Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/11/2022 – 13/11/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/11/2022 – 13/11/2022

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ίσως η πιο απαιτητική εβδομάδα του Νοεμβρίου για την αισθηματική μας ζωή, επομένως θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και ψυχραιμία εάν θέλουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις μας. Στις 07/11/2022 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μας μιλάει για εμπόδια και δυσκολίες στον έρωτα και τις σχέσεις. Μπορεί λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας να δυσκολευτούμε να προσεγγίσουμε το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, αφού οι άλλοι βάζουν τα όρια τους και με κάποιο τρόπο μας απομακρύνουν από κοντά τους. Ίσως να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας δεν καλύπτονται ή ότι δεν περνάτε καλά μέσα στη σχέση σας, επομένως πολλοί μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα πρόθυρα του χωρισμού. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 08/11/2022. Αυτή η έκλειψη φέρνει μια κλιμάκωση σε μια κατάσταση και μας φέρνει αντιμέτωπους με συνειδητοποιήσεις ή γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Το κλίμα μπορεί να είναι έντονο και πιεστικό, όμως καλούμαστε να αποδεχτούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά μας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο μοιάζει επώδυνο. Θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι μόνο αν αποβάλλουμε οριστικά από τη ζωή μας μια κατάσταση που μας βαραίνει, θα κάνουμε χώρο για κάτι νέο που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε. Στις 09/11/2022 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε απρόοπτες εξελίξεις ή νέα που θα μας αναστατώσουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση. Στις 10/11/2022 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου δυσκολεύει την επικοινωνία μας με τους άλλους και φέρνει σκληρά λόγια ή επικριτική διάθεση. Αναβάλλετε λοιπόν για αργότερα σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις και μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την κρίση σας. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια όψη η οποία φέρνει σε πρώτο πλάνο τα συναισθήματα μας και μας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα στις σχέσεις μας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια όμορφη, ρομαντική συνάντηση, ιδιαίτερα εάν είστε Καρκίνοι, Σκορπιοί ή Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Η δύσκολη αυτή εβδομάδα κλείνει με πάθη και έντονο ερωτισμό, αφού στις 13/11/2022 πραγματοποιείται το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό επίπεδο και να βιώσετε έντονες ερωτικές και σεξουαλικές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να διελαύνει στο ζώδιο του Σκορπιού και στην αρχή της εβδομάδας θα σχηματίσει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από το ταίρι σας ή να νιώσετε ότι μια κατάσταση είναι μάταιη και δεν οδηγεί πουθενά. Με λίγα λόγια, η διάθεση σας τώρα θα είναι αρκετά πεσμένη, επομένως ίσως θα είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο μόνοι σας και να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Στις 9/11 ο Ήλιος και Ερμής θα σχηματίσουν αντίθεση με τον Ουρανό και είναι πολύ πιθανό να έχετε μια απρόβλεπτη εξέλιξη στην αισθηματική σας ζωή ή να έχετε μια ξαφνική συνάντηση με ένα άτομο που θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Στις 10/11 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τις συζητήσεις και τις επαφές σας. Δεν είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε αυτά που σκέφτεστε ή αυτά που νιώθετε, αφού μπορεί να αντιμετωπίσετε επικριτική διάθεση από τους άλλους και γενικώς να μην έχετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Ωστόσο, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αργότερα την ίδια ημέρα θα γλυκάνει λίγο το κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να κατανοήσετε καλύτερο ο ένας τον άλλον. Το τρίγωνο αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος, και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα νιώσετε ότι υπάρχει μια πολύ βαθιά ψυχική σύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι, είστε σίγουρα οι πρωταγωνιστές/ριες αυτών των ημερών, αφού το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας έχει επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 7/11 αποτελεί μια δοκιμασία για τις σχέσεις μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες και εμπόδια ή με συμπεριφορές που θα σας απογοητεύσουν και θα ρίξουν την αυτοπεποίθηση σας. Στις 8/11 η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα συμβούν τώρα θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας και θα έχουν ισχυρό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, αλλά και στην μετέπειτα πορεία σας. Θα νιώσετε ότι οι ισορροπίες γύρω σας αλλάζουν ή ότι μια κατάσταση αποσταθεροποιείται. Άνθρωποι στους οποίους είχατε επενδύσει, μπορεί τώρα να φύγουν από τη ζωή σας και δεν αποκλείεται να φτάσετε σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο και να πρέπει να πάρετε κομβικές αποφάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που έρχονται τώρα θα σας ζορίσουν, όμως είναι αναγκαίες για την προσωπική σας εξέλιξη. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10/11 φέρνει μια πιο ρομαντική διάθεση και γλυκαίνει λίγο την ατμόσφαιρα. Εάν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε όσα νιώθετε. Στις 13/11 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κλείνει την εβδομάδα με πάθη και βαθιά συναισθήματα, επομένως εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε σε μια αρκετά περίεργη φάση, αφού ο Άρης έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα την ανάδρομη πορεία του στο δικό σας ζώδιο και έχει φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Μπορεί λοιπόν να νιώθετε ότι η αυτοπεποίθηση και η ενέργεια σας βρίσκονται στα τάρταρα και δεν έχετε το κουράγιο να πάρετε πρωτοβουλίες στον έρωτα ή να κάνετε νέα ξεκινήματα. Ίσως να έχετε μια αίσθηση στασιμότητας ή να νιώθετε ότι η κατάσταση στα ερωτικά δεν προχωράει έτσι όπως θα θέλατε, παρόλο που προσπαθείτε αρκετά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε λοιπόν για το επόμενο διάστημα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να εστιάσετε στον εαυτό σας και να μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές κινήσεις. Η Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11 ενεργοποιεί ένα πιο κρυφό και ασυνείδητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου, επομένως ίσως έχει έρθει η ώρα να αποκοπείτε από ένα άτομο ή να λήξετε οριστικά μια κατάσταση που σας βαραίνει και σας γεμίζει ανασφάλειες. Αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι πιο μοναχικές για εσάς, όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να στραφείτε μέσα σας και να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να είναι αρκετά ζόρικο για τις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή, όμως στην πορεία θα φτιάξει και θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όμορφες και παθιασμένες στιγμές. Στις 7/11 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να φέρει μια απογοήτευση από τον σύντροφο σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να νιώσετε ότι οι επιθυμίες σας μένουν ανεκπλήρωτες ή ότι για κάποιο λόγο οι άλλοι κρατάνε αποστάσεις και δεν μπορείτε να έρθετε κοντά τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας και να το βάλετε κάτω. Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/11 δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, όμως μπορεί να φέρει συνειδητοποιήσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον σύντροφο σας ή φιλικά σας πρόσωπα. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να απομακρυνθείτε οριστικά από άτομα τα οποία δεν σας ταιριάζουν και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που σας εμπνέουν και μπορείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον μαζί τους. Στις 9/11 η αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να σας φέρει μπροστά σε αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση που θα σας αναστατώσει. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει περισσότερη κατανόηση μέσα στις σχέσεις σας, επομένως μη διστάσετε να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους άλλους.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα στην αρχή της εβδομάδας θα είναι αρκετά ζόρικο για εσάς, αφού στις 7/11 το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σκληρότητα ή ψυχρή συμπεριφορά από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας. Στις 8/11 η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου πραγματοποιείται στον άξονα καριέρας – οικογένειας και σας καλεί να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Ίσως κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι είστε μπροστά σε ένα δίλημμα ή μια απόφαση ζωής και οι κινήσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας. Είναι σημαντικό να λήξετε καταστάσεις που σας βαραίνουν και δεν σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και να κρατήσετε κοντά σας εκείνα τα άτομα που σας προσφέρουν ασφάλεια και μπορούν να σταθούν δίπλα σας στις δυσκολίες. Στις 9/11 η αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα ή απρόσμενες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και μην γίνεστε αντιδραστικοί χωρίς λόγο απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 10/11 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου θα δυσκολέψει την επικοινωνία σας, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε παράπονα ή για να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αργότερα μέσα στην ημέρα μπορεί να φέρει ειδυλλιακές στιγμές για κάποιους από εσάς. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να έρθετε ξανά σε επαφή με έναν/μια πρώην ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα δυσκολευτείτε αρκετά στην επικοινωνία σας και μπορεί να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται στα συναισθήματα σας ή δεν σας κατανοούν. Ίσως όλη αυτή η κατάσταση να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας και να αποφύγετε τις συζητήσεις και τις κοινωνικές επαφές. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, επομένως δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε. Στις 9/11 η αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα και εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια συνάντηση με ένα άτομο που θα σας ξαφνιάσει και θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική. Το κλίμα των ημερών θα είναι αρκετά έντονο, επομένως θα πρέπει να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας και να μην ξεσπάσετε σε κοντινά σας πρόσωπα χωρίς λόγο. Αντιθέτως, το όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 10/11 θα σας βοηθήσει να ρίξετε τους τόνους και θα μπορέσετε να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε χωρίς να φοβάστε την αντίδραση των άλλων. Επιπλέον, το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11 κλείνει την εβδομάδα με πάθη, συναντήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο στο έπακρο και μην κρατάτε άλλο τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας για τον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να είστε λίγο πιεσμένοι, αφού το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας φέρει αντιμέτωπους με δυσκολίες και περιορισμούς. Ίσως ένα πρόσωπο να σας απογοητεύσει με τη συμπεριφορά του ή να νιώσετε εσείς την ανάγκη να πάρετε απόσταση από μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί πλέον. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να κορυφώσει αυτή την αίσθηση. Τώρα λοιπόν θα νιώσετε ότι πρέπει να απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις, ακόμα κι αν αυτή η διαδικασία είναι επίπονη για εσάς. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα και πάνω απ’ όλα να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω. Ίσως μάλιστα κάποια αποκαλυπτικά γεγονότα που θα γίνουν τώρα να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε την εσωτερική δύναμη που κρύβετε μέσα σας, κάτι που θα σας ξαφνιάσει ακόμα κι εσάς τους ίδιους. Στις 10/11 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει ψυχρό κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Προσέξτε λοιπόν τι λέτε και πώς το λέτε και αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να ασκήσετε σκληρή κριτική. Η εβδομάδα κλείνει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11, μια όψη η οποία μπορεί να επαναφέρει το πάθος στην ερωτική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, σίγουρα αισθάνεστε ότι η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες ημέρες, αφού μετά την έκλειψη που προηγήθηκε πριν δύο εβδομάδες στο ζώδιο σας ήρθατε αντιμέτωποι με κρίσεις και καθοριστικές αλλαγές. Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8/11 η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται για να ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Η συμμετοχή του Ουρανού και του Κρόνου σε όλο αυτό δείχνει ότι η αλλαγή που καλείστε να κάνετε μπορεί να μην είναι εύκολη, αφού θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί λοιπόν να συναντήσετε αντίσταση ή επικριτική διάθεση από τους άλλους, όμως το βασικό αίτημα αυτών των ημερών είναι να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα και να αφήσετε πίσω σας καταστάσεις που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και τις διατηρείτε από συνήθεια ή ανασφάλεια. Στις 9/11 η αντίθεση του Ουρανού με τον Ερμή μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις ή μια συνάντηση που θα σας ξαφνιάσει, επομένως καλό θα είναι να είστε έτοιμοι για όλα. Η πολυτάραχη αυτή εβδομάδα κλείνει πιο ευχάριστα απ’ όσο ξεκίνησε. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα γλυκάνει αρκετά την ατμόσφαιρα και θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε ρομαντικές στιγμές και να συμφιλιωθείτε με άτομα που απομακρυνθήκατε, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11 δημιουργεί έντονα συναισθήματα και φέρνει παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις και βαθιές εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια σύγχυση και μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν ξέρετε τι θέλετε και πώς ακριβώς να φερθείτε απέναντι στους άλλους. Η ανάδρομη πορεία του Άρη που έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να έχει δημιουργήσει μπερδέματα στην επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας, κάτι που σας προκαλεί ένταση και εκνευρισμό. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε πολύ για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην έρθετε σε ρήξη μαζί του. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σας έχει δημιουργήσει την επιθυμία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση, προκειμένου να καταλάβετε καλύτερα τι θέλετε. Μάλιστα, το δύσκολο τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 7/11 μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε σκληροί απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό και μην επιτρέψετε στις αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να ανοίξετε την καρδιά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή για να επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο που σας είχε λείψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο στις 8/11. Αυτή η έκλειψη δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για το δικό σας ζώδιο, όμως θα σας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν το ταίρι σας και την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να νιώσετε ότι μια κατάσταση πρέπει να λήξει οριστικά ή ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που σας έχει δεδομένους και δεν σας κάνει πια να αισθάνεστε ξεχωριστοί. Αυτό το φεγγάρι σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, επομένως δεν θα συμβιβαστείτε με καταστάσεις που δεν καλύπτουν τις επιθυμίες σας. Στις 9/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού έχει έναν απρόβλεπτο και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Μπορεί λοιπόν να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα σας δημιουργήσει έξαψη και ενθουσιασμό. Στις 10/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ειδυλλιακό κλίμα και δεν αποκλείεται να ακούσετε όμορφα λόγια που θα γλυκάνουν την ψυχή σας. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το παθιασμένο εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 13/11, μια όψη η οποία μπορεί να μετατρέψει μια φιλική σχέση ή μια γνωριμία από το διαδίκτυο σε κάτι πιο ερωτικό και ουσιαστικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να κινείται σε ανάδρομη πορεία εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο των Διδύμων, είναι πολύ πιθανό να νιώθετε ότι έχετε χάσει την αυτοπεποίθηση σας και να μην έχετε τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες στο ερωτικό κομμάτι. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχουν δημιουργηθεί κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, κάτι που σας έχει δημιουργήσει ένταση και εσωτερικό αναβρασμό. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, έρχεται και η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 για να κορυφώσει κάποια γεγονότα και να φέρει ριζικές αλλαγές που μπορεί να αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτό το φεγγάρι θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σας σοκάρουν, όμως θα σας κινητοποιήσουν και θα σας σας κάνουν να αποδεσμευτείτε οριστικά από τοξικούς ανθρώπους ή από καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Αν και γενικά σας χαρακτηρίζει η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση, αυτές τις ημέρες η συναισθηματική φόρτιση θα είναι έντονη, επομένως θα πρέπει να αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Στις 10/11 το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από το ζώδιο σας χρειάζεται επίσης προσοχή, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία σας. Προσπαθήστε λοιπόν να δείξετε περισσότερη κατανόηση στους άλλους και μην βιαστείτε να τους κατακρίνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο των Διδύμων, είναι πολύ πιθανό να νιώθετε έντονο εσωτερικό αναβρασμό ή να έχουν δημιουργηθεί συγκρούσεις και αναταραχές μέσα στον χώρο του σπιτιού. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο κι αν προσπαθείτε, ενώ δεν αποκλείεται οι καταστάσεις στα συναισθηματικά σας να παραμένουν στάσιμες ή να μην έχετε την εξέλιξη που θέλατε. Είναι λοιπόν προτιμότερο τώρα να εστιάσετε στον εαυτό σας και να επανεξετάσετε λάθη του παρελθόντος, ώστε να τα αποφύγετε από εδώ και στο εξής. Στις 9/11 η αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο ή μια αναπάντεχη συνάντηση που θα σας αναστατώσει. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και προσγειωμένοι και αποφύγετε τις εκρηκτικές αντιδράσεις. Στις 10/11 το ειδυλλιακό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα έρχεται για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα που θυμίζει παραμύθι. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το συναίσθημα θα είναι έντονο τώρα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον. Στις 13/11 το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή να αναζωπυρώσει μια γνωριμία που έχετε κάνει μέσα από το διαδίκτυο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο για να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές και αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και τις ανασφάλειες.