Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/05/2022 – 22/05/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/05/2022 – 22/05/2022

Αυτή την εβδομάδα όλα θα είναι πιο έντονα και οι επιφανειακές καταστάσεις δεν έχουν πλέον καμία θέση στη ζωή μας. Στις 16/05/2022 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτός ο άξονας συμβολίζει μια σύγκρουση ανάμεσα σε αυτό που είναι δικό μου (Ταύρος) και αυτό που είναι δικό σου (Σκορπιός). Ο Ταύρος συμβολίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια, ενώ ο Σκορπιός συμβολίζει τη μεταμόρφωση και έρχεται για να καταστρέψει ολοσχερώς οτιδήποτε δε λειτουργεί πια. Κάθε Πανσέληνος φέρνει στο φως αποκαλύψεις και το συγκεκριμένο «ματωμένο φεγγάρι» θα φέρει στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μας που κρατούσαμε κρυφές και έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις οι οποίες θα κλονίσουν τις σχέσεις μας και θα τις αλλάξουν ριζικά. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ιδιαίτερα εάν ανήκετε σε ζώδιο του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου), για να μην οδηγηθείτε σε ακρότητες που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε. Στις 18/05/2022 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μια όψη η οποία από τη μία δημιουργεί ένα ρομαντικό και ονειρικό κλίμα, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει ψευδαισθήσεις, απάτη και σύγχυση. Η φαντασία μπερδεύεται με την πραγματικότητα και θα είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αντιθέτως, θα είναι πολύ εύκολο να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να παρασυρθούμε από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε ότι εάν αυτές τις ημέρες κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε ίσως θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε για λίγο και να εξετάσετε πιο προσεκτικά τα κίνητρα των άλλων. Στις 21/05/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο επικοινωνιακό και ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση η οποία θα μας ανανεώσει και θα μας βοηθήσει να κάνουμε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Τώρα και για το επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερη ανάγκη την πνευματική σύνδεση με τους άλλους και λιγότερο τη σωματική. Μη διστάσετε λοιπόν να κοινωνικοποιηθείτε, να πειραματιστείτε και να γίνετε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αργότερα την ίδια ημέρα ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Ήλιο στους Διδύμους, μία όψη που θα επαναφέρει θέματα προς επίλυση και θα μας δώσει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσουμε κάποιες καταστάσεις ή να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που είχαμε πάρει αρχές Απριλίου. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή δεν ευνοούνται ακόμα νέα ξεκινήματα στις σχέσεις ή οριστικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της ερωτικής σας ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει δυναμικά με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 16/5. Αυτό το φεγγάρι θα σας δημιουργήσει μεγάλη ψυχική αναστάτωση και δεν αποκλείεται να σας φέρει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή πλευρά τόσο των άλλων, όσο και του ίδιου σας του εαυτού. Μπορεί να νιώσετε ότι τα συναισθήματα σάς κυριεύουν και θα δυσκολευτείτε να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα αντικειμενικό πρίσμα και να πάρετε ψύχραιμες αποφάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να υποκύψετε στις διαθέσεις ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για εσάς ή να επιστρέψετε σε μια παρελθοντική κατάσταση που δεν είχε τελειώσει οριστικά μέσα σας. Στις 18/5 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από εσάς να ζήσετε άκρως ρομαντικές στιγμές και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι μπορείτε μαζί του να ζήσετε ένα παραμύθι. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι σε αναξιόπιστους ανθρώπους ή σε μεγάλες υποσχέσεις που δεν έχουν λογική βάση, αφού θα είστε επιρρεπείς στην εξαπάτηση και το ψέμα. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων κάνει το κλίμα πιο ανάλαφρο και σας ωθεί να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Εάν είστε σε σχέση, ο επόμενος μήνας προσφέρεται για να πάτε εκδρομές με το ταίρι σας, να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους και γενικώς να ανανεωθείτε, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία υπάρχει εγκεφαλική χημεία. Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο μια συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν το οποίο ζητά ή έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβική για εσάς, αφού η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει τα πάνω-κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε ήδη μέσα σε ένα γάμο ή σε μια σταθερή σχέση, είναι η στιγμή που καλείστε να ζυγίσετε τα δεδομένα και να αναλογιστείτε εάν αξίζει να παραμείνετε μέσα σε αυτή τη σχέση ή αν θα πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας. Το κλίμα αυτών των ημερών θα είναι αρκετά φορτισμένο, επομένως είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας και να βγουν στην επιφάνεια κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας δυσαρεστούν ή για κάποιο λόγο δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Εάν είστε εδώ και καιρό απογοητευμένοι από τη σχέση σας, τώρα μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Εάν λοιπόν βλέπετε το τέλος να πλησιάζει, δεν έχει νόημα να επιμένετε σε μια κατάσταση μόνο και μόνο από συνήθεια ή ανασφάλεια. Εάν, από την άλλη πλευρά, η σχέση σας έχει γερές βάσεις, τότε αυτή η δοκιμασία μπορεί να την κάνει ακόμα πιο ισχυρή και να σας φέρει πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί γύρω από αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας προξενήσει έντονα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να προσπαθήσετε να φερθείτε με ωριμότητα ακόμα κι αν εμφανίζονται εμπόδια μέσα στις σχέσεις σας, αφού οι ακραίες συμπεριφορές και οι παρορμητικές κινήσεις μόνο χειρότερα μπορούν να κάνουν τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας, ασυνεννοησίες ή παρανοήσεις με το ταίρι σας είναι μερικές από τις παρενέργειες του ανάδρομου Ερμή, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας και να διπλοτσεκάρετε όλα όσα κανονίζετε. Να θυμάστε επίσης ότι εάν ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο ή πάρετε μια απόφαση που αφορά τα συναισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανό στην πορεία κάτι να αλλάξει και τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Στις 21/5 ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Ταύρο και κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, να δράσετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως μπορεί να διστάζατε. Είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και να εκφράσετε πιο άμεσα τα θέλω και τις επιθυμίες στον σύντροφο σας ή σε ένα άτομο που θα σας προσεγγίσει. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο είχατε αφήσει ανοιχτές κάποιες εκκρεμότητες. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στα δεδομένα που σας παρουσιάζουν και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις όσο γίνεται με λογική και αντικειμενική ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού, σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά τις ερωτικές σχέσεις και μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική ως προς το δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα ή ένα άτομο το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Οι ημέρες αυτές κρύβουν πάθος και ένταση και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες και τα θέλω σας. Αυτή η πανίσχυρη έκλειψη θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να φύγετε οριστικά από τοξικές καταστάσεις και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας περιορίζουν και σας κρατάνε πίσω. Με το φεγγάρι αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να είναι σχέσεις εξουσίας και δύναμης και κυρίως ότι τα χειριστικά άτομα δεν έχουν θέση πλέον στη ζωή σας. Από τις 21/5 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, στον πιο κρυφό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα προτιμήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει αναμνήσεις από το παρελθόν που μπορεί να σας δημιουργήσουν πικρία. Εκμεταλλευτείτε το τέλος της εβδομάδας για να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα και τη σκέψη σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 16/5 θα έρθει για να προκαλέσει αναταραχές μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή και αυτό θα έχει σοβαρό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας. Ίσως αυτές τις ημέρες να βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες ή να νιώσετε ότι τα κοντινά σας άτομα έχουν υψηλές προσδοκίες από εσάς, κάτι το οποίο θα σας αγχώσει και θα σας πιέσει υπερβολικά. Δεν αποκλείεται επίσης να βγει στην επιφάνεια συσσωρευμένος θυμός ή λάθη του παρελθόντος, των οποίων τις συνέπειες καλείστε να αντιμετωπίσετε. Γενικώς, το κλίμα των ημερών γύρω από την έκλειψη θα είναι αρκετά τεταμένο και θα νιώθετε πολύ πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα παράπονα σας στο ταίρι σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας δυσαρεστούν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε νοσταλγία για μια παρελθοντική κατάσταση και να επιδιώξετε να βρεθείτε με έναν-μια πρώην. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να δείξετε ψυχραιμία και να μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα ή παρορμήσεις της στιγμής. Προσπαθήστε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μέσα στη σχέση σας και μην διώχνετε από κοντά σας άτομα τα οποία νοιάζονται για εσάς. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί από τώρα και για τον επόμενο μήνα και θα φέρει στη ζωή σας νέες γνωριμίες, εάν είστε αδέσμευτοι, μέσα από ομάδες, φίλους και παρέες ή μέσω διαδικτύου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς, όμως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια δεδομένα που αγνοούσατε και θα αλλάξουν την οπτική που είχατε για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στις συζητήσεις που γίνονται γύρω από αυτές τις ημέρες, καθώς και σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Στις 18/5 η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι μία όψη η οποία μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και να κάνετε πράξη όλα όσα βρίσκονταν μόνο στη φαντασία σας μέχρι τώρα. Από την άλλη πλευρά, η παγίδα αυτής της όψης είναι το γεγονός ότι θα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, επομένως θα πρέπει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί και να μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει με πράξεις ότι αξίζει να τους εμπιστευτείτε. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να αφεθείτε και να ρίξετε τις άμυνες σας, δεν είναι κακό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με λογική σκέψη και πάνω απ’ όλα να μην έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτές.

ΖΥΓΟΣ

Πλέον με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, να έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, οι σχέσεις σας θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν τα πάνω τους και για τους επόμενους μήνες θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και γενικώς να νιώσετε μεγαλύτερη πληρότητα και ευχαρίστηση. Μέσα σε αυτό το ευχάριστο κλίμα θα έρθει να προστεθεί και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να γίνετε ακόμα πιο αισιόδοξοι, θα ανοίξει νέα μονοπάτια και θα φέρει ευκαιρίες στα ερωτικά σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, να βάλετε την περιπέτεια στη σχέση σας και να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν για λίγο από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον επόμενο μήνα για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και αναζητήστε εμπειρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο ένα άτομο από τον χώρο των σπουδών ή ένα πρόσωπο που έχει σχέση με το εξωτερικό ή βρίσκεται μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο στις 16/5. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να κλονίσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού θα φέρει αποκαλύψεις και θα τονίσει όλα εκείνα τα στοιχεία του άλλου που σας δυσαρεστούν. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο τέλος της και πρέπει να αποδεσμευτείτε από φαντάσματα και τοξικούς ανθρώπους και να προχωρήσετε πλέον μόνοι σας, όσο επίπονο κι αν είναι κάτι τέτοιο. Γενικώς, βρίσκεστε σε μια έκρυθμη και πιεστική κατάσταση αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε ότι τα συναισθήματα σάς κατακλύζουν και δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις ψύχραιμα και ορθολογιστικά. Όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από τις παρορμήσεις σας και να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά με καθαρό μυαλό. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι έχετε ανάγκη από ανθρώπους δίπλα σας, οι οποίοι σας στηρίζουν, σας προσφέρουν σταθερότητα και δεν σας γεμίζουν ανασφάλειες. Στις 18/5 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα έρθει για να γλυκάνει το κλίμα και να φέρει όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε βέβαιοι για τις προθέσεις του άλλου, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις και ψέματα. Από τις 21/5 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζεται μια πιο παθιασμένη και σεξουαλική περίοδος για εσάς. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα λοιπόν θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο ουσιαστικές και βαθιές σχέσεις και θα λήξετε καταστάσεις που είναι επιφανειακές και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, την ίδια ημέρα, δώστε προσοχή σε μυστικές και παράνομες επαφές που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στις 18/5 μπορεί να έχετε μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογενειακή σας ζωή. Θα νιώσετε αρκετά ευάλωτοι στην αρχή της εβδομάδας και το παραμικρό μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό ή να σας ρίχνει ψυχολογικά. Θα είναι δύσκολο λοιπόν να αποστασιοποιηθείτε και να κρίνετε τις καταστάσεις ψύχραιμα και αντικειμενικά, επομένως αποφύγετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σας. Εάν αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο ή ότι χάνετε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και κυρίως να μην ξεσπάσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 21/5 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους και θα ενεργοποιήσει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και θα είστε πιο πρόθυμοι να μπείτε σε μια σχέση. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η θέση του Ήλιου θα σας δώσει τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να εξομαλύνετε τις διαφορές σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Γενικώς, θα είναι πιο εύκολο τώρα να είστε πιο διπλωματικοί και να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Με τη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο την ίδια ημέρα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, αφού μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έρθει στην επιφάνεια μια αποκάλυψη η οποία θα φέρει νέα δεδομένα για τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού θα υπάρξουν αλλαγές και ανακατατάξεις μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη έκλειψη δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, όμως μπορεί να σας κάνει κάπως πιο επιφυλακτικούς και αμυντικούς απέναντι σε νέες γνωριμίες ή ανθρώπους που προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πως είναι πολύ πιθανό μέσω μιας παρέας, κοινών φίλων ή ακόμα και μέσω διαδικτύου, να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο στην πορεία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Στις 18/5 η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι μια όψη η οποία θα δημιουργήσει σύγχυση στο μυαλό σας και θα φέρει μπερδέματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Θα πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί σε όσα εκφράζετε προς τα έξω, αφού θα είναι πολύ εύκολο να παρερμηνευτούν τα λόγια σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αντίστοιχα θα πρέπει και εσείς να είστε επιφυλακτικοί αυτές τις ημέρες και να μην βασίζεστε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν έχουν λογική βάση. Ωστόσο, αυτή η σύνοδος αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να δείξετε την τρυφερότητα σας απέναντι στο ταίρι σας ή για να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας για εσάς είναι η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 16/5 στο ζώδιο του Σκορπιού και ενεργοποιεί τον κομβικό άξονα καριέρας-οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με πολλές υποχρεώσεις και πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο ταίρι σας και στη συναισθηματική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να νιώσετε αυτές τις ημέρες ότι βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο και να μην ξέρετε ποια απόφαση να πάρετε, προκειμένου να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες του συντρόφου σας και στις απαιτήσεις των ανωτέρων και της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να ζυγίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική σκέψη και μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Στις 21/5 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και αυτή η θέση θα εγκαινιάσει μια άκρως ερωτική και παθιασμένη περίοδο για εσάς. Από τώρα και για τον επόμενο μήνα θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς και αν είστε ελεύθεροι θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε καλά και να είστε ο εαυτός σας. Εάν πάλι είστε ήδη σε μια σχέση, αυτή η θέση του Ήλιου θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνει επανεμφάνιση ένας-μια πρώην ή να έρθει στο προσκήνιο μια ερωτική γνωριμία που είχατε αφήσει στη μέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή κρύβει ρομαντικές εκπλήξεις για κάποιους από εσάς, ενώ για κάποιους άλλους θα φέρει μπερδέματα και σύγχυση, αφού στις 18/5 θα κορυφωθεί η σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη δημιουργεί έντονα συναισθήματα τα οποία θα είναι δύσκολο να ελέγξετε και θα σας κάνει αρκετά ευερέθιστους απέναντι σε όσα συμβαίνουν τώρα γύρω σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα νιώθετε και να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Η ανάγκη σας να ζήσετε κάτι πολύ ρομαντικό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την ανιαρή ρουτίνα, μπορεί να σας οδηγήσει στο να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτείτε όταν διαπιστώσετε ότι τελικά δεν ήταν αυτό που είχατε πλάσει στο μυαλό σας. Προσέξτε λοιπόν το κενό μεταξύ ψευδαισθήσεων και πραγματικότητας και αναζητήστε πιο χειροπιαστές αποδείξεις για τις προθέσεις των άλλων, πριν παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στις 21/5 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και θα φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας θέματα σπιτιού και οικογένειας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον επόμενο μήνα για να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφο σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα ή για να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Με τη σύνοδο ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να σας χτυπήσει την πόρτα ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έρθουν στο μυαλό σας αναμνήσεις που θα σας κάνουν να αναπολήσετε ανθρώπους και καταστάσεις. Πριν αποφασίσετε όμως να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο, θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά με καθαρό μυαλό και ιδανικά να περιμένετε μετά τις 4/6 να επιστρέψει ο Ερμής σε ορθή πορεία.