Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/05/2022 – 15/05/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/05/2022 – 15/05/2022

H εβδομάδα αυτή χρειάζεται υπομονή και γερά νεύρα, αφού από τις 11/05/2022 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και μέχρι τις 04/06/2022 θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις επαφές μας. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα με το ταίρι μας και γενικώς δυσκολεύει την καθημερινότητα μας. Μπορεί να νιώσουμε ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να μας καταλάβει ή να μπει στη θέση μας, τα μηνύματα που στέλνουμε μένουν στο «διαβάστηκε», υπάρχουν αναβολές στα σχέδια μας και γενικώς τα πράγματα δεν κυλάνε με τον τρόπο που θα επιθυμούσαμε. Ωστόσο, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να δούμε τις καταστάσεις και τις σχέσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα τα οποία αγνοούσατε ή παραβλέπατε και θα κάνουν κάποιους από εσάς να αναθεωρήσετε σχετικά με μια σχέση ή με ένα πρόσωπο που βρίσκεσαι στη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, ο Δίας θα εγκαταλείψει προσωρινά το ζώδιο των Ιχθύων και θα κάνει την είσοδο του στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2022. Ο Δίας συμβολίζει την τύχη, την επέκταση και την ευημερία και σε αυτή τη θέση θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωή στα χέρια μας. Μέσα στις σχέσεις θα είμαστε περισσότερο ενθουσιώδεις και τολμηροί και θα νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε την περιπέτεια στην καθημερινότητα μας. Στις 15/05/2022 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Χείρωνα στον Κριό και θα φέρει στην επιφάνεια ένα τραύμα το οποίο μπορεί να μας εμποδίζει να προχωρήσουμε μπροστά, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να απολαύσουμε τον έρωτα και την αγάπη. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αγκαλιάσουμε τις πληγές μας και τις αδυναμίες μας, ας μην επιτρέπουμε στις ανασφάλειες μας να καθορίζουν την πορεία των σχέσεων μας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι μια όψη η οποία θα βαρύνει αρκετά το κλίμα και μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με σκληρή κριτική από το ταίρι μας ή με συναισθήματα μοναξιάς. Μπορεί να νιώσουμε ότι δεν αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας, ότι η σχέση μας περνάει μέσα από μια σκληρή δοκιμασία ή ότι υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια και δυσκολίες που δε μας επιτρέπουν να εκφράσουμε προς τα έξω τον αληθινό μας εαυτό. Μην περιμένετε λοιπόν έντονους συναισθηματισμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο και προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επικεντρωθείτε στα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ασυνεννοησίες και μπερδέματα, αφού ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/5. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε αρκετά συγκρατημένοι, να φιλτράρετε πολύ καλά όσα λέτε και να μην δίνετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει και εσείς να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσα ακούτε και να διπλοτσεκάρετε ραντεβού που κανονίζετε με τους άλλους, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Την ίδια ημέρα ο Δίας μπαίνει επιτέλους στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/10 και αυτό είναι κάτι το οποίο αξίζει να το γιορτάσετε. Ο πλανήτης της τύχης στο ζώδιο σας είναι ένα άκρως χαρμόσυνο γεγονός, αφού θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας και να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία εάν θέλετε να δείξετε τις προθέσεις σας στους άλλους, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και γενικώς να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν είστε αδέσμευτοι ή απογοητευμένοι από τις σχέσεις, ο Δίας έρχεται για να σας κάνει να χαμογελάσετε ξανά, αφού είναι πολύ πιθανό να φέρει ένα πρόσωπο στη ζωή σας το οποίο θα σας κάνει πιστέψετε ξανά στον έρωτα, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 11/5 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και μέχρι τις 28/10 θα σας βάλει σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης. Οι παρελθοντικές εμπειρίες έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σας διδάξουν, επομένως είναι μια καλή στιγμή να αναρωτηθείτε εάν σας έχουν ωφελήσει οι αποφάσεις που έχετε πάρει στα ερωτικά σας μέχρι στιγμής ή αν θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Ο Δίας σε αυτό το σκοτεινό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας και τον εσωτερικό σας κόσμο και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Να είστε σίγουροι πως όποια απόφαση κι αν πάρετε, ο Δίας στον Κριό λειτουργεί σαν «φύλακας άγγελος» για εσάς και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα σας προφυλάξει από κακοτοπιές. Στις 15/5 το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Κρόνο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να σας προσγειώσει απότομα ή να σας φέρει αντιμέτωπους με μια σκληρή αλήθεια που δεν ήσασταν έτοιμοι να αντικρίσετε. Κάντε έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σας και μην αφήσετε τα αρνητικά σενάρια και την απαισιοδοξία να σας ρίξουν την αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα, αφού στις 11/5 ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 28/5. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα επικοινωνίας και συνεννόησης με το ταίρι σας και δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι οι άλλοι δε συμμερίζονται τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης σας και δεν σας καταλαβαίνουν. Ίσως τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που περιμένατε, με αποτέλεσμα να νιώσετε εκνευρισμό και απογοήτευση. Μπορεί αυτό το διάστημα να μην είναι ιδανικό για δράση, όμως προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να σκεφτείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας. Νέα δεδομένα που έρχονται στην επιφάνεια ή επιστροφές ατόμων από το παρελθόν, θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε κάποιες καταστάσεις. Την ίδια ημέρα, ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και ευνοεί ιδιαίτερα τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές. Μέχρι τις 28/10 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις φιλικές σας σχέσεις, να βάλετε καινούρια και ενδιαφέροντα άτομα στη ζωή σας και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα, στόχοι και όραμα για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τον Ερμή να γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στις 11/5 στο ζώδιο των Διδύμων και σας βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης και ενδοσκόπησης. O ανάδρομος Ερμής στο πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας σάς δημιουργεί την ανάγκη να εστιάσετε στις βαθύτερες σκέψεις σας και να αναλογιστείτε εάν οι επιλογές που κάνατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα σας έχουν οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι ή αν θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με την επιστροφή ενός/μιας πρώην, η οποία θα σας πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα και θα σας προβληματίσει. Ίσως πάλι εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη να αναμοχλεύσετε το παρελθόν, προκειμένου να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση ή για να βγάλετε από μέσα σας όσα σας βασανίζουν. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ακούσετε το ένστικτο σας και να κάνετε αυτό που θα σας ανακουφίσει, αρκεί να μη βιαστείτε να πάρετε κομβικές αποφάσεις οι οποίες θα είναι επηρεασμένες από το συναίσθημα. Στις 15/5 το σκληρό τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες, οι οποίες θα σας εμποδίσουν να πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, ακόμα κι αν νιώσετε μοναξιά, απογοήτευση ή απόρριψη, δεν θα πρέπει να το βάλετε κάτω. Κάποιες φορές, άλλωστε, το σύμπαν δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε, γιατί μας αξίζει κάτι καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 11/5 και φέρνει ασυνεννοησίες και μπερδέματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας επαφές. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις σας, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθείτε με ένα φίλο ή με ένα άτομο από το διαδίκτυο. Κάποιοι από εσάς μάλιστα είναι επίσης πιθανό να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα πρόσωπο που είχατε καιρό να βρεθείτε και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις και δεδομένα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Την ίδια ημέρα, η είσοδος του Δία στο φλογερό ζώδιο του Κριού θα σας γεμίσει ζωντάνια, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Μέχρι τις 28/10, που ο Δίας θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να αρπάξετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη διστάσετε να πάρετε τολμηρά ρίσκα και να κάνετε το επόμενο βήμα στον έρωτα και τις σχέσεις σας. Στις 15/5 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μπορεί οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις να μην σας επιτρέπουν να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή συναντάτε εμπόδια στην προσπάθεια σας να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πάρτε μια ανάσα, κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τις καταστάσεις να πάρουν τον δρόμο τους χωρίς να τις πιέζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχη και της ευημερίας, εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 και θα σας βοηθήσει να κάνετε ειρήνη με συναισθήματα που σας δυσκόλευαν και αποφεύγατε να τα αντιμετωπίσετε μέχρι τώρα. Μέχρι τις 28/10 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος, να ρίξετε τις άμυνες σας και να δείξετε περισσότερη εμπιστοσύνη στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Είναι μια μεταμορφωτική περίοδος κατά την οποία θα αρχίσετε να βλέπετε με πιο θετικό μάτι την ουσιαστική δέσμευση και θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη θέση του Δία για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και προσπαθήστε να βιώσετε τα συναισθήματα με όλο σας το είναι. Στις 15/5 η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σκληρές αλήθειες σχετικά με τη σχέση σας και τη συναισθηματική σας ζωή και θα φέρει στο φως άβολα και σκοτεινά συναισθήματα Εάν στο παρελθόν βιώσατε μια συναισθηματική απώλεια ή μια απόρριψη, αυτή η όψη σας λέει ότι μόνο εάν αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και τα λάθη σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Εάν είστε σε σχέση εξάρτησης ή για κάποιο λόγο έχετε εμμονή με ένα πρόσωπο, τώρα ίσως θα αναγκαστείτε να αποστασιοποιηθείτε και να πάρετε ξανά τον έλεγχο του εαυτού σας στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί αυτή είναι μια άκρως χαρμόσυνη εβδομάδα για εσάς, αφού ο Δίας στις 11/5 κάνει επιτέλους την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, στον τομέα δηλαδή που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μέχρι και τις 28/10 που ο Δίας θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, θα έχετε θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που επιθυμείτε και να ζήσετε τον έρωτα στο έπακρο. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, ο Δίας θα φέρει στον δρόμο σας καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι έρχονται νέα δεδομένα στη ζωή σας και σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Στις 15/5 η σύνοδος Αφροδίτης-Χείρωνα στον Κριό θα σας φέρει αντιμέτωπους με δύσκολα συναισθήματα ή με ένα παρελθοντικό τραύμα το οποίο δεν έχετε καταφέρει να επουλώσει ακόμα. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να αισθανθείτε αρκετά ευάλωτοι ή να έρθουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες σας, επομένως είναι σημαντικό να έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος και να σας απαλύνουν τις πληγές με το ενδιαφέρον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή και συγκεκριμένα από τις 11/5 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα φέρει μπερδέματα και σύγχυση μέσα στις ερωτικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να έρθουν αποκαλύψεις στη φόρα ή να βγουν στην επιφάνεια μυστικά που κρατούσατε ή σας κρατούσαν καλά κρυμμένα. Κάποιοι από εσάς μάλιστα μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να σας αναστατώσει ψυχικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να κάνετε παρορμητικές κινήσεις ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία παρασυρόμενοι από το συναίσθημα, τουλάχιστον μέχρι ο-η άλλος-η να σας αποδείξει ότι αξίζει να τον-ην εμπιστευτείτε ξανά. Στις 15/5 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να φέρει εμπόδια και προκλήσεις για τη σχέση σας και δεν αποκλείεται να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ίσως για κάποιο λόγο να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και τις επιθυμίες σας, αφού το άλλο άτομο κρατάει αποστάσεις ή σας βάζει όρια. Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και ψυχραιμία και αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν χωρίς να τις πιέζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με σύγχυση και μπερδέματα για εσάς, αφού ο Ερμής από τις 11/5 γυρνάει σε ανάδρομη πορεία και μάλιστα στον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους άλλους, επομένως θα είναι καλό να προσέχετε πολύ τι λέτε και πώς το εκφράζετε προς τα έξω, αφού το παραμικρό μπορεί να αποτελέσει αφορμή για παρεξήγηση. Εάν περιμένετε τηλεφώνημα ή μήνυμα από ένα σημαντικό πρόσωπο, μπορεί αυτό να μην έρχεται κι η αναμονή να σας γεμίζει με ανησυχία και εκνευρισμό. Γενικώς, αυτές τις ημέρες τα πράγματα μπορεί να μην εξελίσσονται όπως τα περιμένετε και να αισθάνεστε ότι υπάρχει μια στασιμότητα. Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήσετε το επόμενο διάστημα για να επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις και να αναλογιστείτε εάν οι αποφάσεις που έχετε πάρει μέχρι στιγμής σας καλύπτουν. Την ίδια ημέρα ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού όπου θα παραμείνει σε πρώτη φάση μέχρι και τις 28/10. Αυτή η θέση θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και ενθουσιασμό και θα νιώσετε την ανάγκη να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν είστε ελεύθεροι, ο έρωτας θα επιστρέψει στη ζωή σας και θα σας αναπτερώσει το ηθικό, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας και να γίνετε πιο αυθόρμητοι και εκφραστικοί απέναντι στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5, θα ευνοηθεί ιδιαίτερα ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τους αγαπημένους σας. Από τώρα και μέχρι τις 28/10, που ο Δίας θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε θέματα σπιτιού, όπως μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση ή να βελτιώσετε με κάποιο τρόπο τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε αγάπη και στοργή απέναντι στο ταίρι σας και στους οικείους σας και δεν θα διστάσετε να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση και να αφήσετε πίσω καταστάσεις και ανθρώπους που σας πλήγωσαν. Στις 15/5 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι μια σκληρή όψη η οποία μπορεί να σας ρίξει την αυτοπεποίθηση και να σας φέρει αντιμέτωπους με τις ανασφάλειες σας. Εάν είστε μέσα σε μία σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι ο σύντροφος σας έχει υψώσει τοίχο και δεν μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να νιώσετε μοναξιά ή εσείς οι ίδιοι να επιδιώξετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην απομονωθείτε και κυρίως να μην διώχνετε από κοντά σας ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 11/5 στο κομμάτι εκείνο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο, οι οποίες μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση και να σας δημιουργήσουν σύγχυση. Γενικώς, η αυτοπεποίθηση σας θα είναι πεσμένη και μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό να βγάλετε προς τα έξω τον πραγματικό σας εαυτό και να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας στους άλλους. Είναι επίσης πιθανό να υπάρξουν ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν αυτές τις ημέρες ή να νιώσετε την επιθυμία να προσεγγίσετε ξανά ένα πρόσωπο που κάποτε σας έκανε να αισθάνεστε όμορφα. Μη βιαστείτε όμως μέσα σε αυτό το κλίμα να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Την ίδια ημέρα ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στον Κριό και μέχρι τον Οκτώβριο που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα σας ευνοήσει σε μεγάλο βαθμό τις νέες γνωριμίες και τις επαφές σας. Επιδιώξτε λοιπόν να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους οι οποίοι σας ταιριάζουν πνευματικά. Εάν είστε δεσμευμένοι, ο Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν. Στις 15/5 το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου έρχεται για να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρές αλήθειες και να δοκιμάσει τη σχέση με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε όσα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση και μην αφήσετε την επικριτική διάθεση των γύρω σας να σας ρίξει την αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 11/5 ο Ερμής γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Από τώρα και μέχρι τις 28/5 λοιπόν θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, αφού θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείτε με τον σύντροφο ή τους οικείους σας. Μια κουβέντα είναι αρκετή για να πυροδοτήσει εντάσεις και να δημιουργήσει σύγχυση, επομένως είναι σημαντικό να προσπαθείτε να μην παίρνετε προσωπικά όσα λέγονται και γενικώς να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από το πρίσμα της λογικής. Ο ανάδρομος Ερμής είναι πολύ πιθανό να φέρει συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν ή να σας δημιουργήσει την επιθυμία να έρθετε εσείς σε επαφή με έναν-μια πρώην. Εάν θέλετε να δώσετε έναν επίλογο σε μία κατάσταση, τώρα θα έχετε αυτή την ευκαιρία και μάλιστα θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για δράση ή για οριστικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, επομένως εάν είχατε στο πλάνο μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση, θα ήταν καλό να την αναβάλλετε για αργότερα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και για να επαναξιολογήσετε αποφάσεις που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα και μην απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για εσάς.