Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/11/2022 – 27/11/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/11/2022 – 27/11/2022

Χαρά, αισιοδοξία και τύχη είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες. Θα νιώσουμε ότι τα δύσκολα είναι πλέον πίσω μας και ότι είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Η χαρούμενη αυτή εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στις 21/11/2022 κορυφώνεται το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Η όψη αυτή μας χαρίζει ενθουσιασμό, θετική διάθεση και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση μας στα ύψη. Τα εμπόδια μέσα στις σχέσεις μας θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα και θα μας δοθεί η ευκαιρία να αφήσουμε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις και να κάνουμε πράγματα που μας χαλαρώνουν και μας ευχαριστούν. Στις 22/11/2022 ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται στο ζώδιο του Τοξότη και ευνοούν επαφές, συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος θα εισέλθει και αυτός με τη σειρά του στον Τοξότη και θα μας βοηθήσει να κάνουμε σχέδια και να ατενίσουμε το μέλλον, είτε είμαστε σε σχέση είτε όχι. Στις 23/11/2022 αργά το βράδυ, ουσιαστικά ξημερώματα 24/11/2022, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα στην ερωτική μας ζωή, αλλά και για περιπέτειες οι οποίες θα μας ανανεώσουν. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε τώρα θα σας ενθουσιάσει και θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα ανανεωθείτε και θα θέσετε νέους στόχους με το ταίρι σας. Στις 24/11/2022 ο Δίας επιστρέφει σε φαινομενικά ορθή πορεία στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/12/2022 που θα μπει οριστικά στο ζώδιο του Κριού. Μέχρι τότε θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε σχέδια που είχαν μείνει στον πάγο και θα φέρει περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία μέσα στις σχέσεις μας. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 26/11/2022, μια όψη η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να επουλώσουμε τραύματα του παρελθόντος και να απαλύνουμε τον πόνο που μπορεί να μας προξένησε ένα πρόσωπο. Θα μπορέσουμε να συνδεθούμε πιο ουσιαστικά με τους άλλους και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή μας κάποιος/α που θα μας υπενθυμίσει την αξία μας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις πιο βαθιές σας επιθυμίες και να έρθετε πιο κοντά στο ερωτικό σας ταίρι, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονα συναισθήματα. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για να συναντήσετε ένα πρόσωπο, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι ημέρες αυτές θα είναι χαρούμενες και ανέμελες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μελλοντικά σχέδια με το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη το βράδυ της Τετάρτης έρχεται για να απογειώσει όλο αυτό το κλίμα, αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία, θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή. Στις 26/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα τραύματα και τα αρνητικά συναισθήματα που σας βαραίνουν και να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή με κάποιον/α που θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα και θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξαιρετικό τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας χαρίσει αισιοδοξία, τύχη και θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας. Εάν είστε δεσμευμένοι είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε την επισημοποίηση της σχέσης σας ή για να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει πάθος και ένταση μέσα στην ερωτική σας ζωή. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές συναντήσεις ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης, θα σας φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή και να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Στις 24/11 ο Δίας θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με φίλους ή να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που υποστηρίζουν τα όνειρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Τοξότη, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ευχάριστα είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες. Η όψη αυτή σας καλεί να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που σχηματίζεται το βράδυ της Τετάρτης, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας κάνει να περάσετε καλά και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα όλο αυτό να εξελιχθεί σε μια πολύ όμορφη σχέση μέσα στην οποία θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα περάσετε εξίσου όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα καταφέρετε επιτέλους να χαλαρώσετε και να ανοιχτείτε ο ένας στον άλλον. Στις 26/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέσης σας και θα νιώσετε ότι έχετε φίλους δίπλα σας που σας στηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φέρνει αισιοδοξία, χαρά και ερωτικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα της, αφού στις 21/11 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου-Δία. Αυτή η όψη θα σας κάνει πιο θετικούς και εξωστρεφείς και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά το χαμόγελο σας ή θα πάρετε επιτέλους την επιβεβαίωση που θέλατε από το αντικείμενο του πόθου σας. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να μπείτε μέσα σε μια σχέση, οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να αφήστε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να χαλαρώσετε. Στις 24/11 η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία θα ενισχύσει όλη αυτή τη θετική διάθεση, αφού θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τα σχέδια σας. Ο Δίας σας καλεί να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας, να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας κινητοποιήσουν και θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει ευχάριστες εξελίξεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Θα νιώσετε την επιθυμία να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στους άλλους. Στις 22/11 θα είναι μια από τις πιο ερωτικές ημέρες, αφού η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Τοξότη θα φέρει όμορφες γνωριμίες και παθιασμένες συναντήσεις. Αυτή η όψη σας χαρίζει γοητεία και θα νιώσετε ότι είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί επιτέλους να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση, αλλά και εσείς οι ίδιοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις και τα θέλω σας. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης, θα σας χαρίσει θάρρος, δυναμισμό και τόλμη και θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε μια επανεκκίνηση στην ερωτική σας ζωή. Μία νέα ιστορία μπορεί να ξεκινήσει τώρα, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Στις 26/11 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα νιώσετε μεγαλύτερη αποδοχή μέσα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να σας προσεγγίσει ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας και να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας σας βρίσκει σε ανάλαφρη και ανεβασμένη διάθεση, αφού στις 21/11 πραγματοποιείται το υπέροχο τρίγωνο Ήλιου-Δία. Αυτή η όψη σας καλεί να γίνετε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να περάσετε καλά και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εάν είστε δεσμευμένοι, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και πάνω απ’ όλα για να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης θα βελτιώσει το κλίμα μέσα στο σπίτι σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα της οικογένειας σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να ομορφύνετε τον χώρο σας, να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή για να επιδιώξετε επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν. Στις 24/11 ο Δίας θα επανέλθει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά η κατάσταση μέσα στις σχέσεις σας θα εξομαλυνθεί και θα μπορέσετε να κάνετε και πάλι όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή στην οικογενειακή σας ζωή. Αυτό το φεγγάρι θα σας γεμίσει όμορφα συναισθήματα και θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια μέσα στις σχέσεις σας, αφού οι άλλοι θα κατανοήσουν σε βάθος τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με εξωστρέφεια και ανάλαφρη διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 22/11 ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη. Εάν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βγείτε ραντεβού και να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η επικοινωνία είναι η λέξη κλειδί των ημερών, επομένως μη διστάσετε να εκφράσετε στους άλλους όλα όσα σκέφτεστε και όσα νιώθετε. Το ίδιο ισχύει εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντι του/ης. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να έρθετε κοντά με φίλους και παρέες, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να πάτε μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, που πραγματοποιείται το βράδυ της Τετάρτης, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις και να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια συνάντηση η οποία θα σας χαροποιήσει, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά. Στις 26/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας φέρει περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία μέσα στις σχέσεις σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση και να εκφράσετε στους άλλους όσα σας βαραίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και στις 21/11 θα σχηματίσει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και είναι πολύ πιθανό εάν είστε αδέσμευτοι να νιώσετε μεγάλη έλξη για ένα πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με εκείνον/η που σας ενδιαφέρει. Θα νιώσετε περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα ή να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα καταφέρετε εύκολα να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Στις 24/11 ο Δίας θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία και μέχρι τις 20/12 θα ευνοήσει ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή και θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, ειδικά εάν γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Αυτό το διάστημα προσφέρεται για να ερωτευτείτε, να φλερτάρετε ή για να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να αποκτήσετε έναν απόγονο ή