Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/12/2022 – 18/12/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/12/2022 – 18/12/2022

Μετά από μια εβδομάδα που μας ταρακούνησε για τα καλά με μια εκρηκτική Πανσέληνο, αυτή η εβδομάδα έρχεται για να ρίξει τους τόνους. Τη Δευτέρα 12/12/2022 πραγματοποιείται το σταθεροποιητικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, μια όψη που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις μας με ρεαλισμό, ωριμότητα και σοβαρότητα. Θα αφοσιωθούμε στις σχέσεις μας, θα αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και δεν θα διστάσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδας το τοπίο θα θολώσει, αφού στις 14/12/2022 κορυφώνεται το απατηλό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει απογοητεύσεις από ένα πρόσωπο, ειδικά αν τόσο καιρό παραβλέπαμε τα ελαττώματα του/ης και τον/ην είχαμε εξιδανικεύσει. Οι ημέρες αυτές θέλουν προσοχή, γιατί μπορεί να παραπλανηθούμε ή να εμπλακούμε σε μπερδεμένες καταστάσεις χωρίς να το καταλάβουμε. Θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα, οπότε μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και κρατήστε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με όμορφες εκπλήξεις, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/12/2022 θα φέρει απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες. Ίσως να ακούσετε λόγια που δεν τα περιμένατε ή να εμπλακείτε σε μια συζήτηση η οποία θα σας δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας διεγείρουν εγκεφαλικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να βρίσκεται στον Τοξότη, σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει και σας χαρίζει θετική διάθεση, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Στις 12/12 το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Θα μπορέσετε τώρα να κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας κάνουν να αισθανθείτε σιγουριά και ασφάλεια. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας λοιπόν κυριαρχεί η λογική έναντι του συναισθήματος και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις και να κάνετε σταθερά και ουσιαστικά βήματα τα οποία θα σας οδηγήσουν τελικά εκεί που θέλετε. Μην ξεχνάτε ότι η υποστήριξη και η βοήθεια φίλων αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ σημαντική. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/12 μπορεί να μπερδέψει λίγο τις καταστάσεις και να σας δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με ένα πρόσωπο που μπορεί να βρίσκεται μακριά. Επιπλέον, αυτή η όψη θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και μπορεί να νιώσετε ότι δεν έχετε το κίνητρο και την ενέργεια να κάνετε αυτά που είχατε στο μυαλό σας. Αποφύγετε λοιπόν την άσκοπη σπατάλη ενέργειας και προτιμήστε αυτές τις ημέρες να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, όλοι ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάτε την ασφάλεια της ρουτίνας και πόσο σας αποδιοργανώνουν οι μπερδεμένες καταστάσεις και οι άνθρωποι που δεν δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Αυτή την εβδομάδα, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα έρχεται για να σας δημιουργήσει αμφιβολίες και ερωτηματικά σε σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή ένα άτομο με το οποίο έχετε βαθιά ψυχική σύνδεση και το εμπιστεύεστε. Η όψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες και θα είναι δύσκολο να σκεφτείτε καθαρά και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με λογική, όπως συνηθίζετε να κάνετε. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ή να επενδύσετε σε ένα άτομο, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι σας κρύβει πράγματα. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν μπει ήδη στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά η διάθεση σας θα φτιάξει και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο αυτό κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς, αφού το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, η οποία θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα μέσα από μια πιο ανάλαφρη και θετική ματιά. Εάν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να πάρετε ρίσκα και να επιτρέψετε σε ενδιαφέροντες ανθρώπους να σας προσεγγίσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, τώρα μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας η οποία θα σας δώσει απαντήσεις και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια αναταραχή, αφού από τη μια προσπαθείτε να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας μετά από μια δύσκολη Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν στο ζώδιο σας και από την άλλη εξακολουθείτε να έχετε επάνω σας τον ανάδρομο Άρη που σας δημιουργεί εντάσεις. Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας έρχονται για να σταθεροποιήσουν λίγο τις καταστάσεις, αφού στις 12/12 κορυφώνεται το ευνοϊκό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου. Μπορεί αυτή η όψη να μη φέρνει φλογερούς έρωτες και παθιασμένες καταστάσεις, όμως θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και θα διαπιστώσετε ποια άτομα αξίζουν να είναι δίπλα σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε σταθερότητα και ασφάλεια στην αισθηματική σας ζωή και γι’ αυτό τον λόγο θα προτιμήσετε να επενδύσετε σε άτομα που είναι ξεκάθαρα απέναντι σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι ίσως τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Μέσα στην εβδομάδα βέβαια το κλίμα θα αλλάξει, αφού το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα θολώσει το τοπίο και θα σας εμποδίσει να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Ένα πρόσωπο μπορεί να προσπαθήσει να σας παραπλανήσει, ενώ κάποιοι από εσάς θα νιώσετε χαμένοι και δεν θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και πώς να φερθείτε απέναντι σε κάποιον/α. Προσπαθήστε λοιπόν αυτές τις ημέρες να είστε πιο επιφυλακτικοί και να μην αφεθείτε άνευ όρων σε ένα πρόσωπο που σας δημιουργεί αμφιβολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν περάσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιο του Αιγόκερου, γεγονός που σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και οι σημαντικότεροι άνθρωποι της ζωής σας. Αν είστε μόνοι/ες θα νιώσετε πιο έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και σας καλεί να βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας και να εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Από την άλλη, η Αφροδίτη θα σας χαρίσει γοητεία και θα μπορέσετε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και γενικώς να κερδίσετε πιο εύκολα όσα επιθυμείτε στο ερωτικό κομμάτι. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις που θα δώσουν τέλος σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Τολμήστε να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και μην τα κρατάτε άλλο μέσα σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει απρόοπτα νέα και συναντήσεις ή γνωριμίες με άτομα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας συστήσει σε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια διαδικτυακή γνωριμία με κάποιον/α που θα σας κάνει να νιώσετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μοιραστείτε ακόμα και τις πιο τρελές σκέψεις σας μαζί του/ης.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια διάθεση να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας, αφού τη Δευτέρα 12/12 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου. Έχετε όλη την καλή διάθεση να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να σας απομάκρυναν από το ταίρι σας και αν χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις, αρκεί βέβαια να δείτε ότι υπάρχει η αντίστοιχη διάθεση και από την άλλη πλευρά. Αυτές τις ημέρες κυριαρχεί η λογική σκέψη και η αντικειμενική κρίση. Μπορεί λοιπόν η αρχή της εβδομάδας να μην χαρακτηρίζεται από πάθη και έντονα συναισθήματα, είναι όμως η ιδανική ευκαιρία για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία που θα σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι μπορεί να πάτε ένα βήμα παρακάτω ή να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, στις 14/12 το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα αλλάξει το σκηνικό, αφού θα φέρει μπερδέματα και σύγχυση. Ίσως κάποιοι από εσάς να νιώσετε αβεβαιότητα σχετικά με ένα πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σας. Θα πρέπει επίσης να είστε αρκετά επιφυλακτικοί απέναντι σε ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει και μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, γιατί ίσως στην πορεία να σας απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του. Μην βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε συμπεράσματα για μια κατάσταση ή να δώσετε οριστικές απαντήσεις και αποφύγετε άτομα που σας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν περάσει εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά θα ξαναβρείτε την αυτοπεποίθηση σας και θα μπείτε ξανά με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι. Το πάθος και η έξαψη θα επανέλθουν στη ζωή σας και θα θυμηθείτε ξανά πώς είναι να φλερτάρετε και να νιώθετε ποθητοί από τους άλλους. Ωστόσο, στα μέσα της εβδομάδα το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα κλονίσει αυτό το κλίμα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες σχετικά με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν και γενικά φημίζεστε για τη λογική σας σκέψη, αυτές τις ημέρες θα δυσκολευτείτε να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Εάν λοιπόν βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα, προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρίνετε αντικειμενικά και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα. Στις 17/12 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού κλείνει αυτή την εβδομάδα με ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις. Μια ερωτική εξομολόγηση ή μια πρόταση από ένα πρόσωπο μπορεί να σας ξαφνιάσει, ενώ δεν αποκλείεται και εσείς η ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους άλλους με μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας έλκει ή για να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερου, τις επόμενες ημέρες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα κοντινά σας πρόσωπα. Είναι λοιπόν το ιδανικό διάστημα για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τους αγαπημένους σας ανθρώπους, να ομορφύνετε το σπίτι σας και να μοιραστείτε στιγμές με εκείνους που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου στην αρχή της εβδομάδας αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ξεκάθαρο και αντικειμενικό πρίσμα και σας βοηθάει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ίσως γύρω από αυτές τις ημέρες να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να καταφέρετε μέσα από αυτές να λύσετε τις διαφορές σας. Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτό το διάστημα, επομένως μη διστάσετε να μιλήσετε στους άλλους και να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Αν είστε αδέσμευτοι καλείστε να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες, αφού μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα άτομο αξιόπιστο, ώριμο και προσγειωμένο. Στις 17/12 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Δεν αποκλείεται επίσης το ενδεχόμενο να εμφανιστεί από το πουθενά ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να έχετε μια αποκάλυψη που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει μια πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή περίοδος για εσάς. Έχετε διάθεση να βγείτε έξω, να βρεθείτε με φίλους, να δείτε κόσμο και να βάλετε καινούρια άτομα στη ζωή σας. Αν και γενικά σας χαρακτηρίζει η μυστικοπάθεια και δύσκολα ανοίγεστε στους άλλους, τώρα θα νιώσετε πιο άνετα να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Αν είστε δεσμευμένοι, οι συζητήσεις που θα κάνετε τώρα με το ταίρι σας θα είναι πολύ σημαντικές και θα μπορέσετε να κάνετε και οι δύο ένα βήμα πίσω, ώστε να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά. Επιπλέον, αν προηγουμένως είχατε απομακρυνθεί από ένα πρόσωπο, θα μπορέσετε να το προσεγγίσετε ξανά και να λύσετε τις διαφορές σας με ανώδυνο τρόπο. Στις 17/12 το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και απρόσμενα νέα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που δεν το περιμένατε από ένα πρόσωπο που θέλει να σας εκφράσει τι αισθάνεται για εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια συζήτηση που θα σας δώσει πολλές απαντήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να κάνετε νέες γνωριμίες και έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας διεγείρουν πνευματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από τη δύσκολη Πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων, είναι βέβαιο ότι υπήρξαν αναταραχές στην προσωπική σας ζωή και κάποιοι από εσάς μπορεί να είχατε συνταρακτικές εξελίξεις ή να ήρθατε σε σύγκρουση με το ταίρι σας. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας και να σταθείτε ξανά στα πόδια σας. Τη Δευτέρα 12/12 ο Ήλιος από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις ή να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Θα συνειδητοποιήσετε με καθαρό μυαλό πλέον ποιοι άνθρωποι αξίζουν και από ποιους θα πρέπει να απομακρυνθείτε. Αν είστε δεσμευμένοι, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας προσφέρονται για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Τώρα επικρατεί η λογική έναντι του συναισθήματος και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε μεγαλύτερη ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, επομένως θα επιλέξετε άτομα με πιο αυστηρά κριτήρια για τα δεδομένα σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/12 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί εύκολα να εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις ή να παραπλανηθείτε από ένα πρόσωπο. Στα μέσα της εβδομάδας λοιπόν, καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και κυρίως να μην επενδύσετε σε κάποιον/α που δεν είναι εντελώς ξεκάθαρος/η. Προτιμήστε πιο ασφαλείς καταστάσεις και εμπιστευτείτε μόνο εκείνα τα άτομα που σας έχουν αποδείξει με πράξεις την αξία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν εισέλθει εδώ και λίγες ημέρες στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι έχετε γίνει πιο εκδηλωτικοί μέσα στις σχέσεις σας και δεν διστάζετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, γεγονός που θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι πιο έντονη τώρα και είστε διατεθειμένοι να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις απ’ ότι συνήθως προκειμένου να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στη σχέση. Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να αποφύγετε τις εντάσεις και θα απομακρυνθείτε από άτομα που λειτουργούν ανταγωνιστικά και εγωιστικά απέναντι σας. Αν για κάποιο λόγο ένα πρόσωπο είχε απομακρυνθεί από κοντά σας, αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση. Στις 17/12 το ανατρεπτικό τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας φέρει μπροστά σε αναπάντεχες εξελίξεις. Μπορεί να λάβετε μηνύματα που δεν περιμένατε ή να μάθετε ένα νέο που θα σας χαροποιήσει. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία ή κάποιο πρόσωπο να σας εκφράσει όσα νιώθει για εσάς. Αντίστοιχα, μπορεί και εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια εξομολόγηση σε κάποιον/α, ή απλώς να βγάλετε από μέσα σας σκέψεις και συναισθήματα που μέχρι τώρα κρατούσατε για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να βρίσκονται πλέον στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτό το διάστημα είναι πιο ήσυχο για εσάς και μπορεί να νιώθετε έντονη την ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να αποσυμπιεστείτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να νιώσετε ενοχές εάν απορρίψετε προτάσεις για εξόδους, γιατί αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα για εσάς είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να είστε κοντά με άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος. Στις 12/12 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο θα φέρει κοντά σας φίλους που θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν να λάβετε σωστές αποφάσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να δώσετε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες. Θα έχετε άλλωστε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Μπορεί αυτές οι ημέρες να μην εμπεριέχουν ακραία συναισθήματα και έντονα πάθη, είναι όμως ιδανικές για να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε σίγουροι για τα θέλω σας. Δεν είστε λοιπόν πρόθυμοι να κάνετε εκπτώσεις ή να επιτρέψετε στους άλλους να σας εκμεταλλευτούν. Αν ξεκινήσετε τώρα μια καινούρια σχέση, θα έχει γερές βάσεις και διάρκεια στον χρόνο και θα σας προσφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αναζητάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η περίοδος για εσάς χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και έντονη κοινωνικότητα, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν εισέλθει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτή η θέση θα φέρει κοντά σας πολύτιμους φίλους και σας βοηθάει να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αφήστε λοιπόν πίσω σας την ένταση της προηγούμενης εβδομάδας και ελάτε πιο κοντά με άτομα τα οποία σας καταλαβαίνουν και μπορείτε μαζί τους να συζητήσετε τα πάντα. Ωστόσο, το «αγκάθι» αυτών των ημερών δεν είναι άλλο από το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/12. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και παρεξηγήσεις και κυρίως να φέρει στην επιφάνεια ένα αίσθημα ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Μπορεί να νιώσετε ότι δεν ξέρετε πώς να φερθείτε απέναντι σε ένα πρόσωπο ή να μην είστε σίγουροι σχετικά με τις προθέσεις του. Τα πράγματα δεν θα είναι ξεκάθαρα τώρα, επομένως το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τις πράξεις να μιλήσουν και να μην βιαστείτε να δώσετε οριστικές απαντήσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 17/12, μια όψη που μπορεί να φέρει ξαφνικά νέα, μηνύματα ή απρόσμενες συναντήσεις και νέες γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν.