Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/11/2023 – 12/11/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/11/2023 – 12/11/2023

Η πλανητική δραστηριότητα αυτή την εβδομάδα του Νοεμβρίου θα είναι πολύ έντονη και αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας θα ταρακουνηθούν και το σκηνικό με κάποιο τρόπο θα αλλάξει. Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 06/11/2023, μια όψη που μας καλεί να εμβαθύνουμε και να αναζητήσουμε περισσότερο πάθος και πιο έντονες ερωτικές εμπειρίες. Οι σχέσεις μας τώρα θα γίνουν πιο ισχυρές και θα νιώσουμε την επιθυμία να συνδεθούμε με το άλλο άτομο σωματικά και ψυχικά. Σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα παίξουν μεταμορφωτική ρόλο στη ζωή μας. Στις 07/11/2023 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μιλάει για ενσυναίσθηση, ευαισθησία και βαθιά κατανόηση. Τώρα η λογική εναρμονίζεται με το συναίσθημα. Μιλήστε ανοιχτά στους άλλους και μη διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Να είστε σίγουροι ότι θα σας ακούσουν και θα ανταποκριθούν σε αυτά. Από τις 08/11/2023 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, μια θέση που μας βοηθάει να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας και να αξιοποιήσουμε τη διπλωματία και την ευγένεια για να αποκαταστήσουμε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις μας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό επιθυμεί ομορφιά και αρμονία, γεγονός που σημαίνει ότι θα κάνουμε περισσότερους συμβιβασμούς και θα αποφύγουμε με κάθε κόστος τις συγκρούσεις. Στις 09/11/2023 το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις αλλά και βαθιές εξομολογήσεις. Από τις 10/11/2023 ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει για το υπόλοιπο του μήνα. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι αισιόδοξος και ανήσυχος και μας καλεί να έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες, να ρισκάρουμε και να αναζητήσουμε την περιπέτεια. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 10/11/2023 μπλοκάρει την επικοινωνία και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή να νιώσουμε ότι οι άλλοι υψώνουν έναν τοίχο απέναντι μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με επεισοδιακό τρόπο, αφού στις 11/11/2023 ο Άρης θα συγκρουστεί με τον Ουρανό σε όψη αντίθεσης. Αυτή η όψη χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς ειδικά αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του τρίτου δεκαημέρου. Ό,τι καταπιεζόταν εδώ και καιρό, τώρα θα βγει στην επιφάνεια και μπορεί να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα, απρόοπτα ή αντιδραστικές συμπεριφορές. Θα νιώσουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να σπάσουμε δεσμά και θα απελευθερωθούμε από καταστάσεις που μας έχουν εγκλωβίσει. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τον θυμό σας, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε ρήξη με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας και μετά ίσως να μην υπάρχει επιστροφή.

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, αγαπητοί Κριοί, και μπορεί να βρείτε λύσεις σε ζητήματα καρδιάς. Από τις 08/11 η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια θέση που ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εστιάσετε σε αυτά που σας ενώνουν με τους άλλους. Τα προβλήματα τώρα θα λυθούν πιο εύκολα εάν είστε διπλωματικοί και κυρίως εάν προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του συντρόφου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη στον Ζυγό σας χαρίζει γοητεία και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή να έχετε πληθώρα από κατακτήσεις. Από τις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, μια θέση ευνοϊκή για εσάς που σας χαρίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση για τον υπόλοιπο μήνα και σας δίνει το κίνητρο να πάρετε ρίσκα και να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες. Αξιοποιήσετε αυτή την θέση του Ερμή για να κάνετε σχέδια ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Στις 11/11 η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη μέσα σε μια σχέση σας ή να φέρει στο προσκήνιο απωθημένα και ανασφάλειες που θα φέρουν έντονες συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς, αφού στις 06/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει έντονα πάθη και φλογερούς έρωτες. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η όψη θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας και θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Στις 07/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα είναι μια άκρως ρομαντική όψη που σας βοηθάει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βγάλετε προς τα έξω την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση ή να κάνετε μια κουβέντα που θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Από τις 10/11 και για ολόκληρο τον μήνα ο Ερμής στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να εξομολογηθείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με άκρως επεισοδιακό τρόπο, αφού στις 11/11 ο Άρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο. Η όψη αυτή έρχεται για να κλονίσει τις σχέσεις σας και φέρνει αναταραχές και έντονες συγκρούσεις. Θα είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσετε τον θυμό σας και θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα. Προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή τομή και να κρατήσετε μια πιο διπλωματική στάση εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 06/11 σας φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Επιθυμείτε περισσότερη οικειότητα και θα αναζητήσετε πιο ουσιαστική επαφή με τους άλλους, επομένως μη διστάσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Από τις 08/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ αφού ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Από τώρα και για τον υπόλοιπο μήνα, λοιπόν, ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο στη ζωή σας. Θα φλερτάρετε, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και είναι βέβαιο ότι θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Επιπλέον, η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη από τις 10/11 θα ευνοήσει την επικοινωνία σας μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα σας βοηθήσει να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις χωρίς να συγκρουστείτε. Ωστόσο, την ίδια ημέρα το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, προβλήματα και ψυχρότητα ειδικά εάν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Αυτή την ημέρα λοιπόν προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές οι ημέρες θα είναι όμορφες για εσάς αφού ήδη από το ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα θα σας ευνοήσει. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 06/11 μπορεί να φέρει μια καινούρια γνωριμία ή μια παθιασμένη, ερωτική συνάντηση. Ένα πρόσωπο μπορεί να σας προσεγγίσει και να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματα του. Στις 07/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σας επιτρέπει να εκφράσετε κι εσείς με τη σειρά σας όλα όσα νιώθετε για το άτομο που έχετε δίπλα σας. Το κλίμα θα είναι άκρως ρομαντικό και μπορεί να έχετε συναντήσεις και συζητήσεις που θα γλυκάνουν την καρδιά σας. Από τις 08/11 η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα στον επόμενο μήνα να συμφιλιωθείτε με τους οικείους σας και να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει μέσα στο σπίτι. Μπορεί αυτές τις ημέρες να μην έχετε διάθεση για έξω και να προτιμάτε την παρέα των κοντινών σας ανθρώπους. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η θέση της Αφροδίτης σας βοηθάει επίσης να βρείτε την ισορροπία μέσα σας και να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς συναισθηματικά. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 11/11, μια όψη που έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά μέσα στις σχέσεις σας και δημιουργεί μια επαναστατική διάθεση. Αν είστε μέσα σε μια κατάσταση που σας καταπιέζει, τώρα θα κόψετε δεσμούς και θα απελευθερωθείτε.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ρομαντικό τρόπο για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 07/11 σας βοηθάει να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις ευαισθησίες σας. Μη φοβηθείτε λοιπόν να εκφράσετε όσα νιώθετε, να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο και να αφήσετε πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Να θυμάστε ότι διαίσθηση σας τώρα θα είναι πολύ ισχυρή και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μονοπάτι. Από τις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, δηλαδή σε ένα ζώδιο πολύ φιλικό για εσάς. Με τον Ερμή στο πύρινο και ανήσυχο ζώδιο του Τοξότη θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ειλικρίνεια τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αν είστε αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τον υπόλοιπο μήνα για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να αναδείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή θα κλείσει με επεισοδιακό τρόπο, αφού στις 11/11 κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Ουρανού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει εντάσεις ή απρόοπτα μέσα στον χώρο του σπιτιού, επομένως χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς για να μην έρθετε σε ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, ίσως να νιώσετε εσείς οι ίδιοι την επιθυμία να απομακρυνθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και να αφήσετε οριστικά πίσω σας μοτίβα συμπεριφοράς που σας κρατάνε δέσμιους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες ημέρες την πορεία της στο δικό σας ζώδιο και στις 06/11 θα σχηματίσει ένα πολύ ερωτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή δημιουργεί παθιασμένες καταστάσεις και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και με κάποιο τρόπο θα σας μεταμορφώσει. Στις 07/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μιλάει για βαθιά κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις σας, επομένως μη διστάσετε να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε. Η λογική και το συναίσθημα συμπορεύονται και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 10/11 ευνοεί θέματα σπιτιού και σας βοηθάει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους οικείους σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να ασχοληθείτε με μια μετακόμιση ή για να συζητήσετε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης με το ταίρι σας. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου την ίδια ημέρα φέρνει εμπόδια και παρεξηγήσεις και μπορεί να νιώσετε ότι το άτομο που έχετε απέναντι σας υψώνει τοίχο ή δεν σας καταλαβαίνει. Προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά και αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό.

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα σας φέρει σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και δεν αποκλείεται να αναζωπυρώσει μια κατάσταση από το παρελθόν που σας έχει μείνει απωθημένο. Νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνετε αυτές τις ημέρες θα σας βγάλουν έντονα συναισθήματα, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να κάνετε βαθιές εξομολογήσεις ο ένας στον άλλον. Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 08/11. Η Αφροδίτη για τον επόμενο μήνα σας κάνει πρωταγωνιστές/ριες και σας χαρίζει ομορφιά και γοητεία. Αν χρησιμοποιήσετε τη διπλωματία σας θα καταφέρετε να πάρετε πιο εύκολα αυτό που θέλετε στον έρωτα χωρίς να χρειαστεί να συγκρουστείτε με τους άλλους. Ετοιμαστείτε για όμορφες ερωτικές στιγμές, καινούρια ειδύλλια και ευχάριστες συναντήσεις και επαφές. Επιπλέον, από τις 10/11 ο Ερμής στον Τοξότη ενισχύει τον τομέα της επικοινωνίας σας και σας βοηθάει να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Το επόμενο διάστημα θα είναι πιο ανάλαφρο για εσάς και θα είναι ιδανικό για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, να βγείτε ραντεβού, να κάνετε γνωριμίες ή για να οργανώσετε μια εκδρομή με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με δύο όψεις που θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 06/11 φέρνει έντονες ερωτικές στιγμές και όμορφες συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν είστε αδέσμευτοι να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά. Στις 07/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα και θα νιώσετε την επιθυμία να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Είναι λοιπόν η κατάλληλη ευκαιρία για να εξομολογηθείτε τον έρωτα σας, για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να ζητήσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Από τις 08/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και για τον επόμενο μήνα ενεργοποιεί έναν πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι για κάποιο λόγο μπορεί να μην είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας στους άλλους και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές ή συναντήσεις. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχεται για να φέρει τα πάνω – κάτω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και ξεσπάσματα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να νιώσετε εσείς οι ίδιοι ότι μια κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια σας, με αποτέλεσμα να συγκρουστείτε ευθέως χωρίς να αναλογιστείτε τις συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ρομαντισμό και ευαισθησία, αφού στις 07/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μιλάει για έντονο συναίσθημα και σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά για όσα νιώθετε. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιες απαντήσεις. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μια σημαντική απόφαση, να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας θα είναι πολύ ισχυρή και θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το σωστό μονοπάτι. Από τις 08/11 η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι μια θέση που θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες και να κάνετε καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Επιπλέον, από τις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα είστε ακόμα πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει μέχρι τέλος του μήνα να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις και να εκφράσετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας στους άλλους με απόλυτη ειλικρίνεια. Είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει. Ωστόσο, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 10/11 μπορεί να φέρει εμπόδια ή ψυχρότητα και να δυσκολέψει την επικοινωνία μέσα στη σχέση σας, επομένως αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις ή επαφές αυτή την ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άκρως ερωτικό και παθιασμένο θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για εσάς, αφού στις 06/11 η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπείτε σε μια νέα ερωτική ιστορία που θα σας αγγίξει βαθιά και θα σας δώσει νόημα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, το τρίγωνο αυτό αναζωπυρώνει τη φλόγα μεταξύ σας και σας δίνει την ευκαιρία να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά. Στις 07/11 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ρομαντικές επαφές και ερωτικές εξομολογήσεις. Δεν αποκλείεται ένα φιλικό πρόσωπο να σας εκφράσει το ενδιαφέρον του ή να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο μέσα από το διαδίκτυο. Από τις 10/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και εγκαινιάζει ένα πιο εσωστρεφές διάστημα για εσάς. Μπορεί λοιπόν να μην είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί ή να μην έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε, όμως ο επόμενος μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε μια ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα. Η εβδομάδα θα κλείσει με την αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 11/11, μια όψη που μπορεί να φέρει εντάσεις και έντονα ξεσπάσματα μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο και στις παρέες σας. Ίσως είναι η στιγμή να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο σας κρατάει πίσω και δεν υποστηρίζει τα όνειρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πάθος και συναισθηματική ένταση ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 06/11 κορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Αυτή η όψη υπόσχεται αισθησιασμό και ερωτισμό και σας καλεί να ακολουθήσετε το ένστικτο σας και να εμβαθύνετε. Θέλετε περισσότερη οικειότητα και ουσιαστική σύνδεση με το άτομο που έχετε δίπλα σας και μπορεί να νιώσετε ότι μια επιφανειακή κατάσταση δεν σας αρκεί πλέον. Από τις 08/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, δηλαδή σε μια θέση που σας ταιριάζει πολύ αφού η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει κατακόρυφα και θα πάρετε περισσότερα ρίσκα στην ερωτική σας ζωή. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να ταξιδέψετε, να βγείτε από τη ρουτίνα ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Εξίσου θετική για εσάς θα είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη από τις 10/11. Αυτή η θέση ευνοεί στο έπακρο τις φιλίες σας και τις κοινωνικές σας επαφές και φέρνει νέες γνωριμίες, καινούριες παρέες και συζητήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη-Ουρανού στις 11/11 έρχεται να σας ταρακουνήσει για τα καλά και δεν αποκλείεται να φέρει αποστασιοποίηση ή ακόμα και ρήξη με ένα πρόσωπο. Θα είναι δύσκολο τώρα να αποφευχθούν οι εντάσεις, επομένως θα πρέπει όσο μπορείτε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 06/11, μια όψη που μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο με ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά και η σχέση σας θα γίνει πολύ πιο ισχυρή. Στις 07/11 η διάθεση θα είναι γλυκιά και άκρως ρομαντική, αφού ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη μιλάει για ενσυναίσθηση, ευαισθησία και βαθιά κατανόηση, επομένως τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε το συναίσθημα σας σε ένα πρόσωπο. Από τις 08/11 η Αφροδίτη προχωράει στον Ζυγό, μια θέση που σας καλεί να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να συνδεθείτε με τους άλλους πιο ουσιαστικά. Οι επιθυμίες σας τώρα θα είναι πολύ έντονες και δεν θα αρκεστείτε σε επιφανειακές καταστάσεις. Το κλείσιμο της εβδομάδας χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, αφού στις 10/11 ο Ερμής θα σχηματίσει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο. Το ζήτημα της επικοινωνίας θα σας δυσκολέψει και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρή, απόμακρη ή επικριτική συμπεριφορά. Αποφύγετε όσο μπορείτε να θίξετε ευαίσθητα ζητήματα και προτιμήστε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής.