Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/10/2022 – 23/10/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/10/2022 – 23/10/2022

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα άκρως ερωτική, με έντονες στιγμές και παθιασμένα συναισθήματα! Στις 19/10/2022 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα εκτοξεύσει στα ύψη την ερωτική διάθεση και θα μας δημιουργήσει την επιθυμία να κοινωνικοποιηθούμε, να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε. Είναι η ιδανική ευκαιρία για ραντεβού και νέες γνωριμίες, αφού η όψη αυτή βγάζει προς τα έξω τόσο τη ρομαντική όσο και τη σεξουαλική μας πλευρά και μας χαρίζει αισθησιασμό και έντονο μαγνητισμό. Στις 20/10/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πυροδοτεί έντονες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα και εμμονές. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας ή χειριστικές συμπεριφορές. Στις 22/10/2022 η συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού θα μας χαρίσει ευχάριστη και ανάλαφρη διάθεση και θα φέρει αρμονία και ισορροπία μέσα στις σχέσεις μας. Αυτή η εξαιρετική σύνοδος αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να συμφιλιωθείτε με όσους είχατε απομακρυνθεί, ενώ αν είστε αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο. Στις 23/10/2022 κυριαρχεί η λογική σκέψη, αφού το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο μας και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη εγκαταλείπουν το ζώδιο του Ζυγού και εισέρχονται στα βαθιά νερά του Σκορπιού. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν, η ερωτική μας ζωή αποκτά περισσότερο πάθος και οι σχέσεις μας γίνονται πιο ουσιαστικές. Αναζητάμε έντονες εμπειρίες και ανθρώπους που θα μας αγγίξουν σε βάθος, ενώ οι επιφανειακές καταστάσεις δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, αφού η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί. Στις 19/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας χαρίσει γοητεία και ερωτισμό και θα μπορέσετε να κατακτήσετε εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε αδέσμευτοι μη διστάσετε να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες, γιατί ένα καινούριο πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα σας συναρπάσει. Στις 22/10 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού είναι μια εξίσου ευχάριστη όψη, η οποία θα σας κάνει να λάμψετε και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας, ενώ αν είστε χρόνια σε μια σχέση αυτή η όψη είναι ιδανική για να την επισημοποιήσετε. Στις 23/10 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο λογικά και ρεαλιστικά τις καταστάσεις και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα μέσα από τον διάλογο. Αργότερα την ίδια ημέρα, η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού εγκαινιάζει ένα έντονο και παθιασμένο διάστημα για εσάς. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε άτομα που προσπαθείτε να λειτουργείτε με βάση τη λογική και δύσκολα θα παρασυρθείτε από ουτοπίες ή θα εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν έχουν καμία προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα και να μην αναγνωρίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 20/10 μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με ένα άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον ή να αναζωπυρώσει ένα ειδύλλιο με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά. Από τη μια πλευρά λοιπόν, θα ζήσετε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Στις 23/10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού και ενεργοποιούν τον οίκο που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισθησιασμό και έντονη ερωτική διάθεση, αφού στις 19/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Στις 20/10 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα δημιουργήσει ίντριγκες και έντονα πάθη και δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα, αλλά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, κτητικότητα και εμμονές. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στις 22/10 έρχεται για να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Στις 23/10 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και να σκεφτείτε ρεαλιστικά το κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Εάν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, μπορεί να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αναταράξεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 20/10 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και παθιασμένα συναισθήματα. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σας ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και ανταγωνιστική συμπεριφορά. Εάν κάνετε μια νέα γνωριμία ή έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσπαθήστε να παραμείνετε λογικοί και προσγειωμένοι και μην επιτρέψετε σε εμμονές, ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις να σας σαμποτάρουν. Στις 22/10 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Ζυγό έρχεται για να κατευνάσει τα πνεύματα και να δημιουργήσει ένα πιο αρμονικό κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και τους οικείους σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τη στοργή σας και τα συναισθήματα σας. Στις 23/10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Σκορπιού και ανεβάζουν την ερωτική διάθεση στα ύψη. Θα ανακτήσετε επιτέλους την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να διεκδικήσετε τα θέλω σας και κυρίως να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε.

ΛΕΩΝ

Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10 σας βοηθάει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και να έρθετε σε επαφή με καινούρια πρόσωπα που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε έξω με φίλους, να εμπλακείτε σε ομάδες και παρέες ή να κάνετε γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στις 22/10 δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο και ανάλαφρο κλίμα και θα νιώσετε πολύ πιο άνετα να εκφράσετε στους άλλους τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια. Στις 23/10 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα και θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα εισέλθουν στο ζώδιο του Σκορπιού και θα στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Προτιμήστε μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και μη διστάσετε να εκφράσετε τη στοργή και το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 20/10 θα σας χαρίσει ερωτικές στιγμές και ακραία πάθη. Αυτό που θέλετε τώρα είναι αποκλειστικότητα. Θέλετε να κατακτήσετε ολοκληρωτικά τον-ην άλλον-η και δεν θα συμβιβαστείτε με μια επιφανειακή κατάσταση. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να νιώσετε έντονη ζήλια και κτητικότητα αυτές τις ημέρες, καθώς και άλλα σκοτεινά συναισθήματα που δεν θα μπορείτε να τα διαχειριστείτε εύκολα. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και προτιμήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με διάλογο. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 23/10. Τώρα θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε στους άλλους όλα όσα σκέφτεστε με μεγαλύτερη αμεσότητα και ειλικρίνεια. Εάν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να νέες γνωριμίες, επαφές με άτομα που θα σας κερδίσουν πρώτα απ’ όλα σε πνευματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να βγείτε ραντεβού, να πειραματιστείτε και να ανανεωθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική διάθεση βρίσκεται στα ύψη αυτή την εβδομάδα και θα έχετε ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Στις 19/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας χαρίσει παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές. Εκπέμπετε έντονη γοητεία και ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι μπορείτε να κατακτήσετε εύκολα αυτό που θέλετε. Στις 20/10 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ίντριγκες και να φέρει στην επιφάνεια ζήλια, κτητικότητα και εμμονές. Προτιμήστε να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι και μείνετε μακριά από ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν. Στις 22/10 η υπέροχη σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με ένα άτομο που είχε απομακρυνθεί από τη ζωή σας, αφού το κλίμα τώρα θα είναι πιο αρμονικό και θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε σχέση. Άλλωστε, το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 23/10 έρχεται για να σταθεροποιήσει οτιδήποτε ξεκινάει τώρα και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ρεαλισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έντονο πάθος και σεξουαλική διάθεση, αφού στις 19/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σας κάνει ακαταμάχητους και δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ένα απωθημένο ή να αναζωπυρωθεί μια κατάσταση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιθυμίες σας τώρα είναι έντονες, ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Στις 22/10 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης θα σας δώσει τη δυνατότητα να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Θα αναζητήσετε την αρμονία και την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας, θα κάνετε απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν εντάσεις και αρνητικά συναισθήματα. Στις 23/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία, ομορφιά και χάρη, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα εισέρχεται και ο Ήλιος στο ζώδιο σας και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή που θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα αναζητήσετε τρόπους να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και θα βάλετε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες αυτή θα είναι μια άκρως εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα για εσάς, κατά την οποία θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να έρθετε πιο κοντά με φίλους και γενικώς να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10 έρχεται για να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δείτε πιο ερωτικά ένα άτομο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά. Στις 22/10 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφό σας ή να επιλύσετε διαφωνίες με ένα φίλο σας, αφού το κλίμα θα είναι πιο αρμονικό και θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε πίσω και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ψύχραιμο και αντικειμενικό πρίσμα. Στις 23/10 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου είναι μια εξαιρετική όψη εάν θέλετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μέσα από μια παρέα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Σκορπιού και θα εγκαινιάσουν μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με έντονα πάθη και εντάσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 20/10 κορυφώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να επιβληθείτε στο ταίρι σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση μαζί του/ης. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τυχόν ανασφάλειες, φοβίες και εμμονές που μπορεί τώρα να έρθουν στην επιφάνεια, όπως επίσης και την τάση σας να είστε αναίτια καχύποπτοι και αρνητικοί απέναντι στους άλλους. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται τώρα να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας παθιάσει και θα σας δημιουργήσει ακραία συναισθήματα, όμως ταυτόχρονα μπορεί να βγάλει προς τα έξω την πιο σκοτεινή σας πλευρά. Στις 23/10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη κάνουν την είσοδο τους στο ζώδιο του Σκορπιού και το επόμενο διάστημα προβλέπεται πιο κοινωνικό για εσάς. Οι φίλοι σας θα είναι εκεί και θα σας στηρίζουν, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες -είτε από παρέες είτε από το διαδίκτυο- και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που συμμερίζονται τον τρόπο σκέψη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με άκρως ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 19/10 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αυτή η όψη θα σας δώσει θάρρος και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ρίσκα, να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να δείξετε ανοιχτά στους άλλους τι είναι αυτό που θέλετε από εκείνους. Μη διστάσετε λοιπόν να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε πρωτοβουλίες, αφού είναι βέβαιο ότι μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Στις 22/10 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στον Ζυγό θα σας χαρίσει αισιοδοξία και ενθουσιασμό και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εάν λοιπόν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, επιδιώξτε να κάνετε νέες δραστηριότητες μαζί με το ταίρι σας, οι οποίες θα σας ανανεώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, μπορεί να νιώσετε έλξη για ένα άτομο από τον χώρο των σπουδών σας ή για ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό και σας χωρίζει χιλιομετρική απόσταση. Στις 23/10 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας και να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και επιτρέψτε στους άλλους να σας δείξουν τη δική τους οπτική.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 19/10 θα ανεβάσει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη και θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή να εκφράσετε τον πόθο και τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι επιθυμίες τώρα είναι πολύ έντονες και δεν θα υποχωρήσετε εύκολα εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Στις 22/10 η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αποτελεί μια εξίσου ευνοϊκή όψη, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και πάθη. Θα νιώσετε την ανάγκη να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το άλλο πρόσωπο και να εμβαθύνετε στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια κρυφή σχέση ή σε ένα απαγορευμένο ειδύλλιο. Από τις 23/10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη εισέρχονται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού και σας βοηθάνε να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να πάρετε ρίσκα στο ερωτικό κομμάτι, να βγείτε από τη ρουτίνα και να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στην καθημερινότητα σας.