Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/05/2023 – 21/05/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 15/05/2023 – 21/05/2023

Έχουμε μπροστά μας μια πάρα πολύ κομβική εβδομάδα με μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις αφού ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, δύο πλανήτες αλλάζουν ζώδιο και έχουμε μια πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στις 15/05/2023 ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος στον Ταύρο μετά από τρεις εβδομάδες φαινομενικά ανάδρομης πορείας και αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί τέλος σε καθυστερήσεις και αναβολές και θα μπορέσουμε σιγά – σιγά να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις μας. Στις 16/05/2023 ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο Ταύρο όπου θα παραμείνει για ένα ολόκληρο έτος, δηλαδή μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας σε αυτό το πρακτικό, γήινο, αλλά και αισθησιακό ζώδιο θα μας χαρίσει περισσότερη ηρεμία και ασφάλεια και θα μας δώσει την ευκαιρία να αφεθούμε σε απολαύσεις και ηδονές. Επιπλέον θα ενισχύσει την αυτοεκτίμηση μας και θα μας βοηθήσει να πορευτούμε με στρατηγική και να θέσουμε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Στις 19/05/2023 η ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλάει για νέα ξεκινήματα σε επίπεδο σχέσεων, σταθεροποίηση καταστάσεων, αλλά και αλλαγές που θα μας πάνε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή μας. Από τις 20/05/2023 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο φλογερό ζώδιο Λέοντα όπου θα παραμείνει έως τις αρχές Ιουλίου. Ο Άρης σε αυτή τη θέση θα μας χαρίσει θάρρος, τόλμη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Θα βάλουμε σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές μας επιθυμίες, θα απαλλαχθούμε από παρελθοντικά βάρη ή ανασφάλειες και θα επιδιώξουμε να βρεθούμε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του άλλου. Η εβδομάδα βέβαια θα κλείσει με εκρηκτικό τρόπο, αφού ο Άρης από τον Λέοντα θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Η όψη αυτή μιλάει για παράνοια, εμμονές, ανταγωνισμό και παιχνίδια εξουσίας. Οι επιθυμίες τώρα θα είναι πολύ έντονες και θα φτάσουμε στα άκρα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Προς τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας προτιμήστε να εκτονώσετε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι και αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις ή ακραίες συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας μπορεί στις 16/05 να εγκαταλείπει το ζώδιο σας, αλλά εισέρχεται σε ένα πιο ρεαλιστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μέχρι και τον Μάιο του 2024 θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά και πρακτικά ζητήματα, κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και μέσα στη σχέση σας. Ο Δίας στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δείξει πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Στις 19/05 η Νέα Σελήνη του μήνα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκίνημα για να θέσετε καινούριους ρεαλιστικούς στόχους ή να κάνετε πράξη όλα όσα ήταν μέχρι τώρα μόνο μέσα στο μυαλό σας. Από τις 20/05 ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σας σχετίζεται με τον έρωτα, το φλερτ, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Τώρα θα γίνετε πιο εκφραστικοί, πιο φλογεροί και θα τολμήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες, να ρισκάρετε και να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Στις 21/05 η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις και δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμα και με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω, να μην είστε απόλυτοι και να βάλετε νερό στο κρασί σας. Να θυμάστε πως όσο πιο εγωιστικά φέρεστε και όσο περισσότερο προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα συναντήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Ταύροι, θα είστε για άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές/ριες αυτής της εβδομάδας, αφού θα φιλοξενήσετε μερικά από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας. Από τις 15/05 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο και επιτέλους θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλύσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας. Το πιο θετικό όμως νέο της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο του Δία στο δικό σας ζώδιο από τις 16/05 μέχρι τον Μάιο του 2024. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας θα σας χαρίσει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας. Καλείστε να πιστέψετε στον εαυτό σας, να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον ή να πάρετε ρίσκα που μέχρι τώρα διστάζατε. Στις 19/05 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα ενισχύσει αυτή τη διάθεση να προχωρήσετε μπροστά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καινούρια γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Από τις 20/05 ο Άρης στον Λέοντα θα φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Το κλείσιμο της εβδομάδας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς, αφού η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μιλάει για χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Εάν λοιπόν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφο και τους οικείους σας, προσπαθήστε να μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα και προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δία από τις 16/05 στον Ταύρο, δηλαδή σε ένα πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, θα έχετε την ευκαιρία για το επόμενο έτος να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και τον εσωτερικό σας κόσμο. Αυτή η θέση του Δία θα σας κάνει πιο συμπονετικούς και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε στους άλλους την πιο ευαίσθητη πλευρά σας, αλλά και όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρατάτε κρυμμένα. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και να απαλλαγείτε από παρελθοντικές καταστάσεις που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν. Σε όλη αυτή τη διαδικασία θα βοηθήσει και η Νέα Σελήνη στις 19/05, ένα φεγγάρι το οποίο έρχεται να απαλύνει τα τραύματα σας και σας βοηθάει να αφήσετε οριστικά πίσω σας όσους σας πλήγωσαν ή σας γέμισαν αρνητικά συναισθήματα. Από τις 20/05 η είσοδος του Άρη στον Λέοντα θα εγκαινιάσει μια ιδιαίτερα εξωστρεφή και επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Η καθημερινότητα σας θα γεμίσει με συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις και δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας διεγείρουν πνευματικά. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διπλωμάτες, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να χάσετε την ψυχραιμία σας και να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Αποφύγετε λοιπόν τις παρορμητικές κινήσεις ή τις βιαστικές αποφάσεις και προσπαθήστε να φιλτράρετε τα δεδομένα μέσα από ένα λογικό πρίσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία από τις 15/05 και αυτό σημαίνει ότι θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας και θα επιλύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήθηκαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα με φιλικά σας πρόσωπα. Θα νιώσετε επιτέλους ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν και συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης σας και θα έχετε πάλι το πράσινο φως για να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Από τις 16/05 ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα νιώσετε ότι έχετε την υποστήριξη των φίλων σας, ακόμα κι αν για κάποιο λόγο περνάτε δύσκολα, αρκεί βέβαια να μην κλειστείτε στον εαυτό σας όπως συνηθίζετε να κάνετε. Μπορεί μάλιστα κάποιοι από εσάς να μπείτε μέσα σε νέες ομάδες και παρέες ή να κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 θα ενισχύσει όλη αυτή την κοινωνική διάθεση και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε λίγο πιο διαλλακτικοί, γιατί η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μας μιλάει για εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις ή κτητικότητα και χειριστική συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ

Με την είσοδο του Δία στον Ταύρο αλλά και τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι αλήθεια ότι εσείς απολαμβάνετε την εύνοια στο επαγγελματικό κομμάτι και ίσως να έχετε αφήσει παραμελημένους τους κοντινούς σας ανθρώπους. Ωστόσο, από τις 20/05 ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση, σιγουριά και ανάγκη για δράση. Θα νιώσετε λοιπόν ότι αρχίζετε να βρίσκετε επιτέλους τον εαυτό σας και θα βγείτε δυναμικοί εκεί έξω να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν. Ο έρωτας και η σεξουαλική ζωή θα παίξουν τώρα κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας και θα παρατηρήσετε ότι θα έχετε πολλές κατακτήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πρέπει να προσέξετε τον θυμό σας, γιατί ο Άρης σας κάνει αρκετά ευέξαπτους και είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή μάλιστα θα πρέπει να δείξετε γύρω στις 21/05 αφού ο Άρης από το ζώδιο σας θα συγκρουστεί με τον Πλούτωνα. Οι σχέσεις σας τώρα θα γίνουν ένα πεδίο μάχης αφού ο ένας θα θέλει να υπερισχύσει του άλλου. Θα πρέπει λοιπόν να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι μια υγιής σχέση δεν εμπεριέχει παιχνίδια εξουσίας και διαρκή ανταγωνισμό, επομένως θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση από ανθρώπους που προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας καταπιέσουν ή να σας βγάλουν τον χειρότερο σας εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη εβδομάδα για εσάς με τύχη, χαρά και ευκαιρίες για να πάτε παρακάτω. Από τις 16/05 ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, μια θέση η οποία θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας και να ξεπεράσετε δυσκολίες. Καλείστε με κάποιο τρόπο να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, να ρισκάρετε και να γίνετε πιο περιπετειώδεις, επομένως τολμήστε να κλείσετε ένα ταξίδι σε μακρινό μέρος ή να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Σε όλο αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19/05 στο ζώδιο του Ταύρου, ένα φεγγάρι που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον. Από τις 20/05 ο Άρης εισέρχεται στον Λέοντα, δηλαδή στο πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μπορεί λοιπόν μέσα στο επόμενο διάστημα να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση ή να μην ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τον θυμό σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιες κρυφές ερωτικές περιπέτειες ή για κάποιο λόγο να μην θέλετε να κάνετε γνωστές στους άλλους τις κινήσεις και τις επιθυμίες σας. Αναζητήστε τρόπους για να χαλαρώσετε και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16/05 θα σας χαρίσει έντονη διαίσθηση και μια ικανότητα να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων. Θα μπορείτε από εδώ και στο εξής να ψυχολογήσετε καλύτερα τους γύρω σας, επομένως ακούστε το ένστικτο σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Στις 19/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από ανασφάλειες και βάρη του παρελθόντος που σας κρατάνε πίσω, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σταθερή σχέση θα απολαύσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Άλλωστε, είστε σε μια φάση που θέλετε πιο ουσιαστικές και βαθιές επαφές και δεν θα αρκεστείτε σε μια επιφανειακή γνωριμία χωρίς να έχει ένταση και πάθος. Από τις 20/05 ο Άρης θα εισέλθει στον Λέοντα, δηλαδή στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να εμπλακείτε σε ομάδες και παρέες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα που θα σας ανανεώσουν. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις με φίλους σας ή με άτομα που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Προσέξτε λοιπόν ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση εάν δεν κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στις παρέες και στις επαφές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής γυρνάει επιτέλους σε ορθή πορεία στις 15/05 και σιγά – σιγά θα έχετε περισσότερες εξελίξεις στις σχέσεις σας, αφού μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες τα πράγματα ήταν κάπως στάσιμα και δεν κυλούσαν όπως θα θέλατε. Επιπλέον, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις θα λάβουν τέλος και θα μπορέσετε να βρείτε μια κοινή γραμμή με το ταίρι σας. Το χαρμόσυνο νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16/05. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης θα ευνοήσει στο έπακρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις για τον επόμενο χρόνο και θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Εάν λοιπόν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να γνωρίσετε το ιδανικό ταίρι για εσάς ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας ανεβάσει στα ουράνια, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μέσα σε αυτό το θετικό κλίμα, η Νέα Σελήνη στις 19/05 θα δώσει ώθηση σε νέα ξεκινήματα και θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε καταστάσεις που προηγουμένως σας δημιουργούσαν σύγχυση. Καλείστε λοιπόν να αφήσετε πίσω σας τις σκοτεινές καταστάσεις που σας κρατούσαν καθηλωμένους και να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας με το άτομο που έχετε επιλέξει ως συνοδοιπόρο. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, αφού ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου και δεν αποκλείεται να έχετε εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε λοιπόν να έχετε περισσότερη κατανόηση και μην επιτρέψετε στον εγωισμό και τις ανασφάλειες να σαμποτάρουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα εξακολουθεί να σας απασχολεί περισσότερο η εργασιακή σας ρουτίνα και η καθημερινότητα σας και λιγότερο η αισθηματική ζωή και οι σχέσεις σας. Ωστόσο, το ευχάριστο νέο για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 20/05. Το ζώδιο του Λέοντα είναι πολύ φιλικό για εσάς και είναι βέβαιο ότι σιγά – σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και θα νιώσετε ξανά την ανάγκη να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλίες. Ο Άρης σε αυτή τη θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που τόσο πολύ σας βάρυνε και να βάλετε με κάποιο τρόπο την περιπέτεια στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Είστε άλλωστε από τη φύση σας ένα ανήσυχο και επεκτατικό ζώδιο που έχει ανοιχτούς ορίζοντες και δεν αντέχει για πολύ τη στασιμότητα. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω τις μετακινήσεις αλλά και τις επαφές σας και πιο συγκεκριμένα προς το τέλος της εβδομάδας που ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Προσπαθήστε λοιπόν να περιορίσετε τις παρορμητικές κινήσεις και μείνετε μακριά από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσουν να σας ελέγξουν ή να σας περιορίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στις 15/05 επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι το τοπίο σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίσει και θα βρείτε απαντήσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Εάν μάλιστα μέσα στο προηγούμενο διάστημα επανήλθε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, τώρα θα δείτε εάν αξίζει τελικά να παραμείνει στη ζωή σας ή αν θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι σας. Από τις 16/05 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που σημαίνει ότι έφτασε επιτέλους η στιγμή που περιμένατε. Ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας για το επόμενο έτος υπόσχεται χαρά, απολαύσεις και όμορφες στιγμές. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικοί. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο Δίας μπορεί να φέρει έναν απόγονο ή να σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Η πολύ ευνοϊκή Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 19/05 σηματοδοτεί ένα πολύ ελπιδοφόρο νέο ξεκίνημα και σας καλεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και να διεκδικήσετε επιτέλους αυτά που θέλετε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Από τις 20/05 ο Άρης στον Λέοντα θα εγκαινιάσει μια άκρως σεξουαλική και παθιασμένη περίοδο για εσάς. Τώρα τα θέλετε όλα ή τίποτα και δεν θα υποχωρήσετε ούτε θα συμβιβαστείτε εάν δεν ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα στις 21/05 μιλάει για ζήλια, κτητικότητα, εμμονές, καχυποψία ή ακόμα και για εμπλοκή σε επικίνδυνες ή κρυφές καταστάσεις. Προσπαθήστε προς το τέλος της εβδομάδας να αποφύγετε τις ακρότητες και προτιμήστε να εκτονώσετε όλη αυτή την έξαψη στο σεξουαλικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία από τις 15/05 και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά θα αποκατασταθεί η επικοινωνία μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε καλύτερα με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Οι παρεξηγήσεις λοιπόν θα λάβουν τέλος, ενώ αν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχε επιστρέψει ένας/μια πρώην, τώρα θα διαπιστώσετε τις αληθινές του/ης προθέσεις. Από τις 16/05 η είσοδος του Δία στον Ταύρο θα ευνοήσει στο έπακρο θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι επόμενοι μήνες προσφέρονται για να συζητήσετε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης ή μετακόμισης με το ταίρι σας, αφού θα νιώσετε μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη στις 19/05 στο ζώδιο του Ταύρου θα σας δώσει το έναυσμα να κάνετε το πρώτο βήμα για όλες αυτές τις αλλαγές που οραματίζεστε. Βρείτε λοιπόν το θάρρος να εκφράσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας στους άλλους και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ανταπόκριση και την υποστήριξη που ζητάτε. Ωστόσο, από τις 20/05 ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα θα ανάψει τα αίματα και θα φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει είστε γύρω στις 21/05, καθώς η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, ανταγωνισμό και επιθετικότητα. Καλείστε λοιπόν να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, γιατί είναι πολύ πιθανό μια ακραία αντίδραση ή μια παρορμητική απόφαση να οδηγήσει σε ρήξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Ερμής μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες έφερε μπερδέματα και παρανοήσεις και είναι πιθανό να αισθανθήκατε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι παρεξηγούν κάθε σας λέξη. Από τις 15/05 με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία θα δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό και θα μπορέσετε επιτέλους να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με άνεση. Επιπλέον, το τοπίο θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρο και θα νιώσετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Από τις 16/05 ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις επαφές σας και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το επόμενο διάστημα για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, να βγείτε ραντεβού που μπορεί να αναβάλλατε ή να στείλετε εκείνο το μήνυμα που δεν τολμούσατε. Αυτή η θέση του Δία όχι μόνο θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και εξωστρεφείς, αλλά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα θετικό και αισιόδοξο πρίσμα. Θα μπορέσετε λοιπόν να βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε προβλήματα και δεν θα επιτρέψετε πλέον στις αρνητικές σκέψεις να σας καταβάλλουν. Η Νέα Σελήνη στις 19/05 θα ευνοήσει συζητήσεις και σημαντικές αποφάσεις και μπορεί να φέρει μια συνάντηση ή ένα νέο που θα αλλάξει τα δεδομένα και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σελίδα. Οι μετακινήσεις και οι εκδρομές ευνοούνται, επομένως ίσως ήρθε η στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.