Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/01/2024 – 14/01/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/01/2024 – 14/01/2024

Μπορεί ο Ερμής να έχει επανέλθει σε ορθή πορεία, όμως τα εμπόδια στην επικοινωνία θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα αφού στο ξεκίνημα της εβδομάδας κορυφώνεται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη που φέρνει σύγχυση, μπερδέματα, ασάφεια και εξαπάτηση. Εάν θέλουμε αυτές τις ημέρες να αποφύγουμε τις παρανοήσεις και τη σύγχυση, καλό θα είναι να είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις. Η συνέχεια της εβδομάδας όμως θα είναι αισθητά καλύτερη και οι πλανητικές όψεις θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Στις 10/01/2024 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει θετικές εκπλήξεις και αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας προς το καλύτερο. Η όψη αυτή δημιουργεί την επιθυμία για ανανέωση και πειραματισμό μέσα στις σχέσεις μας, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία για να βγούμε από τη ρουτίνα μας. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Κάτω από την επιρροή αυτής της όψης, προσελκύουμε ερωτικούς συντρόφους που είναι σταθεροί και ξέρουν τι θέλουν, ενώ οι σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Στις 11/01/2024 έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα φεγγάρι που μας καλεί να κάνουμε μια δυναμική επανεκκίνηση στη ζωή μας και να θέσουμε τους στόχους της χρονιάς. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει αρμονία, ισορροπία και ρομαντισμό μέσα στις σχέσεις μας. Μπορεί να έχουμε γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που θα απαλύνουν τα τραύματα μας και θα μας βοηθήσουν να αφήσουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Στις 12/01/2024 το τρίγωνο Άρη-Δία ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση και μας καλεί να δράσουμε, να πάρουμε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσουμε με θάρρος αυτά που θέλουμε στον έρωτα. Από τις 14/01/2024 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου σε ορθή πορεία πλέον και μας βοηθάει να βάλουμε μπροστά τη λογική και να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Μπορεί να μην είμαστε τόσο εκφραστικοί και να είμαστε πιο συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί στις επαφές μας, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να διευθετήσουμε πρακτικά ζητήματα και να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν είναι ιδιαίτερα αρνητικό για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει μπερδέματα και καθυστερήσεις σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή με ένα ταξίδι που μπορεί να έχετε κανονίσει με το ταίρι σας. Η έντονη κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου αυτές τις ημέρες στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών υποχρεώσεων, επομένως η ερωτική σας ζωή να έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Καλό θα είναι να μην παραμελήσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 11/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς και δεν αποκλείεται να φέρει μια πολύ όμορφη γνωριμία ή μια επαφή με ένα άτομο που θα σας ανοίξει καινούριους ορίζοντες, θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να αφήσετε πίσω σας τραυματικές καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας αν είστε ήδη δεσμευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με επιθυμία για αλλαγή και ανανέωση, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/01 σας καλεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις αυτές τις ημέρες. Στις 11/01 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς και θα σας χαρίσει αισιοδοξία και μια διάθεση να σχεδιάσετε το μέλλον και να θέσετε στόχους. Εξαιρετικά ευνοϊκό για εσάς θα είναι και το τρίγωνο Άρη-Δία στις 12/01, μια όψη που σας υπόσχεται ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, αρκεί να τολμήσετε. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάρετε ρίσκα, να κάνετε το επόμενο βήμα στον έρωτα ή για να πάρετε μια πρωτοβουλία που θέλατε εδώ και καιρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Από τις 14/01 ο Ερμής προχωράει και αυτός με τη σειρά του στον Αιγόκερω, μια πιο ανάλαφρη θέση για εσάς που θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και να αφήσετε πίσω τις αμφιβολίες, την καχυποψία και τις αρνητικές σκέψεις. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να οργανώσετε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ο Ερμής, ο δικός σας κυβερνήτης, έχει επανέλθει εδώ και λίγες ημέρες σε ορθή πορεία, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι ή να βρεθείτε μπροστά σε μια κατάσταση που σας δημιουργεί ασάφεια και ανασφάλεια. Εάν θέλετε να αποφύγετε την απογοήτευση και το αίσθημα ματαίωσης, καλό θα είναι να παραμείνετε λογικοί και προσγειωμένοι και να μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στη συνέχεια, η εβδομάδα θα είναι πιο θετική αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 11/01 συμβολίζει την αγάπη που θεραπεύει και φέρνει περισσότερη κατανόηση και υποστήριξη μέσα στη σχέση σας. Μπορεί αυτές τις ημέρες να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα γλυκάνει την καρδιά σας. Από τις 14/01 η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα εσώψυχα σας ο ένας στον άλλον. Προσπαθήστε μόνο να μην αφήσετε την καχυποψία και τις αρνητικές σκέψεις να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή θα είναι μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μάλιστα μπορεί στο ξεκίνημα της να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις. Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/01 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και σας δημιουργεί την επιθυμία να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από καταστάσεις που μπορεί να σας καταπιέζουν. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε μια επανεκκίνηση στην αισθηματική σας ζωή και να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλατε εδώ και καιρό. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε ή θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με κάποιο τρόπο θα πάτε παρακάτω. Στις 12/01 το τυχερό τρίγωνο Άρη-Δία σας χαρίζει τόλμη και αποφασιστικότητα και σας καλεί να διεκδικήσετε όλα όσα δεν τολμούσατε μέχρι τώρα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια πολύ παθιασμένη γνωριμία μέσα από μια παρέα ατόμων, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση ή μια επαφή από το διαδίκτυο να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Από τις 14/01 ο Ερμής στον Αιγόκερω βελτιώνει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και σας βοηθάει να κάνετε υποχωρήσεις από κοινού και να επιλύσετε τις διαφορές σας με διπλωματία. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κοινωνικό για εσάς, επομένως αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις επαφές σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας και σας βοηθάνε να γοητεύσετε τους γύρω σας ή να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με επιτυχία. Ωστόσο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να φέρει εξαπάτηση, εξιδανίκευση και απατηλές καταστάσεις. Εάν θέλετε λοιπόν να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες και να κρατήσετε απόσταση από ανθρώπους που σας μπερδεύουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια με τη συμπεριφορά τους. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 11/01, μια όψη που μπορεί να φέρει έναν καινούριο έρωτα ή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τις πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ξανά σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Η σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφο σας θα βελτιωθεί και θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα νιώθετε σαν να έχουμε ανάδρομο Ερμή χωρίς να έχουμε, αφού το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί μπερδέματα, χάος στην επικοινωνία και σύγχυση μέσα στις σχέσεις σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Στις 10/01 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες ή αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές που θα σας χαροποιήσουν. Στις 11/01 η Νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε στην ερωτική σας ζωή και να θέσετε καινούριους στόχους για τη νέα χρονιά. Αυτό το φεγγάρι μιλάει για επισημοποίηση σχέσεων ή για γνωριμίες που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο και θα σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο να πάτε παρακάτω. Στις 12/01 το τρίγωνο Άρη-Δία είναι μια όψη ευκαιριών, δράσης και έντονης ερωτικής ενέργειας. Αν είστε δεσμευμένοι θα αναζωπυρώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα βρείτε το θάρρος να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Από τις 14/01 ο Ερμής στον Αιγόκερω σας βοηθάει να γίνετε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί και το επόμενο διάστημα προσφέρεται για φλερτ, ερωτικά παιχνίδια και εξομολογήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11/01, ένα φεγγάρι πολύ σημαντικό για εσάς αφού σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο και να δώσετε προτεραιότητα στις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με το παρελθόν προκειμένου να προχωρήσετε μπροστά πιο ανάλαφροι. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού. Στις 11/01 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει μια καινούργια γνωριμία για εσάς ή μια επαφή με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τα τραύματα σας και να πιστέψετε ξανά στις σχέσεις. Αξιοποιήστε αυτή την όψη για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Από τις 14/01 ο Ερμής στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς, κατά την οποία θα αποζητάτε την παρέα των πιο κοντινών σας ανθρώπων. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και ανοιχτείτε σε όσους εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με έναν αέρα ανανέωσης ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 10/01 φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και επαφές για εσάς ή ακόμα και μια νέα γνωριμία που με κάποιο τρόπο θα σας ταρακουνήσει για τα καλά και θα αλλάξει τα δεδομένα. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου είναι μια όψη που ευνοεί την πιο ουσιαστική δέσμευση και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας για να δείτε πώς θα προχωρήσετε παρακάτω. Η Νέα Σελήνη στις 11/01 στον Αιγόκερω είναι ένα φεγγάρι που πραγματοποιείται στον πιο επικοινωνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και σας καλεί να βγείτε έξω, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ίσως να έχετε ένα αναπάντεχο νέο ή μια εξέλιξη που θα σας χαροποιήσει. Στις 12/01 το τρίγωνο Άρη-Δία θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς και σας βοηθάει να εκφραστείτε με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Θα βρείτε το θάρρος να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο ή να στείλετε ένα μήνυμα που διστάζατε και θα λάβετε την ανταπόκριση που περιμένατε. Από τις 14/01 εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που σας χαρίζει ακόμα περισσότερη εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας ή για να βγείτε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

O Ερμής και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε σε μια φάση εξωστρέφειας και έχετε όλη τη διάθεση να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεται να δημιουργήσει μπερδέματα, αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Το τοπίο τώρα δεν είναι ξεκάθαρο και μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Καλό θα είναι λοιπόν να κρατήσετε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλα λόγια και να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Στις 11/01 η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο σχηματίζει ευνοϊκό τρίγωνο με τον Χείρωνα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθει ένας καινούριος έρωτας που θα σας εκτιμήσει γι’ αυτό που πραγματικά είστε και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας. Τα τραύματα του παρελθόντος τώρα θα αρχίσουν να γιατρεύονται και θα έχετε την υποστήριξη και την κατανόηση του συντρόφου σας ή ενός καινούριου ατόμου που μπαίνει τώρα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο είναι βέβαιο ότι αυτές οι ημέρες είναι πολύ δυναμικές για εσάς και οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες. Στις 10/01 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ξαφνικές γνωριμίες και απρόβλεπτες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα που είναι κάπως αντισυμβατικά ή εκκεντρικά για τα δικά σας γούστα, όμως μπορεί να σας εξιτάρουν. Πείτε ναι λοιπόν σε νέες εμπειρίες και πειραματιστείτε. Αργότερα την ίδια ημέρα το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σταθεροποιεί καταστάσεις και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ωφέλιμες και ουσιαστικές συζητήσεις. Αν θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα. Στις 11/01 θα φιλοξενήσετε την πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να βάλετε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα και για να θέσετε στόχους για την υπόλοιπη χρονιά. Από τις 14/01 θα εισέλθει και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο και θα εγκαινιάσει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα για εσάς γεμάτο γνωριμίες, συζητήσεις και επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους πραγματοποιείται στις 11/01 στο ζώδιο του Αιγόκερου και αγγίζει ένα πιο εσωτερικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση ώστε να δείτε πώς θα πρέπει να πορευτείτε από εδώ και στο εξής. Ίσως αυτές τις ημέρες να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να κλείσετε έναν κύκλο και να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση που δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε, γιατί μόνο έτσι θα κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι καινούριο. Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σας καθησυχάζει και φέρνει κοντά σας υποστήριξη και καθοδήγηση από ένα φιλικό πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια ομάδα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο. Από τις 14/01 ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και σας επιτρέπει να επανεξετάσετε το παρελθόν και να ξαναδείτε τις αποφάσεις που πήρατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Είναι αλήθεια ότι με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στον Αιγόκερω μπορεί να μην έχετε διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά αντιθέτως μπορεί να επιλέξετε να κινηθείτε πιο παρασκηνιακά και να κρατήσετε τις σκέψεις για τον εαυτό σας. Δεν αποκλείεται να έχετε μυστικές επαφές και συζητήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με επικοινωνιακές δυσκολίες και εμπόδια ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 09/01 το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και δημιουργεί αυταπάτες και σύγχυση. Το συναίσθημα κοντράρεται με τη λογική και όσο κι αν θέλετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας, καλό θα είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Στις 10/01 το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστες επαφές ή αναπάντεχα μηνύματα και συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Αργότερα την ίδια ημέρα, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να δράσετε στοχευμένα και να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον. Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Στις 11/01 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε σε νέες ομάδες και παρέες που θα σας ανανεώσουν. Στις 12/01 με το τρίγωνο Άρη-Δία θα έχετε την υποστήριξη φίλων και δεν αποκλείεται να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να πάτε παρακάτω. Εξίσου ευνοϊκή θα είναι για εσάς και η μετακίνηση του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 14/01, μια θέση που σας βοηθάει να διευρύνετε τον κύκλο σας και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχους με εσάς.