Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/10/2022 – 16/10/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/10/2022 – 16/10/2022

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με συναισθηματική φόρτιση, αφού το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού και έφερε αναταράξεις μέσα στις σχέσεις μας αλλά και σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Τη Δευτέρα 10/10/2022 κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα, μία όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ευαισθησίες. Από τη μια πλευρά θέλουμε διακαώς να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και το ενδιαφέρον μας στους άλλους, αλλά από την άλλη πλευρά φοβόμαστε υπερβολικά την απόρριψη και νιώθουμε ανεπαρκείς. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτή την ημέρα να αγαπήσετε και να φροντίσετε πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σας και μην επιτρέψετε στα αρνητικά συναισθήματα να σας ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Στις 11/10/2022 ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο του Ζυγού -σε ορθή φορά πλέον- όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 29/10/2022. Ο Ερμής στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού θα επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και θα μας βοηθήσει να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι μας και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Είναι λοιπόν το κατάλληλο διάστημα για να δώσουμε τέλος σε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσουμε την αρμονία και την ισορροπία μέσα στις σχέσεις μας. Στις 12/10/2022 το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα, αφού θα επικρατήσει η σύγχυση και η ασάφεια. Η συμπεριφορά των άλλων μπορεί να μας μπερδέψει και να μας δημιουργήσει ερωτηματικά και αμφιβολίες, ενώ μπορεί και εμείς οι ίδιοι να μην ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και πώς να φερθούμε. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να πάρετε πρωτοβουλίες. Αργότερα την ίδια ημέρα, έχουμε ξανά την αντίθεση Ερμή-Δία και μας γεμίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα πρέπει, ωστόσο, να προσέξετε να μην παρασυρθείτε σε λεκτικές υπερβολές και να μην δώσετε μεγάλες υποσχέσεις πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής. Στις 14/10/2022 πραγματοποιείται το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια εξαιρετική όψη για σοβαρή δέσμευση και σταθεροποίηση καταστάσεων. Αυτό το τρίγωνο θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις με περισσότερη σοβαρότητα και ωριμότητα και θα σκεφτούμε το κοινό μέλλον που έχουμε με τον σύντροφο μας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν στο έπακρο αυτή την ημέρα εάν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να κάνετε μια νέα, ουσιαστική αρχή με ένα άλλο πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας θα είναι ζόρικη για εσάς, αφού τη Δευτέρα 10/10 η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ψυχρότητα ή με σκληρή συμπεριφορά από το ταίρι σας. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα, δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε ή να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας. Στις 11/10 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με τους άλλους και να κάνετε αμοιβαίους συμβιβασμούς που θα φέρουν περισσότερη αρμονία μέσα στις σχέσεις σας. Στις 12/10 η αντίθεση Ερμή-Δία δημιουργεί μια πιο χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση και φέρνει όμορφες επαφές και γνωριμίες. Προσπαθήστε, ωστόσο, να είστε πιο συγκρατημένοι και μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σας. Εάν είστε δεσμευμένοι αυτό το τρίγωνο είναι ιδανικό για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα έχει γερές βάσεις και θα εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά και τα ζητήματα της καθημερινότητας σας, και λιγότερο οι σχέσεις και τα ερωτικά. Από τις 11/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή να σας φέρει πιο κοντά με έναν συνάδελφο που σας ενδιαφέρει. Στις 12/10 το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μπερδέματα και απώλειες στα οικονομικά, που ίσως επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μη ξεσπάτε σε λάθος άτομα. Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Ερμή-Δία είναι μια όψη που θα σας κρατήσει πολυάσχολους και μπορεί να φέρει νέες επαφές και γνωριμίες που θα σας χαροποιήσουν. Είναι βέβαια σημαντικό να γνωρίζετε τις προθέσεις των άλλων πριν βιαστείτε να εμπιστευτείτε τα λεγόμενα τους. Στις 14/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου έρχεται για να σταθεροποιήσει μια κατάσταση που ήταν πιο μετέωρη έως τώρα και σας βοηθάει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και να βρείτε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, επιστρέφει ξανά στο ζώδιο του Ζυγού από τις 11/10 και σας βοηθάει να δώσετε τέλος σε παρεξηγήσεις και να επικοινωνήσετε καλύτερα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε επιτέλους τα συναισθήματα σας, τα θέλω σας και τις επιθυμίες που καταπιέζατε. Να είστε σίγουροι πως αν είστε άμεσοι και ειλικρινείς θα λάβετε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 12/10 έρχεται για να δημιουργήσει χάος, σύγχυση και ασάφεια. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε ή να μην έχετε το κουράγιο και την ενέργεια να διεκδικήσετε εκείνον/η που σας ενδιαφέρει. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να κάνετε την πρώτη κίνηση ή για να πάρετε πρωτοβουλίες, γιατί μπορεί οι καταστάσεις να μην εξελιχθούν όπως θα θέλατε. Στις 14/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου κλείνει την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα έχει πολύ καλή εξέλιξη και θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 11/10 ο Ερμής επιστρέφει ξανά στον Ζυγό και σας δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον σύντροφο σας ή με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τώρα θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις ενός ατόμου από το παρελθόν, που μπορεί να επανήλθε μέσα στο προηγούμενο διάστημα, και θα εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματα σας. Είναι επίσης το κατάλληλο διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι σας, επομένως εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες εάν θέλετε να δρομολογήσετε μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση. Στις 12/10 η αντίθεση Ερμή-Δία θα φέρει όμορφες και ανάλαφρες στιγμές με τους αγαπημένους σας, όμως θα πρέπει να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια που δεν έχουν σκοπό να γίνουν πράξη και λέγονται πάνω στην έξαψη της στιγμής. Αντιθέτως, στις 14/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει μια γνωριμία με ένα άτομο που θα σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επανασυνδεθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Η όψη αυτή θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική.

ΛΕΩΝ

Πρόκειται για μια αρκετά επικοινωνιακή και πολυάσχολη εβδομάδα για εσάς, αφού ο Ερμής θα επιστρέψει στο ζώδιο του Ζυγού από τις 11/10. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν κάποιες πολύ σημαντικές συζητήσεις και θα μπορέσετε επιτέλους να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους άλλους και να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι των ημερών αυτών, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και επιδιώξτε να βάλετε καινούριους ανθρώπους στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο, στις 12/10 πραγματοποιείται το απατηλό τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μπερδέματα και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται απέναντι στους άλλους και μην εμπιστευτείτε άτομα τα οποία σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Αντιθέτως, στις 14/10 το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Τα εμπόδια τώρα θα ξεπεραστούν, αρκεί να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και φερθείτε με σοβαρότητα και ωριμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ερωτική για εσάς, αφού θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά ζητήματα και θέματα της καθημερινότητας σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο στις 11/10 και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις με το ταίρι σας σε οικονομικά και πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Στις 12/10 θα κορυφωθεί το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και θα σας φέρει μπερδέματα και σύγχυση. Μπορεί λοιπόν αυτές τις ημέρες να μην ξέρετε πώς να κινηθείτε και πώς να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με άτομα τα οποία δεν έχουν συνέπεια στη στάση τους και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Θα είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε ή να παραπλανηθείτε αυτές τις ημέρες, επομένως μην έχετε υψηλές προσδοκίες και μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε καλά. Αργότερα την ίδια ημέρα, η αντίθεση Ερμή-Δία φέρνει σε κάποιους από εσάς μια χαρμόσυνη εξέλιξη σε μια ερωτική ιστορία, όμως θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να μην βιαστείτε να πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει λίγο ζόρικα για εσάς, αφού στις 10/10 πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα, μία όψη η οποία ξύνει πληγές του παρελθόντος και φέρνει στην επιφάνεια ανησυχίες και ανασφάλειες. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που επιθυμείτε στο ερωτικό κομμάτι, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα ή απόμακρη συμπεριφορά από τους άλλους. Ωστόσο, το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από τις 11/10. Ο Ερμής θα επαναφέρει ζητήματα και συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και τώρα θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να λύσετε παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί. Στις 12/10 η αντίθεση Ερμή-Δία είναι μια ευχάριστη όψη που φέρνει συναντήσεις και επαφές και σας δημιουργεί τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε ή να κάνετε όνειρα και σχέδια με το ταίρι σας. Από την άλλη πλευρά, η αυτοσυγκράτηση έχει πάει περίπατο τώρα, επομένως προσέξτε μην οδηγηθείτε σε υπερβολές πάνω στον ενθουσιασμό σας. Η εβδομάδα κλείνει με το σταθεροποιητικό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη αφοσίωσης και αμοιβαίου σεβασμού. Αν είστε δεσμευμένοι αυτό το τρίγωνο θα σας δείξει εάν η σχέση σας αξίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω, ενώ αν είστε ελεύθεροι μπορεί τώρα να κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για ενδοσκόπηση και σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αφού στις 11/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τώρα πιο ξεκάθαρα ποιες καταστάσεις έχουν λήξει οριστικά και πάνω απ’ όλα θα κατανοήσετε καλύτερα τι νιώθετε και θα αντιμετωπίσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας. Εάν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας κάντε το, χωρίς να νιώσετε τύψεις και ενοχές. Στις 12/10 το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το τοπίο και να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους που δεν φανερώνουν τα κίνητρα τους και τις προθέσεις τους. Καλείστε λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και να μην ανοιχτείτε σε ένα πρόσωπο που δεν σας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Στις 14/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την αρμονία και την ισορροπία, πρώτα απ’ όλα μέσα σας και κατ’ επέκταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τώρα θα δείτε πιο ρεαλιστικά ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά και ποιοι σας προσεγγίζουν μόνο και μόνο επειδή έχουν κάποιο συμφέρον. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι γίνεται και να είστε σίγουροι ότι οι άλλοι θα το εκτιμήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού αυτό το διάστημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε σε μια πολύ εξωστρεφή και κοινωνική φάση. Στις 11/10 ο Ερμής επιστρέφει ξανά στο ζώδιο του Ζυγού και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα ή με άτομα που επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες και επαφές. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 12/10 χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργήσει αβεβαιότητα και να σας παρασύρει σε μπερδεμένες καταστάσεις. Τα θέλω σας τώρα είναι συγκεχυμένα, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε δράση ή να πάρετε πρωτοβουλίες. Αργότερα την ίδια ημέρα, η αντίθεση Ερμή-Δία δημιουργεί ένα πιο ευχάριστο και ανάλαφρο κλίμα και θα νιώσετε την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας. Προσέξτε μόνο τις υπερβολικές εκδηλώσεις, γιατί μπορεί το άλλο άτομο να μην ανταποκριθεί με τον ίδιο ενθουσιασμό. Στις 14/10 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο ρεαλιστική και ώριμη ματιά και να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις. Μια νέα γνωριμία που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα στις 10/10 και φέρνει στην επιφάνεια ένα τραύμα ή ανασφάλειες που αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε. Αυτή η ημέρα λοιπόν μπορεί να εμπεριέχει πικρία και απογοήτευση, επομένως μην περιμένετε πολλά από τους άλλους και μην βιαστείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Προτιμήστε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή να κρατήσετε κοντά σας μόνο εκείνα τα άτομα που γνωρίζετε ότι σας αποδέχονται και σας αγαπάνε γι’ αυτό που είστε. Στις 11/10 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή. Στις 12/10 η αντίθεση Ερμή-Δία δημιουργεί ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε βέβαια να είστε πιο συγκρατημένοι αυτές τις ημέρες και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής εισέρχεται ξανά στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού (σε ορθή πορεία αυτή τη φορά) και σας βοηθάει να ανακτήσετε τη θετική σας διάθεση και την αισιοδοξία σας. Μέχρι και τις 29/10 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, είναι η ιδανική περίοδος για να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το εξωτερικό, ενώ αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από τις σπουδές σας ή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 12/10 μπορεί να ρίξει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σας και να σας αποτρέψει από το να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί το πρόσωπο που έχετε εξιδανικεύσει να αποδειχθεί ότι δεν είναι τελικά αυτό που είχατε στο μυαλό σας, επομένως κρατήστε μικρό καλάθι και μην απαιτήσετε από τους άλλους περισσότερα από όσα είναι διατεθειμένοι να σας δώσουν. Η εβδομάδα κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 14/10, μια όψη η οποία θα σταθεροποιήσει μια ερωτική κατάσταση και μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στις επιθυμίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεσμευτείτε ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή για να επισημοποιήσετε μια σχέση που έχει γερές βάσεις και προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού στις 11/10 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η θέση θα σας βοηθήσει να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και να αγγίξετε όσα ζητήματα ήταν μέχρι τώρα ταμπού και για τους δυο σας. Μη διστάσετε λοιπόν να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να εκφράσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρατούσατε κρυμμένα. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα προτιμήσετε να μείνετε μακριά από επιφανειακές καταστάσεις και θα νιώσετε την ανάγκη να συνδεθείτε με το άλλο άτομο σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 12/10 σας καλεί να είστε πιο λογικοί και συγκρατημένοι, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην βλέπετε ξεκάθαρα τα αληθινά κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων. Αντίστοιχα, μπορεί και εσείς οι ίδιοι να μην ξέρετε τι θέλετε και με ποιο τρόπο να φερθείτε απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι προτιμότερο λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.