Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/11/2023 – 19/11/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/11/2023 – 19/11/2023

Η εβδομάδα αυτή μας υποδέχεται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11/2023, ένα πολύ δυναμικό φεγγάρι που θα φέρει τα πάνω – κάτω στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αφού συμπίπτει με την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται την ίδια ημέρα. Η συμμετοχή λοιπόν του Ουρανού έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και μπορεί να φέρει εκρήξεις, ξεσπάσματα, αναταραχές και αποκαλύψεις. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το ζώδιο του Σκορπιού συμβολίζει την αναγέννηση και την ολική μεταμόρφωση. Μας υπενθυμίζει ότι μέσα στις κρίσεις και στις πιο δραματικές καταστάσεις θα καταφέρουμε να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό και με εκείνες τις πλευρές ή τα συναισθήματα που καταπιέζουμε και δεν επιτρέπουμε στους άλλους να αντικρίσουν. Αυτή η Σελήνη λοιπόν μας βοηθάει να ανακτήσουμε τη δύναμη μας και να ορθώσουμε το ανάστημα μας. Μας δίνει το καύσιμο να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση και να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει, ακόμα κι αν πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ανθρώπους και καταστάσεις. Στις 16/11/2023 το αρμονικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ρίχνει τους τόνους και μας βοηθάει να συμφιλιωθούμε με τους γύρω μας. Γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις ευνοούνται αφού γίνονται σε ένα πιο αρμονικό πλαίσιο. Στις 17/11/2023 τα τρίγωνα του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Άρη δημιουργούν ένα πιο ρομαντικό κλίμα και μας δίνουν την ευκαιρία να βγάλουμε προς τα έξω την πιο ευαίσθητη πλευρά μας. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με τον τρόπο που ξεκίνησε, δηλαδή με εκρήξεις και εντάσεις. Στις 18/11/2023 ο Ήλιος θα συναντήσει τον Άρη στον Σκορπιό και αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τον θυμό μας και μπορεί εύκολα να εμπλακούμε σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις. Εάν δεν θέλετε να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σχέδιο και στρατηγική και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 σας καλεί να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε μπροστά είναι να διαχειριστείτε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας και να αποβάλλετε οτιδήποτε είναι πλέον τοξικό για εσάς και με κάποιο τρόπο σας κρατάει πίσω. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατούσατε μέσα σας ή πλευρές του εαυτού σας που δεν θέλατε να φανερώσετε στους άλλους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη, επομένως αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα, παθιασμένη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε μια παράνομη ιστορία. Η ιδανικότερη ημέρα της εβδομάδας για εσάς θα είναι η Πέμπτη 16/11, αφού το ανάλαφρο εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σας βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφραστείτε ή να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Άρη στο κλείσιμο της εβδομάδας χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Αν αισθάνεστε αβεβαιότητα μέσα στη σχέση σας, αυτό το φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια θέματα εμπιστοσύνης και μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την αισθηματική σας ζωή, αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 13/11 στον Σκορπιό φέρνει ανακατατάξεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι ημέρες αυτές θα είναι εκρηκτικές και είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι ένα άτομο δεν είναι κατάλληλο για εσάς ή ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση. Οι συνειδητοποιήσεις τώρα θα είναι ξαφνικές και μπορεί να σοκάρετε τους άλλους με τις αντιδράσεις σας και τη στάση σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό εσείς οι ίδιοι να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας κλονίσει. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια ξαφνική νέα γνωριμία που θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας αν και μπορεί να μην έχει διάρκεια στον χρόνο. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα φέρνει φιλικά πρόσωπα στο πλευρό σας και σας δείχνει ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Στις 18/11 η σύνοδος Ήλιου-Άρη φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις, επομένως αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και λειτουργήστε με στρατηγική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην καθημερινότητα σας και στην εργασιακή σας ρουτίνα, επομένως μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε την ενέργεια και την ψυχική διάθεση να ασχοληθείτε με τα ερωτικά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11 σας καλεί λοιπόν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να βάλετε σε μια τάξη τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρει μια ερωτική γνωριμία μέσα στον χώρο εργασίας σας, όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες που μπορεί να σας κοστίσουν. Το χαρμόσυνο νέο της εβδομάδας για εσάς είναι το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 16/11. Αυτή η όψη σας φτιάχνει τη διάθεση και σας καλεί να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να χαλαρώσετε. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε καλά. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η ημέρα προσφέρεται για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, για να βγείτε ραντεβού ή για να κάνετε καινούριες επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13/11 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα και να ανοίξετε έναν καινούριο κύκλο. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε αναπάντεχες εξελίξεις σε ένα ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί ή να αναζωπυρωθεί μια φλόγα με ένα πρόσωπο. Η συμμετοχή του ανατρεπτικού Ουρανού μπορεί να φέρει μια καινούρια γνωριμία μέσα από μια παρέα ατόμων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Αν είστε αδέσμευτοι λοιπόν, αυτό το φεγγάρι θα σας ανανεώσει και δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για ένα πρόσωπο που θεωρητικά δεν ταιριάζει στα γούστα σας. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σας και κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη, μια όψη που δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική προς το ζώδιο σας, αφού σας δημιουργεί την επιθυμία να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σας. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις αν δεν κρατήσετε τις ισορροπίες, επομένως αφήστε στην άκρη τον εγωισμό και αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή σας καλωσορίζει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα φεγγάρι που φέρνει στο επίκεντρο ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογενειακή σας ζωή αλλά και την ψυχική σας κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να ξύσετε πληγές του παρελθόντος ή να έρθετε αντιμέτωποι με απρόβλεπτα γεγονότα που θα σας ταρακουνήσουν βαθιά. Είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας και θα αποφασίσετε να κόψετε δεσμά ή να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που με κάποιο τρόπο σας κρατάει δέσμιους του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε μια ξαφνική απόφαση να αλλάξετε τόπο κατοικίας, να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Στις 16/11 το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης βελτιώνει το κλίμα και δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη και ερωτική διάθεση. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να έχετε μια όμορφη συνάντηση ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Είναι η ιδανική ημέρα για να στείλετε ένα μήνυμα ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη στις 18/11, μια όψη που μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με τον σύντροφο ή τους οικείους σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μη διστάσετε να μιλήστε ανοιχτά για τα βαθύτερα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11, ένα φεγγάρι ευνοϊκό προς εσάς, το οποίο πραγματοποιείται στον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές και θα βάλετε στη ζωή σας άτομα που με κάποιο τρόπο θα σας παθιάσουν και θα σας ανανεώσουν. Το πρόγραμμα σας τώρα θα είναι γεμάτο και μπορεί να νιώσετε ότι είστε σε μια υπερδιέγερση και προσπαθείτε να προλάβετε τα πάντα. Σε κάθε περίπτωση, το ζώδιο του Σκορπιού σας καλεί να ανοιχτείτε, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να βγάλετε από μέσα σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ή για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να λάβετε αναπάντεχα μηνύματα και ξαφνικά νέα ή να έχετε μια συνάντηση από το πουθενά. Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Άρη στο κλείσιμο της εβδομάδας μπορεί να φέρει εντάσεις, θυμό, παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις και προσέξτε τις μετακινήσεις σας ή τα σχέδια που κάνετε με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και είναι αλήθεια ότι έχετε αρχίσει να βρίσκετε τον εαυτό σας και το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στις απολαύσεις της καθημερινότητας, είτε είστε μόνοι σας είτε είστε μέσα σε μια σχέση. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αφού θα είναι δύσκολο για τους άλλους να αντισταθούν στη γοητεία που εκπέμπετε. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11 θίγει ζητήματα ασφάλειας και σας καλεί να αναρωτηθείτε εάν η σχέση στην οποία βρίσκεστε σας προσφέρει τη σταθερότητα που αναζητάτε. Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ανθρώπους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε και αποτελούν στήριγμα για εσάς και να απομακρυνθείτε από εκείνους που σας δημιουργούν αβεβαιότητα και σας κάνουν να αμφιβάλλετε για την αξία σας. Στις 16/11 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς που μπορεί να φέρει ευχάριστα μηνύματα ή όμορφες επαφές και συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, για να βγείτε ραντεβού ή για να δείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Στις 18/11 η σύνοδος Ήλιου-Άρη μπορεί να κλονίσει μια κατάσταση που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένη και δεν αποκλείεται να φέρει διαμάχες σχετικά με οικονομικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας ανήκει δικαιωματικά αφού η Νέα Σελήνη στις 13/11 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί το ξεκίνημα ενός καινούριου κύκλου για εσάς και σας καλεί να διεκδικήσετε με θάρρος και αποφασιστικότητα αυτά που σας αξίζουν. Οι ημέρες αυτές θα είναι με κάποιο τρόπο εκρηκτικές, αφού η συμμετοχή του Ουρανού μιλάει για απρόβλεπτες καταστάσεις, αποκαλύψεις και γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω – κάτω. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα, παθιασμένη γνωριμία ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο από το πουθενά. Άλλοι μπορεί να χωρίσετε με επεισοδιακό τρόπο ή να αποφασίσετε να πάρετε απόσταση από ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι απελευθερωτική και θα σας δώσει την ευκαιρία να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Στις 17/11 οι όψεις του Ποσειδώνα θα γλυκάνουν το κλίμα και μπορεί να φέρνουν νέες ρομαντικές γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τώρα θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση μέσα στη σχέση σας και θα μπορέσετε να συνδεθείτε με το άλλο άτομο σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι εξίσου επεισοδιακό με το ξεκίνημα της, αφού στις 18/11 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τον θυμό σας και μπορεί να εμπλακείτε χωρίς δεύτερη σκέψη σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε και να χάσετε το δίκιο σας, προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής έχει εισέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους θα βελτιωθεί και θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας στους άλλους με αμεσότητα και ειλικρίνεια. Αυτή η εβδομάδα όμως ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11, ένα φεγγάρι που αναστατώνει τον εσωτερικό σας κόσμο και μπορεί να πυροδοτήσει φοβίες και ανασφάλειες που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κλείσετε οριστικά κύκλους με το παρελθόν ή να αποκοπείτε από ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν και δεν σας επιτρέπουν να πάτε παρακάτω. Η συμμετοχή του ανατρεπτικού Ουρανού μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικές αποκαλύψεις που θα σας κλονίσουν. Στις 16/11 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα ελαφρύνει το κλίμα και θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή. Είναι μια ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να μπείτε σε καινούριες παρέες και να έρθετε πιο κοντά με άτομα που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Δεν αποκλείεται να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Στις 17/11 τα τρίγωνα του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Άρη δημιουργούν μια πιο γλυκιά και ρομαντική ατμόσφαιρα και φέρνουν περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και να ζητήσετε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α που το αξίζει. Στις 18/11 με τη σύνοδο Ήλιου-Άρη στον Σκορπιό, καλό θα είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές επαφές γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11, ένα φεγγάρι που θα είναι ευνοϊκό προς εσάς και θα φέρει στο επίκεντρο την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες και θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Μπορεί να μπείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν συμμερίζονται τους στόχους και το όραμα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο θα σας ταρακουνήσει και θα σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό. Αν είστε μπροστά σε ένα δίλημμα ή σε μια δύσκολη απόφαση, θα έχετε ανθρώπους κοντά σας που θα σας υποστηρίξουν και θα σας καθοδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι. Ωστόσο, το κλείσιμο της εβδομάδας χρειάζεται παραπάνω προσοχή αφού η δυναμική σύνοδος Ήλιου-Άρη στις 18/11 στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει εντάσεις με φιλικά πρόσωπα ή με άτομα από το διαδίκτυο. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε πιο δεκτικοί και να δείξετε περισσότερη κατανόηση στα άτομα που έχετε απέναντι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη έχει κάνει εδώ και μερικές ημέρες την είσοδο της στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι η διάθεση σας ανεβαίνει σιγά – σιγά και έχετε αρχίσει να ανακτάτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η Αφροδίτη στον Ζυγό σας κάνει πιο περιπετειώδεις και σας βοηθάει να ανανεωθείτε και να βγείτε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα δεν ξεκινάει με εύκολο τρόπο για εσάς, αφού στις 13/11 κορυφώνεται η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού σε έναν κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας. Αυτή η εκρηκτική αντίθεση σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα, μπορεί να φέρει εντάσεις και αναταραχές ή ακόμα και ρήξεις με κοντινά σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα σας σοκάρουν, όμως είναι μια ευκαιρία να πάρετε μια απόσταση από ανθρώπους που δεν υποστηρίζουν τους στόχους σας και σας κρατάνε πίσω. Είναι λοιπόν πιθανό κάποιοι από εσάς να φτάσετε σημείο χωρισμού ή να αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να μετακομίσετε ή να πραγματοποιήσετε μια αλλαγή στον χώρο του σπιτιού. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ζυγίσετε τα δεδομένα και να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Χαρούμενη νότα μέσα στην εβδομάδα θα είναι το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 16/11, μια όψη που προσφέρεται για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με μια δυναμική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 13/11, ένα φεγγάρι που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μέλλον σας με αισιοδοξία και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Ανοίγει λοιπόν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ανακτάτε την πίστη ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και ότι όλα μπορούν να πάνε καλά. Αν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έτοιμοι να μπείτε σε νέες περιπέτειες και θα βάλετε ανθρώπους στη ζωή σας που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε κοσμοθεωρία και θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, είναι μια ευκαιρία για να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να σχεδιάσετε το μέλλον σας από κοινού. Οι ρομαντικές όψεις του Ποσειδώνα στις 17/11 μιλάνε για βαθιά κατανόηση, ενσυναίσθηση και ψυχική σύνδεση με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία σε ένα ταξίδι σας ή μέσα στον χώρο των σπουδών σας.