Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/05/2023 – 07/05/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/05/2023 – 07/05/2023

Ο Μάιος είναι εδώ και βρισκόμαστε επίσημα στην καρδιά της άνοιξης. H εβδομάδα αυτή μας καλωσορίζει με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 02/05/2023, μια όψη η οποία θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία μας και θα φέρει σημαντικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις. Μιας και ο Ερμής είναι ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα ή να συναντήσουμε πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό. Στις 04/05/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα φέρνει μπερδέματα και ασάφεια στα αισθηματικά μας, επομένως θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις και τις εξιδανικεύσεις αφού ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στις 05/05/2023 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία δημιουργεί μια πιο ανάλαφρη διάθεση, καθώς και μια επιθυμία να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα και να αφεθείτε σε απολαύσεις, ειδικά εάν είστε Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτό το φεγγάρι θα μας φορτίσει συναισθηματικά και μπορεί να οδηγήσει στην κορύφωση ή στην ολοκλήρωση μιας κατάστασης. Είναι πιθανό να έρθουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές συνειδητοποιήσεις για τις σχέσεις σας, ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου. Η εβδομάδα θα κλείσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου στις 07/05/2023, μια θέση η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το σπίτι, την οικογένεια και τους οικείους μας. Η διάθεση τώρα θα είναι πιο γλυκιά, θα γίνουμε πιο προστατευτικοί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και θα αναζητήσουμε τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Με ευχάριστες εξελίξεις και ανάλαφρη διάθεση σας καλωσορίζει ο Μάιος, αφού ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και μάλιστα στις 05/05 θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Τώρα θα είστε πολύ εξωστρεφείς και διαχυτικοί και αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω και να φλερτάρετε και να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα μήνυμα που περιμένατε, ενώ αν αποφασίσετε εσείς να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο θα έχετε την ανταπόκριση που θέλατε, ειδικά αν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό και είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο ή να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που σας βαραίνει ψυχολογικά. Θέματα εμπιστοσύνης μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι προσπαθήστε να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και μην υποκύπτετε σε χειριστικές συμπεριφορές. Από τις 07/05 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο η ατμόσφαιρα θα γλυκάνει και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με ζητήματα σπιτιού, να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας ή για να αναμοχλεύσετε παρελθοντικά ζητήματα και να εκφράσετε πώς νιώθετε σε ένα πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πρωτομαγιά σας ανήκει, αγαπητοί Ταύροι, αφού στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο δικό σας ζώδιο. Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να βρεθείτε με κόσμο, να εκφράσετε τις σκέψεις σας με ειλικρίνεια και να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με μια συνειδητοποίηση ή να συναντήσετε ένα πρόσωπο που είχατε να δείτε καιρό και να κάνετε μια σημαντική κουβέντα μαζί του/ης. Στις 05/05 πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στον Σκορπιό, δηλαδή στον τομέα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει πολύ κομβικές εξελίξεις και αλλαγές και είναι γνωστό ότι ανήκετε σε ένα ζώδιο που θέλει σταθερές καταστάσεις και οι αλλαγές αυτές μπορεί να σας αναστατώσουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να συνειδητοποιήσετε ότι μια σχέση έχει φτάσει στο τέλος της και πρέπει να την αφήσετε οριστικά πίσω σας ή να χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να κάνετε μια κατάσταση να λειτουργήσει. Το μόνο που δεν μπορείτε είναι να παραμείνετε στάσιμοι και να περιμένετε όλα να διορθωθούν από μόνα τους. Από τις 07/05 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με κάποιο πρόσωπο ή να κάνετε μια κουβέντα που θα αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Αν είστε αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ραντεβού και να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

H σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 02/05 θα σας βοηθήσει να κλείσετε εκκρεμότητες με το παρελθόν και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε βαθύτερες σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας. Στα μέσα της εβδομάδας όμως θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/05 φέρνει σύγχυση και παρανοήσεις. Είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που θα σας μπερδέψουν και δεν θα ξέρετε τι είναι αληθινό και τι όχι. Προσπαθήστε να μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και μην εξιδανικεύετε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αξία τους και δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας. Η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για εσάς θα είναι η Παρασκευή 05/05, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία από τον Κριό. Αυτή η όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους, να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας ή για να γοητεύσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έντονη κοινωνική διάθεση θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού στις 02/05 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και είναι πιθανό να συναντήσετε φίλους και παρέες που είχατε να δείτε καιρό ή να κάνετε μια εποικοδομητική κουβέντα μαζί τους προκειμένου να έρθετε πιο κοντά και να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι ο Ερμής είναι ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως δεν θα πρέπει βγάλετε οριστικά συμπεράσματα ή να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Στις 05/05 η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση στα ερωτικά σας. To φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να φερθείτε εγωιστικά ή αλλοπρόσαλλα χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 07/05. Η θεά του έρωτα και των απολαύσεων θα σας χαρίσει γοητεία και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στη σχέση σας. Είναι η ώρα λοιπόν να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα και τις διαφωνίες και να εστιάσετε σε όσα σας ενώνουν με το άλλο πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, επομένως μη διστάσετε να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 05/05 δίνει ένα ανάλαφρο και αισιόδοξο κλίμα στην καθημερινότητα σας, αφού θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε. Είναι επίσης πιθανό να πάτε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει ή να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτό το φεγγάρι μπορεί επίσης να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν και ιστορίες που θα σας θυμίσουν πόσο ευάλωτοι είστε απέναντι σε ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τοξικούς ανθρώπους και να βγείτε οριστικά έναν φαύλο κύκλο που σας κρατάει πίσω. Από τις 07/05 η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες και τα συναισθήματα σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικές επαφές και ραντεβού. Με την Αφροδίτη στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας για το επόμενο διάστημα μπορεί η κοινωνική σας ζωή να μην είναι πολύ έντονη, όμως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε μια αναγκαία ενδοσκόπηση και να απαλύνετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αισιοδοξία και θετική διάθεση για εσάς, αφού στις 02/05 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Η όψη αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, να πάρετε ρίσκα και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε νέους ορίζοντες και θα σας κάνουν να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να ταξιδέψετε ή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που είναι μακριά και έχετε να τους δείτε καιρό. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 04/05 δημιουργεί απατηλές καταστάσεις και είναι πιθανό να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο ή να βγάλετε συμπεράσματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε όσο πιο ρεαλιστές γίνεται και να κρίνετε τους ανθρώπους από τις πράξεις τους και όχι από αυτό που φαντάζεστε ότι μπορεί να είναι. Από τις 07/05 η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας φέρει κοντά σε φίλους. Θα συμφιλιωθείτε με άτομα που μπορεί να είχατε παρεξηγηθεί και μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες ή να μπουν στη ζωή σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, μέσα από την οποία θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Η σύνοδος αυτή μπορεί επίσης να επαναφέρει στο προσκήνιο μια ερωτική γνωριμία από το παρελθόν ή ένα άτομο που σας είχε μείνει απωθημένο. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να επανεξετάσετε καταστάσεις και να δείτε ποιους κύκλους πρέπει να κλείσετε οριστικά και σε ποιους πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Στις 05/05 το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς η οποία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση. Τώρα βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο στα ερωτικά, επομένως θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε το πρώτο βήμα. Το τυχερό αυτό εξάγωνο σας καλεί να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και των σχέσεων σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα που σας απομακρύνουν. Θα ευνοηθούν επίσης ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό, αρκεί να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες, να δώσετε ευκαιρίες και να μην μένετε κολλημένοι στις ίδιες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς αγαπητοί Σκορπιοί θα είστε αναμφίβολα από τους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας. Η Πρωτομαγιά σας καλεί να εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού στις 02/05 κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο καταστάσεις από το παρελθόν προκειμένου να τις επαναξιολογήσετε και δεν αποκλείεται να έχετε συναντήσεις με πρόσωπα που είχατε να δείτε καιρό. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μια συζήτηση που θα κάνετε τώρα θα σας δώσει μια άλλη οπτική και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κάποια θέματα, όμως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε οριστικές αποφάσεις, γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία. Στις 05/05 θα φιλοξενήσετε τη Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνο στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιές συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ έντονα γύρω από αυτό το φεγγάρι, όμως δεν θα πρέπει να οδηγηθείτε σε ακρότητες ή σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές γιατί μπορεί να σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Προσπαθήστε να δείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και μην αποφύγετε ένα διάλογο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικός και να σας δώσει απαντήσεις. Από τις 07/05 η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο αισιόδοξους αλλά και περιπετειώδεις. Τολμήστε λοιπόν να πάρετε ρίσκα και αναζητήστε τρόπους για να βγείτε από τη ρουτίνα και να βάλετε στη ζωή σας ενδιαφέροντα άτομα που με κάποιο τρόπο θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου μπορεί να φέρει μπερδέματα, εξαπατήσεις και φαντασιώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού στις 04/05 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι πιθανό να νιώσετε ότι ένα άτομο δεν έχει ξεκάθαρες προθέσεις απέναντι σας και είναι μια κρύο, μια ζέστη. Μη βιαστείτε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο που δείχνει συναισθηματικά μη διαθέσιμο ή για κάποιο λόγο δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Αντίστοιχα, εάν επιστρέψει ένας/μια πρώην μη δώσετε ευκαιρία μόνο και μόνο επειδή σας κατακλύζει το συναίσθημα. Στις 05/05 το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές είτε είστε μέσα σε μια σχέση είτε όχι. Νέες γνωριμίες και ερωτικά ραντεβού θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και θα βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας χαροποιήσουν με κάποιο τρόπο και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Τολμήσετε να δείξετε πώς αισθάνεστε και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε την ανταπόκριση που θέλετε. Από τις 07/05 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση, αλλά ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε στη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ερωτική διάθεση θα σας καλωσορίσει η Πρωτομαγιά, αφού στις 02/05 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου. Η σύνοδος αυτή θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως είναι μια ευκαιρία να επαναξιολογήσετε μια κατάσταση, αλλά χωρίς να βιαστείτε να πάρετε μια οριστική απόφαση. Στις 05/05 η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στον Σκορπιό δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Το θετικό νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 07/05. Ο πλανήτης του έρωτα και της αρμονίας στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες και να δώσετε τέλος σε τσακωμούς και εντάσεις που μπορεί να υπήρχαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Αν είστε αδέσμευτοι, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα φέρει νέες γνωριμίες ή ακόμα και μια καινούργια σχέση για κάποιους από εσάς. Ανοίξτε λοιπόν την καρδιά σας και αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και τον εγωισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά ζητήματα, αφού στις 02/05 ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Η σύνοδος αυτή θα φέρει συζητήσεις με τους οικείους σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι ο Ερμής βρίσκεται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επομένως είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα ή να επανέλθει ένας/μια πρώην. Στις 05/05 το ευνοϊκό εξάγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας τονώνουν την αυτοπεποίθηση. Είναι λοιπόν πιθανό κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία ή να έχετε μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει, ειδικά εάν ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ωστόσο, την ίδια ημέρα η Σεληνιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Πανσέληνος στον Σκορπιό μπορεί να σας φορτίσει συναισθηματικά και δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι μια κατάσταση έχει ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο της και πρέπει να δώσετε ένα οριστικό τέλος. Αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας πιέζουν, προσέξτε τις αντιδράσεις σας και μην ξεσπάτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινάει με επαφές και συζητήσεις αφού στις 02/05 ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν στο πιο επικοινωνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Δώστε λοιπόν μεγάλη σημασία στους ανθρώπους που συναντάτε τώρα και σε αυτά που λέγονται, γιατί μπορεί να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα. Από την άλλη πλευρά, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Ερμής είναι ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποια νέα δεδομένα να σας κάνουν να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Στις 04/05 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί πολύ εύκολα να εξαπατηθείτε ή να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που δεν το αξίζει. Κρατήστε μικρό καλάθι απέναντι σε μεγάλες υποσχέσεις και μην βιαστείτε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν/μια πρώην χωρίς να έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του/ης. Από τις 07/05 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα εγκαινιάσει ένα άκρως ερωτικό διάστημα για εσάς. Θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα βρείτε επιτέλους το θάρρος να εκφράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και θα νιώσετε ξανά ότι το ταίρι σας ανταποκρίνεται στα συναισθήματα σας και σας δίνει την προσοχή που θέλετε.