Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/06/2024 – 16/06/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/06/2024 – 16/06/2024

Η εβδομάδα αυτή μας υποδέχεται με εντάσεις κι εκρηκτική διάθεση, αφού στις 11/06/2024 κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μια όψη που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αν είστε Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι των πρώτων ημερών. Αυτές τις ημέρες θα εκτοξευτεί στα ύψη η ερωτική επιθυμία, το πάθος και η σεξουαλική διάθεση, αλλά θα είναι πολύ εύκολο να βγούμε εκτός ελέγχου και να εμπλακούμε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τώρα η λογική υποχωρεί και κυριαρχούν τα ένστικτα μας. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και ας μείνουμε μακριά από ίντριγκες ή παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα ευνοήσει Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου. Αυτή η όψη βελτιώνει τις σχέσεις και μας βοηθάει να απαλύνουμε πληγές του παρελθόντος. Μπορεί να μας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση και θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι αξίζουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Στις 12/06/2024 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ή συναντήσεις κι επαφές γιατί μπορεί να απογοητευτούμε. Αντιθέτως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 14/06/2024 που κορυφώνεται στους Διδύμους μας βοηθάει να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία και να εκφράσουμε τις σκέψεις μας στο άτομο που έχουμε δίπλα μας. Αυτή η όψη φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και αποκαλύψεις που θα μας βοηθήσουν να φωτίσουμε τις καταστάσεις και να βγάλουμε συμπεράσματα. Ας εκμεταλλευτούμε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να κοινωνικοποιηθούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να βγούμε ραντεβού και να ανταλλάξουμε μηνύματα.

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνιακή διάθεση των προηγούμενων ημερών θα συνεχίσει και μέσα σε αυτή την εβδομάδα και είναι αλήθεια ότι το πρόγραμμα σας θα εξακολουθεί να είναι γεμάτο δραστηριότητες, συναντήσεις κι επαφές. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη σας βοηθάει να απαλύνετε ένα τραύμα του παρελθόντος και να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Μη διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματα σας και την ευάλωτη πλευρά σας, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ήμερες να κάνετε μια γνωριμία που με κάποιο τρόπο θα λειτουργήσει θεραπευτικά για εσάς. Στις 14/06 κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου-Ερμή, μια όψη που φέρνει νέα, εξελίξεις και ακόμα περισσότερη κινητικότητα. Η εξωστρέφεια τώρα απογειώνεται και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Δώστε μεγάλη σημασία στις συζητήσεις και στις επαφές που κάνετε τώρα, γιατί θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και θα σας δώσουν τις απαντήσεις που ζητάτε. Να θυμάστε ότι οι συνειδητοποιήσεις αυτών των ημερών θα είναι πολύτιμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης έχει ήδη κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει ενέργεια, ζωντάνια, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Ο Άρης σας κάνει πιο τολμηρούς και θαρραλέους και δεν θα διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα και να πάρετε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 11/06 θα φέρει εντάσεις και αναταραχές μέσα στις σχέσεις σας, επομένως είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία και την ψυχραιμία σας. Είναι η στιγμή που θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε και μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα άκρα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε λοιπόν αυτές τις παρορμήσεις σας και μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξη. Σε άλλα νέα, οι υπόλοιποι πλανήτες εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων και η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πιο πρακτικά ζητήματα, ενώ το συναίσθημα μπορεί να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Συγκεκριμένα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 14/06 σας βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα με το ταίρι σας σχετικά με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Επιπλέον, θα ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας και θα συνειδητοποιήσετε σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε χρόνο κι ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς, αγαπητοί Δίδυμοι, εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο προσκήνιο και αυτή την εβδομάδα αφού φιλοξενείτε τον Ήλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία στο δικό σας ζώδιο. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι είναι ημέρες εξελίξεων κι έντονης κινητικότητας στην ερωτική σας ζωή και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στις 11/06 το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια θεραπευτική όψη για εσάς που σας βοηθάει να επουλώσετε τραύματα και να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Θα έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση ενός φιλικού προσώπου και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας. Στις 12/06 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία και μπορεί να φέρει ψυχρότητα ή αποστασιοποίηση. Αποφύγετε λοιπόν σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις. Στις 14/06 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι προς το τέλος της εβδομάδας θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις. Επαφές και συζητήσεις που θα κάνετε αυτές τις ημέρες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα σας βοηθήσουν να δείτε τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Είναι λοιπόν εξαιρετικές ημέρες για να επικοινωνήσετε, να βγείτε ραντεβού ή για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας σε ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανήτες εξακολουθούν και αυτή την εβδομάδα να κινούνται στους Διδύμους και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε μια φάση εσωστρέφειας κατά την οποία προσπαθείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να κατανοήσετε τα συναισθήματα ή να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης έχει μετακινηθεί στον Ταύρο και οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών ίσως έχετε ήδη αρχίσει να βγαίνετε στον έξω κόσμο και να κοινωνικοποιηθείτε. Οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εσάς, αλλά στις 11/06 το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να συγκρουστείτε με ένα πρόσωπο ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού. Μείνετε λοιπόν μακριά από ίντριγκες ή ριψοκίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 14/06 η αποκαλυπτική σύνοδος Ήλιου-Ερμή ρίχνει φως στα σκοτάδια και σας βοηθάει να βρείτε απαντήσεις. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτές τις ημέρες και θα ξέρετε ενστικτωδώς ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε ανείπωτα συναισθήματα ή σκέψεις που τόσο καιρό κρατούσατε κρυμμένες.

ΛΕΩΝ

Η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή διάθεση συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα, αφού η κινητικότητα των πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων σας κάνει εξωστρεφείς, ευδιάθετους και φιλικούς. Στις 11/06 το θεραπευτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσα από μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε, μέσα από μια παρέα ανθρώπων ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Ένα άτομο που θα μπει τώρα στη ζωή σας θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν πληγώσει. Είναι σημαντικό λοιπόν αυτές τις ημέρες να είστε ανοιχτοί σε επαφές και γνωριμίες που θα σας ανοίξουν καινούρια μονοπάτια. Ωστόσο, αν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και συγκρούσεις που καλείστε να διαχειριστείτε χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας. Μπορεί να νιώσετε ότι ένα άτομο προσπαθεί σας χειριστεί ή να σας προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Είναι επίσης πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν ή να έρθετε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις που αφορούν την εξέλιξη μιας σχέσης. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Στις 14/06 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή είναι μια εξαιρετική αφορμή για να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Να θυμάστε ότι θα έχετε στο πλευρό σας την πολύτιμη υποστήριξη των φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και εξακολουθούν να σας πιέζουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτές τις ημέρες, το θετικό νέο για εσάς είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η θέση σας βοηθάει σιγά σιγά να ανακτήσετε την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση σας. Θα νιώσετε πιο ζωντανοί και πάνω απ’ όλα έτοιμοι να μπείτε σε νέες περιπέτειες και να αποκτήσετε καινούριες εμπειρίες. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια, να οργανώσετε ταξίδια και να αναζητήσετε τρόπους που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπουν στη ζωή σας πρόσωπα τα οποία θα δώσουν ένα καινούριο νόημα στην καθημερινότητα σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες αυτές τις ημέρες και να μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις. Λίγη παραπάνω προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις 12/06 μιας και το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία σας και μπορεί να φέρει ψυχρότητα ή αποστασιοποίηση μέσα σε μια σχέση. Καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις και κυρίως να αφήσετε στην άκρη την επικριτική διάθεση και την αυστηρότητα που σας χαρακτηρίζει.

ΖΥΓΟΣ

H εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 11/06, μια όψη που σας βοηθάει να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες και να απαλύνετε πληγές του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται επίσης να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να πάτε επιτέλους παρακάτω. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μια όψη που πυροδοτεί πάθη και εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, ειδικά αν ανήκετε στους Ζυγούς των πρώτων ημερών. Θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή ακόμα και σε παράνομες καταστάσεις. Είναι επίσης πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σε μια σχέση ή να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας ή ανασφάλειας. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε την ένταση των ημερών για να γίνετε πιο διεκδικητικοί ή για να αναζωπυρώσετε μια κατάσταση, αλλά αποφύγετε τις τοξικές συμπεριφορές και τα παιχνίδια εξουσίας. Στις 14/06 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή θα φωτίσει τη θετική πλευρά των καταστάσεων και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω τις αμφιβολίες και τις αρνητικές σκέψεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσετε εμπόδια και να κάνετε ξανά σχέδια για το μέλλον μαζί με το ταίρι σας ή να οργανώσετε ένα ταξίδι. Αν είστε αδέσμευτοι, γνωριμίες και επαφές που κάνετε τώρα σας ανοίγουν καινούριους ορίζοντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με προκλήσεις για εσάς αφού το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 11/06 φέρνει εντάσεις κι έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τις συναισθηματικές σας σχέσεις, ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς των πρώτων ημερών. Αυτή η όψη βγάζει στην επιφάνεια όλο τον καταπιεσμένο θυμό που μπορεί να υπάρχει μέσα σας και πυροδοτεί επιθετικές συμπεριφορές και ακραίες αντιδράσεις. Μπορεί επίσης να υπάρξουν συγκρούσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται μια σχέση να οδηγηθεί ακόμα και σε ρήξη μιας και θα είναι δύσκολο να γίνουν συμβιβασμοί. Εκμεταλλευτείτε τη δυναμική αυτής της όψης για να διεκδικήσετε τα θέλω σας μέσα σε μια σχέση, αλλά προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και διπλωματία. Στις 14/06 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους είναι μια όψη που θα φέρει αποκαλύψεις και βαθιές συνειδητοποιήσεις. Επιπλέον, θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε μια σχέση και να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα με ένα πρόσωπο. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκμυστηρευτείτε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας ή για να θίξετε ζητήματα που θεωρούσατε ταμπού έως τώρα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί προς το τέλος της εβδομάδας να κάνετε μια καινούρια, παθιασμένη γνωριμία που θα είναι με κάποιο τρόπο μεταμορφωτική για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 11/06, μια όψη που θα μαλακώσει την καρδιά σας και θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τραύματα του παρελθόντος. Είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας κάνει να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και να πιστέψετε ξανά ότι αξίζετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να δείξετε ο ένας στον άλλον την ευάλωτη πλευρά σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 12/06 θα δυσκολέψει την επικοινωνία σας και μπορεί να φέρει ψυχρότητα, σκληρή κριτική ή αποστασιοποίηση. Μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι σας βάζουν όρια ή ότι τα λόγια σας δεν βρίσκουν ανταπόκριση. Θα είναι δύσκολο λοιπόν να κατανοήσει ο ένας τον άλλον, επομένως αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις κι εξομολογήσεις. Αντιθέτως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 14/06 είναι η ιδανική όψη για να επικοινωνήσετε, να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο και γενικώς να βρείτε μια κοινή γραμμή με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τώρα και θα φωτιστεί η αλήθεια για τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να ανοιχτείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανήτες εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να σας απασχολεί η καθημερινότητα και η εργασιακή ρουτίνα. Αρκετοί από εσάς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα, επομένως θα είναι δύσκολο να αφεθείτε στον έρωτα ή να εστιάσετε στις σχέσεις σας. Το θετικό όμως είναι ότι ο Άρης έχει μόλις προχωρήσει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και δημιουργεί μια πιο ερωτική διάθεση, ειδικά αν ανήκετε στους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Θα ανακτήσετε σιγά – σιγά τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σας και θα τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα. Μάλιστα, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, θα τονώσει τη σεξουαλικότητα και θα σας κάνει ακαταμάχητους. Ετοιμαστείτε λοιπόν για παθιασμένες ερωτικές ιστορίες, αλλά ταυτόχρονα για ίντριγκες, χειριστικές συμπεριφορές και καταστάσεις που μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να βγουν εκτός ελέγχου. Θα είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και να τιθασεύσετε τα πάθη σας και μπορεί να εμπλακείτε σε τοξικές καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να πάθετε εμμονή με ένα πρόσωπο και να νιώσετε συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε, επομένως προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και αποφύγετε τις ακρότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με το εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 11/06, μια όψη που σας βοηθάει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας και να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Θα αφήσετε πίσω όλα όσα σας πλήγωσαν και θα νιώσετε την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα απαλύνει τις πληγές σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα φέρνει εντάσεις κι εκρηκτικές καταστάσεις ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Το κλίμα μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι τεταμένο και είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αφού μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα πυροδοτήσουν έντονες αντιδράσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συναισθηματικές σας σχέσεις δοκιμάζονται και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην οδηγηθείτε στα άκρα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όμως τη δυναμική αυτών των ημερών για να αποδεσμευτείτε από τοξικές καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Στις 14/06 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή τονώνει το ηθικό σας και σας βοηθάει να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αυτή η όψη θα φέρει σημαντικές συνειδητοποιήσεις για την ερωτική σας ζωή και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια διαφωτιστική κουβέντα που θα ξεκαθαρίσει αρκετά τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τους πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων, το ενδιαφέρον σας εξακολουθεί να είναι στραμμένο σε οικογενειακά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις σχέσεις με τους οικείους σας. Το μεγαλύτερο σας αίτημα αυτές τις ημέρες είναι να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια και γι’ αυτό τον λόγο θα επενδύσετε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας καθησυχάζουν και δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχη. Στις 11/06 το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να μην είναι σε κόντρα με το δικό σας ζώδιο, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να προσέξετε τις συζητήσεις που κάνετε αυτές τις ημέρες, μιας και είναι πιθανό να υπάρξουν ακραία ξεσπάσματα ή να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες σκέψεις και συναισθήματα. Ιδιαίτερη προσοχή καλείστε να δείξετε επίσης στις 12/06 με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου. Αυτή η όψη δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία και μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση και ψυχρότητα. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη ημέρα για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση ή για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Αντιθέτως, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στις 14/06 θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά, να συμφιλιωθείτε με άτομα που είχαν απομακρυνθεί και να εκφραστείτε με ειλικρίνεια. Το κλείσιμο της εβδομάδας λοιπόν μιλάει για περισσότερη κατανόηση κι ενσυναίσθηση και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσετε σε βάθος ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.