Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/02/2022 – 20/02/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/02/2022 – 20/02/2022

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνοδεύεται από μία αλλαγή στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους, αφού ο Ερμής θα περάσει στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου. Θα αποκτήσουμε μια πιο αντικειμενική και αποστασιοποιημένη ματιά απέναντι στα πράγματα και θα αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με λογική και ψυχραιμία. Θα εστιάσουμε περισσότερο στα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας και λιγότερο στο συναίσθημα και θα έχουμε έντονη διάθεση να κοινωνικοποιηθούμε, να πειραματιστούμε και να κάνουμε καινούριες γνωριμίες με άτομα τα οποία μας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Στις 16/02/2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του «χιονιού» στο ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να σας ξεγελάσει η ονομασία αυτή, αφού μόνο παγερή δεν θα είναι. Αντιθέτως, χαρίζει αυτοπεποίθηση και ζωντάνια και φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα της καρδιάς. Θα νιώσουμε την ανάγκη να ερωτευτούμε, να φλερτάρουμε και να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό μέσα στις σχέσεις και στις ερωτικές μας συναναστροφές. Τη φλογερή αυτή διάθεση θα ενισχύσει και η εκρηκτική σύνοδος των αιώνιων εραστών, δηλαδή του Άρη και της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/02/2022. Τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη συνδέονται με τον έρωτα, το πάθος και τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους. Η σεξουαλική διάθεση θα εκτοξευθεί στα ύψη και οι επιθυμίες θα είναι έντονες και παθιασμένες. Θα θέλουμε πάση θυσία να κατακτήσουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και τίποτα δε μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο στα σχέδια μας. Ωστόσο, το ζώδιο του Αιγόκερου μας υπενθυμίζει ότι μπορεί οι εφήμερες περιπέτειες να μας κάνουν να αισθανόμαστε ζωντανοί, όμως αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι μία σχέση η οποία θα αντέξει στον χρόνο με ένα ξεχωριστό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούμε να επενδύσουμε. Στις 18/02/2022 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία γλυκαίνει την ατμόσφαιρα και φέρνει μία πιο ρομαντική νότα στην ερωτική μας ζωή. Θα νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τον συναισθηματικό μας κόσμο, να εκφράσουμε την πιο ευαίσθητη πλευρά μας και να βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό μας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, ακόμα κι αν η ημέρα του Βαλεντίνου σας βρει μόνους-ες, μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να βγείτε και να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας φίλους, μιας και ο Ερμής στις 14/2 περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεστε ότι υπάρχει εγκεφαλική σύνδεση και κοινά ενδιαφέροντα ή απόψεις, επομένως δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε μια γνωριμία μέσω μιας παρέας ή ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Στις 16/2 με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα ετοιμαστείτε για πάθη και φλογερούς έρωτες. Το φεγγάρι αυτό θα σας οπλίσει με θάρρος και αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Το βασικό σας αίτημα είναι να νιώθετε ξεχωριστοί-ες μέσα σε μία σχέση και να αισθάνεστε ότι σας αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είστε, χωρίς να χρειάζεται να προσποιηθείτε. Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 θα ξεκινήσει μια περίοδος πιο ήσυχη, κατά την οποία θα πέσουν οι τόνοι και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και να κλείσετε κεφάλαια τα οποία σας βαραίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 ενεργοποιεί ένα πιο εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είναι πολύ πιθανό να βιώνετε μια εσωτερική σύγκρουση ή να σας απασχολούν ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σας. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πως το αντίδοτο σε όλο αυτό βρίσκεται στο αίσθημα που νιώθετε όταν είστε κοντά στους οικείους σας και όταν το κλίμα μέσα στο σπίτι σας είναι ήρεμο και σας προσφέρει ασφάλεια. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν σας καλεί να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και να εκφράσετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας στους άλλους. Την ίδια ημέρα, η παθιασμένη σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και σας δημιουργεί την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Επιπλέον, φέρνει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία και θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Στις 18/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει ακόμα πιο κοινωνικούς και δεν αποκλείεται να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μη διστάσετε λοιπόν να βγείτε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητα σας και να αποδεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 16/2 στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λέξεις που ψάχνατε τόσο καιρό, καθώς ενεργοποιεί τον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στον σύντροφο σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εάν υποστηρίξετε με θέρμη τα λεγόμενα σας, να είστε σίγουροι-ες ότι θα βρείτε ανταπόκριση και θα σας κατανοήσουν. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα, παθιασμένη γνωριμία με ένα άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου σάς καλεί να έρθετε σε επαφή με πιο βαθιές πτυχές του εαυτού σας και να αγγίξετε ζητήματα που σας είχαν πληγώσει, όπως για παράδειγμα μια απώλεια ή μια προδοσία που βιώσατε. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν για να επουλώσετε τραύματα από το παρελθόν και να κλείσετε ένα κεφάλαιο της ζωή σας το οποίο σας βαραίνει ψυχολογικά. Ίσως για κάποιους από εσάς αυτή η σύνοδος να φέρει ένα άτομο το οποίο θα σας παθιάσει και θα σας εξιτάρει σεξουαλικά και μάλιστα μπορεί η σχέση μεταξύ σας να είναι κρυφή ή παράνομη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θυμάστε ότι είναι καλό να προσέχετε ποιους επιλέγετε να εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε μόνο σε όσους σας έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι σας νοιάζονται και ότι είναι εκεί για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση η οποία θα σας φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και όσα κρατούσατε τόσο καιρό καλά κρυμμένα. Είναι πιθανό να έρθει μια αποκάλυψη στην επιφάνεια ή κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με μια ερωτική εξομολόγηση. Το γεγονός της εβδομάδας όμως είναι στις 16/2, όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα συναντηθούν στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα φέρουν ερωτική, αλλά και σεξουαλική διάθεση. Είστε από τη φύση σας δοτικοί και ρομαντικοί και τώρα θα αισθανθείτε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Εάν είστε σε σχέση, θα μοιραστείτε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα της σχέσης. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, το πιθανότερο είναι να μην είστε για πολύ ακόμα, καθώς αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε φοβερή έλξη από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να νιώσετε και πάλι επιθυμητοί-ες και ποθητοί-ες.

ΛΕΩΝ

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα στρέψει όλη σας την προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας και να βρείτε μια μέση λύση σε ένα πρόβλημα που είχε δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας, αφού θα είστε πιο διαλλακτικοί και ψύχραιμοι. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 16/2 και φέρνει τις επιθυμίες σας στο προσκήνιο. Είναι η στιγμή που βρίσκετε και πάλι τον εαυτό σας και είστε σε θέση να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε μέσα σε μια σχέση. Ως Λέοντες έχετε ανάγκη να αισθάνεστε ξεχωριστοί και να νιώθετε ότι αναγνωρίζεται η αξία σας και η προσπάθεια σας. Εάν λοιπόν δεν λαμβάνετε κάτι τέτοιο από τον σύντροφο σας, τότε ίσως θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη προσοχή και να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας. Ωστόσο, προσπαθήστε και εσείς με τη σειρά σας να κατανοήσετε και να συμμεριστείτε την άλλη πλευρά και να μην φέρεστε με τυφλό εγωισμό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 18/2 σας καλεί να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να έρθετε σε επαφή με τις πιο κρυφές σας επιθυμίες. Η σεξουαλική σας ζωή θα βρίσκεται στο επίκεντρο και είναι πολύ πιθανό να βιώσετε παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 16/2 στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βάλει σε μια διαδικασία βαθιάς ενδοσκόπησης. Θα πρέπει επιτέλους να βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και κυρίως την ψυχική σας ηρεμία, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι καλό να βρείτε τρόπους ώστε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και να κλείσετε κεφάλαια με ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω και δεν σας επιτρέπουν να λάμψετε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη, όμως η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη που κορυφώνεται την ίδια ημέρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Έχετε αυτοπεποίθηση και πιστεύετε ξανά στον εαυτό σας, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει πολύ στο να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Θα λάβετε την προσοχή και την αναγνώριση που τόσο πολύ αποζητάτε μέσα στη σχέση, ενώ εάν είστε αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε παράφορα και να ζήσετε μια παθιασμένη ιστορία. Στις 18/2 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και είστε διατεθειμένοι-ες να προσπαθήσετε να κάνετε υποχωρήσεις προκειμένου να έχετε μια λειτουργική σχέση. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να καταπιέσετε τις επιθυμίες σας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα βελτιώσει την επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και όλα όσα έχετε στο μυαλό σας, αφού θα έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, θα έχετε περισσότερη διάθεση για φλερτ, γνωριμίες και διασκέδαση και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε εξαιρετική επικοινωνία. Στις 16/2 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα σάς δίνει το κίνητρο να κάνετε ξανά σχέδια και όνειρα για το μέλλον, έχοντας δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι σας υποστηρίζουν και είναι πρόθυμοι να πορευτούν μαζί σας χωρίς να προσπαθήσουν να επιβληθούν. Μιας και αυτό το φεγγάρι αγγίζει έναν τομέα που αφορά την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε αντιμέτωποι με μια ερωτική εξέλιξη η οποία αφορά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα ενεργοποιήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και βγάλει στην επιφάνεια την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να συγκατοικήσετε με το έτερον ήμισυ και να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια ή απλώς να έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο και να εκφράσετε τη στοργή και την αγάπη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, σε έναν τομέα που για εσάς σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους οικείους σας και να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις ενδόμυχες σκέψεις σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη που αφορά το σπίτι σας ή κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η εκρηκτική σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στις 16/2 στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας όλα όσα θέλετε να πείτε στον ερωτικό σας σύντροφο. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ άλλοι θα κάνετε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα μέσα στη σχέση σας και θα επικοινωνήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Στις 18/2 ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση η οποία ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Εάν είστε αδέσμευτοι-ες, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Βασική προϋπόθεση σε όλο αυτό είναι να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και να μη διστάσετε να είστε ο εαυτός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου την ημέρα των ερωτευμένων και σας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Έχετε ανάγκη από ποικιλία στην καθημερινότητα σας και είναι μια καλή ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας ή να ξεκινήσετε μαζί μια δραστηριότητα η οποία θα σας ανανεώσει και θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Εάν είστε ελεύθεροι-ες, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με άτομα τα οποία σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο πύρινο και φλογερό ζώδιο του Λέοντα στις 16/2 σας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Είστε ανοιχτοί στο διαφορετικό και είστε έτοιμοι να βιώσετε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με ένα άτομο διαφορετικής καταγωγής ή κουλτούρας ή με κάποιον-α που σας χωρίζει η απόσταση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς για το επόμενο διάστημα και θα στρέψει την προσοχή σας στην οικογένεια και τους οικείους σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική και παθιασμένη για εσάς αγαπητοί Αιγόκεροι. Μπορεί ο Άγιος Βαλεντίνος να είναι στις 14 του μηνός, όμως η πιο ερωτική ημέρα για εσάς θα είναι δύο ημέρες αργότερα, δηλαδή στις 16/2. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται αυτή την ημέρα στο ζώδιο του Λέοντα, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βρίσκεστε σε ένα σημείο που τα θέλετε όλα ή τίποτα από τον άλλον και δεν σας καλύπτει πλέον μια επιφανειακή ή χαλαρή επαφή. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο δικό σας ζώδιο φέρνει στο επίκεντρο τις επιθυμίες και τα θέλω σας και σας χαρίζει αποφασιστικότητα και θάρρος για να διεκδικήσετε όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Δύσκολα θα περάσετε απαρατήρητοι-ες στους γύρω σας κάτω από αυτή την επιρροή, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή για να βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι εσείς ορίζετε τους κανόνες τώρα και δεν υπάρχει λόγος να υποχωρήσετε ή να συμβιβαστείτε. Στις 18/2 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Επαφές, γνωριμίες, συναντήσεις και ραντεβού με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Ερμή να περνάει στο δικό σας ζώδιο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 14/2. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε στο ταίρι σας όλα όσα σκέφτεστε και να κάνετε μια σημαντική κουβέντα η οποία θα δώσει λύσεις σε τυχόν προβλήματα ή παρεξηγήσεις, αφού το μυαλό σας θα είναι πιο ξεκάθαρο τώρα. Στις 16/2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο απέναντι σας ζώδιο, δηλαδή στον φλογερό Λέοντα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο στόχαστρο, καλείστε να αφήσετε για λίγο στην άκρη τη λογική σας πλευρά και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ή να κάνετε μια νέα, παθιασμένη γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση μπορεί τώρα να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωή σας πριν προχωρήσετε στο επόμενο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να απελευθερωθεί από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής σκέψης, ο Ερμής, κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 14/2 και ο Άγιος Βαλεντίνος σας βρίσκει σε μια φάση ενδοσκόπησης και απολογισμού. Είναι μια ευκαιρία να αναλογιστείτε όλα όσα έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Μπορεί να μην είναι ακόμα η ιδανική περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή για να βγάλετε συμπεράσματα, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων, αλλά και να εκφράσετε εσείς οι ίδιοι τα δικά σας συναισθήματα. Στις 16/2 η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει στο επίκεντρο τις φιλικές σας σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Μη διστάσετε να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες, αφού είναι πολύ πιθανό τώρα να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ιντριγκάρει εγκεφαλικά και θα αισθάνεστε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε ακαταμάχητη έλξη για ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή για κάποιον-α που θα γνωρίσετε από τα μέσα δικτύωσης. Στις 18/2 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα ανακτήσετε τη λάμψη και την αυτοπεποίθηση σας και θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και κάνετε όλα εκείνα τα νέα ξεκινήματα που μέχρι τώρα διστάζατε να κάνετε.