να σας δημιουργήσουν ένταση και εκνευρισμό. Το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας μπορεί να είναι κάπως ψυχρό τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, επομένως δεν είναι καλή ιδέα να κάνετε σοβαρές συζητήσεις ή να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να μην κάνετε αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία πλέον στο ζώδιο του Λέοντα, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι στόχοι σας και η επαγγελματική σας πορεία. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί στα μέσα της εβδομάδας να κάνετε μια ερωτική γνωριμία στον εργασιακό χώρο ή να έχετε μια εξομολόγηση από έναν/μια συνάδελφο σας. Από τις 28/07 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που σας ταιριάζει περισσότερο γιατί θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες, να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία πλέον στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεστε σε μια εξωστρεφή και ανήσυχη φάση, κατά την οποία έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να βγείτε από τη ρουτίνα και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες και μονοπάτια. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη σας υπενθυμίζει ότι τα ρίσκα που παίρνετε θα πρέπει τώρα να είναι υπολογισμένα και δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την υπεραισιοδοξία σας ή να κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Την Παρασκευή 28/07 το τρίγωνο Ερμή-Βόρειου Δεσμού μπορεί να φέρει όμορφες συναντήσεις και επαφές. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να κάνετε μια νέα, καρμική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή να έρθετε σε επαφή με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά και έχετε να τον/η δείτε καιρό. Ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο μπορεί λοιπόν να ξεκινήσει, αρκεί να είστε δεκτικοί και να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Aν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, τότε είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να κλείσετε κάποιους κύκλους, να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να αποδεσμευτείτε οριστικά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει και δεν σας βοηθάνε να πάτε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, είστε έτοιμοι να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν, ακόμα κι αν χρειαστεί να παλέψετε με τους δαίμονες σας. Καλείστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας, να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να αντιμετωπίσετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης στις 27/07 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν ένα πρόσωπο ή μια ερωτική ιστορία. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 28/07 μπορεί να φέρει όμορφες, καρμικές γνωριμίες με ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει βαθιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εσάς να έχετε μια επιστροφή ατόμου από το παρελθόν. Από τις 28/07 ο Ερμής στην Παρθένο αλλάζει την οπτική σας και σας βοηθάει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό και αισιόδοξο πρίσμα. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να πάρετε ρίσκα, να ταξιδέψετε και να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας καλεί να είστε έτοιμοι για όλα, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού στις 24/07 μιλάει για απρόοπτα και αναπάντεχες εξελίξεις. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που αγαπάει τις εκπλήξεις, μπορεί μια συμπεριφορά να σας δημιουργήσει εκνευρισμό ή να φέρει αποστασιοποίηση με ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και να μη λειτουργήσετε αντιδραστικά. Στις 27/07 η σύνοδος Ερμή-ανάδρομης Αφροδίτης σας βοηθάει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά στο ταίρι σας ή σε ένα πρόσωπο. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αρκεί να καταφέρετε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο Ερμή-Βόρειου Δεσμού στις 28/07 μιλάει για ευχάριστες συναντήσεις και επαφές ή ακόμα και για καρμικές, νέες γνωριμίες. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής στην Παρθένο σας καλεί να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές και συζητήσεις. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αγγίξετε πιο βαθιά ζητήματα που μπορεί να αποφεύγατε έως τώρα και να βγάλετε τα εσώψυχα σας στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εξακολουθούν να διελαύνουν στο ζώδιο του Λέοντα, είναι αλήθεια ότι αυτό το διάστημα σας απασχολεί περισσότερο η εργασιακή ρουτίνα και η καθημερινότητα σας. Μπορεί λοιπόν να μην έχετε μυαλό και ενέργεια για ερωτικές περιπέτειες ή να προτιμάτε πιο σίγουρες καταστάσεις που δεν σας κουράζουν ψυχικά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης μέσα στην εβδομάδα θα φέρει αναγκαία ξεκαθαρίσματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να απομακρυνθείτε από κάποιους ανθρώπους, ειδικά αν αισθάνεστε ότι σας κρατάνε πίσω ή προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας υπονομεύσουν. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να μπείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες ή κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες με ανθρώπους που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Από τις 28/07 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας βελτιώνεται, επομένως θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας χωρίς εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ραντεβού και να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.