Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/08/2022 – 07/08/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/08/2022 – 07/08/2022

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα είναι άκρως επεισοδιακή για τις ερωτικές σας σχέσεις με πολλά σκαμπανεβάσματα και εξελίξεις για τους περισσότερους από εσάς. Ο μήνας ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού την 1η Αυγούστου 2022 το τρίγωνο Ήλιου-Δία φέρνει τύχη και ευκαιρίες στα ερωτικά μας και μας χαρίζει αισιοδοξία, σιγουριά και αυτοπεποίθηση, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα στο έπακρο. Ωστόσο, στις 02/08/2022 ο Άρης συναντά τον εκρηκτικό Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και μας δημιουργείται η ανάγκη να σπάσουμε δεσμά, να επαναστατήσουμε ενάντια σε ό,τι μας καταπιέζει και γενικώς να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε χωρίς να υπολογίσουμε συνέπειες. Όλο αυτό βέβαια μπορεί να μας φέρει σε σύγκρουση με το ταίρι μας, επομένως θα πρέπει να διαχειριστείτε τις εντάσεις και κυρίως τις αλλαγές με τις οποίες θα βρεθείτε αντιμέτωποι, ειδικά αν ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Στα μέσα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και απρόοπτες συναντήσεις. Η ερωτική και η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να κάνετε γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού ή να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στις 04/08/2022 ο Ερμής περνάει στο αναλυτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα μείνει μέχρι και τις 26/08/2022. Μέσα σε αυτό το διάστημα η σκέψη μας θα είναι πιο ρεαλιστική και ορθολογιστική και θα μας δοθεί η ευκαιρία να εστιάσουμε στα πρακτικά ζητήματα των σχέσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε την επικριτική μας διάθεση απέναντι στους άλλους, καθώς μπορεί να γκρινιάζουμε για ανούσιες λεπτομέρειες. Στις 07/08/2022 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα δημιουργεί ένα ρομαντικό και γλυκό κλίμα και φέρνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στις σχέσεις κυρίως για τα υδάτινα ζώδια (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα, το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα φέρει εμπόδια, δυσκολίες, περιορισμούς και αίσθημα απόρριψης, αφού θα νιώσουμε ότι όσο προσπαθούμε να κατακτήσουμε τον άλλον και να διεκδικήσουμε τα θέλω μας, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα συναντάμε. Το καλύτερο λοιπόν που έχουμε να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε σε αυτά που ήδη έχουμε και να μην πιέζουμε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αγαπητοί Κριοί, αφού την 1η Αυγούστου το τρίγωνο Ήλιου-Δία σας χαρίζει ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση και σας δημιουργεί την επιθυμία να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να χαλαρώσετε. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να την αναθερμάνετε και να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε και δεν αποκλείεται να κάνετε μια όμορφη γνωριμία με ένα άτομο που θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας κάνει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα. Στις 2/8 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη συνάντηση που θα σας χαροποιήσει ή μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο που θα σας πιάσει απροετοίμαστους. Στις 7/8 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κλείνει αυτή την εβδομάδα με άκρως ρομαντικό τρόπο, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και την οικογένεια και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας χωρίς ίχνος εγωισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αγαπητοί, Ταύροι, αφού η πολεμική σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 2/8 έρχεται για να φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Είστε άτομα που αγαπούν τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, όμως το τελευταίο διάστημα ο Ουρανός στο ζώδιο σας έχει σκοπό να σας ξεβολέψει και να σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτές καταστάσεις. Έτσι λοιπόν, και αυτή η εκρηκτική όψη μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις μέσα στη σχέση σας, όπως έναν ξαφνικό χωρισμό ή ένα νέο το οποίο θα σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει καιρό και αισθάνεστε ότι δεν είστε ο εαυτός σας μέσα σε αυτή. Γενικώς, το κλίμα αυτών των ημερών είναι έντονο, επομένως θα πρέπει να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και υπομονή, ειδικά αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τον-ην αγαπημένο-η σας. Το χαρμόσυνο και πιο ανάλαφρο γεγονός της εβδομάδας είναι ότι 4/8 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου και για το επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ωστόσο, το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 7/8 μπορεί να σας ρίξει την ψυχολογία ή να σας φέρει αντιμέτωπους με εμπόδια και δυσκολίες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επομένως κρατήστε χαμηλούς τόνους μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινάει με το ελπιδοφόρο τρίγωνο Ήλιου-Δία την 1η Αυγούστου, μια όψη η οποία φέρνει όμορφες επαφές και συζητήσεις για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, να έρθετε πιο κοντά με φίλους, να γνωρίσετε νέα άτομα που σας ταιριάζουν και γενικώς να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 2/8 θα έρθει να ταράξει λίγο αυτό το ανάλαφρο κλίμα, αφού θα φέρει στην επιφάνεια εσωτερικευμένο θυμό και έντονα συναισθήματα που κρατούσατε μέσα σας. Κάτι που θα γίνει τώρα λοιπόν μπορεί να σας πυροδοτήσει και να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να λήξετε οριστικά μια κατάσταση. Ουσιαστικά, αυτές τις ημέρες θα έχετε έντονο αναβρασμό και θα νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει ή σας δημιουργεί ανασφάλεια. Προσέξτε όμως τις αλλοπρόσαλλες ή παρασκηνιακές κινήσεις γιατί μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση. Στις 4/8 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο γήινο ζώδιο της Παρθένο και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή τα άτομα της οικογένεια σας και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα μέχρι τις 26/8 για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας ή για να επανασυνδεθείτε με ένα άτομο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει με τη σύνοδο Άρη-Ουρανού στις 2/8, μια όψη η οποία έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω μέσα στις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Κάποιοι από εσάς θα απομακρυνθείτε από κάποια άτομα, αφού θα βγουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν ή θα αποφασίσετε να έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που δεν συμμερίζονται το όραμα σας και τα σχέδια σας για το μέλλον. Αν και γενικά είστε άτομα που αναζητούν την ασφάλεια και προτιμούν τα γνώριμα μονοπάτια, αυτές τις ημέρες θα νιώσετε ότι πρέπει να χαράξετε τον δικό σας δρόμο και να ορίσετε εσείς τους κανόνες στην κοινωνική σας ζωή, ακόμα κι αν χρειαστεί να διώξετε ανθρώπους από κοντά σας. Προσοχή επίσης στις διαδικτυακές γνωριμίες, αφού θα υπάρξουν απρόοπτα και ένταση στην επικοινωνία σας. Το θετικό γεγονός της εβδομάδας είναι ότι από τις 4/8 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου και θα εγκαινιάσει μια άκρως κοινωνική περίοδο για εσάς. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν, και συγκεκριμένα μέχρι τις 26/8, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να εκφράσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε καλή επικοινωνία και εγκεφαλική έλξη.

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος θα ξεκινήσει με όμορφη και αισιόδοξη διάθεση για εσάς αφού στη 1/8 το τρίγωνο Ήλιου-Δία σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας, να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας και να πάρετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή. Τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα θέλω σας και είναι βέβαιο ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 2/8 είναι μια δυναμική όψη η οποία θα κλονίσει την καθημερινότητα σας και την κοινωνική σας ζωή και δεν αποκλείεται όλο αυτό να έχει επίπτωση στις σχέσεις και την οικογένεια σας. Αλλαγές, απρόοπτα και σοκαριστικές εξελίξεις είναι μέσα στο κλίμα των ημερών, επομένως θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Στις 7/8 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια όψη που θα βοηθήσει κάποιους από εσάς να απαλύνετε ένα τραύμα, αφού ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε μπορεί να ζητήσει συγχώρεση. Την ίδια ημέρα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει εμπόδια και δυσκολίες, επομένως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινάει με απρόοπτα και ευχάριστες εξελίξεις για τα ερωτικά σας, αφού η Αφροδίτη στις 2/8 θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και αργότερα με τον Άρη. Αυτές οι όψεις ανεβάσουν στα ύψη τη διάθεση σας και θα αυξήσουν την κοινωνικότητα σας, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να κάνετε νέες γνωριμίες είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε από κοινές παρέες. Από τις 4/8 θα φιλοξενείτε τον κυβερνήτη σας Ερμή στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 26/8 ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία και τα σχέδια σας. Θα σας δοθεί λοιπόν η ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ελευθερία και άνεση. Στις 7/8 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κλείνει την εβδομάδα με έναν όμορφο τρόπο, αφού κάποιοι από εσάς μπορεί να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα σας καταλαβαίνει σε βάθος και θα σας προσφέρει την υποστήριξη και τη στοργή που έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία την 1η Αυγούστου δίνει μια ευχάριστη νότα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα, αφού θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω την κοινωνική σας πλευρά και μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα τα οποία θα σας ανανεώσουν. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το ξεκίνημα της εβδομάδα για να έρθετε πιο κοντά με φίλους, να βγείτε έξω με παρέες ή για να κάνετε διαδικτυακές γνωριμίες. Στις 2/8 η σύνοδος Άρη-Ουρανού θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή ή κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Προσέξτε λοιπόν τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα εάν έχετε εμπλακεί σε μια μυστική ή παράνομη σχέση, καθώς μπορεί να βγουν όλα στην επιφάνεια και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Ίσως κάποιοι από εσάς να νιώσετε αυτές τις ημέρες την ανάγκη να λήξετε οριστικά μια κατάσταση και να απαλλαγείτε από ανθρώπους που είναι τοξικοί για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέχετε σε ποιους ανοίγεστε και ποιους εμπιστεύεστε αφού οι ισορροπίες είναι λεπτές και όλα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Η εβδομάδα κλείνει με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 7/8, μια όψη η οποία δημιουργεί ένα πιο βαρύ κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και θα σας δυσκολέψει στο να εκφράσετε και να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Καλείστε λοιπόν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε ρίσκα που θα έχουν αβέβαιη κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις αλλά και οι αντοχές σας δοκιμάζονται την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, αφού στις 2/8 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Οι ημέρες αυτές θα είναι έντονες και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε την επανάσταση σας και να απομακρυνθείτε επιτέλους από ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να βρεθείτε αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλη ή ακόμα και επιθετική συμπεριφορά από το ταίρι σας, κάτι που θα σας αναστατώσει και δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα μέσα στις σχέσεις σας αλλάζουν και θα πρέπει να διαχειριστείτε αυτές τις αλλαγές με ψυχραιμία και λογική εάν δεν θέλετε να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 4/8 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26/8. Αυτή η θέση ενεργοποιεί τον οίκο που σχετίζεται με τις φιλίες και τις κοινωνικές σας επαφές, επομένως θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες, να διευρύνετε τον κύκλο σας και γενικώς να ανανεωθείτε. Εάν είστε μέσα σε μια σχέση, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να μοιραστείτε απόψεις και ιδέες με το ταίρι σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί Τοξότες, η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου θα ξεκινήσει με ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση για εσάς, αφού την πρώτη μέρα του μήνα ο Ήλιος θα κάνει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Δία. Νιώθετε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα, να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Είστε οπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και σιγουριά και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να οργανώσετε ή να πάτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας και γενικώς για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή η όψη θα σας δώσει το θάρρος να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που θα σας αλλάξει την ψυχολογία και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Στις 7/8 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα κλείνει την εβδομάδα με ρομαντισμό και γλυκιά διάθεση, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να εκφράσετε τη στοργή και την αγάπη σας. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο εάν θέλετε να προσεγγίσετε ξανά ένα άτομο από το παρελθόν και μη διστάσετε να δώσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου έρχεται για να κλονίσει την ερωτική σας ζωή, αφού η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 2/8 φέρνει απρόοπτα και σοκαριστικές εξελίξεις. Θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε και να κάνετε υποχωρήσεις αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση ή ακόμα και σε ρήξη με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να σπάσετε δεσμά και να απομακρυνθείτε από ένα άτομο που δεν σας ικανοποιεί. Να θυμάστε ότι δεν είναι κακό να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, όμως θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 3/8 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη η ερωτική διάθεση θα είναι ανεβασμένη και δεν αποκλείεται εάν είστε αδέσμευτοι να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη έλξη. Αποδεχτείτε λοιπόν προσκλήσεις για εξόδους και να είστε σίγουροι ότι θα συμβεί κάτι καλό από εκεί που δεν το περιμένετε. Η εβδομάδα κλείνει με γλυκιά διάθεση και ρομαντισμό, αφού στις 7/8 το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας δημιουργεί την ανάγκη να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες σας και να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στο άλλο πρόσωπο. Εάν βιώνετε δύσκολες στιγμές, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα λάβετε την υποστήριξη και την κατανόηση που έχετε ανάγκη και αυτό θα σας ανακουφίσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινάει με το τρίγωνο Ήλιου-Δία την 1η Αυγούστου, μια όψη η οποία φέρνει ευκαιρίες σε επίπεδο σχέσεων και σας βοηθάει να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή για να αναθερμάνετε μια κατάσταση που ήταν στον πάγο. Ωστόσο, η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 2/8 έρχεται για να φέρει απρόοπτα και να αλλάξει τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κόψετε δεσμούς και να αφήσετε οριστικά πίσω σας καταστάσεις και ανθρώπους, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να μετακομίσετε με το ταίρι σας ή να αλλάξετε ακόμα και τόπο κατοικίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ημέρες αυτές έχουν ένταση και φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένο θυμό, επομένως προσέξτε πολύ τις αντιδράσεις σας και μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Στις 7/8 το τετράγωνο Άρη-Κρόνου χρειάζεται εξίσου προσοχή, αφού μπορεί να νιώσετε ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε ή ότι οι συναισθηματικές σας ανάγκες καταπιέζονται. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα ρίσκα και τις επιπόλαιες κινήσεις και κρατήστε κοντά σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με απρόοπτα, ένταση και αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα ξεκινάει ο Αύγουστος για εσάς, αφού στις 2/8 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Ουρανού. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας γύρω από αυτές τις ημέρες, αφού θα είναι πολύ εύκολο να χάσετε το μέτρο και να ειπωθούν πράγματα που θα σας φέρουν σε ρήξη με τους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να έχετε αναπάντεχες συναντήσεις ή σοκαριστικά νέα που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Στις 3/8 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση, ενθουσιασμό και μια έντονη επιθυμία να κοινωνικοποιηθείτε και να φλερτάρετε. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα και το πάθος μεταξύ σας. Η είσοδος του Ερμή από τις 4/8 στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, αφού η θέση αυτή χαρίζει διπλωματία, αντικειμενική κρίση και μια διάθεση συμβιβασμού. Η εβδομάδα κλείνει με το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 7/8, μια όψη η οποία θα βοηθήσει στο να καταλαγιάσουν τα πνεύματα και θα σας φέρει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση μέσα στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα όνειρο μπορεί τώρα να γίνει πραγματικότητα και να ζήσετε τον έρωτα που επιθυμούσατε εδώ και καιρό.