Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/05/2023 – 28/05/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/05/2023 – 28/05/2023

Με δυναμισμό, πάθος και ένταση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 22/05/2023 το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλική διάθεση και θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στις σχέσεις μας με θάρρος και αποφασιστικότητα. Στις 23/05/2023 το τετράγωνο Άρη-Δία θα εντείνει όλο αυτό το κλίμα και θα μας δώσει το θάρρος να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, αρκεί να αποφύγουμε τις υπερβολές και τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να μας κοστίσουν. Στις 25/05/2023 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να νιώσουμε ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε στον έρωτα ή να αναδυθούν στην επιφάνεια ανασφάλειες και παρελθοντικά τραύματα που δεν έχουμε επουλώσει πλήρως. Ωστόσο, στις 26/05/2023 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα επαναφέρει τον ενθουσιασμό μέσα στις σχέσεις μας και θα μας δημιουργήσει την επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει αναπάντεχες γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις και κεραυνοβόλους έρωτες. Η εβδομάδα όμως θα κλείσει με δοκιμασίες για τις σχέσεις μας, αφού στις 28/05/2023 κορυφώνεται το σκληρό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου. Μπορεί λοιπόν να νιώσουμε αρκετά πιεσμένοι προς το τέλος της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να έρθουμε αντιμέτωποι με ψυχρότητα και επικριτική διάθεση από το ταίρι μας ή να νιώσουμε εμείς την ανάγκη να αποστασιοποιηθούμε από ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που σας αποθαρρύνουν και μη διστάσετε να διεκδικήσετε λίγο χώρο και χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα έχετε την ευκαιρία να πείτε αυτά που θέλετε και να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα καταπιέζατε. Η επικοινωνία λοιπόν μέσα στη σχέση σας ευνοείται, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να φλερτάρετε. Αν αμφιταλαντεύεστε για το αν θα πρέπει να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να στείλετε ένα μήνυμα, απλά κάντε το και να είστε σίγουροι ότι θα σας βγει σε καλό. Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε από υπερβολές ή από την τάση σας να κάνετε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 25/05 το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά και δεν αποκλείεται να επανέλθουν μνήμες που σας πληγώνουν ή να αναμοχλεύσετε καταστάσεις που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα. Εστιάστε στους ανθρώπους εκείνους που θέλουν να είναι δίπλα σας και σας το δείχνουν και μην επιμένετε σε τοξικές καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας δώσει την ευκαιρία για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας, αρκεί να βασιστείτε στη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Λέοντα εδώ και λίγες ημέρες είναι πολύ πιθανό να βρίσκεστε σε μια εσωτερική αναταραχή ή να βιώνετε εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία στις 23/05 θα σας δώσει το κίνητρο να κάνετε νέα, δυναμικά ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να μην πάρετε ρίσκα που μπορεί να σας κοστίσουν. Διεκδικήστε λοιπόν αυτά που θέλετε μέσα στη σχέση σας, κάντε το επόμενο βήμα που θα σας πάει παρακάτω, αλλά μην θεωρήσετε δεδομένο ότι όλα θα κυλήσουν αρμονικά και δεν θα αντιμετωπίσετε εμπόδια ή αντίσταση από τους γύρω σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε τις δικές σας προθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να λάβετε υπόψη σας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες των άλλων πριν πάρετε αποφάσεις. Στις 26/05 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις και ευχάριστες επαφές και συναντήσεις. Κάποιοι από εσάς θα δείτε ένα πρόσωπο που είχατε να συναντήσετε καιρό, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία ή θα λάβετε ένα μήνυμα που δεν το περιμένατε. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η καθημερινότητα σας θα αποκτήσει ενδιαφέρον και θα βγείτε για λίγο από τη ρουτίνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη από τον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε επιτέλους πίσω όσα σας βαραίνουν και θα βρείτε το κίνητρο να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θα δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας και δεν θα διστάσετε να δείξετε στους άλλους τις αληθινές σας προθέσεις. Να θυμάστε λοιπόν πως όσο πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς είστε, τόσο πιο εύκολα θα κερδίσετε αυτό που θέλετε και πάνω απ’ όλα θα νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι λίγο πιο βαρύ για εσάς, αφού στις 28/05 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις ή να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα σας μπλοκάρουν. Οι κινήσεις σας τώρα θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να συγκρουστείτε με τους άλλους ή να συναντήσετε μια συμπεριφορά που θα σας δυσαρεστήσει. Προσπαθήστε λοιπόν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική και κρατήστε μια απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο, αγαπητοί Καρκίνοι, και αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική σας ζωή ευνοείται αυτό το διάστημα, οι εντάσεις έχουν υποχωρήσει και η διάθεση σας έχει γλυκάνει αρκετά. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Χείρωνα στις 25/05 μπορεί να φέρει απογοητεύσεις ή ένα αίσθημα ότι δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας και δεν λαμβάνετε αυτά που σας αξίζουν στον έρωτα. Όλο αυτό μπορεί να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας ή να σας κάνει να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να πιστέψετε παραπάνω στον εαυτό σας και δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κυριεύσουν, γιατί με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Άλλωστε, το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 26/05 κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού μπορεί να φέρει αναπάντεχες συναντήσεις ή καινούργιες γνωριμίες από το πουθενά. Μη διστάσετε λοιπόν να πειραματιστείτε στη σχέση σας, να αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, να έρθετε σε επαφή με φίλους και παρέες και γενικώς να αναζητήσετε τρόπους για να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα διαδικτυακή γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης είναι πλέον στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας θα είναι εκρηκτικό μέσα στο επόμενο διάστημα και θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να φερθείτε διπλωματικά. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα και δυναμικά για εσάς, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα σας βοηθήσει να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με ορμή και αποφασιστικότητα. Είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα και στις σχέσεις και μάλιστα θα έχετε στο πλευρό σας την υποστήριξη πολύτιμων φίλων. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να εκδηλώσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, να κάνετε νέα ξεκινήματα και να πάρετε πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε να πάρετε. Να θυμάστε ότι η ειλικρίνεια και η αμεσότητα σας θα ανταμειφτούν, αρκεί να μην χάσετε τον έλεγχο και να μην κάνετε υπερβολές που θα δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια όψη που θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και λογικό πρίσμα και θα σας βοηθήσει να πάρετε ώριμες αποφάσεις. Ίσως βέβαια χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας τοξικές καταστάσεις ή να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας καταπιέζουν ή με κάποιο τρόπο πληγώνουν τα συναισθήματα σας και δεν επιθυμούν παραπάνω οικειότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη πλέον στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να έχετε μια εσωτερική αναταραχή ή μια αίσθηση ότι θέλετε κάτι παραπάνω αλλά δεν ξέρετε με ποιο τρόπο να το διεκδικήσετε. Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα οπλιστείτε με αποφασιστικότητα και δεν θα διστάσετε να δείξετε στους άλλους τι ακριβώς θέλετε από εκείνους. Φροντίστε βέβαια να είστε κάπως πιο συγκρατημένοι και να μην φτάσετε στα άκρα, γιατί είναι πιθανό οι προθέσεις σας να παρεξηγηθούν. Στις 26/05 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς αφού μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή, εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις που δεν περιμένατε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα ατόμων, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι αυτή είναι μια ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι αν το επιθυμείτε. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι λίγο πιο ζόρικο, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου δοκιμάζει τις αντοχές σας και μπορεί να χάσετε την ελπίδα σας απέναντι σε ένα πρόσωπο ή να νιώσετε την ανάγκη εσείς οι ίδιοι να αποστασιοποιηθείτε και να μείνετε με τον εαυτό σας. Η σκληρή αυτή όψη σας φέρνει αντιμέτωπους με τα κακώς κείμενα της σχέση σας και όλα εκείνα που αποφεύγατε να δείτε κατάματα. Καλείστε τώρα να πάρετε κομβικές αποφάσεις, επομένως είναι σημαντικό να κρίνετε τις καταστάσεις με λογική και να μην επιμένετε σε ένα φαύλο κύκλο που δεν οδηγεί πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Άρη στις 22/05 σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να εκφράσετε επιτέλους τα θέλω σας με ειλικρίνεια. Ανήκετε σε ένα ζώδιο που δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις ή να δείξει άμεσα τις προθέσεις του, όμως τώρα η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Θα κατακτήσετε λοιπόν εύκολα εκείνον/η που επιθυμείτε, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να επαναφέρετε το πάθος και την έξαψη που μπορεί να είχε χαθεί. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε γνωριμίες ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με μια συμπεριφορά που θα σας δυσαρεστήσει ή να σας υπενθυμίσει ότι δεν έχετε γιατρέψει πλήρως ένα τραύμα του παρελθόντος. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να σταθείτε στα πόδια σας, να αγκαλιάσετε τις αδυναμίες σας και να αναγνωρίσετε την αξία σας ανεξάρτητα από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πάθη και έντονη σεξουαλική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς και αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ημέρες αυτές λοιπόν προσφέρονται για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να δείξετε τι θέλετε από τους άλλους. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Δία στις 23/05 μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις, επομένως θα πρέπει ίσως να ρίξετε τους τόνους και να αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να επιλύσετε τα προβλήματα σας με διπλωματία και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Στις 26/05 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού όλα είναι πιθανά να συμβούν. Η όψη αυτή μιλάει για απρόοπτα, ξαφνικές συναντήσεις και ευχάριστες εξελίξεις. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σας καλεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, αφού θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποιες καταστάσεις αξίζει να πάνε ένα βήμα παρακάτω και πού θα πρέπει να μπουν τίτλοι τέλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το δυναμικό εξάγωνο Ήλιου-Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας οπλίσει με δυναμισμό, θάρρος και αποφασιστικότητα και δεν θα χάσετε την ευκαιρία να κάνετε επιτέλους όλα όσα διστάζατε ή όσα αναβάλατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Η τύχη τώρα θα είναι με το μέρος σας, επομένως είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας ή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να έχετε παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις. Ωστόσο, το κλίμα θα βαρύνει αρκετά μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και θα σας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα, ειδικά εάν το προηγούμενο διάστημα αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό ένα πρόσωπο να σας βάλει όρια ή να πάρει απόσταση, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Από την άλλη πλευρά, ίσως εσείς να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από κάποιον/α που δεν έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας και στην οικογενειακή σας ζωή και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και όχι στο συναίσθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη πλέον στο ζώδιο του Λέοντα είναι αλήθεια ότι η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και η ερωτική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο. Το τετράγωνο Άρη-Δία στις 23/05 μπορεί να φέρει παθιασμένες γνωριμίες και συναντήσεις, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές που μπορεί να σας κοστίσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να έχετε ένα μέτρο σε ό,τι κάνετε και μην εμπλακείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις μόνο και μόνο για την έξαψη της στιγμής. Στις 25/05 το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας, αφού θα σας κάνει πιο ευάλωτους και μπορεί να αναδυθούν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να αποδεχτείτε τα τραύματα σας και κυρίως να αγαπήσετε πρώτοι απ’ όλους εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φέρνοντας απρόοπτα και ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Η όψη αυτή μιλάει για απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες ή εξομολογήσεις από το πουθενά. Να θυμάστε λοιπόν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά προς το τέλος της εβδομάδας, αρκεί να είστε δεκτικοί και έτοιμοι για όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης έχει κάνει ήδη την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και τα πάθη θα είναι ασυγκράτητα. Ταυτόχρονα όμως, οι σχέσεις μετατρέπονται σε ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον και να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες. Το εξάγωνο Ήλιου-Άρη στις 22/05 θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε δημιουργικά όλη αυτή την ενέργεια, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να είστε πιο ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθηση σας θα είναι πολύ ανεβασμένη, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Άρη-Δία στις 23/05 μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε τους τόνους και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων. Προς το τέλος της εβδομάδας, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Τώρα θα δείτε ξεκάθαρα ποιες σχέσεις έχουν γερές βάσεις και προοπτικές και ποιοι άνθρωποι δεν έχουν πια κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας δώσει την ώθηση να πάρετε πρωτοβουλίες στην αισθηματική σας ζωή ή να κάνετε αλλαγές που σχετίζονται με τον χώρο του σπιτιού. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες στο έπακρο σε περίπτωση που θέλετε να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα πρόσωπο ή για να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα μέσα από την οποία θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Προσπαθήστε βέβαια να μην πάρετε αποφάσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας και μην υποσχεθείτε παραπάνω από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Στις 26/05 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, απρόσμενες γνωριμίες και συναντήσεις ή αναπάντεχα μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας και να επαναφέρετε το πάθος και την έξαψη. Είναι επίσης πιθανό η συμπεριφορά του συντρόφου σας να σας εκπλήξει ευχάριστα. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια όψη που φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες, αμφιβολίες και έντονο αίσθημα μοναξιάς. Οι σχέσεις τώρα θα δοκιμαστούν και μπορεί να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο ή να λήξετε καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά.