Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/01/2022 – 16/01/2022

Η εβδομάδα ξεκινάει με ρομαντική διάθεση, αλλά και σύγχυση, καθώς στις 11/01/2022 ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και πιο αργά το βράδυ ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη. Από τη μία, το εξάγωνο με τον Ήλιο θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες μας και θα μας χαρίσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι μας. Είναι η ιδανική ευκαιρία να σκεφτείτε πώς ακριβώς θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας και πώς να εκφράσετε το ενδιαφέρον και τη στοργή σας στους άλλους, όχι απαραίτητα με λεκτικό τρόπο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει αργότερα με τον Άρη δυσκολεύει την κατάσταση, αφού η ενέργεια θα είναι μειωμένη και θα φέρει μπερδέματα, απογοητεύσεις ή ακόμα και εξαπατήσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί-ες και επιφυλακτικοί-ες, ιδιαίτερα απέναντι σε καταστάσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές και σε ανθρώπους που σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες, επομένως αναβάλλετε σημαντικές κινήσεις για αργότερα. Στις 15/01/2022 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 03/02/2022, ενώ ενδιάμεσα θα έχει επιστρέψει και στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ο ανάδρομος Ερμής θα μας βάλει σε μια διαδικασία να ξανασκεφτούμε όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα και να αναθεωρήσουμε αποφάσεις που πήραμε. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα αντιμετωπίσουμε εμπόδια στην επικοινωνία μας και προβλήματα στις μετακινήσεις μας, επομένως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κανονίζουμε και σε όσα λέμε. Η σκέψη θα είναι μπερδεμένη και δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα. Επιπλέον, δεν είναι απίθανο μέσα σε όλο αυτό το διάστημα να επανέλθουν πρώην ή το μυαλό σας να κάνει αναδρομή στο παρελθόν για να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα. Η εβδομάδα κλείνει με τον Ήλιο να συναντάει τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/01/2022, μία όψη με μεγάλη δυναμική, η οποία φέρνει παιχνίδια ελέγχου στις σχέσεις για να φανεί ποιος έχει το πάνω χέρι. Τώρα όλα είναι ζήτημα δύναμης και εξουσίας και γι’ αυτό δύσκολα θα γίνουν συμβιβασμοί και υποχωρήσεις. Μυστικά και κρυφές ενέργειες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να δημιουργήσουν κρίσεις και αναταραχές. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις εμμονές σας και να κοντρολάρετε τις παρανοϊκές σκέψεις που δεν έχουν καμία βάση λογικής.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα στις 11/1 θα φέρει παρασκηνιακές κινήσεις και συμπεριφορές που μπορεί με κάποιο τρόπο να σας σαμποτάρουν. Μπορεί βέβαια εσείς οι ίδιοι να σαμποτάρετε τον εαυτό σας με το να κάνετε επιλογές οι οποίες δεν συνάδουν με τα πιστεύω σας και αυτό που πραγματικά είστε. Μην προσπαθείτε να δείξετε κάτι άλλο από τον αληθινό σας εαυτό μόνο και μόνο για να κερδίσετε το ενδιαφέρον του άλλου. Στις 15/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Γενικώς, θα πρέπει να είστε κάπως πιο επιφυλακτικοί με τον κόσμο που συναναστρέφεστε και με τις γνωριμίες που κάνετε, καθώς μπορεί οι προθέσεις τους να μην είναι ξεκάθαρες τώρα. Αν βρίσκεστε σε σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να επαναπροσδιορίσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχετε κάνει με το ταίρι σας, αλλά αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με μπερδέματα και παρανοήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 11/1 πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα. Είναι πολύ πιθανό να παρεξηγήσετε τα κίνητρα του ερωτικού σας συντρόφου ή ενός φιλικού σας προσώπου, με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε ή να δυσαρεστήσετε εσείς το άλλο πρόσωπο με τις αντιδράσεις σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την καχυποψία σας και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε πιο λογικά και αντικειμενικά πριν κάνετε κάποια κίνηση η οποία μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση εσάς ή τον άλλον. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στις 16/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την κρυμμένη δύναμη που έχετε μέσα σας και να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζατε μέσα στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι-ες, θα πιστέψετε ξανά στον εαυτό σας και δεν θα διστάσετε να βάλετε πλώρη για νέες περιπέτειες. Το σημαντικότερο όλων είναι να αποσαφηνίσετε τι είναι αυτό που περιορίζει την εξέλιξη σας και να κόψετε δεσμούς με άτομα που σας κρατάνε πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και στις 11/1 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη, από τη μία, θα ηρεμήσει τα πνεύματα, αφού θα αισθανθείτε ότι δεν έχετε το κίνητρο και την ενέργεια να τσακωθείτε ή να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μπερδεμένοι, ειδικά εάν έχετε κάνει πρόσφατα μια γνωριμία και δε γνωρίζετε τις προθέσεις του άλλου ατόμου. Θα πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο πριν βγάλετε συμπεράσματα και πριν κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στις 16/1 θα φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και χρειάζεται πολλή προσοχή εάν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε ρήξη. Ο ένας θα θέλει να επιβληθεί στον άλλον και θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να δείξετε κατανόηση. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αποκαλυφθεί κάτι το οποίο αγνοούσατε και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι-ες αυτές τις ημέρες μπορεί να ζήσετε μια έντονη ερωτική ή σεξουαλική εμπειρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια ρομαντική διάθεση για εσάς, καθώς ο Ήλιος από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 11/1. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε το ενδιαφέρον σας και τη στοργή σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αντίστοιχα, μπορεί κάποιος-α να εκφράσει σε εσάς τα συναισθήματα του και μάλιστα μπορεί αυτό το πρόσωπο να είναι από το εξωτερικό ή από τον χώρο των σπουδών σας. Στις 15/1 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενική ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και μπορεί να φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο σχετικά με κάποιο οικονομικό ή σεξουαλικό ζήτημα. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Η δυναμική σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στις 16/1 στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές συνειδητοποιήσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εάν αισθάνεστε ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, ίσως θα πρέπει τώρα να βάλετε επίλογο για να κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι νέο.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί στις 11/1 ανάμεσα στον Άρη και τον Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση και ασάφεια σχετικά με ένα ερωτικό ζήτημα ή τις προθέσεις του συντρόφου σας. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε μια κατάσταση και τι κινήσεις να ακολουθήσετε για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού επικρατεί ένα χάος στο μυαλό σας. Το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε τις μεγάλες αποφάσεις και κινήσεις για μερικές ημέρες αργότερα όταν το τοπίο ξεκαθαρίσει. Στις 15/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείτε με υπομονή, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με το ταίρι σας και γενικώς εμπόδια στη μεταξύ σας επικοινωνία. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο άλλος δεν μπορεί να σας καταλάβει ή ότι δεν υπάρχει εξέλιξη σε μια ερωτική γνωριμία και τα πράγματα κυλάνε βασανιστικά αργά. Η επιστροφή ενός-μιας πρώην είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο και ίσως σκεφτείτε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία ή να κλείσετε οριστικά την ιστορία αυτή. Σε κάθε περίπτωση, ζυγίστε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε οριστική απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές για τα ερωτικά σας, αφού το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ Ήλιου-Ποσειδώνα στις 11/1 θα βγάλει προς τα έξω τη ρομαντική σας πλευρά και θα σας φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε αδέσμευτοι, μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο, αρκεί να μην χάσετε την επαφή σας με τη πραγματικότητα και να μην βιαστείτε να εξιδανικεύσετε τον-ην άλλον-η. Άλλωστε, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αργότερα την ίδια ημέρα, μπορεί να φέρει σύγχυση και θολή κρίση και να μην σας επιτρέπει να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Είναι μάλιστα πιθανό να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον ή να έρθουν στο προσκήνιο αισθήματα ενοχής σχετικά με μια παρελθοντική κατάσταση. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα πράγματα τώρα είναι πολύ ρευστά, επομένως δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε ή να πάρετε πολύ προσωπικά όσα συμβαίνουν. Στις 16/1 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα φέρει ένταση και πάθος στην ερωτική σας ζωή, σε τέτοιο σημείο που ίσως να μην ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Μια γνωριμία που θα κάνετε τώρα μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή πάνω σας και να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πολλά για τον ίδιο σας τον εαυτό. Εάν το άλλο άτομο σας βγάζει διαρκώς προς τα έξω τον πιο σκοτεινό σας εαυτό και σας κάνει καχύποπτους και εμμονικούς, τότε ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι πάει λάθος με εκείνον-η ή με εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, σε έναν τομέα που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις επαφές σας. Στις 11/1 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανό να φέρει σύγχυση, αυταπάτες και μπερδέματα. Θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα ακούτε, αφού η αλήθεια μπορεί να απέχει από την πραγματικότητα. Προσοχή επίσης σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δίνετε και σας δίνουν. Τα προβλήματα στην επικοινωνία θα συνεχιστούν, καθώς ο Ερμής στις 15/1 θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, στον τομέα που αφορά στις ερωτικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι ένα πιθανό σενάριο είναι να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν ή να μπείτε εσείς στη διαδικασία να αναθεωρήσετε και να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις. Εάν βρίσκεστε σε σχέση ή κάνατε πρόσφατα μια ερωτική γνωριμία, ίσως τώρα να νιώσετε ότι τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Δώστε χρόνο στους άλλους και στον εαυτό σας και μην εκβιάζετε τις καταστάσεις. Στις 16/1 η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην ενδώσετε σε εκβιασμούς και χειριστικές συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 11/1 θα διαστρεβλώσει την κρίση σας σχετικά με κάποιο ερωτικό ζήτημα. Ίσως να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις ενός ατόμου και να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 15/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και για τις επόμενες ημέρες θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε ζητήματα που έχουν σχέση με το σπίτι, τον σύντροφο και τους οικείους σας. Είναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσετε την πιθανότητα μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης και να βάλετε στην εξίσωση κάποια δεδομένα που αγνοούσατε. Επιπλέον, καλείστε να δείτε ξανά κάποιες παρελθοντικές σχέσεις και καταστάσεις που με κάποιο τρόπο θα έρθουν στο προσκήνιο και θα διαπιστώσετε ότι έχουν ακόμα αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι όλα είναι ρευστά τώρα, επομένως μην πέσετε στην παγίδα να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να κάνετε μια βεβιασμένη κίνηση, αφού στην πορεία μπορεί να δεδομένα να αλλάξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και στις 11/1 θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ενώ λοιπόν τις προηγούμενες μέρες είχατε απίστευτη ενέργεια και διάθεση να δράσετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες, το τετράγωνο αυτό σας κάνει πιο αδρανείς και υποτονικούς. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας, αφού αισθάνεστε ότι δεν έχετε κίνητρο ή ότι οι στόχοι σας είναι συγκεχυμένοι. Εάν βρίσκεστε μέσα σε μια ερωτική σχέση, θα είστε αρκετά μπερδεμένοι και θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα κίνητρα και τις προθέσεις του άλλου ατόμου. Ίσως μάλιστα να απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά του ερωτικού συντρόφου σας και να συνειδητοποιήσετε ότι οι προσδοκίες που είχατε από εκείνον-η δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για την ώρα και να μην τα βάλετε με τον εαυτό σας. Στις 15/1 ο Ερμής ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συζητήσεις και τις επαφές σας, διότι τα λόγια σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας ή να έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με άκρως ρομαντική διάθεση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο σας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Μία συνάντηση ή μια συνομιλία με ένα αγαπημένο πρόσωπο θα βγάλει προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά σας και θα σας υπενθυμίσει πώς είναι να ενδιαφέρεσαι βαθιά για κάποιον. Εάν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε σε σχέση προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Η πιο δυναμική όψη της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο, όταν ο Ήλιος στις 16/1 θα συναντήσει τον θεό του κάτω κόσμου, τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη μεγατόνων θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε την εσωτερική δύναμη που κρύβετε μέσα σας και θα νιώσετε ότι είστε πανίσχυροι και μπορείτε κυριολεκτικά να καταφέρετε τα πάντα. Σας δίνεται η δυνατότητα να θέσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού και να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε πιο διπλωματικοί και να περιορίσετε την τάση σας να γίνετε υπερβολικά χειριστικοί ή καταπιεστικοί απέναντι στους άλλους, καθώς ή την τάση να γίνετε εμμονικοί με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι κομβική για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι, καθώς ο Ερμής στις 15/1 θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να οπλιστείτε με μπόλικη υπομονή και ψυχραιμία, καθώς μπορεί να παρερμηνεύονται τα λόγια σας και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το πουθενά. Ίσως να έχετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας, αλλά να μην ξέρετε με ποιο τρόπο ή να μην βρίσκετε την κατάλληλη χρονική στιγμή. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να επανεμφανιστούν πρώην ή το μυαλό σας να γυρίζει σε παρελθοντικές καταστάσεις και να ψάχνετε απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασανίζουν. Τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να δείτε κάποια γεγονότα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και να βρείτε τα χαμένα κομμάτια του παζλ. Δείξτε υπομονή, καθώς τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στις 3/2. Έως τότε προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε έναν τομέα που για εσάς συμβολίζει την κοινωνική σας ζωή και στις 11/1 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την υποστήριξη ατόμων που βρίσκονται δίπλα σας σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε και θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσω μιας παρέας ή μέσω του διαδικτύου, η οποία θα ανανεώσει την ελπίδα σας στον ρομαντισμό και στις σχέσεις. Στις 15/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και για τις επόμενες εβδομάδες είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε μπερδεμένοι-ες και αποπροσανατολισμένοι-ες. Κάποιοι-ες από εσάς μπορεί να νιώσετε τώρα μεγαλύτερη μοναξιά ή να έχετε ένα αίσθημα ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν ή ότι παρεξηγούν τις προθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις και να αναλογιστείτε εάν η σχέση σας με κάποιο άτομο πρέπει να κλείσει πλέον οριστικά ή αν αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στις 3/2.