Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/05/2021 – 09/05/2021

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 03/05/2021 – 09/05/2021

Η εβδομάδα ξεκινά με «χαμηλό» ενδιαφέρον για την ερωτική μας ζωή, καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντά σε όψη τετραγώνου τον Κρόνο και το μυαλό μας είναι είτε στις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» μας, είτε στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες, τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και τα πατροπαράδοτα γλέντια. Ευτυχώς η επιρροή δεν κρατά πολύ κι έτσι αποκτούμε ξανά ενδιαφέρον για τον έρωτα και τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα σε όψη τριγώνου στις 6/5. Η όψη αυτή υπογράφει μοιραίες συναντήσεις και παθιασμένους έρωτες. Τα συναισθήματα είναι βαθιά, αλλά δεν είναι ανάγκη να δραματοποιούμε τις καταστάσεις. Αντιθέτως, πρέπει να ψάχνουμε για περισσότερο θετικά συναισθήματα και εκδηλώσεις αγάπης και όχι για πόνο και οδύνη. Στις 8/5 η Αφροδίτη λίγο πριν βγει από τον Ταύρο θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία. Σκεφτείτε αυτή την όψη, μολονότι είναι τετράγωνο, σαν μια θετική ως επί το πλείστον όψη, αλλά που μας κάνει κάπως υπερβολικούς και μερικές φορές άπληστους στον έρωτα. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από το παλάτι της το ζώδιο του Ταύρου, που είναι και κυβερνήτης του εξάλλου, για να βγει στο δρόμο της περιπέτειας και να επικοινωνήσει προχωρώντας στο ζώδιο των Διδύμων. Η Αφροδίτη στους Διδύμους αγαπά το φλερτ, είναι επικοινωνιακή, εγκεφαλική και ερωτεύεται περισσότερο με το μυαλό παρά με τη καρδιά.

ΚΡΙΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να μην έχετε εξαιρετικά κέφια για έρωτες, ακόμη και για να βγείτε με φίλους. Ή μπορεί να σας πιάνουν οι «τσιγκουνιές» σας και να μην θέλετε να ξοδέψετε για να βγείτε, μολονότι θα αρθούν οι περιορισμοί. Σαφώς δεν είναι η πιο ερωτική εβδομάδα, ειδικά για τους αδέσμευτους-ες που με την Αφροδίτη στον Ταύρο ίσως δυσκολεύονται να βρουν κάτι αξιόλογο για να προσπαθήσουν μια σχέση. Αν υπάρχει όμως ήδη μια γνωριμία, τότε μπορεί με την όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Οι δεσμευμένοι δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την εβδομάδα και θα πηγαίνουν σε ράγες χωρίς παρεκκλίσεις. Το ενδιαφέρον στην ερωτική σας ζωή ξεκινά όταν η Αφροδίτη θα περάσει στις 9/5 στους Διδύμους, μέσα στον τομέα επικοινωνίας και μετακινήσεων για το δικό σας ζώδιο. Εκεί αρχίζει το… γλέντι του φλερτ κι εκεί θα ξεκινήσει ένα διάστημα με αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μπροστά σας μια «μαγική» εβδομάδα, καθώς είναι και η τελευταία που παραμένει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στο ζώδιο σας. Το Σάββατο θα προχωρήσει στους Διδύμους, γι’ αυτό βάλτε όλα τα όπλα της γοητείας σας μπροστά για να έλξετε αυτό που θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Μολονότι η Δευτέρα ξεκινά με το μυαλό αλλού και κυρίως στις υποχρεώσεις και τις επαγγελματικές σας ευθύνες εξαιτίας της κόντρας Ήλιου-Κρόνου, έρχεται η Πέμπτη και τα πράγματα αλλάζουν. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα αρχίσει να επηρεάζει από την Τρίτη κιόλας, μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία που μπορεί να σας πάρει το μυαλό και να σας ενθουσιάσει. Αν είστε δεσμευμένοι αυτή η όψη βαθαίνει ακόμη περισσότερο τον δεσμό σας με το ταίρι σας και ανακαλύπτετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει ο ένας για τον άλλο. Λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Δία κι εδώ θέλει λίγη προσοχή για να μην θεωρήσετε δεδομένη μια σχέση. Βέβαια παίζει με αυτή την όψη αν έχετε δυο άτομα για τα οποία ενδιαφέρεστε να μην ξέρετε ποιο να διαλέξετε. Προχωρώντας η Αφροδίτη στους Διδύμους ο έρωτας γίνεται πιο εγκεφαλική υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο προηγούμενος μήνας ήταν κάπως δύσβατος σε θέματα σχέσεων και έρωτα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό μας δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε εύκολα αυτά που νιώθουμε, ενώ είναι πιθανόν είτε να υπάρχει μια δυσκολία στη σχέση ή πρέπει να μείνει μυστική μια έλξη ή ακόμη χειρότερα να υπάρχει μονόπλευρα το συναίσθημα. Αν είσαστε σε κάποια σχέση καιρό, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 6/5 βοηθά να βαθύνει το συναίσθημα σας, από την άλλη όμως μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας βγάζει στην επιφάνεια και αρνητικά συναισθήματα όπως η ζήλια, η καχυποψία. Την Κυριακή όμως η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο και αλλάζει εντελώς η ενέργεια. Καταρχάς ακόμη κι αυτά που κρύβατε βγαίνουν στην επιφάνεια. Έτσι μετά την Κυριακή με διάλογο μπορείτε να συζητήσετε πιο εύκολα με το ταίρι σας και να νιώσετε ότι σας εκτιμά και σας αγαπά κι ότι θέλει να βρείτε λύσεις από κοινού. Αν είστε μόνες-οι από τις 9/5 ξεκινά μια πολύ γλυκιά κι ευχάριστη περίοδος που μπορείτε άνετα να γοητεύσετε όποιον-α θέλετε. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο μέχρι το Σάββατο και ο χρόνος που θα περάσετε αυτές τις ημέρες με τους φίλους σας θα είναι πολύτιμος, ευχάριστος κι ενδεχομένως να οδηγήσει και σε μια νέα γνωριμία τους αδέσμευτους-ες μέσω εκείνων! Ή μπορεί μια φιλική σχέση, με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα στις 6/5 που επηρεάζει κι από πιο πριν, να μεταμορφωθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης των μεταμορφώσεων! Γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα συνήθως έχουν καρμική επιρροή και δείχνουν σχέσεις πάθους, αλλά και βάθους. Εννοείται ότι είναι μια υπέροχη εβδομάδα και για τα ζευγάρια, αλλά επειδή ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας προσέξτε λίγο περισσότερο οι γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο, διότι μπορεί να εκνευρίζεστε με το παραμικρό και να σας πιάνουν γκρίνιες. Την Κυριακή η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους, κάνοντας την υπόθεση «έρωτας» μάλλον δευτερεύον ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Η πορεία της Αφροδίτης στον Ταύρο, που συνεχίζεται μέχρι το Σάββατο, δεν θεωρείται μια από τις πιο ερωτικές θέσεις για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Προτεραιότητα είχαν και έχουν ακόμη τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας. Βέβαια αυτό αφορά περισσότερο τους αδέσμευτους-ες που τα ευρήματα το προηγούμενο διάστημα δεν πρέπει να τους ικανοποίησαν ιδιαίτερα. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι μπορεί να είσαστε και λίγο πιο πιεστικοί αυτό το διάστημα με το ταίρι σας και να έχετε μεγάλες προσδοκίες, δημιουργώντας του ένα σχετικό άγχος στη σχέση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μια περίεργη δόνηση στις ερωτικές σας σχέσεις και το ταίρι σας να αισθανθεί παραμελημένο εξαιτίας των υποχρεώσεων σας. Ευτυχώς η επιρροή είναι βραχεία. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους κάνοντας πιο παιχνιδιάρικη τη διάθεση σας, αλλά και πιο ανοιχτή σε νέες γνωριμίες και σχέσεις! Απολαύστε μια πιο ανάλαφρη ερωτική περίοδο με έντονα φλερτ που ξεκινά στις 9/5.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας είναι μια απολαυστική περιπέτεια αυτή την εβδομάδα για σας τους Παρθένους ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο. Η Αφροδίτη παραμένει μέχρι το Σάββατο στον γήινο Ταύρο, ο Άρης βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο και οι ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες αυξάνονται ακόμη περισσότερο με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται μέσα στον τομέα της αληθινής αγάπης και του έρωτα, άρα η επαφή του με την Αφροδίτη μόνο καλός οιωνός μπορεί να είναι για τους αδέσμευτους. Η μόνη παραφωνία της όψης αυτής είναι ότι μπορεί να βγάλει εμμονές για μια παλιότερη σχέση που πιθανώς δεν έχετε ξεπεράσει. Φυσικά ο Πλούτωνας έχει τη φήμη ότι φέρνει μοιραίες σχέσεις, αυτές που δύσκολα τις προσπερνάς. Φανείτε λοιπόν δεκτικοί στην επιρροή του στις 6/5 και δώστε σημασία στα σημάδια! Την Κυριακή η Αφροδίτη αποχωρεί από τον Ταύρο και προχωρά σε μια πιο «άβολη» θέση για την ερωτική σας ζωή, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον περισσότερο στην καριέρα ή τις σπουδές.

ΖΥΓΟΣ

Περίεργη από πλευράς όψεων η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Μαΐου, καθώς ξεκινά με αρκετή κατήφεια την Δευτέρα με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο που βρίσκεται μέσα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων και νιώθετε σαν να μπλοκάρει κάτι το συναίσθημα σας. Φυσικά αν είστε μόνες-οι μπορεί με αυτή την όψη να σας πιάνει νοσταλγία για μια παρελθοντική σχέση ή να νιώθετε απογοητευμένοι αν δεν έρχεται κάτι νέο στη ζωή σας όπως το θέλετε. Στην πορεία η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και ζήλια ή καχυποψία σε σχέση με τον σύντροφο σας. Αν την αξιοποιήσετε σωστά αυτή την όψη, με ειλικρίνεια μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να φύγουν οι ανασφάλειες που νιώθετε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, εκεί που όλα τα βλέπατε γκρι, σας κάνει το Σάββατο να έχετε μια τελείως διαφορετική διάθεση. Την Κυριακή η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και υπόσχεται μια λαμπρή πορεία στη συνέχεια του Μαΐου και στον ερωτικό τομέα. Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο προσέξτε τα νεύρα αυτή την εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Ταύρο μέσα στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων και να υποβοηθείται πλέον κι από τον Άρη που βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο, οι επιρροές είναι θετικές είτε έχετε σχέση είτε την ψάχνετε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στις 6/5 έχει πολλές «αναγνώσεις», άλλες θετικές κι άλλες πιο δύσκολες. Στις θετικές συμπεριλαμβάνεται η πιθανότητα μιας βαθύτερης δέσμευσης και αφοσίωσης στη σχέση ή μια νέα και μοιραία γνωριμία. Στις αρνητικές εκδηλώσεις της όψης μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, ευαισθησίες, παράπονα, αλλά και φοβίες μην χάσετε τη σχέση ή εμμονές με μια παλιότερη σχέση που δεν έχετε ξεπεράσει. Αν είστε μόνες-οι από το Σάββατο μπορεί να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες, αλλά και οι δεσμευμένοι θα έχετε όρεξη για περισσότερο παιχνίδι με το ταίρι σας. Η σεξουαλικότητα σας ενισχύεται από την Αφροδίτη στους Διδύμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεχιζόμενες πορείες της Αφροδίτης στον Ταύρο και του Άρη στον Καρκίνο δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο στα θέματα του έρωτα αυτή την εβδομάδα, καθώς αναμοχλεύονται πολλά συναισθήματα και βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή και τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος σε σχέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε αν δίνετε πολλά στη σχέση και παίρνετε πίσω λίγα ή μπορεί να σας κάνει πιο απαιτητικούς και άπληστους στη σχέση σας, ανάλογα και με την περίπτωση. Ούτε το ένα σενάριο όμως είναι υγιές ούτε το άλλο. Θα χρειαστεί πρώτα να τακτοποιήσετε μέσα σας κάποια πράγματα, να δείτε τι μοτίβα επαναλαμβάνετε στις σχέσεις, για να ξεδιαλύνετε στο μυαλό σας τι ακριβώς επιθυμείτε. Η είσοδος της Αφροδίτης από τις 9/5 στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε καλύτερα τα θέματα του έρωτα και βέβαια θα βελτιώσει με κάθε τρόπο την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμεταλλευτείτε την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου που εξακολουθεί η Αφροδίτη να μένει στον Ταύρο, διότι αυτή είναι η πιο θετική επιρροή για την προσωπική σας ζωή, έναντι της νέας θέσης της Αφροδίτης από τις 9/5 που είναι πιο ουδέτερη για τα ερωτικά. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, κάνοντας σας να φαίνεστε εξαιρετικά γοητευτικοί και μυστηριώδεις στους άλλους, ένας αληθινός μαγνήτης δηλαδή για αρκετά βλέμματα. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα σε αυτή την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, μπορεί πραγματικά να είναι μια μοιραία γνωριμία που θα σας αλλάξει τη ζωή και ό,τι πιστεύατε μέχρι τώρα για τις σχέσεις. Αν έχετε ήδη μια σχέση, η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να απογειωθεί με αυτή την όψη! Οι γεννημένες-οι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου βέβαια, έχετε και την αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο κι εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, διότι οι ανταγωνισμοί και οι εκνευρισμοί μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως πιο κλειστά κι απαισιόδοξα, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που προσανατολίζει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στην οικογένεια ή τη δουλειά. Στα θέματα του έρωτα υπάρχει μια εσωστρέφεια κι αυτή η ενεργοποίηση του Κρόνου στο ζώδιο σας από τον Ήλιο δεν βοηθά πολύ να αντανακλάτε φως και αισιοδοξία. Προσέξτε όμως πώς επηρεάζετε και τον σύντροφο σας σε αυτή τη φάση. Ενδεχομένως πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας αυτή την εβδομάδα και να δείτε πώς εσείς οι ίδιοι μπορεί να σαμποτάρετε τις εξελίξεις στο μέτωπο των σχέσεων είτε από φόβο δέσμευσης είτε από δικές σας ανασφάλειες. Σε αυτό το εσωτερικό και μερικές φορές επώδυνο ταξίδι θα έχετε βοηθό το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια σκοτάδια ώστε να τα φωτίσετε και να πάτε παρακάτω στη ζωή σας. Από την Κυριακή 9/5 ξεκινά ένα πολύ πιο αισιόδοξο και φωτεινό διάστημα για τα ερωτικά σας, που εγκαινιάζει η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Μαΐου είναι από κάθε άποψη η πιο γλυκιά και βοηθητική του μήνα για την προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, δίνοντας σας ευκαιρίες να φλερτάρετε αν είστε μόνες-οι σε εξόδους, εκδρομές, αλλά και στο διαδίκτυο! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια σχετικά με τη δυναμική μιας σχέσης. Καταλυτικό παράγοντα μπορεί να παίξει ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μια συζήτηση εκ βαθέων μαζί της-ου μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε μια σχέση στη ζωή σας. Από την άλλη, μπορεί ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο έχει αρκετά από τα στοιχεία που σας γοητεύουν στις σχέσεις και κυρίως ένα μυστήριο που σας αρέσει να εξερευνάτε. Πολύ βοηθητική για τις ερωτικές σας περιπέτειες και κατακτήσεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να είναι και η επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο.