Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/3/2021 έως 28/3/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/3/2021 έως 28/3/2021

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 24/3, που όμως επηρεάζει σίγουρα μία μέρα πριν και μια μέρα μετά, μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες έντασης και στις ερωτικές μας σχέσεις. Ίσως βλέπουμε τα πράγματα πιο υποκειμενικά και συναισθηματικά και δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ αυτό που μας λέει ο άλλος-η όσο το να πούμε αυτό που νιώθουμε εμείς οι ίδιοι. Όμως έτσι καταλαβαίνετε ότι τα όρια του διαλόγου καταλύονται. Αν λοιπόν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μια κουβέντα για την πορεία της σχέσης ή να εκφράσετε παράπονα, ακόμη και επιθυμίες, καλύτερα να αναβάλετε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα που θα έχετε την προσοχή του συντρόφου σας. Ας πούμε η Παρασκευή είναι μια τέτοια μέρα! Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη δημιουργεί πιο θερμά συναισθήματα και είμαστε όλοι πιο πρόθυμοι να ακούσουμε με συμπάθεια την άλλη πλευρά. Η εβδομάδα κλείνει με μια Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα του Κριού με τον Ζυγό και φέρνει ξεκάθαρα την ερωτική μας ζωή σε προτεραιότητα. Κάποιοι θα προχωρήσουν σε συνειδητοποιήσεις, άλλοι σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις και άλλοι μπορεί να τελειώσουν μια αδιέξοδη κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε τα μυστικά που αποκαλύπτετε στον σύντροφο σας, διότι μπορεί να πείτε κάτι πάνω στον εκνευρισμό σας την Τετάρτη και να το μετανιώσετε που το κάνατε την ίδια στιγμή. Εννοείται, πως αν όντως υπάρχει κάτι που θέλετε να κρύψετε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα που καταλήγει σε Πανσέληνο στον Ζυγό, διότι μια αποκάλυψη μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Φυσικά ούτε σε φίλους πρέπει να εκμυστηρευτείτε αυτές τις ημέρες πράγματα που αφορούν στη σχέση σας. Η Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο σας κάνει την Παρασκευή μια υπέροχη ημέρα (αυτό ξεκινά κι από τις 25/3) για να δείξετε τα συναισθήματα σας, να κάνετε μια ευχάριστη έκπληξη στο ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι να κάνετε μια νέα γνωριμία. Περιποιηθείτε την εμφάνιση σας κάτω από αυτή την αστραφτερή όψη. Η Πανσέληνος στις 28/3 θα επηρεάσει τα γενέθλια σας και ίσως να διαφοροποιήσει μια σημαντική σας σχέση είτε για το καλύτερο, πιθανώς όμως για ένα σενάριο κρίσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας που έχει περάσει από την Κυριακή στον Κριό, μπορεί να δείξει ένα σενάριο παρασκηνίου στην ερωτική σας ζωή. Πιθανώς να υπάρχει μια σχέση (ενδεχομένως να προέρχεται κι από τον χώρο της δουλειάς), η οποία για κάποιους λόγους πρέπει να μείνει μυστική. Ή μπορεί τώρα να ξεκινά κάτι που σας βρίσκει ενθουσιασμένους μεν αλλά πιθανώς να μην θέλετε να το δείξετε σε αυτή τη φάση, πόσο μάλλον στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην ανησυχείτε, συντόμως θα καταφέρετε να αλλάξετε την κατάσταση αυτή και να είστε πιο εκδηλωτικοί με το συναίσθημα σας. Άλλο σενάριο είναι να είστε απογοητευμένοι και να περνάτε μια περίοδο που προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε τι έγινε σε μια σχέση ή να προσπαθείτε να συνέλθετε μετά από έναν χωρισμό. Η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας από την Παρασκευή μέχρι τις αρχές Απριλίου ή μια επιστροφή από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυο οι σημαντικές αστρολογικές όψεις που πυροδοτούν εξελίξεις στον τομέα του έρωτα αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Η πρώτη αφορά τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή. Βέβαια, ο Κριός για σας αφορά κυρίως τους φίλους, όμως θα μπορούσε μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό. Ή να έχετε μια αποκάλυψη από έναν φίλο-η ότι σας βλέπει διαφορετικά. Θεωρητικά μπορεί να ενδιαφέρεστε κι εσείς, αν είστε μόνες-οι, γι’ αυτό το φλερτ. Αλλά ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεστε, είναι πάντα ιδιαίτερα κολακευτικό να συμβαίνει. Από την άλλη, μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον και σε κάποια εφαρμογή γνωριμιών ή σε κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ακόμη κι η Πανσέληνος στον Ζυγό την Κυριακή, πάλι τον τομέα του έρωτα ενεργοποιεί. Βέβαια, εδώ έχουμε μια αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα κι αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά σε μια σχέση ίσως υπάρξει κρίση. Αν πάνε καλά όμως, τότε μπορεί να πάρετε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό είναι αλήθεια ότι δυσχεραίνει λίγο την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε μόνες-οι και στο ψάξιμο. Αν τώρα έχετε ήδη σχέση, πιθανώς να αισθάνεστε ότι κάτι λείπει στο «μεταξύ» σας. Είναι σημαντικό για σας τους Καρκίνους να νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια και το ταίρι σας να είναι εκδηλωτικό στα συναισθήματα του. Αν δεν το βλέπετε αυτό αρχίζει η εσωτερική ανησυχία και τρώγεστε με τα ρούχα σας ή ακόμη μπορεί να γκρινιάζετε για άσχετα θέματα. Φυσικά και δεν μπορεί να τα περιμένετε όλα από την άλλη πλευρά, αλλά τότε ποιος ο λόγος να έχετε σχέση αν δεν νιώθετε ότι σας στηρίζει, σας φροντίζει και δεν σας δείχνει ότι σας αγαπά. Όμως από το να τα σκέφτεστε μόνο όλα αυτά, ίσως θα ήταν σοφότερο να τα συζητήσετε. Έτσι θα ξέρετε που βρίσκεστε.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο στα θέματα της ερωτικής σας ζωής και θα το διαπιστώσετε ακόμη πιο πολύ, αν είστε μόνες-οι, αυτή την εβδομάδα. Βέβαια, η Αφροδίτη στον φιλικό σας Κριό απαιτεί να είστε κι εσείς πιο ανοιχτοί, διεκδικητικοί και πιθανώς να κάνετε και μια τολμηρή κίνηση ή να πάρετε ένα ρίσκο προκειμένου να έχετε επιτυχία. Το φλερτ γίνεται παιχνίδι, είναι κάτι πιο ανάλαφρο, πιο διασκεδαστικό και έχει μέσα του κι αυτό το στοιχείο της ανασφάλειας, αφού κανείς δεν είναι σίγουρος πριν εκδηλώσει τα συναισθήματα του αν θα λάβει αποδοχή ή απόρριψη. Αλλά αυτό είναι και το γοητευτικό παιχνίδι του έρωτα! Αν έχετε σχέση, εκμεταλλευτείτε τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης με τον σύντροφο σας για να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσετε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Αν νιώθετε ότι χρειάζεται κάτι να αναθερμάνει τη σχέση η Πανσέληνος μπορεί να το φέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάπως πιο απαιτητική η εβδομάδα αυτή στον τομέα των σχέσεων και του έρωτα, καθώς την Τετάρτη ο Ερμής -από τον τομέα των σχέσεων- σχηματίζει όψη έντασης με τον Άρη, που βρίσκεται στον τομέα της δουλειάς. Μπορεί με το ταίρι σας, εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων και ευθυνών, να έχετε λιγότερο ελεύθερο χρόνο για τη σχέση σας, να μην βρίσκεστε πολύ, ακόμη κι αν μένετε κάτω από την ίδια στέγη κι όλο αυτό να προκαλεί ένταση μεταξύ σας ή να και να αλληλοκατηγορείστε ότι δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι Τρίτη και Τετάρτη κυρίως και προσέξτε τα λόγια και την κριτική σας. Αν δεν πάει κάτι καλά, την Παρασκευή με την υπέροχη όψη Ήλιου-Αφροδίτης θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το κλίμα και να ξαναφιλιώσετε. Αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποιος-α να σας τραβήξει την προσοχή, από την Παρασκευή μέχρι τις αρχές Απριλίου.

ΖΥΓΟΣ

Μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας στο τέλος της εβδομάδας καλώς ή κακώς δίνει το στίγμα σε όλη τη διάρκεια της. Θεωρητικά θα είναι μια θετική Πανσέληνος, αφού δεν σχηματίζει ιδιαίτερα σκληρές όψεις. Βέβαια, η αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα μπορεί να φέρουν στην μνήμη σας κάποιες δύσκολες στιγμές σε μια παρελθούσα σχέση ή να συμβεί κάτι που να σας ξύσει πληγές σε μια υπάρχουσα σχέση. Επειδή όμως η Πανσέληνος θα καταλήξει σε μια θετική όψη με τον Κρόνο, θα καταφέρετε στο τέλος να ισορροπήσετε, ιδιαίτερα αν γίνετε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας και θέλετε να συζητήσετε ό,τι σας ενοχλεί ή και ό,τι σας αρέσει. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη την Παρασκευή μπορεί να φέρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον, ειδικά για σας του Σεπτεμβρίου, από τώρα μέχρι τις αρχές Απριλίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη την Τετάρτη, επιρροή που θα ξεκινήσει από την Τρίτη, μπορεί να φέρει μερικά σύννεφα στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας, σας πιέζει, ότι είναι πολύ απαιτητικός και πολύ παρεμβατικός στη ζωή σας. Βέβαια, μπορεί όλα αυτά να τα ακούσετε ως παράπονα κι εσείς από εκείνον. Προσέξτε την ένταση αυτές τις ημέρες που επηρεάζει η όψη και αν δεν είστε έτοιμοι και ψύχραιμοι να συζητήσετε, καλύτερα να το αποφύγετε εντελώς. Η Παρασκευή είναι σαφώς μια καλύτερη μέρα για τέτοιου είδους συζητήσεις. Ακόμη, δεν είναι κακό να κερδίσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα με την Πανσέληνο, για να σκεφτείτε καλύτερα. Αν είστε μόνες-οι κάτι μπορεί να παίξει στον χώρο εργασίας για τους γεννημένους Οκτώβριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα είναι σύνθετη και πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, ιδίως την Τρίτη και την Τετάρτη, με το τετράγωνο του Ερμή που κυβερνά στο ωροσκόπιο σας τον τομέα των σχέσεων και τον Άρη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε αυτό τον τομέα. Μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με το ταίρι σας, να έχετε διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις για κάποια θέματα και να απογοητεύεστε. Ακόμη, μπορεί αιτία της έντασης να είναι και η σεξουαλική σας ζωή, ειδικά αν έχει ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Μια ειλικρινής και ανοιχτή κουβέντα μόνο καλό θα κάνει, αλλά προγραμματίστε την καλύτερα Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης. Αν τώρα είστε μόνες-οι, η όψη αυτή θα μπορούσε να δείξει ένα καινούριο φλερτ ή το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης από την Κυριακή 21/3 στον Κριό δεν είναι ιδιαίτερα αβανταδόρικη για την ερωτική σας ζωή, ειδικά αν είστε μόνες-οι, καθώς τα ευρήματα δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Βέβαια, αυτό σύντομα θα αλλάξει οπότε μην απογοητεύεστε. Αν έχετε σχέση και τα πράγματα κυλούν αρμονικά όμως, με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό την Παρασκευή μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πλάνα συμβίωσης με τον σύντροφο σας ή επισημοποίησης της σχέσης. Από τώρα μέχρι τις αρχές Απριλίου μπορεί να γνωρίσετε το ταίρι σας στους γονείς ή τον στενό σας κύκλο ή μπορεί το ταίρι σας να κάνει κάτι για ένα δικό σας πρόσωπο κι αυτό να το εκτιμήσετε ιδιαίτερα. Αν ήδη συγκατοικείτε, μπορεί να απολαύσετε μια περίοδο με μεγαλύτερη ηρεμία και χαρά στο σπιτικό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ θετικότερες οι προδιαγραφές αυτής της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ήλιου μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις φλερτ και μάλιστα περισσότερες κι από μια… Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι γενναιοδωρίες απέναντι στο ταίρι σας. Ίσως η όψη Αφροδίτης-Ήλιου να σας βάλει σε πειρασμό να κάνετε δώρα, να πληρώνετε εσείς για τα πάντα. Προσέξτε όμως, διότι το τετράγωνο Ερμή-Άρη, που σας κάνει βιαστικούς και παρορμητικούς, μπορεί να έχει ως εφέ να αδειάσει χωρίς να το καταλάβετε το πορτοφόλι σας. Σε άλλες εποχές πιο εύκολες το Παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό θα ήταν το απόλυτο γουηκέντ για μια εξόρμηση, ένα ταξίδι για να γιορτάσετε τον έρωτα σας. Όμως, με τις απαγορευτικές συνθήκες προσπαθήστε να βρείτε εναλλακτικές για να δείξετε τον ενθουσιασμό και την αγάπη σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου σας φέρνει στην αρχή της κυρίως σε δύσκολη θέση, καθώς Ερμής και Άρης αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο σε μια κόντρα δημιουργώντας ίσως μια κρίση στη σχέση σας ή την ανάγκη να συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας για πιθανά δικά του προβλήματα. Επειδή αυτή η όψη φέρνει εύκολα παρεξηγήσεις προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας, κυρίως αν συμβιώνετε ή είστε παντρεμένοι. Από την άλλη, μπορεί καιρό τώρα να μαζεύατε μέσα σας θυμό για το πώς συμπεριφέρεται ο σύντροφος σας και τώρα κάτι ξεχειλίζει το ποτήρι και μπορεί να ξεσπάτε. Αν αγνοήσετε βέβαια το θέμα ή το σπρώξετε κάτω από το χαλάκι, δεν σημαίνει ότι το λύνετε. Ένας ειλικρινής διάλογος μπορεί να βοηθήσει να βρείτε άκρη. Η Παρασκευή με τη σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης προσφέρεται.