Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/07/2022 – 10/07/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/07/2022 – 10/07/2022

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει αυτή την εβδομάδα, αφού στις 05/07/2022 ο Άρης και ο Ερμής προχωράνε στο ζώδιο του Ταύρου και του Καρκίνου αντίστοιχα. Ο Άρης εγκαταλείπει το πύρινο ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/08/2022. Αυτή η θέση του Άρη θα μας βοήθησε να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και καταστάσεις που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και θα μας δείξει τι έχει γερές βάσεις και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό. Τα βήματα μας τώρα πρέπει να είναι αργά και μεθοδικά, αφού η βιασύνη και ο παρορμητισμός δεν θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Άρης στον Ταύρο μας διδάσκει επιμονή και υπομονή, αφού είναι σίγουρο ότι θα πάρει τελικά αυτό που θέλει στον έρωτα όσο κι αν χρειαστεί να περιμένει. Μην το βάλετε κάτω λοιπόν με την πρώτη εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει και προσπαθήστε ξανά. Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 05/07/2022 έως τις 19/07/2022 ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα μας και εκείνα τα ευαίσθητα ζητήματα που δυσκολευόμαστε να αγγίξουμε. Ο Ερμής σε αυτή τη θέση θα μας δώσει την ευκαιρία να εκφράσουμε με λόγια όλα όσα κρύβουμε μέσα μας και θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις. Η διαίσθηση θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη τώρα, αφού θα μπορούμε να κατανοήσουμε τους άλλους σε βάθος και θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε όχι μόνο αυτά που μας λένε, αλλά και αυτά που δεν μας λένε. Μάλιστα, το εξάγωνο που θα σχηματίσουν Άρης και Ερμής στις 05/07/2022 κάνει αυτή την ημέρα ιδανική για να επικοινωνήσουμε με το ταίρι μας, να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Ωστόσο, στις 09/07/2022 το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι μια όψη η οποία από τη μία φέρνει αισιοδοξία και θετική σκέψη και μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αλλά από την άλλη χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να παραβλέπουμε λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές για να βγάλουμε συμπεράσματα. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε, καθώς μπορεί να γίνουμε εριστικοί και αλαζόνες. Η εβδομάδα κλείνει με ένα ευνοϊκό εξάγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό στις 10/07/2022, μια όψη η οποία φέρνει εκπλήξεις, συνειδητοποιήσεις και ξαφνικές συναντήσεις. Είναι μια ευκαιρία να πειραματιστούμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να αναζητήσουμε τρόπους που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα σας αφήσει επιτέλους στην ησυχία σας, αφού στις 5/7 θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας και πόσα μπορείτε να προσφέρετε και ταυτόχρονα θα βοηθήσει κι εσάς να δείτε πιο ξεκάθαρα εάν μια σχέση που μπορεί να ξεκίνησε μέσα στο προηγούμενο διάστημα αξίζει και έχει γερές βάσεις για να προχωρήσει. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και μέχρι τις 19/7 θα μπορέσετε πολύ πιο εύκολα να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, αρκεί να αισθάνεστε άνεση και ασφάλεια με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Μέσα σε αυτό το διάστημα ευνοούνται ιδιαίτερα οι συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν το οποίο μπορεί να ανακινήσει μνήμες και κρυμμένα συναισθήματα. Στις 9/7 το τετράγωνο Ερμή-Δία χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και να πείτε παραπάνω από όσα πρέπει με αποτέλεσμα να εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή σας θέλει ετοιμοπόλεμους στα ερωτικά σας, αφού στις 5/7 ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίσει ενέργεια, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σας και να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με περισσότερη θέρμη. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και να σας φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Προσπαθήστε λοιπόν να ρίξετε τους τόνους και να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και ενεργοποιεί τον οίκο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Εκφράστε λοιπόν τις σκέψεις και τις ιδέες σας στο ταίρι σας και μην αποκλείσετε την ιδέα να πάτε έστω μια κοντινή εκδρομή που μπορεί να σας ανανεώσει. Στις 10/7 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σας καλεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, αφού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία που θα σας χαροποιήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 και μπορεί για το επόμενο διάστημα να νιώσετε «πεσμένοι», αφού δεν θα έχετε την ενέργεια και τη διάθεση να κάνετε δραστικές κινήσεις. Αντιθέτως, ο Άρης σε αυτή τη θέση σας δημιουργεί την ανάγκη να αφεθείτε στα γεγονότα και να διατηρήσετε μια πιο παθητική στάση απέναντι στις καταστάσεις. Ίσως είναι μια ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας, να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να επιλύσετε ζητήματα που σας απασχολούν. Ο Άρης στον Ταύρο σας καλεί να κλείσετε οριστικά κάποιες καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να πείτε όχι σε ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Προσοχή σε παρασκηνιακές ή κρυφές κινήσεις και ερωτικές περιπέτειες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Την ίδια ημέρα, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας, κυρίως για τα οικονομικά ή για πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Το τετράγωνο Ερμή-Δία στις 9/7 χρειάζεται μέτρο και σύνεση, γιατί μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές. Προσέξτε λοιπόν ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιους ανοίγεστε και μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 και ενεργοποιεί τον τομέα που σχετίζεται με τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Το επόμενο διάστημα λοιπόν είναι ιδανικό για να διευρύνετε τον κύκλο σας, να βάλετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, με τα οποία υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία και μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν κοντά σας άτομα εκκεντρικά και αντισυμβατικά, τα οποία όμως θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Προσέξτε, ωστόσο, τον τρόπο που εκφράζεστε μέσα σε μια ομάδα ή παρέα, γιατί δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 19/7 θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε στους άλλους όλα όσα σκέφτεστε και αισθάνεστε με μεγαλύτερη ευκολία. Ο Ερμής κάνει τη σκέψη σας πιο ξεκάθαρη και θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 10/7 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σας καλεί να πείτε ναι σε προτάσεις για εξόδους ή για νέες γνωριμίες, αφού μπορεί να σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένταση για εσάς, αφού ο Άρης από τις 5/7 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η θέση θα σας γεμίσει με υποχρεώσεις και ευθύνες, κάτι που θα σας στρεσάρει και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε μέσα στο επόμενο διάστημα να μην παραμελείτε το ταίρι σας και να μην μεταφέρετε τα επαγγελματικά προβλήματα στο σπίτι σας. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου, σε ένα πιο εσωτερικό και μυστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι απέναντι στους άλλους και θα είστε το κατάλληλο άτομο για να εμπιστευτεί κάποιος τα προβλήματα του, αφού θα μπορείτε εύκολα να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των άλλων και να τους ψυχολογήσετε. Μην ξεχνάτε βέβαια και τον εαυτό σας μέσα σε όλο αυτό, γιατί είναι σημαντικό να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια επαναξιολόγηση των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα αυτές τις ημέρες προκειμένου να νιώσετε πιο ανάλαφροι ψυχικά και μη διστάσετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας, για να αποσυμπιεστείτε και μείνετε μακριά από άτομα και καταστάσεις που σας δημιουργούν στρες και ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 5/7 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη θετική σας σκέψη και δεν αποκλείεται να φέρει κοντά σας ανθρώπους οι οποίοι με κάποιο τρόπο θα καταφέρουν να σας αλλάξουν την κοσμοθεωρία. Με τον Άρη στον Ταύρο θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες μπροστά σας και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να πάρετε ρίσκα στον έρωτα, να τολμήσετε και γενικώς να βγείτε από τη ρουτίνα που τόσο πολύ αγαπάτε. Την ίδια ημέρα, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα μπει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους ή άτομα που θα γνωρίσετε από το διαδίκτυο. Με λίγα λόγια, αυτές οι ημέρες θα είναι αρκετά ευχάριστες και ανάλαφρες για εσάς, επομένως δεν θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ωστόσο, στις 9/7 το τετράγωνο Ερμή-Δία θέλει προσοχή, καθώς μπορεί να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε ή να εμπιστευτείτε ένα άτομο το οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με πάθος και έντονη σεξουαλική διάθεση, αφού ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση και θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας, αφού μπορεί να βγει στην επιφάνεια καχυποψία και παράνοια, καθώς και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εάν είστε αδέσμευτοι και μπει στη ζωή σας ένα νέο πρόσωπο, αυτή η σχέση μπορεί να είναι με κάποιο τρόπο μεταμορφωτική για εσάς, αφού θα αλλάξει τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα στη ζωή σας. Στις 9/7 με το τετράγωνο Ερμή-Δία θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας, καθώς μπορεί να πείτε πράγματα που δεν έχετε σκεφτεί καλά ή να δημιουργήσετε προσδοκίες που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Αντίστοιχα, θα πρέπει και εσείς να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια ή επιπόλαιες κινήσεις από ένα πρόσωπο που δεν είναι αξιόπιστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 και αυτό σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις έως τις 20/8 θα θυμίζουν ένα πεδίο μάχης για εσάς, όπου ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Θα έρθετε αντιμέτωποι με εριστική ή ακόμα και επιθετική διάθεση από το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση ή ακόμα και σε ρήξη εάν το τραβήξετε στα άκρα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να είστε ψύχραιμοι και να μη λέτε ή κάνετε πράγματα πάνω στην έξαψη της στιγμής, τα οποία στην πορεία θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε όλη αυτή την ένταση και την ενέργεια και να τη διοχετεύσετε στο σεξουαλικό κομμάτι, αντί να παίζετε παιχνίδια δύναμης που δεν οδηγούν πουθενά και δείξτε μια διάθεση συμβιβασμού. Εάν είστε αδέσμευτοι, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας ενθουσιάσει και θα υπάρχει μεγάλη σεξουαλική έλξη, αλλά και ένταση μεταξύ σας. Στις 10/7 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη η οποία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη ανατροπή στις σχέσεις σας. Μια απρόσμενη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία μπορεί να σας δώσει ξανά φτερά, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να αποδεσμευτείτε από μια καταπιεστική κατάσταση και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου από τις 5/7 θα είστε πιο διαισθητικοί απ’ ό,τι συνήθως και θα μπορείτε πολύ εύκολα να κατανοήσετε τους άλλους σε βάθος και να τους ψυχολογήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις που ζητούσατε και να συνειδητοποιήσετε τα κίνητρα του ατόμου που βρίσκεται απέναντι σας. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα κάνετε κι εσείς τους άλλους να σας ανοιχτούν πιο εύκολα σε εσάς και να βγάλουν τα εσώψυχα τους. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον Ερμή στον Καρκίνο για να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και να φέρετε στην επιφάνεια ευαίσθητα ζητήματα που δεν τολμούσατε να αγγίξετε έως τώρα. Στις 9/7 το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι μια όψη η οποία χρειάζεται μέτρο και σύνεση, αφού μπορεί να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα γνωριμία που θα κάνετε τώρα ή από ένα άτομο που βρίσκεται ήδη στη ζωή σας, με αποτέλεσμα στην πορεία να απογοητευτείτε. Είναι λοιπόν σημαντικό να βάλετε τα όρια σας και να μην παρασυρθείτε από την ανάγκη σας να πιστέψετε σε κάτι ιδανικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με άκρως ερωτική διάθεση για εσάς, αφού στις 5/7 ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20/8. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα νιώσετε την ανάγκη να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείξετε ανοιχτά τις προθέσεις σας. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα τολμήσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, αφού δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε με ψίχουλα. Δεν θα λείψουν βέβαια οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, αφού μπορεί να γίνετε παραπάνω επιθετικοί και εριστικοί από όσο πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ένα βήμα πίσω και προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι. Την ίδια ημέρα άλλωστε, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες, αφού αν καταφέρετε να λειτουργήσετε πιο διπλωματικά και βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα. Είναι σημαντικό να ακούσετε την άλλη πλευρά και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του-ης αγαπημένου-ης σας πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Στις 10/7 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού είναι μια όψη η οποία θα φέρει μια ξαφνική συνάντηση ή μια νέα γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. Εάν είστε ελεύθεροι λοιπόν, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, μια απρόσμενη κίνηση από το ταίρι σας μπορεί να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 5/7 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 20/8 οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές και θα είναι πολύ εύκολο να έρθετε σε αντιπαράθεση ή σε ρήξη με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε συσσωρεύσει καταπιεσμένο θυμό και αρνητικά συναισθήματα τα οποία δεν θα ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε, με αποτέλεσμα να έχετε αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα στους γύρω σας. Ίσως μάλιστα να έρθει στο προσκήνιο ένας-μια πρώην ή να επανέλθουν στο μυαλό σας επίπονες μνήμες από το παρελθόν οι οποίες θα σας αναστατώσουν ψυχικά. Είναι σημαντικό να κρατήσετε κοντά σας τα άτομα εκείνα που μπορούν να σας κατανοήσουν σε βάθος και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια και ένταση. Στις 9/7 το τετράγωνο Ερμή-Δία σας κάνει υπεραισιόδοξους και σας παρασύρει σε υπερβολές, επομένως καλείστε να είστε πιο επιφυλακτικοί και προσγειωμένοι και κυρίως να μην έχετε υψηλές προσδοκίες από άτομα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8 θα βάλει φωτιά στον τομέα της επικοινωνίας και των επαφών σας. Αυτό σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη αυτές τις ημέρες και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να βάλετε στη ζωή σας άτομα τα οποία σας εξάπτουν εγκεφαλικά και μπορείτε μαζί τους να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να φιλτράρετε τι λέτε και πώς το λέτε, αφού θα έχετε την τάση να είστε παρορμητικοί ή ακόμα και επιθετικοί απέναντι στο ταίρι σας. Είναι σημαντικό να είστε πιο διπλωματικοί και να μην προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι ότι έχετε δίκιο. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις και να ανανεωθείτε. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής κάνει την είσοδο στο ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες, αλλά και να εκφράσετε τις σκέψεις σας με μεγαλύτερη αμεσότητα και ειλικρίνεια. Θα έχετε πιο αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη διάθεση και θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να γοητεύσετε τους άλλους με το χιούμορ και το λέγειν σας. Στις 10/7 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς, η οποία μπορεί να είναι είτε μια αναπάντεχη γνωριμία, είτε ένα ευχάριστο νέο, είτε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα σας ανεβάσει το ηθικό.