για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας. Σε όποια φάση ζωής και αν βρίσκεστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα πάρετε την επιβεβαίωση και την αποδοχή που αναζητάτε από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ξεχωριστή για εσάς αγαπητοί Τοξότες και θα βρεθείτε στο επίκεντρο, αφού από τις 22/11 ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα εγκαινιάσει την περίοδο των γενεθλίων σας. Επιπλέον, την ίδια ημέρα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο και αυτή η σύνοδος θα εκτοξεύσει την κοινωνικότητα σας στα ύψη και θα φέρει όμορφες επαφές και γνωριμίες. Αυτές τις ημέρες θα έχετε καλή διάθεση, θα εκπέμπετε γοητεία και οι άλλοι θα αναζητήσουν την παρέα σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, αυτές είναι ιδανικές ημέρες για να φλερτάρετε, να έρθετε πιο κοντά σε εκείνον/η που σας ενδιαφέρει ή να βάλετε στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και να λύσετε τις διαφορές σας μέσα από μια εποικοδομητική κουβέντα. Τολμήστε λοιπόν να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και μην τα κρατάτε άλλο μέσα σας. Τα θετικά όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού από τις 24/11 ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και θα βελτιώσει την οικογενειακή σας ζωή. Μέχρι και τις 20/12 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, αλλά και να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο το βράδυ της Τετάρτης σάς χαρίζει λάμψη και αισιοδοξία και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή. Είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή για να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τις πιο βαθιές σας επιθυμίες σας, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 26/11, μια όψη που θα σας επιτρέψει να δείξετε το συναίσθημα και τις ευαισθησίες σας στους άλλους και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που σας πλήγωσαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με εξωστρέφεια και θετική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 21/11 πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με φίλους και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να βγείτε έξω, να εμπλακείτε σε νέες παρέες ή να κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η επικοινωνία σας θα εξομαλυνθεί και θα νιώσετε ότι το άλλο άτομο μπορεί να σας ακούσει και να κατανοήσει τον τρόπο σκέψης σας. Στις 22/11 η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης πραγματοποιείται σε έναν πιο παρασκηνιακό οίκο για εσάς και μπορεί να φέρει μυστικές επαφές και συναντήσεις. Δεν αποκλείεται ένα άτομο που ποθείτε κρυφά να δείξει ενδιαφέρον για εσάς ή να ανταποκριθεί στα συναισθήματα σας. Την ίδια ημέρα εισέρχεται και ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Μπορεί λοιπόν κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να κλείσετε κάποιους κύκλους που σας βαραίνουν. Ωστόσο, από τις 24/11 ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθύς και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Μέχρι και τις 20/12 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, αναζητήστε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε και μη διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την υπέροχη σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον Τοξότη στις 22/11, μια όψη η οποία θα ευνοήσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με φίλους. Εάν λοιπόν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ή παρεξηγηθεί με αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις διαφορές σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Οι ημέρες αυτές σας καλούν να ανοιχτείτε. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να εμπλακείτε μέσα σε καινούριες ομάδες και παρέες ή για να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Είναι επίσης πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε μέσω διαδικτύου ή να κάνετε μια κουβέντα με ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας εξιτάρει εγκεφαλικά. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθείτε και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Εάν νιώθετε κάτι παραπάνω για ένα φιλικό σας πρόσωπο, ίσως τώρα θα πρέπει να το εκφράσετε, αφού μπορεί και το άλλο άτομο να αισθάνεται το ίδιο με εσάς. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με το ταίρι σας και θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με θετική διάθεση και αισιοδοξία, αφού στις 21/11 κορυφώνεται το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία. Αυτή η όψη θα φέρει κοντά σας άτομα τα οποία θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Άλλωστε, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, να επισημοποιήσετε μια σχέση, ή απλώς για να βάλετε στην άκρη τα προβλήματα και να χαλαρώσετε. Ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία με κάποιον/α που βρίσκεται μακριά. Στις 24/11 ο Δίας θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία και μέχρι τις 20/12 που θα παραμείνει στο ζώδιο σας καλείστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα φέρει ξανά το χαμόγελο στα χείλη σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι δεν θα διστάσετε να εκφράσετε το συναίσθημα σας, αφού θα νιώσετε ότι υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας.