Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/04/2021 – 25/04/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/04/2021 – 25/04/2021

Με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό ξεκινά η εβδομάδα, αλλά και με σημαντικές όψεις, που θα διαφοροποιήσουν αρκετά τα θέματα των σχέσεων καθώς η Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ενεργή σε αυτές τις όψεις. Μολονότι παραμένει στο ζώδιο που αγαπά ιδιαίτερα, το ζώδιο της διακυβέρνησης της τον Ταύρο, συναντά μπροστά της το δίδυμο του Ουρανού και του Κρόνου. Η συνάντηση με τον Ουρανό στις 23/4 είναι αυτό που λέμε στην αστρολογία ότι ανοίγει η «πύλη του απρόβλεπτου»! Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα επαναστατήσει ο Ουρανός και τι θα κάνει, ώστε να είσαι βέβαιος για το απρόοπτο που μπορεί να φέρει. Μπορεί να δείξει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια απρόσμενη γνωριμία, μέχρι έναν ξαφνικό χωρισμό ή έναν χωρισμό διότι οι συνθήκες τον επιβάλλουν. Ή εκεί που νομίζεις ότι αυτός-ή που σου αρέσει δεν ενδιαφέρεται, ξαφνικά σου δείχνει το αντίθετο. Την ίδια μέρα, που έχουμε τη συνάντηση Αφροδίτης-Ουρανού, περνά στον Καρκίνο ο Άρης! Σε αυτή τη θέση ο Άρης γίνεται πιο συναισθηματικός, δείχνει ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο και θέλει οι συναισθηματικές του ανάγκες να καλύπτονται. Προϋπόθεση για την ερωτική του δραστηριότητα είναι να νιώθει πρώτα σιγουριά και ασφάλεια στη σχέση. Οι «ανοιχτές» σχέσεις χωρίς συναισθηματικό υπόβαθρο και δέσμευση δεν του ταιριάζουν, οπότε δεν θα τις επιδιώκει. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Αυτή η συνάντηση δείχνει πολλές φορές εμπόδια στο κυνήγι της ευτυχίας, μας κάνει να συνειδητοποιούμε τον φθοροποιό χρόνο στις μακρές σχέσεις μας και φυσικά διδάσκει ότι η αληθινή αγάπη χρειάζεται προσπάθεια, δουλειά κι από τις δυο πλευρές και κυρίως αφοσίωση. Ο Κρόνος στις σχέσεις λειτουργεί σαν κόλλα ή διαλύτης. Τις σχέσεις με υπόβαθρο τις δυναμώνει ακόμη περισσότερο. Τις σχέσεις που δεν πατούν γερά μπορεί να τις διαλύσει. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο σημαντική αλλαγή που φέρνει η εβδομάδα για σας τους Κριούς είναι η αλλαγή ζωδίου για τον κυβερνήτη σας Άρη, που περνά στο ζώδιο του Καρκίνου την Παρασκευή και ξυπνά τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Σε συνδυασμό δε και με τους πλανήτες στον Ταύρο, θα αρχίσετε να νιώθετε την ανάγκη μεγαλύτερης σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σας, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Θα είστε πιο ευαίσθητοι στις ερωτικές σας σχέσεις απ’ όσο συνήθως και η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι αλληλένδετη με το πώς νιώθετε στη σχέση. Αν δεν υπάρχει αμοιβαιότητα στο συναίσθημα δεν θα υπάρχει και η σπίθα στο κρεβάτι. Ακόμη και για σας που μπορεί να κάνετε τέτοιους διαχωρισμούς, η πορεία του Άρη στον Καρκίνο θα σας κάνει να νιώθετε άβολα ή περίεργα αν δεν συμβαδίζουν το πάθος με το συναίσθημα. Παρασκευή και Κυριακή είναι οι πιο απαιτητικές ημέρες για τις σχέσεις σας και αν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι με κοινό πορτοφόλι, δεν είναι απίθανο να υπάρχει ένταση με αφορμή τη διαχείριση των οικονομικών σας. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γενέθλια σας ξεκινούν την Δευτέρα 19/4 και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, από το ζώδιο σας είναι έτοιμη να σας προσφέρει συναρπαστικές στιγμές στη προσωπική σας ζωή. Καταρχάς ας ξεκινήσουμε από τη σύνοδο της με τον Ουρανό… που ηλεκτρίζει την κατάσταση στα ερωτικά σας. Μπορεί να προκύψει μια γνωριμία από το πουθενά και να σας πάρει το μυαλό, μπορεί το αντικείμενο του πόθου σας να εκφράσει κι εκείνο αμοιβαία συναισθήματα. Από την άλλη, πολλές φορές ο Ουρανός δημιουργεί… απόσταση. Η απόσταση αυτή μπορεί να είναι γεωγραφική, π.