Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/11/2021 – 21/11/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/11/2021 – 21/11/2021

Ετοιμαστείτε για μια έντονη και άκρως αποκαλυπτική εβδομάδα η οποία θα μας ταρακουνήσει για τα καλά, μιας και αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθούν κάποια πολύ σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα. Αρχικά, στις 17/11 ο δυναμικός Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Ταύρο, μία όψη που θα φέρει ξαφνικά γεγονότα, απρόβλεπτη δράση και ερωτική έξαψη. Κάτω από αυτή την επιρροή θα δυσκολευτούμε πολύ να συμβιβαστούμε και να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Αντιθέτως, θα έχουμε την τάση να κάνουμε πράγματα χωρίς πρώτα να αναρωτηθούμε για τον αντίκτυπο που θα έχουν και θα νιώσουμε την ανάγκη να απελευθερωθούμε από περιοριστικές καταστάσεις. Γενικά, ο παρορμητισμός θα βρίσκεται στα ύψη, επομένως χρειάζεται πολύ προσοχή, καθώς μπορεί να κάνετε ακραία πράγματα τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 18/11, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη η οποία θα κατευνάσει το έντονο κλίμα και θα μπορέσετε να μπείτε στη θέση του άλλου και να κατανοήσετε τα συναισθήματα του ή να εκφράσετε τα δικά σας. Ωστόσο, η εβδομάδα θα συνεχίσει σε έντονους ρυθμούς, καθώς στις 19/11 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνοντας εκπλήξεις στην ερωτική μας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή να έρθουν αντιμέτωποι με μια απρόσμενη εξέλιξη στη σχέση τους. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα φέρει σημαντικές αλλαγές και βαθιές συνειδητοποιήσεις, ειδικά για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), καθώς και για όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες από την 25η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων. Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη έκλειψη που γίνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και δίνει το πρώτο έναυσμα για να αλλάξουμε κεφάλαιο στη ζωή μας. Ο Ταύρος συμβολίζει την ασφάλεια και τις σταθερές μας, επομένως καλούμαστε να αναρωτηθούμε εάν αισθανόμαστε ασφαλείς μέσα στις σχέσεις, εάν αναγνωρίζεται η αξία μας και γενικώς εάν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και όσα έχουμε χτίσει έως τώρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία μιλάει για έλλειψη μέτρου, υπερβολές και μια τάση να θέλουμε να ξεπεράσουμε τα όρια, ενώ η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα μιλάει για παιχνίδια δύναμης και εξουσίας και μια ανάγκη να εξερευνήσουμε σε βάθος τις καταστάσεις μέχρι να ανακαλύψουμε την αλήθεια. Οι ημέρες αυτές μπορεί να είναι κρίσιμες για την ερωτική μας ζωή, όμως είναι βέβαιο ότι διαθέτουμε την αποφασιστικότητα και την ψυχική δύναμη να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις.

ΚΡΙΟΣ

H αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 δημιουργεί ένταση και κλονίζει σε βάθος τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ο ένας θα προσπαθήσει να επιβληθεί στον άλλον και θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε απόσταση, ειδικά εάν αισθάνεστε περιορισμένοι με κάποιο τρόπο. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 18/11 θα σας δώσει την ευκαιρία να πλησιάσετε τον άλλον και να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες του, αλλά να εκφράσετε και εσείς τις δικές σας. Είναι πολύ σημαντικό να ακούσετε τη διαίσθηση σας και να προσπαθήσετε να δείτε τι κρύβεται πίσω από αυτά που σας παρουσιάζουν, διότι η εικόνα απέχει από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στις 19/11 στον Ταύρο, έρχεται για να κλονίσει όσα θεωρούσατε σταθερά στη ζωή σας και να σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε την προσωπική σας αξία. Έχει φτάσει αυτή η στιγμή που πρέπει να σταματήσετε να συμβιβάζεστε με λιγότερα από όσα δίνετε εσείς οι ίδιοι και να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Ίσως ένα οικονομικό θέμα αποτελέσει την αφορμή για να έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να φερθείτε ψύχραιμα και λογικά και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και υπερβολές που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναταραχές, εντάσεις και απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά έρχονται για εσάς αυτή την εβδομάδα, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Ο Άρης έχει περάσει εδώ και αρκετές ημέρες στο ζώδιο του Σκορπιού και ενεργοποιεί το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει στις 17/11 με τον εκρηκτικό Ουρανό στο ζώδιο σας, θα φέρει νέα δεδομένα και εκπλήξεις που αφορούν τον ερωτικό σας σύντροφο. Μία συνειδητοποίηση ή κάτι που αγνοούσατε θα έρθει στην επιφάνεια και θα διαταράξει τις ισορροπίες. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, βρίσκεστε σε ένα οριακό σημείο και καλείστε τώρα να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας και να διεκδικήσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας, χωρίς φόβο και ενοχές. Το τρίγωνο Ουρανού-Αφροδίτης στις 19/11 θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς, ακόμα κι αν χρειαστεί να κόψετε δεσμά ή να απομακρυνθείτε από κάποιες καταστάσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στις 19/11 στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει αντιμέτωπους με σημαντικά διλήμματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις ή τον γάμο σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά εάν θα πρέπει να συνεχίζετε να επενδύετε στον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας ή αν θα λήξετε οριστικά τη σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να αναλογιστείτε με ψυχραιμία τις επιλογές που έχετε και να μην κάνετε αλλοπρόσαλλες κινήσεις οι οποίες θα σας κοστίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυναμική αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 σάς γεμίζει με άγχος, εσωτερική ένταση και μια ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά ή πιο πρακτικά ζητήματα και να αφήσετε λίγο στην άκρη τα συναισθηματικά σας. Φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να αναδυθούν στην επιφάνεια και να σας κάνουν ακόμα πιο νευρικούς, επομένως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε για να μην ξεσπάσετε στους αγαπημένους σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19/11 φέρνει σύγχυση και δημιουργεί μπερδεμένα συναισθήματα για εσάς. Θα προτιμήσετε να δράσετε πιο παρασκηνιακά αυτές τις ημέρες, ενώ θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να εμπιστευτείτε το άτομο που έχετε απέναντι σας και να φανερώσετε όλα τα χαρτιά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα στον Ταύρο, σας κάνει αρκετά ευερέθιστους και ευαίσθητους. Θα μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος τις ανάγκες του συντρόφου σας και να μπείτε στη θέση του, όμως το πιο σημαντικό τώρα είναι να δείξετε αγάπη πρώτα στον ίδιο σας τον εαυτό και μετά να ασχοληθείτε με τις επιθυμίες των άλλων. Εάν βιώσατε πρόσφατα ένα χωρισμό ή μια δύσκολη κατάσταση που σας πλήγωσε, τώρα καλείστε να τη γιατρέψετε και να την αφήσετε πίσω σας οριστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 λειτουργεί σαν ηλεκτροσόκ για την ερωτική σας ζωή, αφού μπορεί να φέρνει μια ουρανοκατέβατη γνωριμία για τους αδέσμευτους, η οποία θα σας συναρπάσει και θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα της ζωή σας. Εάν είστε σε σχέση, τότε θα μπορέσετε τώρα να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και θα βρείτε το θάρρος να απελευθερωθείτε από μια καταπιεστική κατάσταση. Μάλιστα, αν τα αιτήματα σας δεν ικανοποιηθούν και συναντάτε τοίχο, τότε οι τσακωμοί ή ακόμα και η ρήξη είναι μέσα στο παιχνίδι. Στις 18/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ηρεμεί λίγο τα πνεύματα και μπορεί να φέρει άκρως ρομαντικές στιγμές, καθώς και την ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Προσπαθήσετε να κατανοήσετε την πλευρά του άλλου χωρίς να τον/την επικρίνετε και χωρίς να βάζετε πάνω από όλα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στις 19/11 στον Ταύρο, φέρνει αναγκαία ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές. Είναι σημαντικό τώρα για εσάς να έχετε γύρω σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας στηρίξουν έμπρακτα στις δύσκολές στιγμές. Αν θεωρείτε ότι δε μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά τα άτομα, τότε αυτή η έκλειψη θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η εκρηκτική αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και πολύ λεπτούς χειρισμούς, καθώς μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς μέσα στο σπίτι και να κλονίσει τη σχέση σας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως το τελευταίο διάστημα να έχετε δώσει υπερβολική έμφαση στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα αυτό να κλονίσει τις ισορροπίες ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας και να έρθετε αντιμέτωποι με απρόσμενα ξεσπάσματα. Προσπαθήσετε να ακούσετε τους άλλους και μην βιαστείτε να αντιδράσετε σπασμωδικά. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που πραγματοποιείται στις 18/11, σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο και την οικογένεια σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξομαλύνετε λίγο το έντονο κλίμα και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 19/11, έρχεται για να σας διχάσει ακόμα περισσότερο ανάμεσα στην καριέρα και την προσωπική σας ζωή και καλείστε τώρα να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι είναι αυτό που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε, τι θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας και σε τι θα πρέπει να επενδύσετε από εδώ και στο εξής. Είναι σημαντικό να φανείτε αξιόπιστοι στους γύρω σας, αλλά ταυτόχρονα να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να έχετε κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν απέναντι στις προκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με όσα λέτε και εκφράζετε προς τα έξω αυτή την εβδομάδα αγαπητοί Παρθένοι, μιας και η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 μπορεί να σας κάνει σκληρούς απέναντι στους άλλους και να πείτε αλήθειες που πονάνε, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Ίσως πάλι να μάθετε κάποιο συνταρακτικό νέο το οποίο μπορεί να σας σοκάρει και να αλλάξει τα δεδομένα που ίσχυαν έως τώρα. Αν αποζητάτε κατανόηση από το ταίρι σας ή ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και τις βαθύτερες σκέψεις σας με πιο ανώδυνο τρόπο, τότε το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 18/11 σας δίνει αυτή την ευκαιρία. Ωστόσο, η εβδομάδα θα συνεχίσει σε ένα αρκετά έντονο κλίμα, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό στις 19/11 και θα φέρει απρόοπτα και εκπλήξεις. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα εάν είστε αδέσμευτοι ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω. Εάν είστε σε σχέση, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να είστε ο εαυτός σας και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο και φέρνει συνειδητοποιήσεις οι οποίες είναι ικανές να αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα και να έχετε ισχυρούς συμμάχους δίπλα σας για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις αλλαγές που έρχονται.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα αυτή την εβδομάδα και έρχεται για να κλονίσει την εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας. Εκεί που νομίζετε ότι όλα κυλάνε αρμονικά, έρχεται κάτι αναπάντεχο και δημιουργεί κρίση ή ακόμα και ρήξη με τον σύντροφο σας, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ίσως ένα οικονομικό θέμα ή ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία σας να αποτελέσει την αφορμή για να συγκρουστείτε και να αντιδράσετε σπασμωδικά. Η Σεληνιακή έκλειψη, που κορυφώνεται στις 19/11 στο ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιείται στον πιο σκοτεινό και μυστηριώδη τομέα του ωροσκοπίου σας και επηρεάζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο, καθώς και οτιδήποτε είναι κρυφό και δε βγαίνει εύκολα στην επιφάνεια. Εάν είστε δεσμευμένοι, τότε καλείστε να αναρωτηθείτε εάν αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς και εάν αξίζει να επενδύσετε σε αυτή τη σχέση ή εάν θα πρέπει να την αφήσετε πίσω σας οριστικά. Μπορεί επίσης να γίνει ένα απαραίτητο ξεκαθάρισμα σε μια κρυφή ή παράνομη σχέση ή να αποφασίσετε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με ένα άτομο που σας έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στις 17/11 και ξαφνικά αισθάνεστε ότι έχετε ανάγκη από αλλαγή και ανανέωση. Θέλετε να σπάσετε τη ρουτίνα και τη μονοτονία και δε θα διστάσετε να κάνετε παράτολμες κινήσεις και να πάρετε πρωτοβουλίες που μπορεί να σοκάρουν και να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Ίσως πάλι να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με μια απρόβλεπτη εξέλιξη στη σχέση σας ή με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας και να μην ξέρετε πώς να τη διαχειριστείτε. Εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα της επόμενης ημέρας, δηλαδή στις 18/11, προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να εκφράσετε το συναίσθημα και τις ευαισθησίες σας. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/11, φέρνει κρίσεις, συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να σταθεροποιήσετε και να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενώ άλλοι θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε ή να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του άλλου και θα αποφασίσετε να αποχωρήσετε. Είναι μια κρίσιμη στιγμή για τα προσωπικά σας, καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να ζυγίσετε αυτά που δίνετε και αυτά που λαμβάνετε και θα διαπιστώσετε τι είναι αυτό που σας λείπει. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι είναι στο χέρι σας να κάνετε τις καταστάσεις να λειτουργήσουν προς όφελος σας και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες στο παιχνίδι των σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εκρηκτική αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 δημιουργεί αναστάτωση και εσωτερική ένταση η οποία μπορεί να εκδηλωθεί ως απότομο ξέσπασμα προς τα έξω με την παραμικρή αφορμή. Θα είστε αρκετά ευερέθιστοι λοιπόν αυτές τις μέρες και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που θα επιλέξετε να δράσετε και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε. Ίσως να προτιμήσετε πιο υπόγειες οδούς για να πάρετε αυτό που θέλετε ή να προβείτε σε παρασκηνιακές κινήσεις, οι οποίες όμως μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση εάν αποκαλυφθείτε. Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 18/11 θα φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν και θα καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για εσάς. Προσπαθήστε να ανοίξετε την καρδιά σας σε άτομα που αξίζουν και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στις 19/11 στο ζώδιο του Ταύρου, σας καλεί να εστιάσετε στον εαυτό σας και στην ψυχική σας ηρεμία. Είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και να αφήσετε πίσω σας τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι αυτή την εβδομάδα, αφού κυριολεκτικά όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στις παρέες σας και στις κοινωνικές σας συναναστροφές ή μια απρόσμενη εξέλιξη σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα που βρίσκονται στον περίγυρο σας και μη διστάσετε να απομακρύνετε από κοντά σας όσους δεν σας υπερασπίζονται ή σας περιορίζουν με κάποιο τρόπο. Μια απρόσμενη ερωτική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα, ειδικά γύρω στις 19/11 που η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό. Το άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα σας συναρπάσει και θα σας υπενθυμίσει τι σημαίνει έξαψη. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/11, θα σας φέρει αντιμέτωπους με κομβικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση ή σε έναν γάμο, τώρα μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα παιδί ή να ανανεωθείτε με κάποιο τρόπο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν αισθάνεστε ποθητοί και δεν λαμβάνετε την αναγνώριση που έχετε ανάγκη από το ταίρι σας ή ότι έχει σβήσει η φλόγα στη σχέση σας. Είναι στο δικό σας χέρι το αν θα αποφασίσετε να την αναζωπυρώσετε ή αν θα αναζητήσετε την επιβεβαίωση από αλλού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό στις 17/11 έρχεται για να δημιουργήσει ανισορροπίες και να σας διχάσει ανάμεσα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στην προσωπική σας ζωή. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σάς έχει απορροφήσει η καριέρα σας και ίσως έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον σύντροφο και τους οικείους σας, με αποτέλεσμα όλο αυτό τώρα να σας γυρνάει μπούμερανγκ. Θα έρθετε λοιπόν αντιμέτωποι με έντονες αντιδράσεις από το ταίρι σας και θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ρήξεις, αλλά ταυτόχρονα να είστε συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19/11 μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις ή ακόμα και αποκαλύψεις εάν εμπλέκεστε μέσα σε μια κρυφή ή παράνομη σχέση ή να φέρει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο θα σας αναστατώσει. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην αφήσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας να σαμποτάρουν μια καινούρια γνωριμία και μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα άτομο που σας δείχνει ενδιαφέρον. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, που πραγματοποιείται αργότερα την ίδια ημέρα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Καλείστε να αναλογιστείτε εάν η σχέση μέσα στην οποία βρίσκεστε σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα ή αν σας δημιουργεί άγχη και ανησυχία και κυρίως τι πρέπει να κάνετε για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 17/11 δημιουργεί ένα άκρως εκρηκτικό κλίμα, καθώς θα φέρει εντάσεις, καβγάδες και τσακωμούς με τους γύρω σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και κυρίως θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί στις διαφορετικές απόψεις. Ίσως κάποιοι από εσάς μάθετε ένα νέο το οποίο θα σας αναστατώσει ή θα έρθετε σε επαφή με ένα άτομο το οποίο θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο στις 18/11 θα φέρει όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 19/11 φέρνει κάτι αναπάντεχο στην κοινωνική σας ζωή και μάλιστα δεν αποκλείεται μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό από το πουθενά. Η Σεληνιακή έκλειψη, που πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 19/11, θα φέρει συζητήσεις και επαφές, μέσω των οποίων θα τεθούν νέα δεδομένα και θα έρθετε αντιμέτωποι με μια συνειδητοποίηση. Είναι πολύ σημαντικό να μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην θεωρείτε δεδομένο ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας. Μην κάνετε υπερβολές που μπορεί στην πορεία να σας κοστίσουν και μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ατόμου που εμπιστεύεστε.