Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/07/2023 – 23/07/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 17/07/2023 – 23/07/2023

Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα η οποία θα είναι κομβική για τις σχέσεις μας και θα φέρει καρμικές εξελίξεις αλλά και προκλήσεις. Το τετράγωνο Ερμή – Δία τη Δευτέρα 17/07/2023 μας βοηθάει να σκεφτούμε αισιόδοξα και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις μέσα από ένα θετικό πρίσμα, αρκεί να προσέξουμε τις υπερβολές και να αποφύγουμε να υποσχεθούμε περισσότερα από όσα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ένα δυναμικό φεγγάρι το οποίο ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή μας. Κάποιοι από εσάς θα πείτε ένα οριστικό αντίο σε ένα πρόσωπο ή σε μια κατάσταση γιατί θα νιώσετε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξελιχθείτε, ενώ κάποιοι άλλοι θα κάνετε μια νέα, καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα φέρει νέα δεδομένα στη ζωή σας. Στις 20/07/2023 το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα έρχεται για να μας βοηθήσει να “ξεκλειδώσουμε” και να ρίξουμε τις άμυνες μας. Η όψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε σε βάθος τους άλλους, να εκφράσουμε την τρυφερή μας πλευρά και να δείξουμε τα συναισθήματα μας χωρίς εγωισμούς και δεύτερες σκέψεις. Στις 21/07/2023 η αντίθεση Άρη – Κρόνου συνδέεται με πεσμένη ενέργεια και σεξουαλική διάθεση και μπορεί να φέρει απογοητεύσεις ή εμπόδια μέσα στις σχέσεις. Θα δυσκολευτούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να διαπιστώσουμε ότι οι άλλοι δεν συμμερίζονται τις επιθυμίες μας. Στις 22/07/2023 πραγματοποιείται η ετήσια αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, μια όψη που μας οπλίζει με αποφασιστικότητα και επιμονή, ίσως και σε σημείο εμμονής. Η αντίθεση αυτή μπορεί να φέρει κρίσεις μέσα στις σχέσεις αφού μας φέρνει αντιμέτωπους με όλες εκείνες τις σκοτεινές πλευρές που προσπαθούμε να κρύψουμε από τους άλλους ή με επιθυμίες που μέχρι τώρα αγνοούσαμε την ύπαρξη τους. Η ανάγκη για έλεγχο και τα παιχνίδια εξουσίας μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις μας αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες και επιτρέψουμε στις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν. Την Κυριακή 23/07/2023 η Αφροδίτη μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και μέχρι τις 04/09 θα μπούμε σε μια φάση αναθεώρησης και επανεξέτασης των σχέσεων μας. Θα επαναξιολογήσουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και θα αναρωτηθούμε τι έχει πραγματική αξία για εμάς. Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα μας προβληματίσει, θα μας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και δεν αποκλείεται να έχουμε επιστροφές πρώην ή να έρθουμε σε επαφή με άτομα που είχαμε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να επενδύσουμε σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας εμπνέουν ασφάλεια και σταθερότητα.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο βήμα στην προσωπική σας ζωή και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς ναι σκεφτείτε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ή μετακόμισης. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας γλυκάνει, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να δείξετε το ενδιαφέρον σας στους άλλους. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και τα παιχνίδια εξουσίας με το σύντροφο ή με τους οικείους σας, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς. Προσπαθήστε επίσης να μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και να μην φερθείτε σκληρά απέναντι σε ανθρώπους που τους θεωρείτε δεδομένους. Από τις 23/07 η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να φέρει ανακατατάξεις και μπερδέματα στα ερωτικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί ένα πάθος ή να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα αναρωτηθείτε εάν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας μέσα σε αυτή τη σχέση ή αν με κάποιο τρόπο καταπιέζεστε και πρέπει να κάνετε κάτι γι’αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αισιοδοξία και θετική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αρκεί βέβαια να μην υπερεκτιμήσετε ανθρώπους και καταστάσεις και να μην κάνετε υπερβολές που θα σας κοστίσουν. Προσπαθήστε λοιπόν να μην δίνετε μεγάλες υποσχέσεις και να μην δημιουργείτε προσδοκίες που δε μπορείτε να εκπληρώσετε. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει κάποια απρόσμενα νέα για εσάς ή κάποιες εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Κάποιοι από εσάς μπορεί έχετε κάποιες συζητήσεις ή συναντήσεις που θα έχουν καρμικό ρόλο στη ζωή σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί κάτω από την επιρροή αυτού του φεγγαριού, επομένως μη διστάσετε να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας ή να κάνετε μια κουβέντα που την αποφεύγατε καιρό. Οι μετακινήσεις ευνοούνται αυτές τις ημέρες και ίσως μια εκδρομή να σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 21/07 μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας και να φέρει εμπόδια και δυσκολίες στο ερωτικό κομμάτι. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη ημέρα για να διεκδικήσετε τα θέλω σας ή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο. Από τις 23/07 με την ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μπορεί επίσης να έρθουν στο μυαλό σας μνήμες από το παρελθόν, να αναπολήσετε καταστάσεις ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας θυμίσει πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει με επικοινωνιακή διάθεση για εσάς και μια επιθυμία να δείτε κόσμο, να κάνετε συζητήσεις και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Καλό θα είναι όμως να είστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο που αγνοείτε. Στις 21/07 η αντίθεση Άρη – Κρόνου πραγματοποιείται σε ένα κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει προβλήματα και εμπόδια μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Η όψη αυτή μιλάει επίσης για επαγγελματικές υποχρεώσεις ή πιεστικές καταστάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σας και δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε την καθημερινότητα σας. Δείξτε λοιπόν υπομονή και αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Στις 22/07 η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να φέρει παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας ή να κλονίσει καταστάσεις που θεωρούσατε σταθερές και δεδομένες μέχρι τώρα. Από τις 23/07 η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα αναθεωρήσετε την άποψη σας σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να έχετε συναντήσεις με πρώην ή συζητήσεις με πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Καρκίνοι, ανήκετε στους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας αφού η Νέα Σελήνη στις 17/07 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Το φεγγάρι αυτό σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα για εσάς και σας καλεί να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια για να κάνετε χώρο για κάτι νέο. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι μπορεί να μπείτε μέσα σε μια καινούργια σχέση η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας , είτε ότι έρχονται νέα δεδομένα μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί βέβαια να δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα ή να φέρει στην επιφάνεια καταπιεστικές συμπεριφορές, εμμονές ή ακραία συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να κοντρολάρετε. Θα πρέπει λοιπόν να μείνετε μακρυά από χειριστικές συμπεριφορές και να απομακρυνθείτε από όσους προσπαθούν με κάποιο τρόπο να επιβληθούν ή να σας ελέγξουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα καλείστε να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα, να αφήσετε πίσω σας όσα σας δυσαρεστούν και να έρθετε πιο κοντά σε όσους αγαπάτε και σε όσους σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής είναι εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι είστε σε μια πιο επικοινωνιακή και ανάλαφρη φάση και έχετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να κάνετε νέες γνωριμίες και κυρίως να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή – Δία σας καλεί να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις συζητήσεις, τις επαφές αλλά και τα σχέδια σας γιατί μπορεί εύκολα να χάσετε το μέτρο και να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε ή να δώσετε υποσχέσεις που δε μπορείτε να τηρήσετε. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17/07 σας καλεί να στραφείτε μέσα σας και να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας. Είναι η ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, να κλείσετε κύκλους και να βγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν ψυχικά. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτό το φεγγάρι για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να κατανοήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Από τις 23/07 η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια περίοδο που θα σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και προβληματισμούς. Μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε αποφάσεις που πήρατε ή να επιστρέψετε σε ένα πρόσωπο για να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή για να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να δείτε πτυχές του άλλου ατόμου που δεν είχατε δει ή να έχετε κάποιες δεύτερες σκέψεις. Σε κάθε περίπτωση, πάρτε το χρόνο σας και αποφύγετε τις επιπόλαιες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17/07 πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές και αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας καινούργιους ανθρώπους και να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον και σας καθησυχάζει ότι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών φίλων. Ωστόσο, η συμμετοχή του Πλούτωνα σε όλο αυτό σας υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Προσπαθείτε να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες και να κρατήσετε απόσταση από τοξικές καταστάσεις. Η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 21/07 είναι μια όψη που μπορεί να σας ζορίσει γιατί θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί να νιώσετε ότι δε μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους, γεγονός που θα σας θυμώσει και θα σας απογοητεύσει. Καλό θα είναι να κρατήσετε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους και να είστε σίγουροι ότι αργότερα θα βρείτε τη λύση. Από τις 23/07 η ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα θα κινείται σε ένα πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε κάποιες μυστικές συναντήσεις και επαφές ή να εμπλακείτε σε μια ιστορία που δεν θέλετε ακόμα να αποκαλυφθεί. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κάνετε ένα ενδοσκόπηση και προσπαθήστε να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με διάθεση για κοινωνικοποίηση και έντονη επιθυμία να δείτε φίλους ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Προσπαθήστε μόνο να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από άτομα που δε μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μέσα στην εβδομάδα αγγίζει ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν αναταραχές μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά για εσάς. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει κρίσεις ή παιχνίδια εξουσίας για το ποιος έχει το πάνω χέρι μέσα στη σχέση. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην εμπλακείτε σε ψυχοφθόρες καταστάσεις.  Από τις 23/07 η ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα σας καλεί να επαναξιολογήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και τις παρέες σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά μένα πρόσωπο αφού θα διαπιστώσει ότι δεν ταιριάζετε πλέον ή ότι δεν συμβαδίζουν οι στόχοι, το όραμα σας και η κοσμοθεωρία σας. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να συναντήσετε φίλους που είχατε να δείτε πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή – Δία σου ξεκίνημα της εβδομάδας μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή και εξωστρέφεια. Είναι λοιπόν και ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις και επαφές και να κάνετε γνωστές τις προθέσεις και τις σκέψεις σας στους άλλους, αρκεί να βέβαια να έχετε ένα μέτρο και να μην παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες και υπερβολές. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17/07 θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις αλλά και την ίδια τη ζωή μέσα από ένα πιο θετικό και αισιόδοξο πρίσμα. Το φεγγάρι αυτό σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψετε, να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ένα νέο, ρομαντικό έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με κάποιον/α που βρίσκεται μακρυά. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 21/07 έρχεται για να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα αφού θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορεί λοιπόν κάποιοι από εσάς να νιώσετε ματαίωση και απογοήτευση από μια συμπεριφορά, γεγονός που θα σας απομακρύνει από ένα πρόσωπο, είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας απέναντι στους άλλους και να καταπιέσετε τον θυμό και τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιείται σε έναν πιο εσωτερικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι καλείστε αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο. Μη διστάσετε να συνδεθείτε σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο με το άτομο που έχετε δίπλα σας και να αφήσετε στην άκρη τις επιφανειακές και τις ανάλαφρες καταστάσεις. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα μιλάει για ρομαντισμό, τρυφερότητα και βαθιά κατανόηση. Θα έχετε την ευκαιρία να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση από ένα πρόσωπο. Η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 21/07 θα είναι μια απαιτητική όψη για εσάς η οποία φέρνει πίεση και δυσκολίες. Θα νιώσετε ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε το σύντροφο και την οικογένεια σας με τα προβλήματα της δουλειάς και μην ξεσπάτε σε ανθρώπους που μπορεί να θεωρείτε δεδομένους. Στις 22/07 η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα σας ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε από τους άλλους. Δεν θα λείψουν λοιπόν τα παιχνίδια εξουσίας, οι εμμονές καθώς και οι αποκαλύψεις που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας. Καλείστε λοιπόν ναι δείξετε αυτοκυριαρχία και να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που πραγματοποιείται στις 17/07 αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με ένα πρόσωπο που θα μπει τώρα στη ζωή σας. Γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις κάτω από αυτό το φεγγάρι θα είναι καρμικές για εσάς και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα και να σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό, να ακούσετε τους άλλους και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να αγγίξετε ζητήματα που προηγουμένως αποφεύγατε. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα στις 22/07 μιλάει για εντάσεις, παιχνίδια εξουσίας και μεταμορφωτικές αλλαγές, ειδικά αν ανήκετε στους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Οι ημέρες αυτές σας καλούν να κλείσετε οριστικά κάποιους κύκλους και σας φέρνουν αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Από τις 23/07 με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να εμπλακείτε σε ίντριγκες και απαγορευμένες καταστάσεις ή να έχετε επιστροφές ατόμων που σας άγγιξαν βαθιά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε πρόσωπα που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής έχει περάσει εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας βελτιώνεται και έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να εκφραστείτε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Το τετράγωνο Ερμή – Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να  εξομαλύνετε το κλίμα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε μόνο να μην είστε υπερβολικοί στις κινήσει και στα λόγια σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε στην πορεία. Η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 21/07 θα είναι μια όψη που θα σας ζορίσει κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο και θα κλονίσει καταστάσεις που θεωρούσατε σταθερές. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να πάρετε αυτό που θέλετε, με αποτέλεσμα να καταφύγετε σε ακρότητες. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με την ψυχραιμία και την λογική που σας χαρακτηρίζει και μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες και στις φοβίες να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Από τις 23/07 η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα σας φέρει αντιμέτωπους με διλήμματα και προβληματισμούς στο ερωτικό κομμάτι. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνετε ένα βήμα πίσω και θα αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο ή με μια κατάσταση αφού θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που παραβλέπατε ή αγνοούσατε. Επιστροφές ατόμων από το παρελθόν είναι πιθανές, όμως δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση εάν δεν ξεκαθαρίσετε πρώτα απ’όλα εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στις 17/07 στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι αρκετά ερωτική για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας και να εκφράσετε όσα νιώθετε στο ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου ή να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα είναι καρμική για εσάς ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 21/07 σας προσγειώνει λίγο απότομα στην πραγματικότητα και φέρνει εμπόδια και απογοητεύσεις. Μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι σας βάζουν όρια ή ότι δεν ανταποκρίνονται στα θέλω σας. Καλό θα λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην πιέζετε τις καταστάσεις παραπάνω απ’όσο πρέπει γιατί θα χάσετε το δίκιο σας. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα μέσα στο Σαββατοκύριακο σας καλεί να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις φιλικές σας επαφές και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας πιέζουν ή δεν έχουν κάτι παραπάνω να σας προσφέρουν. Προσέξτε ιδιαίτερα τις επαφές μέσα από το διαδίκτυο και μην βιαστείτε να δείξετε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο που δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας.