Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/03/2024 – 10/03/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 04/03/2024 – 10/03/2024

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις και απρόοπτα αφού στις 04/03/2024 πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού. Μπορεί λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας να έχουμε ξαφνικές συναντήσεις ή να λάβουμε μηνύματα που θα μας ξαφνιάσουν. Είναι η ιδανική ημέρα για να πειραματιστούμε και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Στις 08/03/2024 ο Ερμής συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και το κλίμα θα γίνει πιο ρομαντικό. Ο πλανήτης της λογικής και της σκέψης συναντάει τον πλανήτη του ονείρου και της φαντασίας. Θα μπορέσουμε να συναισθανθούμε ο ένας τον άλλον και θα μας δοθεί η ευκαιρία να ανοιχτούμε συναισθηματικά και να δείξουμε τι πραγματικά νιώθουμε. Ωστόσο, καραδοκούν οι παρανοήσεις και οι εξαπατήσεις αφού μπορεί εύκολα να μπερδέψουμε τη φαντασία με την πραγματικότητα. Καλό θα είναι να είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και να μείνουμε μακριά από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι απέναντι μας. Στις 10/03/2024 το κλίμα θα είναι εκρηκτικό αφού το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει έντονα ξεσπάσματα, προκλητικές συμπεριφορές ή ακόμα και ανατροπές που μπορεί να κλονίσουν τις σχέσεις μας. Είναι πολύ σημαντικό να φερθούμε με ψυχραιμία μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί οι καταστάσεις μπορεί να φτάσουν στα άκρα από τη μια στιγμή στην άλλη. Την ίδια ημέρα ο Ερμής προχωράει στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία μας από εδώ και στο εξής θα έχει αμεσότητα και ταχύτητα. Τώρα θα εκφραστούμε με ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, όμως καλό θα είναι να φιλτράρουμε τις σκέψεις μας, γιατί μπορεί να γίνουμε παραπάνω επιθετικοί από όσο πρέπει και να εμπλακούμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/03/2024, ένα φεγγάρι το οποίο σηματοδοτεί καινούρια ερωτικά ξεκινήματα και φέρνει νέες ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Το ζώδιο των Ιχθύων μας καλεί να ακούσουμε το συναίσθημα μας, να αφεθούμε στη ροή των γεγονότων και να εμπιστευτούμε τη διαίσθηση μας. Θα επηρεαστούν ιδιαίτερα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική εβδομάδα για εσάς, που θα βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σας και θα σας φέρει σε επαφή με την ευάλωτη πλευρά σας. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 08/03 σας καλεί να ακολουθήσετε την καρδιά σας και σας δίνει την ευκαιρία να χωρέσετε σε λόγια τα συναισθήματα σας και να τα εκφράσετε στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Ωστόσο, αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις για μια κατάσταση αφού το τοπίο τώρα είναι θολό. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε κρυφές ρομαντικές συναντήσεις και επαφές, όμως καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τις φαντασιώσεις σας. Στις 10/03 το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αρνητικό προς το δικό σας ζώδιο, αλλά μπορεί να φέρει απρόοπτα και συγκρούσεις στον φιλικό σας κύκλο. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας βελτιώνεται και θα ανακτήσετε τον ενθουσιασμό σας. Για το επόμενο διάστημα και θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά και να κάνετε συζητήσεις που θα σας δώσουν σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σας βοηθάει να κλείσετε κύκλους και να αφήσετε πίσω το παρελθόν, ώστε να κάνετε χώρο για κάτι νέο που θα έρθει στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 04/03, μια όψη που σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και ευχάριστες συζητήσεις και επαφές. Μια συμβουλή από ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας δώσει λύση σε ένα πρόβλημα. Στις 08/03 με τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα μια φιλική σχέση ή μια γνωριμία από το διαδίκτυο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Προσπαθήστε βέβαια να μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δε γνωρίζετε τις προθέσεις τους γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 10/03 γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και ρήξεις μέσα στις σχέσεις σας, από εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως βέβαια εσείς οι ίδιοι να νιώσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε έντονα ή να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό, όσο μπορείτε, να κρατήσετε τις ισορροπίες και να αποφύγετε τις ακρότητες. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής προχωράει στο ζώδιο του Κριού, μια θέση που μπορεί να σας κάνει πιο εσωστρεφείς, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Επίσης την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σας επιτρέπει να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να μπει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας με το οποίο μοιράζεστε κοινούς στόχους, ενδιαφέροντα και όραμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο και τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινούνται στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτές τις ημέρες είστε αρκετά εστιασμένοι στους μακροπρόθεσμους στόχους σας, στην καριέρα και στην κοινωνική σας εικόνα. Είναι επίσης πιθανό να είστε φορτωμένοι με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες που δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον έρωτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προσπαθείτε να εξελιχθείτε και θέλετε δίπλα σας ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να σας στηρίξουν. Αυτή η εβδομάδα όμως σας καλεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να κινηθείτε βάσει λογικής, γιατί η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει το τοπίο και να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη συναισθηματική σας ζωή. Καλό θα είναι λοιπόν να είστε πιο επιφυλακτικοί και προσγειωμένοι και να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στον Κριό από τις 10/03, μια θέση που ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και σας καλεί να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες ή να κάνετε γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Αργότερα την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ανοίγει ένα καινούριο κύκλο για εσάς και σας βοηθάει να θέσετε νέους στόχους και να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τόσο την επαγγελματική όσο και την οικογενειακή σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με όμορφες εκπλήξεις για εσάς, αφού το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού τη Δευτέρα 04/03 φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και ευχάριστες εξελίξεις ή επαφές με άτομα που με κάποιο τρόπο θα σας ενθουσιάσουν. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ρουτίνα σας και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από μια ομάδα ατόμων, μέσα από το διαδίκτυο ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ωστόσο, στη συνέχεια της εβδομάδας θα «ανάψουν τα αίματα», αφού το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 10/03 εκτοξεύει τη σεξουαλική λίμπιντο στα ύψη, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Από την άλλη πλευρά, αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τη σκοτεινή σας πλευρά και πυροδοτεί εμμονές και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας που θα είναι δύσκολο να ελέγξετε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας, τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Προσοχή επίσης σε παράνομες ιστορίες που μπορεί να αποκαλυφθούν ή να σας δημιουργήσουν αναστάτωση. Αργότερα την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι πολύ ευνοϊκή προς το δικό σας ζώδιο, αφού πρόκειται για ένα φεγγάρι που ανανεώνει την αισιοδοξία σας φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον, να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα ασταθές, αφού έχει προηγηθεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Αυτή η όψη μεγατόνων φέρνει ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις, έντονα ξεσπάσματα και εντάσεις μέσα στις σχέσεις σας. Θα νιώσετε αδύναμοι να συμβιβαστείτε και να υποχωρήσετε και δεν θα διστάσετε να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο εάν δεν ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας και δεν πάρετε αυτό που θέλετε. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που θα σας σοκάρουν, επομένως θα πρέπει να οπλιστείτε με ψυχραιμία. Ερωτικές σχέσεις μπορεί να ξεκινήσουν τώρα αναπάντεχα, αλλά θα είναι δύσκολο να σας προσφέρουν τη σταθερότητα που χρειάζεστε. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς θα είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 10/03. Αυτή η θέση θα σας χαρίσει αισιοδοξία, ενθουσιασμό και θετική σκέψη. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να οργανώσετε ταξίδια που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς αγγίζει ένα βαθύτερο κομμάτι του ωροσκοπίου σας και σας βοηθάει να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις και απωθημένα που με κάποιο τρόπο σας κρατάνε πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινάει με διάθεση να πειραματιστείτε και να βγείτε από τα κουτάκια που σας περιορίζουν. Στις 04/03 το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, αφού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις ή αναπάντεχες γνωριμίες και συναντήσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε ή για να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας. Στις 08/03 η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα μιλάει για ρομαντισμό και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας. Θα μπει ο ένας στη θέση του άλλου και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι αν δεν θέλετε να απογοητευτείτε στην πορεία. Από τις 10/03 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Κριό και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να ανοίξετε τα εσώψυχα σας ή για να θίξετε ζητήματα που είναι ταμπού μέσα στη σχέση σας. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς συμβολίζει μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή και σας δίνει το κίνητρο να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλατε εδώ και καιρό. Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να φέρει μια καινούρια γνωριμία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές και θα σας βοηθήσει να κάνετε ξανά όνειρα.

ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Ζυγοί, βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή αυτές τις ημέρες με τα τετράγωνα που σχηματίζει ο Ουρανός με την Αφροδίτη και τον Άρη. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που δίνει προτεραιότητα στη συντροφικότητα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει τις ισορροπίες, τώρα βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία δυσκολεύεστε να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε σε καταστάσεις που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες σας. Είναι η στιγμή που θα κάνετε την επανάσταση σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με ένα πρόσωπο. Η αποστασιοποίηση και η ρήξη είναι μέσα στα πιθανά σενάρια των ημερών. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτές τις ημέρες μπορεί να ξεκινήσουν ειδύλλια από το πουθενά ή να νιώσετε έλξη για άτομα που είναι με κάποιο τρόπο αντισυμβατικά για εσάς. Ωστόσο, καλό θα είναι να θυμάστε ότι θα είναι δύσκολο τώρα να χτιστεί κάτι σταθερό που θα έχει μεγάλη διάρκεια. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς θα είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από 10/03. Αυτή η θέση του Ερμή θα ευνοήσει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε μια μέση λύση στα προβλήματα. Συζητήστε λοιπόν με ειλικρίνεια και φερθείτε με διπλωματία. Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες επαφές και γνωριμίες ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο που είχε απομακρυνθεί από κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου είναι εδώ και σας υποδέχεται με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 04/03, μια όψη που φέρνει όμορφες εκπλήξεις, ερωτικές εξομολογήσεις από το πουθενά και αναπάντεχες συναντήσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, αρκεί να είστε πιο τολμηροί και να μη διστάσετε να πειραματιστείτε. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να βγείτε επιτέλους από τη ρουτίνα. Η εβδομάδα θα συνεχίσει σε ρομαντικό κλίμα, αφού η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα θα γλυκάνει την καρδιά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε ή θα ζήσετε στιγμές που θυμίζουν παραμύθι. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο το κλίμα θα είναι αρκετά εκρηκτικό, αφού το τετράγωνο Άρη-Ουρανού έρχεται να σας ταρακουνήσει για τα καλά. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να ξεσπάσετε απέναντι σε ένα κοντινό σας πρόσωπο, ειδικά εάν έχετε καταπιέσει μέσα σας θυμό και απωθημένα. Αυτή η όψη σας καλεί να έρθετε σε ρήξη με το παρελθόν και να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας κρατάει πίσω. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να δείξετε ψυχραιμία και να μην φερθείτε επιθετικά απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την Κυριακή 10/03, ένα φεγγάρι που μιλάει για νέα, ελπιδοφόρα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα. Ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε τώρα θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σας, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι η στιγμή να κάνετε όνειρα και σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Είναι επίσης πιθανό κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται στους Ιχθύς, σε ένα πιο εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, και αυτό σημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα είστε πιο εσωστρεφείς και ίσως προτιμάτε πιο οικογενειακές στιγμές ή ακόμα και στιγμές απομόνωσης. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και έρθετε πιο κοντά με τον εσωτερικό σας κόσμο. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει σύγχυση και συναισθηματικά μπερδέματα, αφού στις 08/03 ο Ερμής θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μπορεί αυτές τις ημέρες να νιώσετε έντονη νοσταλγία και σας κατακλύσουν οι αναμνήσεις, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Τώρα η λογική συγχέεται με το συναίσθημα και θα είναι δύσκολο να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά. Μπορεί λοιπόν να έχετε λανθασμένη εντύπωση για ένα πρόσωπο ή να παρασυρθείτε από φαντασιώσεις, επομένως καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στον Κριό από τις 10/03. Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα βάλετε το φλερτ και τη διασκέδαση στη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μιλάει για νέα ξεκινήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές για εσάς και μάλιστα μπορεί να λάβετε ευχάριστα νέα ή να έχετε αναπάντεχες επαφές και συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν. Το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 04/03 σας βοηθάει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να οργανώσετε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να στείλετε μηνύματα και να πείτε αυτά που θέλετε, ακόμα κι αν ξαφνιάσετε τους άλλους. Ωστόσο, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 08/03 λειτουργεί σαν ανάδρομος Ερμής και βραχυκυκλώνει την επικοινωνία σας. Μπορεί λοιπόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις εάν δεν μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις και κυρίως να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Από τις 10/03 ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εσωστρεφείς και μπορεί να επανέλθουν στο μυαλό σας αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Την ίδια ημέρα, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία που θα έχει πολύ θετική εξέλιξη για εσάς, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή θα είναι μια εκρηκτική εβδομάδα για εσάς, επομένως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να οπλιστείτε με ψυχραιμία. Ήδη από την Κυριακή 03/03 έχει προηγηθεί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Αυτές οι όψεις φέρνουν αναταραχές ή ακόμα και ρήξεις μέσα στις σχέσεις σας ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι γεγονός ότι οι ημέρες αυτές χαρακτηρίζονται από αστάθεια και δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε ανατρεπτικές εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Μπορεί εσείς οι ίδιοι να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο ή να πάρετε μια απόφαση που θα αιφνιδιάσει το άτομο που έχετε δίπλα σας. Είναι επίσης πιθανό να έχετε αναπάντεχες επιστροφές ατόμων από το παρελθόν ή να προκύψουν νέες ερωτικές ιστορίες που θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί οι καταστάσεις μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Αναλογιστείτε λοιπόν τις συνέπειες των πράξεων σας πριν οδηγηθείτε σε ακρότητες που θα σας κοστίσουν. Από τις 10/03 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει μια πιο επικοινωνιακή περίοδο για εσάς και σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε ανοιχτά. Εκμεταλλευτείτε αυτή την θέση του Ερμή για να κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές ή για να κάνετε εποικοδομητικές και ειλικρινείς συζητήσεις με τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου είναι εδώ και σας ανήκει δικαιωματικά. Ο Ερμής κινείται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα στις 04/03 θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Θα λάβετε ευχάριστα νέα, θα έχετε αναπάντεχες συναντήσεις και επαφές και θα σας δοθεί η ευκαιρία να πειραματιστείτε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν. Η κοινωνικοποίηση, η εγκεφαλική έξαψη και η ανανέωση είναι χαρακτηριστικά των πρώτων ημερών της εβδομάδας. Στη συνέχεια όμως το κλίμα θα αλλάξει, αφού στις 08/03 ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο και θα δημιουργήσουν μια πιο γλυκιά και ρομαντική ατμόσφαιρα. Τώρα κυριαρχεί το συναίσθημα και θα είναι δύσκολο να βάλετε μπροστά τη λογική και να κρίνετε αντικειμενικά τα δεδομένα. Μπορεί να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια κουβέντα που θα σας ανακουφίσει. Ωστόσο, καλό θα είναι να μη βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε μια κατάσταση και να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ένα πρόσωπο που μοιάζει ιδανικό γιατί μπορεί στην πορεία να απογοητευτείτε. Η εβδομάδα κλείνει με ελπίδα και ευκαιρίες για εσάς αφού στις 10/03 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο σας, ένα φεγγάρι που φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή σας και σας γεμίζει αισιοδοξία. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, τώρα θα πάρετε την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά, να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που θέλετε και να θέσετε καινούριους στόχους για το μέλλον.