χ. αναγκάζεται ο ένας να φύγει για κάποιο διάστημα διότι υπάρχει μια εποχική εργασία. Μπορεί να είναι όμως και ψυχολογική. Στη συνέχεια η Αφροδίτη αντιμετωπίζει τον Κρόνο σε τετράγωνο. Εδώ καλείστε να σκεφτείτε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις σας. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι σε μια σχέση και να θέλετε να επαναστατήσετε. Άλλοι μπορεί να νιώθετε ότι η σχέση έχει «καθίσει» και δεν υπάρχει η σπίθα ή το ενδιαφέρον πλέον. Άλλοι μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να την πάτε ένα βήμα παρακάτω και να την επισημοποιήσετε. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον 12ο οίκο, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με το δικό σας ζώδιο και κάνει όψεις με τον Ουρανό και τον Κρόνο, τότε πολλά από αυτά που συμβαίνουν αφορούν σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, γίνονται κρυφά ή γίνονται σε καθαρά ψυχολογικό επίπεδο. Πολλά τα σενάρια… «παράνομες» σχέσεις που πρέπει να μείνουν μυστικές, πλατωνικοί έρωτες που υπάρχει αμφιβολία αν πρέπει να εκφραστούν, μυστικά του συντρόφου που μπορεί να αφορούν και οικονομικά θέματα που αποκαλύπτονται, μεγαλύτερη πίεση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση όσο πλησιάζουμε στο Παρασκευοσαββατοκύριακο τα πράγματα επιβαρύνονται για τον αισθηματικό τομέα και ίσως να μην πάρετε κάποια ιδιαίτερη χαρά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Στο πιο αρνητικό σενάριο μπορεί να θέλετε να διακόψετε μια σχέση που δεν σας προσφέρει την ικανοποίηση που θέλετε. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας την Παρασκευή, που ενισχύει τη συναισθηματική φύση σας, μολονότι τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα τουλάχιστον στην αρχή αυτής της πορείας, καθώς ταυτόχρονα έχουμε τις δυο απαιτητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Αν όλα πάνε καλά στη σχέση σας τότε δεν έχετε κανέναν λόγο να φοβάστε και μάλιστα η περίοδος με τον Άρη στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τη σεξουαλικότητα σας, φέρνοντας περισσότερη ένταση και πάθος στις επαφές σας. Αν όμως είστε σε μια σχέση που υπάρχει ταλαιπωρία, τότε μπορεί η περίοδος αυτή να κεντρίσει τις ανασφάλειες σας και να σας ζορίσει. Αν είστε μόνες-οι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ξαφνική γνωριμία ή μια φιλική σχέση να αποκτήσει και ερωτικό ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να ελέγχετε τα νεύρα σας αυτό το διάστημα και μην τσιτώνετε με το παραμικρό. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΛΕΩΝ

Η μετατόπιση των πλανητών στον Ταύρο κάνει το βλέμμα σας να στρέφεται περισσότερο στον τομέα της καριέρας. Ίσως ετοιμάζεστε να κάνετε μια ριζική αλλαγή στον τομέα αυτό που σας ενθουσιάζει και σας κάνει να την περιμένετε με αγωνία, αλλά είναι πιθανόν ο-η σύντροφος σας να μην μοιράζεται την ίδια χαρά, επειδή μπορεί να αποτελεί ρίσκο για την οικονομική σας κατάσταση. Μην το παίρνετε βαριά και προσωπικά όλο αυτό σαν έλλειψη εμπιστοσύνης ή ότι δεν σας στηρίζει. Δείτε το σαν αυτό που είναι μόνο. Ανασφάλειες δικές του-ης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προχωρήσετε σε αυτό που εσείς οι ίδιοι θέλετε επαγγελματικά. Από την άλλη, μπορεί εξαιτίας της δουλειάς να προκληθεί κάποια απόσταση μεταξύ σας. Αν ας πούμε βρείτε μια εργασία σε ένα άλλο μέρος από αυτό που διαμένετε. Πολλά τα σενάρια σε μια εβδομάδα που απέχει πολύ από το να πάρει τον τίτλο «ερωτική εβδομάδα» για σας. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα μέχρι την Παρασκευή εξελίσσονται πιο βατά για τις προσωπικές σας σχέσεις χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Μέχρι που έρχεται η Παρασκευή και η εβδομάδα κλείνει με περίεργα συναισθήματα. Μπορεί να νιώθετε ότι μόνο εσείς δίνετε στη σχέση, ότι εσείς τη στηρίζετε και δεν εισπράττετε το ίδιο κι από την άλλη πλευρά. Ή μπορεί να αισθάνεστε ότι επωμίζεστε εσείς τις περισσότερες ευθύνες στη σχέση, ειδικά αν έχετε και οικογένεια. Η ανάγκη να αλλάξουν κάπως τα πράγματα και να φυσήξει γενικότερα ένας αέρας αλλαγής στη ρουτίνα της σχέσης θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό την Παρασκευή εγγυάται ότι αν εσείς οι ίδιοι πάρετε κάπως διαφορετικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη σχέση σας, πάρετε πιθανώς και λίγη απόσταση, η κατάσταση θα ζωντανέψει. Τώρα αν ο χρόνος που έχει περάσει έχει φθείρει τη σχέση για τα καλά, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας φέρει μπροστά σε αυτή τη συνειδητοποίηση. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανήτες στον Ταύρο φέρνουν γείωση και κάποιες φορές προσγείωση σε όλες αυτές τις πλευρές της ζωής που δεν μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες όταν πρέπει να τις διαχειριστούμε. Από την άλλη, μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, δίνοντας μια καρμική διάσταση στην ερωτική σας ζωή. Τώρα αυτή την εβδομάδα, ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη προσκρούει πάνω στον Κρόνο σε ένα τετράγωνο κι αυτό σας δίνει μια πιο ρεαλιστική και ίσως απογοητευτική εικόνα για μια σχέση. Μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έχετε διαφορετικές αξίες ή διαφορετικές απόψεις σε μια σχέση, μπορεί ένας παράγοντας που αφορά στα οικονομικά να μπαίνει εμπόδιο μεταξύ σας ή μπορεί, προκειμένου να μείνει η σχέση ως έχει, να πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Από την άλλη, ίσως αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας δεν είναι αυτό που πιστεύατε ότι είναι, αλλά έχει μια διαφορετική εικόνα. Κι αυτό όμως αγαπητοί μου Ζυγοί σημαντικό είναι. Πάνω σε ψευδαισθήσεις και ωραιοποιήσεις δεν χτίζονται γεροί δεσμοί. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των σχέσεων ενισχύεται ακόμη περισσότερο αυτή την εβδομάδα καθώς παίρνουν θέση, εκτός από την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη εκεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ήλιος και ο Ερμής. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε αν αναγνωρίζετε τον άνθρωπο που είχατε ερωτευθεί στο παρελθόν, καθώς βλέπετε αλλαγές στη συμπεριφορά ή και στον χαρακτήρα του. Αυτό βέβαια σας δημιουργεί ανασφάλειες και κάνει τη σχέση ασταθή, καθώς νιώθετε ότι δεν ελέγχετε τα πράγματα εντελώς. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή του συντρόφου σας που σχετίζονται με άλλα πράγματα κι αυτό πάλι να αλλάζει την ενέργεια στη σχέση. Αν είστε μόνες-οι αυτή η όψη μπορεί να σημαίνει βέβαια και μια ξαφνική γνωριμία, έναν κεραυνοβόλο έρωτα από το πουθενά. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας πιέσει ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Κάτι νιώθετε ότι σας στερεί τη χαρά ή σας απογοητεύει. Ευτυχώς είναι προσωρινό. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τόσους πλανήτες στον Ταύρο από το ξεκίνημα της εβδομάδας, μάλλον είναι απίθανο να έχετε το ίδιο ενδιαφέρον που είχατε για την ερωτική σας ζωή και στη συνέχεια του Απριλίου. Βλέπετε για σας το ζώδιο του Ταύρου συμβολίζει τον τομέα της υγείας και της εργασίας, οπότε και οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή προς τον Ουρανό και τον Κρόνο περισσότερο αφορούν σε αυτά τα θέματα παρά στον έρωτα και τις σχέσεις. Όμως το γεγονός ότι μπορεί εσάς να σας απασχολεί κάτι απρόσμενο ή κάτι ενοχλητικό και να απορροφά το ενδιαφέρον σας πλήρως μπορεί να σας απομακρύνει κάπως από τον σύντροφο σας και να επηρεάσει έτσι και τη σχέση προσωρινά. Αντί να του κρύβετε το άγχος σας καλύτερα θα ήταν να το μοιραστείτε μαζί του-ης. Άλλωστε ποιο το νόημα της σχέσης αν είναι να έχουμε μυστικά ο ένας από τον άλλο. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι τόσο έντονη από πλευράς όψεων η εβδομάδα αυτή, που πραγματικά είναι δύσκολο ακόμη και να προβλεφθεί η ροή της. Το μόνο που είναι βέβαιο είναι πως ξεκινά πολύ διαφορετικά και με θετικότερες προοπτικές για τις ερωτικές σας σχέσεις αναφορικά με το πώς κλείνει. Σε όλη τη διάρκεια της η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Ταύρο. Η πρώτη της όψη με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει ενθουσιώδεις σε μια σχέση καινούρια ή και να σας βρει γοητευμένους από ένα φλερτ αν είστε μόνες ή μόνοι. Αν τώρα είστε δεσμευμένοι μπορεί να υπάρχει μια πρόκληση ξαφνικά και να νιώσετε περίεργα. Δυο μέρες αργότερα όμως η Αφροδίτη συναντά σε τετράγωνο τον Κρόνο και η… προσγείωση είναι αναπόφευκτη. Μπορεί ξαφνικά να δείτε ότι είχατε μεγαλοποιήσει μέσα σας κάποια πράγματα ή ότι η καινούρια ιστορία απλά ήταν ένας στιγμιαίος ενθουσιασμός. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο δεν υπόσχεται μεγαλεία αυτή την εβδομάδα για την ερωτική σας ζωή, καθώς οι συναντήσεις της με τον Ουρανό και τον Κρόνο δημιουργούν περιορισμούς και προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως εμπλέκουν και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως κάποιος από την οικογένεια σας δεν βλέπει με πολλή συμπάθεια ένα νέο φλερτ σας ή μπορεί αν είστε δεσμευμένοι να υπάρχουν λόγια ή περίεργες αντιδράσεις από τη μεριά των γονιών ή των πεθερικών σας. Σε γενικές γραμμές προσπαθήστε αυτή την εβδομάδα να κρατήσετε την ερωτική σας σχέση ή τον γάμο σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ακόμη κι αν είναι της ίδιας της οικογένειας σας ή των στενών συγγενών σας. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με το ταίρι σας καλύτερα να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και μόνο. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει απλωμένα όλα τα σενάρια μπροστά της για την προσωπική σας ζωή. Αν είστε ας πούμε αδέσμευτες-οι θα μπορούσε να προκύψει, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία σε μια έξοδο σας ακόμη και για ψώνια ή για μια βόλτα μέχρι το κοντινότερο πάρκο. Φυσικά ο Ουρανός κυβερνά και τις τεχνολογίες και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν είναι απίθανο η γνωριμία να γίνει και μέσω ενός μηνύματος. Αν είστε ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να υπάρχει κάποιο είδος απόστασης ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, πιθανώς και για άσχετους από τη σχέση σας λόγους. Η πιο δύσκολη όψη της εβδομάδας είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Κυριακή που μπορεί να σας βρίσκει απογοητευμένους σε μια σχέση ή τον γάμο σας ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια κάπως άβολη συζήτηση μεταξύ σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το να το κάνετε. Από τις όψεις Αφροδίτης-Ουρανού-Κρόνου επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε Ήλιο, Ωροσκόπο ή Αφροδίτη από τις 9 έως τις 13 μοίρες των ζωδίων του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου.