Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 06/06/2022 – 12/06/2022

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μοιάζει αρκετά ήρεμη αφού δεν θα υπάρχει κάποια σημαντική πλανητική αλλαγή, όμως από την άλλη πλευρά οι όψεις που έρχονται μπορεί να είναι αρκετές για να υπάρξουν αναταραχές και συνταρακτικές εξελίξεις μέσα στις σχέσεις μας. Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα τη Δευτέρα 06/06/2022, μια όψη η οποία μας χαρίζει ευαισθησία και μας καλεί να ανοίξουμε την καρδιά μας. Δώστε σημασία στα άτομα που είναι κοντά σας τώρα, αφού μπορεί να είναι εκείνοι οι οποίοι θα σας ξεκλειδώσουν και θα απαλύνουν το τραύμα σας. Στις 10/06/2022 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε και να αγγίξουμε ζητήματα των σχέσεων μας που αποφεύγαμε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ψυχολογήσουμε τους άλλους και να εκφράσουμε τις πιο κρυφές και σκοτεινές μας σκέψεις. Ίσως μάλιστα να έρθουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε σε βάθος τους άλλους, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με εκρηκτικό τρόπο, αφού στις 12/06/2022 η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος θα μας φέρει μπροστά σε απροσδόκητα γεγονότα τα οποία θα μας ξαφνιάσουν και μας δημιουργεί  έντονη ανάγκη για έξαψη και ενθουσιασμό μέσα στις σχέσεις μας. Ο Ουρανός συμβολίζει το σοκ και την αλλαγή και μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας ανθρώπους και καταστάσεις που μας κρατάνε δέσμιους και δεν μας βοηθάνε να εξελιχθούμε. Μη διστάσετε λοιπόν να γυρίσετε σελίδα εάν δεν σας ικανοποιεί η παρούσα κατάσταση που βιώνετε, ή να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας επιτρέψουν να είστε ο εαυτός σας και να μην προσποιείστε κάτι άλλο μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους και του Χείρωνα από το δικό σας ζώδιο στις 6/6, μια όψη η οποία έρχεται για να σας γλυκάνει και να φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι θα σας κατανοήσουν σε βάθος και μέσα από μια κουβέντα μαζί τους θα μπορέσετε να απαλύνετε το τραύμα σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τον εγωισμό που σας χαρακτηρίζει και μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας ή με ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6 αλλάζει λίγο το κλίμα και σας χαρίζει αποφασιστικότητα και ανάγκη για επιβολή μέσα στις σχέσεις σας, αφού δε δέχεστε να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε για λιγότερα από όσα θέλετε και όσα θεωρείτε ότι αξίζετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από τον χώρο της δουλειάς, το οποίο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, θα σας ιντριγκάρει και θα καταφέρει με κάποιο τρόπο να αλλάξει την άποψη σας για τις σχέσεις και τον έρωτα. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6 μπορεί να φέρει μια αναπάντεχα ευχάριστη εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε, καθώς και μια ακατανίκητη διάθεση να περάσετε όμορφες και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί Ταύροι είστε οι πρωταγωνιστές-ριες των ημερών, αφού το ζώδιο σας είναι αυτό που φιλοξενεί τα πιο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. Στις 10/6 το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας -σε ορθή πορεία πλέον- με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και γενικώς να πάτε τη σχέση σας σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας προβληματίζουν, αρκεί ο άλλος να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να βγείτε ραντεβού ή να επικοινωνήσετε με πρόσωπο το οποίο σας ιντριγκάρει και σας έλκει τόσο σε πνευματικό όσο και σε σεξουαλικό επίπεδο. Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια τώρα και αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το ζήσετε όλο αυτό στο έπακρο, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε ενδιαφέροντα μονοπάτια. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο δικό σας ζώδιο έρχεται για να φέρει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα, αφού τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας ή εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ο κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε για τον έρωτα και τις σχέσεις μέχρι τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Χείρωνα στον Κριό στις 6/6, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω την ευαίσθητη πλευρά σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας στους άλλους. Εάν είστε δεσμευμένοι ή βρίσκεστε στην αρχή της γνωριμίας με ένα πρόσωπο, θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αφού το άλλο άτομο θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας μια κατάσταση που σας πλήγωσε βαθιά. Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6 θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα κάποια θέματα εμπιστοσύνης που σας βασάνιζαν και σας είχαν γεμίσει με ανασφάλειες. Αυτή η όψη αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα με το ταίρι σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Προσπαθήστε όμως να βάλετε τη λογική σας μπροστά και να αφήσετε στην άκρη την καχυποψία, τις αρνητικές σκέψεις και τις εμμονές. Στο τέλος της εβδομάδας η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6 αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και δεν αποκλείεται να φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία ή μια ξαφνική συνειδητοποίηση η οποία θα σας κάνει να αλλάξετε ριζικά τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ευνοϊκή για εσάς αγαπητοί Καρκίνοι, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε σε γάμο, είτε είστε ελεύθεροι. Στις 10/6 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε τα σχέδια σας, τις απόψεις σας και το όραμα σας για το μέλλον και μάλιστα θα διαπιστώσετε ότι το άλλο άτομο μπορεί να σας κατανοήσει και να συμμεριστεί όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη λοιπόν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει συνταρακτικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανή μια καινούρια γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα εκκεντρικό άτομο το οποίο θα σας δημιουργήσει έξαψη και ενθουσιασμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτικό ειδύλλιο ή να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση ένα πρόσωπο που δεν το περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας και θα σας απασχολεί περισσότερο η κοινωνική καταξίωση και οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας παρά η ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα, εσείς μπορεί να μη δώσετε σημασία. Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από την εκρηκτική σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6, μια όψη η οποία πραγματοποιείται σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να προκύψει μια ερωτική γνωριμία ή ένα ειδύλλιο μέσα στον χώρο της δουλειάς, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Εάν είστε ήδη μέσα ένα γάμο ή σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να νιώσετε ότι όλα τα βάρη έχουν πέσει επάνω σας και ότι πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε, ωστόσο, να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ή τις ακραίες αντιδράσεις και μην απομακρύνετε από κοντά σας εκείνα τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα απαιτεί πίστη, αισιοδοξία και διάθεση για ρίσκο από εσάς, αφού μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Στις 10/6 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με ένα πρόσωπο που θέλετε να προσεγγίσετε και θα σας δώσει την ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί του τόσο τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και τα σχέδια σας για το μέλλον. Εάν είστε ακόμα πληγωμένοι από μια ερωτική κατάσταση, αυτό το τρίγωνο θα φέρει κοντά σας ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις ανασφάλειες και τις φοβίες, αφού θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6 είναι μια πολύ δυναμική και απρόβλεπτη όψη, η οποία σας καλεί να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να προκύψει μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ή μέσα από τον χώρο των σπουδών σας ή σε ένα ταξίδι σας πιθανώς όμως κι από το διαδίκτυο ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να οργανώσετε με το ταίρι σας ένα ταξίδι στο εξωτερικό και γενικώς να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

Εάν δεν αισθάνεστε συναισθηματικά ασφαλείς μέσα στη σχέση σας και το άλλο άτομο σάς τροφοδοτεί φόβους και ανασφάλειες, τότε θα είναι δύσκολο να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε κομμάτια του εαυτού σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6 αποτελεί μια ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά όλα αυτά που σας απασχολούν, να βγάλετε προς τα έξω την ευάλωτη πλευρά σας και να εκφράσετε προβληματισμούς που κρατούσατε κρυμμένους. Είναι βέβαια πιθανό να διστάζετε να ανοίξετε την καρδιά σας, φοβούμενοι ότι το άλλο άτομο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σας ή ότι θα προδώσει την εμπιστοσύνη σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι το μυστήριο μπορεί να είναι ενδιαφέρον στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, όμως στην πορεία μπορεί να οδηγήσει στην αποξένωση και δεν σας βοηθάει να χτίσετε ουσιαστική σύνδεση με το ταίρι σας. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6 είναι μια όψη η οποία κρύβει πολλές εκπλήξεις και συνταρακτικές αποκαλύψεις, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που αγνοούσατε και θα ανατρέψουν τις καταστάσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ζήσετε έντονες στιγμές, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις που δεν σας επιτρέπουν να αφεθείτε ολοκληρωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ανατρεπτική και επεισοδιακή για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα. Στις 10/6 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι μια όψη η οποία θα σας επιτρέψει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να κάνετε μια πιο ειλικρινή και ουσιαστική κουβέντα. Είναι η στιγμή που καλείστε να αφεθείτε και να εκφράσετε τις ενδόμυχες σκέψεις σας, αλλά και τα συναισθήματα που δεν παραδεχόσασταν ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. Αντίστοιχα, θα μπορέσετε κι εσείς να ψυχολογήσετε τον σύντροφο σας και να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο που σκέφτεται. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια επαναστατική όψη, η οποία μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να σπάσετε δεσμά και να φύγετε μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που σας περιορίζουν ή που δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Αντίστοιχα, μπορεί να έρθετε κι εσείς αντιμέτωποι με ακραίες συμπεριφορές από το ταίρι σας ή να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη νέα γνωριμία με ένα άτομο εντελώς αντισυμβατικό ή με κάποιον-α που δεν περιμένατε σε καμία περίπτωση ότι θα γίνει κάτι μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες κάτι αλλάζει και δεν θα πρέπει να συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δεν σας κάνουν. Αφεθείτε λοιπόν στις αλλαγές που έρχονται, τολμήστε το διαφορετικό και μη διστάσετε να ζήσετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα στις 6/6, μια όψη η οποία θα βγάλει προς τα έξω την πιο ευαίσθητη πλευρά σας και θα φέρει κοντά σας ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας και να πιστέψετε ξανά στον έρωτα και τις σχέσεις. Ακόμα κι αν είστε βαθιά πληγωμένοι και κουβαλάτε ένα τραύμα το οποίο δεν σας επέτρεπε να χαλαρώσετε και να κάνετε χώρο για ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι ακριβώς αυτό το τραύμα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με κάποιον ο-η οποίος-α έχει βιώσει το ίδιο με εσάς και μπορεί να σας καταλάβει. Μια τέτοια επαφή θα είναι λυτρωτική για εσάς και θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πικραίνει. Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6, όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη στις καθημερινές υποχρεώσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας, με αποτέλεσμα να μην έχετε χώρο και χρόνο να ασχοληθείτε με το ταίρι σας ή με την προσωπική σας ζωή. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη αποτελεί μια ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας ή να κάνετε μια κουβέντα για ένα οικονομικό ζήτημα που σας απασχολεί και να βρείτε λύσεις. Γενικώς, το κλίμα των ημερών μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ανάλαφρο για εσάς και να υπάρξουν ανατροπές που θα σας αναστατώσουν και θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό και ένταση, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στις 12/6. Εάν θέλετε μια σχέση να λειτουργήσει, χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια, επομένως μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική και ευχάριστη για εσάς αγαπητοί Αιγόκεροι. Αρχικά, το τρίγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο στις 10/6 είναι μια όψη αρκετά ευνοϊκή για τις ερωτικές σας σχέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και γενικώς να κατανοήσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε αποστασιοποιηθεί με τον σύντροφο σας για κάποιο λόγο, τώρα θα μπορέσετε να τον-ην προσεγγίσετε και να εκφράσετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια τα θέλω σας ο ένας στον άλλον. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω, αφού στις 12/6 θα κορυφωθεί η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Καλείστε λοιπόν να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να δείξετε στους άλλους τον πραγματικό σας εαυτό, χωρίς να φοβάστε την κριτική ή την απόρριψη. Άλλωστε, αναζητάτε ένα άτομο το οποίο θα σας αποδεχτεί για αυτό που είστε και δεν θα χρειάζεται να προσποιείστε. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η δυναμική σύνοδος μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να τονώσετε τη σχέση σας, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε και να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους, εάν δεν περνάτε καλά και δεν αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα σε αυτή τη σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε για κάτι μέτριο που δεν σας προσφέρει έξαψη και ενθουσιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα στις 6/6, μια όψη η οποία έρχεται για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα στα ερωτικά σας, αφού θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μάλιστα θα λάβετε την ανταπόκριση που περιμένατε. Μην κλείνεστε λοιπόν στον εαυτό σας και μην προσποιείστε ότι είστε αδιάφοροι μόνο και μόνο για να μην πληγωθείτε. Αντιθέτως, μόνο εάν δείξετε τις ευαισθησίες σας και την ευάλωτη πλευρά σας θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με κάποιον-α που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 10/6 θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφο σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας βαραίνουν. Καλείστε να αφήσετε πίσω σας παρελθοντικές καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε και σας γεμίζουν ανασφάλειες, και να απελευθερωθείτε από μοτίβα συμπεριφοράς που είναι τοξικά για εσάς. Στις 12/6 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει τα πάνω-κάτω μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή και θα δημιουργήσει εντάσεις, επομένως θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πάρετε απόφαση να λήξετε οριστικά μια κατάσταση και να μετακομίσετε, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με ένα πρόσωπο που σας προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να λειτουργήσετε με βάση τις βαθύτερες ανάγκες σας και να μην μείνετε στάσιμοι σε μια κατάσταση που σας περιορίζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύες φημίζεστε για την τάση σας να λειτουργείτε με το συναίσθημα και τη διαίσθηση σας και να αφήνετε πίσω τη λογική σκέψη. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα το μυαλό θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στις σχέσεις σας και στην πορεία της ερωτικής σας ζωής. Στις 10/6 το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα εκτοξεύσει την κοινωνικότητα σας στα ύψη και εάν είστε αδέσμευτοι θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Είναι μάλιστα πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο θα σας ιντριγκάρει σε εγκεφαλικό επίπεδο και θα σας κάνει να ανοιχτείτε και να εκφράσετε ακόμα και τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας. Ευνοούνται λοιπόν γνωριμίες τόσο μέσα από παρέες και ομάδες, όσο και μέσα από το διαδίκτυο. Επιπλέον, εάν είχατε απομακρυνθεί με ένα φιλικό σας πρόσωπο, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 12/6 η ανατρεπτική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα ξαφνικό νέο, μια αποκαλυπτική κουβέντα ή μια συνειδητοποίηση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή. Θα αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που βλέπατε κάποιες καταστάσεις και θα αναθεωρήσετε την άποψη σας για ένα πρόσωπο, επομένως θα πρέπει να είστε οπλισμένοι με ψυχραιμία. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ και να μην έρθετε σε αντιπαράθεση εάν δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων.