Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/06/2022 – 26/06/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/06/2022 – 26/06/2022

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ευνοϊκή για τα ερωτικά μας και για πολλούς από εσάς θα φέρει τις εξελίξεις που επιθυμούσατε. Τη Δευτέρα 20/06/2022 ο Ερμής από τους Διδύμους θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευχάριστα νέα, θα λάβετε το μήνυμα που περιμένατε τόσο καιρό ή απλώς θα έχετε μια πιο αισιόδοξη και θετική στάση απέναντι στα πράγματα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να εκφράσετε όσα σκέφτεστε στους άλλους, να κοινωνικοποιηθείτε, να κλείσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στις 21/06/2022 ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου (θερινό Ηλιοστάσιο) και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Για τον επόμενο μήνα θα εστιάσουμε περισσότερο στην οικογένεια, το σπίτι και τους οικείους μας και θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα η έννοια της ασφάλειας μέσα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη η οποία συνδέεται με τη σεξουαλικότητα, το πάθος και τον ερωτισμό. Τα συναισθήματα τώρα είναι πολύ έντονα και θα είναι δύσκολο να τα κουμαντάρουμε ή να τα περιορίσουμε. Έχουμε ανάγκη από βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και μας έλκουν οι ίντριγκες και οι άνθρωποι που αποπνέουν ένα μυστήριο. Στις 23/06/2022 ο πλανήτης των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο αέρινο και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων. Μέχρι και τις 18/07/2022, που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα μας δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε νέες γνωριμίες, να γίνουμε πιο κοινωνικοί και να βάλουμε περισσότερη ποικιλία στην ερωτική μας ζωή. Μας έλκει το εγκεφαλικό παιχνίδι και αναζητάμε ανθρώπους οι οποίοι είναι ευφυείς και μας εξιτάρουν πνευματικά. Μπορεί οι σοβαρές δεσμεύσεις να μην έχουν θέση τώρα στη ζωή μας, όμως είναι μια ευκαιρία για να ανανεωθούμε και να βγάλουμε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μας.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού θα φέρει νέες εξελίξεις και έναν αέρα ανανέωσης για την ερωτική σας ζωή. Στις 20/6 με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Δία από το δικό σας ζώδιο θα λάβετε ένα μήνυμα που περιμένατε καιρό από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή θα βρείτε εσείς το θάρρος να εκφράσετε στους άλλους όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Μια συζήτηση ή μια συνάντηση που θα έχετε τώρα θα είναι καθοριστική και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και να λειάνετε τις διαφορές σας. Στις 21/6 η είσοδος του Ήλιου στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας, να εκφράσετε τη στοργή σας στους άλλους και να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο ή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, στις 23/6 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και εγκαινιάζει μια πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε το διάστημα μέχρι και τις 18/7 για επαφές, εξόδους και νέες γνωριμίες με άτομα τα οποία σας διεγείρουν εγκεφαλικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται έντονη και παθιασμένη για εσάς, αφού στις 21/6 η Αφροδίτη -λίγο πριν εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο- θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή η όψη θα σας χαρίσει γοητεία και έντονο μαγνητισμό, επομένως θα μπορέσετε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με μεγάλη ευκολία, αφού δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Είστε αποφασισμένοι να πάρετε αυτό που σας αξίζει στον έρωτα και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες και τα θέλω σας. Εάν μπει τώρα ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, αυτή η σχέση θα είναι με κάποιο τρόπο μεταμορφωτική για εσάς, αφού θα σας φέρει σε επαφή με βαθιά συναισθήματα που προσπαθούσατε να κρύψετε από τους άλλους, αλλά και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Από τις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνου θα γίνετε πιο κοινωνικοί και θα τολμήσετε να βγείτε εκεί έξω, να φλερτάρετε και να πειραματιστείτε. Αν και γενικά είστε άτομα που προτιμάτε τις πράξεις από τα λόγια, αυτή η θέση του Ήλιου θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να εμπλακείτε σε ατελείωτες συζητήσεις, είτε από κοντά είτε μέσω διαδικτύου, και θα δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Μιλήστε λοιπόν στους άλλους και μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορούμε να πούμε ότι εσείς θα είστε από τους πιο ευνοημένους για αυτή την εβδομάδα. Αρχικά, το εξάγωνο του Ερμή από το δικό σας ζώδιο με τον Δία από τον Κριό στις 21/6 θα εκτοξεύσει την κοινωνικότητα σας στα ύψη και θα σας βοηθήσει να επανακτήσετε την θετική σκέψη και την αισιοδοξία σας. Αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα που μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές από το διαδίκτυο, αλλά και οι γνωριμίες μέσα από ομάδες, παρέες και φίλους. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, θα είστε πιο ανάλαφροι, θα εστιάσετε στα θετικά και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός όμως αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 23/6. Μέχρι και τις 18/7, που θα φιλοξενείτε τον πλανήτη του έρωτα και των σχέσεων, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, αφού θα νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας και θα ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και έντονο μαγνητισμό και θα μπορέσετε να προσεγγίσετε πιο εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ήδη μέσα σε ένα γάμο ή μια σχέση, θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας, να επιλύσετε διαφωνίες και γενικώς να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί του-ης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 21/6 είναι μια όψη η οποία θα φέρει εντάσεις και πάθη μέσα στην ερωτική σας ζωή και, εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας δημιουργήσει δυνατά συναισθήματα. Τολμήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να κοινωνικοποιηθείτε ή να κάνετε γνωριμίες μέσω διαδικτύου και αφήστε για λίγο την ασφάλεια των γνώριμων καταστάσεων. Στις 21/6 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι για τον επόμενο μήνα είστε οι πρωταγωνιστές και θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό. Η προτεραιότητα τώρα πρέπει να είναι ο εαυτός σας, επομένως πρέπει να πιστέψετε ότι αξίζετε να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Ήλιος στο ζώδιο σας θα σας χαρίσει ζωντάνια, ενέργεια και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι βγαίνετε επιτέλους από το λήθαργο που είχατε πέσει το προηγούμενο διάστημα. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις και σταματήστε να κάνετε υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αρκετά ευχάριστο τρόπο για εσάς, αφού τη Δευτέρα 20/6 το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας και δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας άτομα με τα οποία αισθάνεστε άνετα και συμμερίζονται τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συζητήσεις, τα ταξίδια, αλλά και οι επαφές μέσα από το διαδίκτυο ή ακόμα και με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η όψη αυτή θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, είτε είστε μόνοι είτε βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση. Στις 21/6 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα εγκαινιάσει μια πιο εσωστρεφή και ήσυχη περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα σας δοθεί η δυνατότητα να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να αναμοχλεύσετε παρελθοντικές καταστάσεις ώστε να δείτε τι πήγε λάθος, τι μπορείτε να διορθώσετε και ποια άτομα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω σας. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23/6 σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε έξω, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να συμφιλιωθείτε με φιλικά πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό, εάν το επιθυμείτε και το επιδιώξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 21/6 είναι μία όψη η οποία θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα, αφού θα σας χαρίσει αποφασιστικότητα, δυναμισμό και πάνω απ’ όλα θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε στις ερωτικές σχέσεις. Θα είναι δύσκολο τώρα να καταπιέσετε τα έντονα συναισθήματα σας και δε θα διστάσετε να ρισκάρετε και να δείξετε τις προθέσεις σας στους άλλους. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει ανεξήγητη έλξη και πάθος. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Ήλιου στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου θα ενεργοποιήσει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις φιλίες, τις ομάδες και γενικώς την κοινωνική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον επόμενο μήνα θα ευνοηθούν οι γνωριμίες, τόσο μέσα από ομάδες και παρέες όσο και μέσα από το διαδίκτυο, και θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε ανθρώπους στη ζωή σας με τους οποίους αισθάνεστε άνετα και μπορούν να συμμεριστούν τις αντιλήψεις και τον τρόπο σκέψης σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από ένα άτομο που σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο ή δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία και καλή διάθεση, αφού τη Δευτέρα 20/6 κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή-Δία. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις και όσα σας πληγώνουν και θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια επανεκκίνηση στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, είναι η ιδανική ημέρα για να εκφράσετε τις σκέψεις σας, να κάνετε μια συζήτηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα ή να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις 21/6 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία θα φέρει πάθη, ερωτισμό και έντονη σεξουαλική επιθυμία. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο, και γενικώς για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις απόκρυφες επιθυμίες σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή να έχετε μυστικές ή παράνομες συναντήσεις, αφού αυτό που έχετε ανάγκη τώρα είναι αυτή η ένταση και η έξαψη που σας προσφέρουν αυτές οι καταστάσεις. Από τις 23/6 με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζεται ένα πιο αισιόδοξο και ανάλαφρο διάστημα για εσάς, μέσα στο οποίο θα νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε, να ζήσετε την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας και να βάλετε άτομα στη ζωή σας τα οποία θα σας κάνουν ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 21/6 είναι μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας, μέσα από την οποία θα θίξετε ζητήματα που μέχρι τώρα διστάζατε να αγγίξετε γιατί σας έφερναν σε δύσκολη θέση. Έχετε την ανάγκη να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και αυτή η όψη θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε, να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να μην μένετε μόνο στα επιφανειακά ζητήματα της καθημερινότητας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη μεταξύ σας και θα νιώσετε ότι μπορεί να σας καταλάβει σε βάθος. Άλλωστε, από τη φύση σας είστε άτομα που επιδιώκετε το κάτι παραπάνω και δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με τα λίγα ή να αρκεστείτε σε μια χαλαρή γνωριμία. Μάλιστα, από τις 23/6 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να συνδεθείτε με τους άλλους πιο βαθιά και ουσιαστικά, και δεν αποκλείεται να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους που δεν σας προκαλούν έντονα συναισθήματα ή δεν σας έλκουν σεξουαλικά. Είστε των άκρων και τα θέλετε όλα ή τίποτα, επομένως οι άλλοι θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας ή αν θα βγουν οριστικά από τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευχάριστη και ερωτική για εσάς, αγαπητοί Τοξότες, αφού θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες. Ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Δία, στις 21/6 και αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε τα πάνω σας, θα πιστέψετε επιτέλους στον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως αν βρείτε το θάρρος να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Αν πάλι είστε ήδη μέσα σε μια σχέση ή σε έναν γάμο, αυτό το εξάγωνο θα σας βοηθήσει να λύσετε τυχόν προβλήματα και να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα μέσα από την οποία θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Στις 23/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και μέχρι τις 18/7 ενεργοποιεί τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή η θέση της Αφροδίτη θα σας χαρίσει διπλωματία και γοητεία και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας με πιο ανώδυνο τρόπο. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας γοητεύσει από την πρώτη στιγμή και θα βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο στις 21/6 έρχεται για να φέρει έντονες ερωτικές στιγμές και να εκτοξεύσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη. Αν είστε σε σχέση, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, όποια κι αν είναι αυτά. Όλα τα βιώνετε πιο έντονα τώρα και δεν αποκλείεται να γίνετε κτητικοί απέναντι στο άλλο πρόσωπο, αφού δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να τον-ην μοιράζεστε. Αν είστε αδέσμευτοι, εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό αυτές τις ημέρες και κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία και στο σεξαπίλ σας. Είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει πάθος και μια ανεξήγητη έλξη μεταξύ σας. Την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στρέφει όλη σας την προσοχή και την ενέργεια στις διαπροσωπικές σχέσεις και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε πολύ πιο έντονη την ανάγκη να έχετε έναν-μια σύντροφο δίπλα σας και, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα αναζητήστε τρόπους για να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και δεν θα διστάσετε να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην καταπιέσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, μόνο και μόνο για να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ευχάριστη διάθεση για εσάς, αφού στις 20/6 θα κορυφωθεί το εξάγωνο Ερμή-Δία. Αυτή η όψη θα δώσει μια νέα πνοή στα ερωτικά σας και δεν αποκλείεται να φέρει ένα νέο φλερτ το οποίο θα ανεβάσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση σας. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφές είναι μέσα στο πρόγραμμα, επομένως βγείτε έξω, ελάτε σε επαφή με κόσμο και μην κλείνεστε άλλο στον εαυτό σας. Στις 21/6 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν ή να νιώσετε έντονη την επιθυμία να εκφράσετε το πάθος και τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή σε ένα πρόσωπο που σας έλκει. Αν είστε σε σχέση, θα αναζητήσετε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι, έχετε μεγάλη ανάγκη να νιώσετε κάτι δυνατό που θα σας συνεπάρει. Δεν είστε λοιπόν διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε με χαλαρές καταστάσεις ή με ανθρώπους που απλά περνάτε την ώρα σας. Από τις 23/6, με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να βγάλετε προς τα έξω την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει φλερτ, καλοπέραση, διασκέδαση και δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα μέχρι τις 18/7 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 21/6 είναι αρκετά βοηθητικό για εσάς, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, μέσα από τις οποίες θα κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και θα βρείτε από κοινού λύσεις σε προβλήματα. Είναι σημαντικό να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να μην κρατάτε άλλο μέσα σας όσα σας βαραίνουν. Να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε από τον άλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη είναι εξαιρετική για να κάνετε νέες γνωριμίες -είτε μέσα από παρέες και φίλους είτε από το διαδίκτυο- και γενικώς για να έρθετε πιο κοντά σε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας ιντριγκάρουν εγκεφαλικά. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία και το φλερτ. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα, λοιπόν, θα έχετε περισσότερη διάθεση να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Από την άλλη πλευρά, η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 23/6 θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας, επομένως μέχρι και τις 18/7 θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε την αγάπη και τη στοργή σας.