Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/11/2023 – 26/11/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/11/2023 – 26/11/2023

Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας με τον Ήλιο και τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας μας χαρίζουν ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, καθώς και μια αίσθηση ότι έχουμε επιτέλους τον έλεγχο στα χέρια μας και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Επιπλέον, ο Πλούτωνας μιλάει για έντονα πάθη και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 21/11/2023 το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσουμε με τους άλλους και να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Μια συζήτηση, μια συνάντηση, μια κουβέντα μπορεί να μας καθησυχάσει και να μαλακώσει τις πληγές μας. Μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιάς σας, ειδικά εάν ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του δεύτερου δεκαημέρου. Αντιθέτως, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα στις 22/11/2023 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες μας και δεν αποκλείεται να νιώσουμε εκτεθειμένοι ή ευάλωτοι. Η όψη αυτή μας υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να αποδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης βγαίνουν από τα σκοτάδια του Σκορπιού και μετακινούνται στο αισιόδοξο και ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητήσουμε την περιπέτεια, θα πάρουμε ρίσκα και θα κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα. Ωστόσο, τα τετράγωνα που θα σχηματίσουν στο τέλος της εβδομάδας με τον Κρόνο θα ρίξουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση μας και μπορεί να φέρουν ψυχρότητα και αποστασιοποίηση στις σχέσεις μας. Προσπαθήστε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην πιέσετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο στις 21/11 σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Ίσως να λάβετε ένα ευχάριστο μήνυμα από ένα πρόσωπο ή να έχετε μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα στις 22/11 μπορεί να σας αποθαρρύνει, αφού θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και τραύματα του παρελθόντος. Είναι σημαντικό να έχετε στο πλάι σας ανθρώπους που σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε και να απομακρυνθείτε από εκείνους που σας πληγώνουν με κάποιο τρόπο και σας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Το χαρμόσυνο όμως νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ήλιου και του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε πιο ανάλαφροι, θα βγείτε από το σκοτάδι των προηγούμενων ημερών και θα καταφέρετε να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το επόμενο διάστημα για να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει ή για να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ένταση και πάθος ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις θα μεταμορφώσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Αυτές τις ημέρες εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Αν είστε αδέσμευτοι λοιπόν, μη διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης θα μετακινηθούν στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες και θα νιώσετε την ανάγκη να δημιουργήσετε πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς με το ερωτικό σας ταίρι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι και μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και τοξικές καταστάσεις που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 21/11, μια όψη που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να επικοινωνήσετε καλύτερα με το ταίρι σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε όλες εκείνες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσατε κρυμμένα. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή μια συζήτηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη και θα φέρουν στο επίκεντρο τα θέματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αν είστε σε σχέση μπορεί να ανέβουν οι τόνοι και να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, επομένως είναι σημαντικό να κρατήσετε τις ισορροπίες και να λειτουργήσετε πιο διπλωματικά. Αν είστε αδέσμευτοι, η έντονη κινητικότητα στο ζώδιο του Τοξότη θα σας φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαφές. Ωστόσο, τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ήλιο και τον Άρη σας καλούν να δείτε τις σχέσεις πιο ρεαλιστικά, γιατί διαφορετικά μπορεί να προσγειωθείτε απότομα στην πραγματικότητα. Ίσως είναι η στιγμή να αποστασιοποιηθείτε από μια κατάσταση ή να βάλετε όρια σε ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πάθος και έντονη ερωτική διάθεση ξεκινάει για εσάς αυτή η εβδομάδα, αφού ο Πλούτωνας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Τώρα είναι η στιγμή που θα ανακτήσετε επιτέλους τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας στο ερωτικό κομμάτι χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Αν είστε μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου, οι ημέρες αυτές σας υπόσχονται καυτές ερωτικές γνωριμίες και παθιασμένες συναντήσεις. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις δεύτερες σκέψεις σας και μη διστάσετε να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας. Ένα «αγκάθι» αυτής της εβδομάδας για εσάς θα είναι η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα στις 22/11, μια όψη που μπορεί να ξύσει πληγές ή να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Ίσως να νιώσετε συναισθηματικά ευάλωτοι γύρω από αυτή την ημέρα, όμως δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 21/11 θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς και θα σας βοηθήσει να κάνετε όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σας και να εκφραστείτε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Βγάλτε λοιπόν από μέσα σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που θέλετε και θα ακούσετε κουβέντες που θα σας γλυκάνουν. Αν είστε αδέσμευτοι, το τρίγωνο αυτό μπορεί να φέρει μια ερωτική συνάντηση που με κάποιο τρόπο θα σας θεραπεύσει και θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τραύματα του παρελθόντος. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Τοξότη και θα ενεργοποιήσουν τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για εσάς και προσφέρεται για να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Προσπαθήστε μόνο να μη φερθείτε εγωιστικά απέναντι στο ταίρι σας ή σε ανθρώπους που συναντάτε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε προς το τέλος της εβδομάδας, αφού οι δύσκολες όψεις του Κρόνου μπορεί να ρίξουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σας και μπορεί να φέρουν μια απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα εξάγωνα του Πλούτωνα με τον Ήλιο και τον Άρη στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι αυτά που λέτε τώρα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους άλλους, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία για να βγάλετε τα εσώψυχα σας ή να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση σε ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχετε παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις και επαφές. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης θα εισέλθουν στο ζώδιο του Τοξότη και θα φέρουν στο επίκεντρο ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και συναισθηματικής ασφάλειας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν εντάσεις ή να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι δύσκολες όψεις του Κρόνου μιλάνε για εσωστρέφεια και πεσμένη ενέργεια. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας απογοητεύσει και θα σας απομακρύνει συναισθηματικά. Κρατήστε κοντά σας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και σας δημιουργούν ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας είναι ιδανικό για θέματα επικοινωνίας, αφού το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 21/11 σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας και να κάνετε όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σας. Αν εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την κατανόηση και την υποστήριξη που επιθυμείτε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να λάβετε ένα ευχάριστο μήνυμα ή να έχετε μια όμορφη συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης εισέρχονται στο ζώδιο του Τοξότη και ενισχύουν ακόμα περισσότερο το επικοινωνιακό σας κομμάτι. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη συζητήσεις, ραντεβού, επαφές και γνωριμίες. Είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σας. Σίγουρα λοιπόν θα πρέπει να εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα και να μην καταπνίξετε τις σκέψεις σας, όμως από την άλλη πλευρά θα πρέπει να βρείτε μια χρυσή τομή και να μη γίνετε επιθετικοί χωρίς λόγο. Αποφύγετε επίσης τις παρορμητικές αποφάσεις και τις βιαστικές κινήσεις. Στις 22/11 η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στην επιφάνεια μια κατάσταση που σας έχει πληγώσει στο παρελθόν ή να σας φέρει αντιμέτωπους με μια συμπεριφορά που θα κλονίσει την αυτοεκτίμηση σας. Δώστε προτεραιότητα σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία σας και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος και ο Άρης εξακολουθούν να κινούνται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι έχετε βρει τον εαυτό σας και ίσως να έχετε ήδη αρχίσει να διεκδικείτε όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν στο ερωτικό κομμάτι. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας είναι στα ύψη και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στόχο. Αυτή η αίσθηση θα ενισχυθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού ο Ήλιος και ο Άρης θα σχηματίσουν ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα. Αν μέχρι τώρα διστάζατε να στείλετε ένα μήνυμα, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να έχετε μια παθιασμένη, ερωτική συνάντηση ή να κάνετε μια γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης θα εγκαταλείψουν το ζώδιο σας και θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό σημαίνει ότι μέσα το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Δεν αποκλείεται μια κατάσταση που θεωρούσατε σταθερή έως τώρα να κλονιστεί ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας για οικονομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς, αγαπητοί Τοξότες, θα είστε οι πρωταγωνιστές/ριες αυτής της εβδομάδας. Στις 21/11 ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις σας ή να δείξετε τα αισθήματα και τις προθέσεις σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε μια κουβέντα που θα σας καθησυχάσει ή να ακούστε λόγια που θα απαλύνουν την ψυχή σας. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης περνάνε στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάμψετε και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Δεν θα διστάσετε να δράσετε με τόλμη, να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα και να διεκδικήσετε όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι απαιτητικό για εσάς, αφού τα τετράγωνα του Κρόνου φέρνουν δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η διάθεση σας λοιπόν μπορεί να μην είναι πολύ ανεβασμένη και θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε απόσταση και να μείνετε μόνοι σας για λίγο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο σας βάζει όρια, επομένως το καλύτερο θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δώσετε χώρο και χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης από τον Σκορπιό θα σχηματίσουν εξάγωνο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η θέληση σας θα είναι πολύ ισχυρή και θα νιώσετε έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στο ερωτικό κομμάτι και στις σχέσεις σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να ορίσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Στα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης θα προχωρήσουν στο ζώδιο του Τοξότη και θα ενεργοποιήσουν έναν πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είστε λίγο πιο εσωστρεφείς και να μην έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε. Μπορεί επίσης να νιώσετε την επιθυμία να κρατήσετε για τον εαυτό σας κάποια πράγματα και να μην αποκαλύψετε στους άλλους τις προθέσεις και τα θέλω σας. Σε κάθε περίπτωση, μην πιέσετε τον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να ρίξετε τους τόνους και κλείσετε κύκλους με το παρελθόν μέχρι να μπει ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο τον επόμενο μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα στις 21/11, μια όψη πολύ ευνοϊκή για εσάς που θα φέρει στον δρόμο σας όμορφες επαφές και συναντήσεις. Μια συζήτηση ή μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τα τραύματα του παρελθόντος. Οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας τώρα, επομένως μη διστάσετε να ανοιχτείτε και να ζητήστε τη συμβουλή και την καθοδήγηση τους. Από τα μέσα της εβδομάδας, ο Ήλιος και ο Άρης εισέρχονται στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο. Θα είστε σε φάση εξωστρέφειας και θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε σε καινούριες παρέες ή να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σας κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο ή με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να θέσετε στόχους για το μέλλον και δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους εκείνους που σας υποστηρίζουν και θέλουν να είναι συνοδοιπόροι στο μονοπάτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος και Άρης θα συνεχίσουν για λίγο ακόμα την πορεία τους στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού και στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σχηματίσουν όψεις εξάγωνου με τον Πλούτωνα. Αυτές οι όψεις θα ανεβάσουν στα ύψη τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε έτοιμοι να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Αν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να κάνετε μια νέα, παθιασμένη γνωριμία που θα προκύψει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι πιο ζόρικο για εσάς, αφού ο Ήλιος και ο Άρης θα μετακινηθούν στον Τοξότη και θα σχηματίσουν τετράγωνα με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο. Προβλήματα και πιέσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική ή να νιώσετε ότι ένα άτομο υψώνει τοίχο απέναντι σας. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας ρίξουν το ηθικό και να δείξετε περισσότερη κατανόηση τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό.