Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/03/2023 – 19/03/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/03/2023 – 19/03/2023

Η εβδομάδα αυτή τα έχει όλα! Μπερδέματα, παρεξηγήσεις, εντάσεις, πάθη και εξελίξεις που θα κλονίσουν τις σχέσεις μας. Το ξεκίνημα της εβδομάδας εμπεριέχει σύγχυση και ασάφεια, μιας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα σχηματίσει δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Άρη και στη συνέχεια θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν μπορεί να μην ξέρουμε τι θέλουμε ή πώς να φερθούμε. Όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό μας και θα είμαστε επιρρεπείς στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Μείνετε λοιπόν μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι σας και μην βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. H Πέμπτη 16/03/2023 θα είναι μια εκρηκτική μέρα, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Άρη δημιουργεί εντάσεις, επιθετικότητα και συγκρούσεις, και από την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια ακραία συναισθήματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας, κτητικότητα και εμμονές. Στις 17/03/2023 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού και περνάει στον Ταύρο, όπου θα παραμείνει έως και τις 11/04/2023. Η Αφροδίτη στον Ταύρο μιλάει για αισθησιασμό και μας καλεί να ρίξουμε τους τόνους και να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας μας. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για συναντήσεις, επαφές, ραντεβού και συζητήσεις. Το τετράγωνο Ερμή-Άρη θα μας δώσει το θάρρος να εκφράσουμε όλα όσα σκεφτόμαστε, αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις εάν δεν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Στις 18/03/2023 το ευεργετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια όψη η οποία μπορεί να σταθεροποιήσει σχέσεις και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Στις 19/03/2023 ο Ερμής εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει έως τις 03/04/2023. Αυτή η θέση του Ερμή θα μας βοηθήσει να κάνουμε ειλικρινείς συζητήσεις και να πούμε όλα θέλουμε στους άλλους έξω από τα δόντια. Θα πρέπει, ωστόσο, να περιορίσουμε τη βιασύνη και να αποφύγουμε τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να μας κοστίσουν.

ΚΡΙΟΣ

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 15/03 μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι οι άλλοι σας κρύβουν κάτι. Το τοπίο θα είναι θολό αυτές τις ημέρες, επομένως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να ανοιχτείτε σε ένα άτομο που δε γνωρίζετε καλά. Στις 16/03 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα συνδέεται με έντονα πάθη και μπορεί να πυροδοτήσει ακραία συναισθήματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και μην ενδώσετε σε χειριστικές συμπεριφορές. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 17/03 ευνοεί κρυφές συναντήσεις και επαφές και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από την Κυριακή 19/03. Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα ευνοήσει θέματα επικοινωνίας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε επιτέλους όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Είστε από τη φύση σας ορμητικοί και δεν αντέχετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Τώρα ο Ερμής θα σας βοηθήσει να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο και να δείξετε ανοιχτά τις προθέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για νέες γνωριμίες και επαφές με άτομα που θα σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις του Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα με φιλικά πρόσωπα και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο, το οποίο όμως μπορεί να μην είναι στην πραγματικότητα αυτό που δείχνει. Από τις 17/03 θα φιλοξενήσετε την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο. Η πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας κάνει ακαταμάχητους στους γύρω σας. Τώρα οι καταστάσεις θα εξομαλυνθούν και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ισορροπία μέσα στις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα λάμψετε και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ερωτευτείτε ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε, να έρθετε κοντά με φίλους και να μπείτε σε νέες παρέες και ομάδες, μέσα στις οποίες θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Στις 18/03 το ευεργετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σχέσεις σας πιο σοβαρά και δεν αποκλείεται να νιώσετε την επιθυμία να δεσμευτείτε με ένα πρόσωπο ή να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία θα έχει διάρκεια στον χρόνο και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H εβδομάδα αυτή δημιουργεί αυταπάτες και σύγχυση, αφού ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από το δικό σας ζώδιο. Ίσως να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε ή πώς να φερθείτε απέναντι στους άλλους. Τα πράγματα τώρα δεν είναι ξεκάθαρα, επομένως μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα για ένα πρόσωπο. Οι δύσκολες όψεις του Άρη με τον Ήλιο και τον Ερμή προς το τέλος της εβδομάδας θα φέρουν εντάσεις, εκρήξεις και παιχνίδια ανταγωνισμού. Είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας, επομένως προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου και να είστε πιο συγκαταβατικοί. Να θυμάστε ότι οι παρορμητικές αποφάσεις και οι επιπόλαιες κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν τώρα και μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το θετικό αυτών των ημερών είναι ότι θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας. Από τις 19/03 ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Κριό και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις φιλίες σας και τις κοινωνικές σας επαφές. Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει πάθη και εντάσεις, αφού στις 16/03 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Η όψη αυτή χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που μας κατακλύζουν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όπως είναι η ζήλια, η κτητικότητα και η καχυποψία. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γίνετε εμμονικοί με ένα πρόσωπο και να μην μπορείτε να σταματήστε να το σκέφτεστε και να κάνετε σενάρια. Εκμεταλλευτείτε την έντονη σεξουαλική διάθεση των ημερών και μην παρασύρεστε σε σκοτεινά μονοπάτια, γιατί μπορεί στο τέλος να σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τις σχέσεις σας με τους άλλους. Από τις 17/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και εγκαινιάζει μια άκρως κοινωνική περίοδο για εσάς. Θα κάνετε νέες παρέες, θα συμφιλιωθείτε με πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας και οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας. Οι επαφές από το διαδίκτυο ευνοούνται, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Στις 18/03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου κλείνει την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον και πλάνα με το ταίρι σας. Η ευνοϊκή αυτή όψη θα είναι ευεργετική για τις σχέσεις σας, θα σταθεροποιήσει καταστάσεις που αξίζουν να πάνε παρακάτω και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εντάσεις για εσάς, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα και κρυφές σκέψεις ή επιθυμίες που κρατούσατε καιρό μέσα σας και δυσκολευόσασταν να εκφράσετε. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην φερθείτε εγωιστικά, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας. Προτιμήστε να εκτονώσετε όλη αυτή την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι και μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή φιλικών προσώπων που βλέπουν τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά. Στις 17/03 θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αποκαλύψεις και εξομολογήσεις, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ερμή αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να έχετε κρυφές επαφές και μυστικές συναντήσεις που θα ανεβάσουν τη λίμπιντο σας. Από τις 19/03 ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε ρίσκα, να κάνετε ταξίδια και γενικώς να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή εθνικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα έχει μεγάλη πλανητική δραστηριότητα και αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς θα έχετε πολλές εξελίξεις μέσα στις σχέσεις σας. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία αυτές τις ημέρες θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα θα θολώσουν την κρίση σας και μπορεί να εξιδανικεύσετε άτομα που δεν το αξίζουν. Μην μπλέκετε τις φαντασιώσεις με την πραγματικότητα και προσπαθήστε να κρίνετε τους ανθρώπους από τις πράξεις τους και όχι από τα λόγια. Στις 16/03 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και το πάθος, αλλά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές. Από τις 17/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, μια θέση η οποία θα ευνοήσει τα ταξίδια, τις επαφές με το εξωτερικό, τα ρίσκα και την περιπέτεια. Την ίδια ημέρα, οι όψεις του Ερμή μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες και παθιασμένες συναντήσεις. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις και να έρθετε σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο, αφού μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας και σκέψεις που σας βασάνιζαν. Προσπαθήστε βέβαια να κρατήσετε τις ισορροπίες και να ακούσετε και την πλευρά του άλλου πριν βγάλετε συμπεράσματα. Η εβδομάδα κλείνει με το ευεργετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18/03, μια όψη η οποία φέρνει όμορφες εξελίξεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αφοσιωθείτε σε ένα πρόσωπο, ενώ αν κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό και σταθερό.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, λίγο πριν εγκαταλείψει τον Κριό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 16/03. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται σε μια τέτοια όψη, τα συναισθήματα είναι ακραία και δεν είναι εύκολο να τα τιθασεύσουμε. Είναι λοιπόν πιθανό μέσα στην εβδομάδα να συγκρουστείτε με το ταίρι σας και να παρασυρθείτε μέσα σε παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου. Μην επιτρέψετε στις εμμονές και στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και μην επιμένετε σε καταστάσεις που είναι αποδεδειγμένα τοξικές για εσάς. Από τις 17/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και θα πάρετε απόσταση από εφήμερες και επιφανειακές καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κρυφές συναντήσεις, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα νιώσετε ότι έχετε ψυχικό δέσιμο ή έντονη σεξουαλική χημεία. Το πιο ευχάριστο όμως νέο για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 19/03. Αυτή η θέση του Ερμή θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Άλλωστε, τώρα θα είστε πιο ψύχραιμοι και θα κρίνετε τις καταστάσεις δίκαια και αντικειμενικά. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα προσφέρεται για νέες γνωριμίες ή για συναντήσεις με άτομα που είχαν απομακρυνθεί από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Oι όψεις του Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας θα εκτοξεύσουν τον ρομαντισμό στα ύψη και μπορεί κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι ζείτε έναν ονειρικό έρωτα που θυμίζει κάτι από παραμύθι. Ο Ποσειδώνας θα σας δώσει την ευκαιρία να δώσετε ή να ζητήσετε συχώρεση ή μια δεύτερη ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε ή να παρασυρθείτε σε μια αδιέξοδη κατάσταση, επομένως μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο που δεν σας αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Το πιο θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/03. Ο πλανήτης της αγάπης θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα αποφύγετε τις εντάσεις με κάθε κόστος και θα εστιάσετε σε όλα εκείνα που σας ενώνουν με τους άλλους. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για νέες γνωριμίες και επαφές. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ερωτικά ραντεβού και όμορφες συναντήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18/03, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα θα έχει διάρκεια στον χρόνο και θα σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί και να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αφού οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας θα θολώσει την κρίση σας και θα φέρει μπερδέματα μέσα στις σχέσεις σας. Άτομα που συναντάτε τώρα μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας, επομένως μη βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά, παραμερίζοντας τη λογική. Στις 17/03 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή μπορεί να φέρει συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν και σας καλεί να ανοιχτείτε στους άλλους και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια. Ωστόσο, την ίδια ημέρα το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις. Μη διστάσετε να εκφράσετε παράπονα που σας πνίγουν, αρκεί να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην πληγώσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους με τα λεγόμενα σας. Από τις 19/03 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο συμβατό για εσάς ζώδιο του Κριού, μια θέση η οποία θα είναι άκρως ερωτική για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα θα είστε πιο εκφραστικοί και θα βιώσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να φέρει ρομαντικές συναντήσεις για κάποιους από εσάς, καθώς και λόγια που θα σας γλυκάνουν. Από την άλλη πλευρά όμως, οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας μπορεί να φέρουν εξαπάτηση και μπερδέματα, επομένως θα είναι καλό να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί και να μην βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους αν θέλετε να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Στις 16/03 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πυροδοτεί έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε αδύναμοι μπροστά στα συναισθήματα σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν οι έμμονες σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Αν είστε σε σχέση, μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και γενικώς προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική. Από τις 17/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και εγκαινιάζει ένα πολύ ερωτικό διάστημα για εσάς. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σας δώσει την ευκαιρία να φλερτάρετε, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18/03 θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα από κοινού, ενώ μια γνωριμία που ξεκινάει τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση. Από τις 19/03 η είσοδος του Ερμή στον Κριό θα φέρει στο προσκήνιο θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντά στους αγαπημένους σας ή να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σας σχετικά με οικονομικά ζητήματα, επομένως μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Από τις 17/03 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα, ρομαντική γνωριμία και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την αγάπη, τη στοργή και τα συναισθήματα σας. Η εβδομάδα κλείνει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 19/03, μια θέση η οποία θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις επαφές σας. Το επόμενο διάστημα θα είναι πολυάσχολο για εσάς, γεμάτο συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις. Θα λάβετε μηνύματα που περιμένατε καιρό και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε στους άλλους τις σκέψεις σας. Θα είστε σε διαρκή κίνηση, θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και δεν αποκλείεται να κάνετε καινούριες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που σας εξιτάρουν εγκεφαλικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάει άλλη μια εβδομάδα στην οποία θα πρωταγωνιστείτε, αφού όλη η πλανητική δραστηριότητα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Οι όψεις του Ποσειδώνα από το ζώδιο σας μπορεί να σας παρασύρουν σε φαντασιώσεις και σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Εάν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία, προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και μην παραβλέπετε τις προβληματικές συμπεριφορές των άλλων. Από την άλλη πλευρά, η όψη αυτή μπορεί να φέρει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας και κάποιοι από εσάς μπορεί να βιώσετε άκρως ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Από τις 17/03 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και αυτό σημαίνει ότι θα είστε πιο ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας και τα συναισθήματα σας. Ευνοούνται στο έπακρο οι νέες γνωριμίες, οι επαφές και τα ερωτικά ραντεβού, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Άρη την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, επομένως προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η εβδομάδα κλείνει με το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18/03. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα και θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε μπορεί να εξελιχθεί σε μια ουσιαστική σχέση.