Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2022

Ο Απρίλιος ξεκινάει δυναμικά με μια Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο απαιτεί θάρρος και δράση. Έχει έρθει η ώρα να αναλάβουμε πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις μας, να θέσουμε νέους στόχους και να βάλουμε σε πρώτο πλάνο τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας. Η συμμετοχή του Χείρωνα και του Ερμή σε όλο αυτό θα μας επιτρέψει να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας στους άλλους και να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα η οποία θα σας βοηθήσει να επουλώσουμε ένα τραύμα. Στις 05/04/2022, με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε αρκετά πιεσμένοι ή να έρθουμε αντιμέτωποι με δυσκολίες και εμπόδια μέσα στις σχέσεις μας, τα οποία θα μας αποτρέψουν από το να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας. Ωστόσο, την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα δώσει μια πιο γλυκιά και ρομαντική νότα και για το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τις 02/05/2022, όπου θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα μας βοηθήσει να συναισθανθούμε τους άλλους και να εκφράσουμε προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά μας. Στις 12/04/2022 ο Δίας θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια άκρως ευνοϊκή όψη η οποία θα μας γεμίσει θετική σκέψη και αισιοδοξία. Μέσα στις σχέσεις μας θα είμαστε πιο γενναιόδωροι και συμπονετικοί με τους άλλους, αλλά μπορεί να έχουμε υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, κάτι που μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με απογοητεύσεις. Εάν βρίσκεστε απέναντι σε ένα δίλημμα προσπαθήστε να ακούσετε τη φωνή της διαίσθησης σας, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Στις 15/04/2022 ο Άρης θα κάνει κι αυτός με τη σειρά του την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και μέχρι τις 25/05/2022 θα υιοθετήσουμε μια πιο παθητική στάση μέσα στις σχέσεις μας. Με τον Άρη σε αυτή τη θέση ο τρόπος με τον οποίο θα διεκδικήσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας θα είναι πιο έμμεσος και θα προτιμήσουμε να αφεθούμε στη ροή των καταστάσεων παρά να πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας. Δεν αποκλείεται να εμπλακούμε μέσα σε καταστάσεις οι οποίες είναι μπερδεμένες ή εμείς οι ίδιοι να αισθανόμαστε ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε. Το συναίσθημα είναι αυτό που θα μας δώσει κίνητρο για να δράσουμε και θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις μας. Στις 16/04/2022 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στον Ζυγό, δηλαδή το ζώδιο που σχετίζεται άμεσα με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να στρέψουμε την προσοχή μας στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας και να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες των άλλων και στα προσωπικά μας θέλω, χωρίς να καταπιέσουμε ή να καταπιεστούμε. Ο μήνας κλείνει με μια όμορφη σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Ποσειδώνα στις 27/04/2022. Αυτή η όψη θα δώσει μια ονειρική και ρομαντική νότα στις σχέσεις μας και μας καλεί να αφήσουμε στην άκρη τον εγωισμό και τη λογική. Είναι η στιγμή που θα βάλουμε σε πρώτο πλάνο το συναίσθημα μας και θα βρούμε τη δύναμη να δώσουμε ή να λάβουμε συγχώρεση.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει ώθηση και κίνητρο για να δράσετε και να δείξετε στους άλλους αυτό που πραγματικά είστε. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλίες και να εκφράσετε ανοιχτά τις σκέψεις σας στον σύντροφο σας. Είστε οπλισμένοι με θάρρος και αυτοπεποίθηση και ξέρετε πολύ καλά πώς θα διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Είναι πολύ πιθανό αυτή η Νέα Σελήνη να αποτελέσει αφορμή για να μπείτε μέσα σε μια νέα ερωτική κατάσταση ή για να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Στις 5/4 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο θα σας κάνει πιο κλειστούς και επιφυλακτικούς απέναντι σε νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση ή σε ρήξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Την ίδια ημέρα όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ρίξετε τους τόνους και να αφουγκραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Η θέση αυτή της Αφροδίτης, όπως και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 15/4, θα σας υπενθυμίσουν ότι δεν είναι κακό πού και πού να αφήνεστε στη ροή των πραγμάτων και να μην πιέζετε τις καταστάσεις, διότι μπορεί να έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κλείσετε κύκλους και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μπείτε μέσα σε μια καινούρια σχέση η οποία βασίζεται στο συναίσθημα και σας κάνει να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/4 έρχεται για να φέρει νέα δεδομένα και αποκαλύψεις μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τις ισορροπίες. Καλείστε να κάνετε συμβιβασμούς και να δώσετε σημασία στις ανάγκες του ανθρώπου που έχετε απέναντι σας, γιατί αν λειτουργήσετε εγωιστικά είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε μια ενδοσκόπηση προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε οριστικά έναν κύκλο ή να πάρετε μια πρωτοβουλία η οποία θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη. Η Αφροδίτη που είναι και ο δικός σας κυβερνήτης θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων στις 5/4, όπου θα παραμείνει έως και τις 2/5 και θα φέρει θετικές εξελίξεις που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλίες σας. Είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μια παρέα, μια ομάδα ή από το διαδίκτυο. Σας προσελκύουν άτομα τα οποία έχουν κάτι αντισυμβατικό που τους κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος και άτομα με τα οποία έχετε καλή εγκεφαλική επικοινωνία μεταξύ σας. Με τον Άρη να εισέρχεται και αυτός στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 15/4 θα γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί και θα επιδιώξετε να βάλετε στη ζωή σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το διάστημα προσφέρεται για να σχεδιάσετε το μέλλον μαζί με το ταίρι σας και να βάλετε στόχους από κοινού. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/4 είναι πολύ πιθανό κάποιοι από εσάς να νιώσετε κάτι παραπάνω για ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον ή να γίνετε εσείς αποδέκτης μιας ερωτικής εξομολόγησης από ένα τέτοιο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην παρασυρθείτε από ουτοπίες και ψευδαισθήσεις ή μεγάλες υποσχέσεις και κυρίως να μην παραβλέπετε ελαττώματα των άλλων που μπορεί τώρα να φαίνονται ασήμαντα, αλλά στην πορεία θα δημιουργήσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Απρίλιος ξεκινάει αρκετά ευχάριστα για εσάς, αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό φέρνει νέες επαφές και γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει τη δυνατότητα να εμπλακείτε σε ομάδες και παρέες, να γνωρίσετε άτομα από το διαδίκτυο και γενικώς να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο, θα επικοινωνήσετε πιο άμεσα τις σκέψεις σας και θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον από κοινού. Στις 5/4 η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα έρθει για να βαρύνει αρκετά το κλίμα και δεν αποκλείεται να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας και να σας δημιουργήσει εμπόδια ή αρνητικές σκέψεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις πρώτες ημέρες του μήνα και να μην πάρετε ρίσκα τα οποία δεν είναι καλά μελετημένα. Η Πανσέληνος του μήνα, στις 16/4 στο επίσης αέρινο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί τον τομέα που για εσάς συμβολίζει τον έρωτα, το φλερτ, τη δημιουργία και τη διασκέδαση. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η στιγμή να δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε και να διεκδικήσετε πιο άμεσα τις επιθυμίες σας μέσα στη σχέση σας. Η γοητεία και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε αυτά που θέλετε στον έρωτα, επομένως μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην καταπιέζετε άλλο τα θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινάει κάπως ζόρικά για εσάς, αφού στις 5/4 κορυφώνεται η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι μέσα σε μια ερωτική σχέση ή να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Είναι πολύ σημαντικό να είστε ψύχραιμοι τις πρώτες ημέρες του μήνα και να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να σας κοστίσουν. Την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο θετικό και αισιόδοξο πρίσμα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο με κάποιο τρόπο θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με κάποιον-α που θα γνωρίσετε από τον χώρο των σπουδών σας. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση σας καλεί να είστε ανοιχτοί σε νέες περιπέτειες και να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η είσοδος και του Άρη στους Ιχθύς από τις 15/4 θα σας κάνει ακόμα πιο ανήσυχους και θα σας χαρίσει ενέργεια, τόλμη, αλλά και τη διάθεση να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή σας. Στις 16/4 η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται σε έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι, αλλά και την ψυχολογία σας. Αυτό σημαίνει ότι καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της καριέρας και της κοινωνικής σας ζωής και στις ανάγκες του συντρόφου και των οικείων σας. Εάν δεν καταφέρετε να βρείτε αυτή την ισορροπία, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και ρήξεις που θα διαταράξουν το κλίμα μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας δείξει ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας, σας νοιάζονται, σας κατανοούν και πάνω απ’ όλα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα του Απριλίου θα είναι αρκετά απαιτητικό για εσάς, αφού στις 5/4 ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν τις πρώτες ημέρες του μήνα να αισθανθείτε δυσαρέσκεια μέσα στη σχέση σας, αφού για κάποιο λόγο το ταίρι σας μπορεί να κρατάει άμυνες και μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και δεν προσπαθεί να σας καταλάβει. Κάποιοι άλλοι μπορεί να νιώσετε ότι πιέζεστε από το άλλο άτομο και δεν μπορείτε να εκφράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε περισσότερη μοναξιά αυτές τις ημέρες και να μην έχετε τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, διότι μια λάθος κίνηση μπορεί να σας κοστίσει και να φέρει συγκρούσεις ή ακόμα και ρήξη. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση η οποία θα ανεβάσει στα ύψη τη σεξουαλικότητα σας και θα φέρει πάθη και εντάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μέχρι και τις 2/5 όπου θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και δεν αποκλείεται να μοιραστείτε μαζί του τις πιο ενδόμυχες σκέψεις και τα μυστικά σας. Με τον Άρη να περνάει και αυτός με τη σειρά του στους Ιχθύς από τις 15/4, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια πιο έντονα και σκοτεινά συναισθήματα, όπως η ζήλια και η κτητικότητα ή να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας και δύναμης μέσα στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι Λέοντες είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει έντονη σεξουαλική έξαψη ή να εμπλακείτε μέσα σε μια μυστική ή ακόμα και παράνομη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού την 1η Απριλίου, θα είναι άκρως ερωτική και παθιασμένη για εσάς και θα σας φέρει πιο κοντά με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και τις κρυφές επιθυμίες σας. Είναι η στιγμή που μπορεί να κάνετε το επόμενο βήμα και να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή να εκφράσετε με θέρμη αυτά που θέλετε από το ταίρι σας εάν βρίσκεστε ήδη μέσα σε μια σχέση. Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια νέα, ερωτική γνωριμία η οποία θα σας παθιάσει. Το ευχάριστο νέο για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 5/4. Αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αφού θα υπάρχει η διάθεση να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Εάν δεν είστε σε σχέση, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Από τις 15/4 όμως που θα μπει και ο Άρης στους Ιχθύς, το κλίμα μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι έκρυθμο και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με αντιπαραθέσεις ή τσακωμούς. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια οι διαφορές που σας χωρίζουν με το ταίρι σας και γι’ αυτό θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/4 είναι μια άκρως ρομαντική όψη, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε την τρυφερότητα και την άνευ όρων αγάπης σας στο άλλο άτομο. Η σύνοδος αυτή δε γνωρίζει λογική, όρια και εγωισμούς και βάζει στο επίκεντρο το συναίσθημα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην παραπλανηθείτε από απατηλές και μπερδεμένες καταστάσεις ή από ανθρώπους που μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί.

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και βάζει στο επίκεντρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να κάνετε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα, είτε αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε σε μια νέα σχέση, είτε ότι θα θέσετε νέες βάσεις στον γάμο ή στην υπάρχουσα σχέση σας. Η συμμετοχή του Ερμή θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις και τις ιδέες σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας, η οποία θα βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Στις 5/4 ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη ιδιαίτερα σκληρή η οποία θα σας φέρει αντιμέτωπους με εμπόδια, περιορισμούς και απαιτητικές καταστάσεις μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Κάποιοι-ες από εσάς είναι πολύ πιθανό να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις προσδοκίες που έχει ο σύντροφος σας από εσάς, με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ανεπαρκείς και να έρθουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες σας. Κάποιοι-ες άλλοι-ες θα νιώσετε για κάποιο λόγο να υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και δεν μπορείτε να εκφράσετε εύκολα τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κάνετε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, αφού τα ρίσκα τώρα δεν ευνοούνται. Στις 16/4 θα φιλοξενήσετε στο δικό σας ζώδιο την Πανσέληνο του μήνα και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να ισορροπήσετε ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και στα θέλω του συντρόφου σας. Θα πρέπει να αναλογιστείτε εάν αισθάνεστε ο εαυτός σας μέσα στη σχέση σας ή εάν καταπιέζεστε προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του άλλου. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ πιθανό ένα ξέσπασμα. Γενικώς, οι ημέρες γύρω από την Πανσέληνο θα είναι αρκετά έντονες, όμως δεν θα πρέπει να πέσετε στην παγίδα να παρασυρθείτε από έντονους συναισθηματισμούς και δράματα. Αντιθέτως, ο καλύτερος τρόπος για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε είναι να χρησιμοποιήσετε την έμφυτη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Απριλίου θα είναι αρκετά ζόρικο για εσάς, καθώς στις 5/4 θα κορυφωθεί η σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, μια συνάντηση η που θα φέρει πιεστικές και δύσκολες καταστάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιες συμπεριφορές ή κάποια γεγονότα που θα συμβούν τώρα θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας, αφού θα φέρουν στην επιφάνεια φοβίες, άγχη και ανασφάλειες που θα είναι δύσκολο να τις διαχειριστείτε. Είναι σημαντικό να βάλετε τα όρια σας και κυρίως να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, γιατί οι παρορμητικές αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις ή ακόμα και σε ρήξη. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, μια άκρως ευνοϊκή θέση για εσάς, αφού θα ανεβάσει στα ύψη τον ερωτισμό και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Εάν είστε ήδη σε σχέση, από τώρα και μέχρι τις 2/5 θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί του, ενώ αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία. Από τις 15/4 θα περάσει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο και θα σας χαρίσει ενέργεια και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και κυρίως να διεκδικήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε και να βγάλετε προς τα έξω τον πραγματικό σας εαυτό. Εάν είστε ελεύθεροι, εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αφού θα είναι δύσκολο να αντισταθεί κάποιος στον ερωτισμό που εκπέμπετε. Στις 16/4, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού ενεργοποιεί ένα πιο κρυφό και εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν σας καλεί να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και κάνετε μια ενδοσκόπηση. Κάποιο μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί τώρα και να αλλάξει τα δεδομένα της σχέσης σας ή να έρθουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που τόσο καιρό προσπαθούσατε να κρατήσετε στην αφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ένα φεγγάρι το οποίο είναι άκρως ερωτικό για εσάς και εκτοξεύει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη, αφού θα λάβετε την επιβεβαίωση και την αποδοχή που αναζητάτε από το ταίρι σας ή από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον έρωτα, ενώ κάποιοι άλλοι θα νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες και ανάλαφρες στιγμές. Στις 5/4 ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό που θα σας απασχολήσει για το επόμενο διάστημα είναι να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τον σύντροφο και τους οικείους σας και να δημιουργήσετε ένα πιο όμορφο και αρμονικό κλίμα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτή τη θέση της Αφροδίτης για να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι, όπως μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση και γενικώς για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να ανοίξετε την καρδιά σας. Από τις 15/4 ο Άρης θα περάσει κι αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο των Ιχθύων και θα διαταράξει αυτό το όμορφο κλίμα και θα δημιουργήσει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον, οι οποίες θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να επιστρέψει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ή να έρθουν στην επιφάνεια άγχη, ένταση και θυμός που έχουν τη ρίζα τους σε μια παρελθοντική κατάσταση. Στις 16/4, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα στρέψει την προσοχή σας στις φιλικές σας σχέσεις και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, αφού θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είναι σημαντικό να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, αφού αυτό που προέχει είναι να έχετε κοντά σας άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές αξίες και όραμα και μπορείτε μαζί τους να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ο Απρίλιος ξεκινάει δίνοντας σας την ευκαιρία να εστιάσετε στις βαθύτερες ανάγκες και στα συναισθήματα σας και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με τον σύντροφο σας. Είναι άλλωστε η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε όσα νιώθετε και όσα σκέφτεστε, αφού είναι βέβαιο ότι το άλλο άτομο θα είναι εκεί για εσάς και θα ανταποκριθεί στα συναισθήματα σας. Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να ακούσετε τη φωνή της καρδιάς σας και σας βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείτε εάν λαμβάνετε συναισθηματική ασφάλεια μέσα στη σχέση και στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή αν θα πρέπει κάτι να αλλάξει. Στις 5/4 ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη, θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως και τις 2/5. Αυτή η θέση θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους και γενικώς να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Εάν είστε δεσμευμένοι, θα μπορέσετε τώρα να εκφράσετε πιο άμεσα τις σκέψεις και τις απόψεις σας στο ταίρι σας και θα κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λύσει τις διαφορές σας. Η είσοδος όμως και του Άρη από τις 15/4 σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιθανό να διαταράξει το κλίμα και να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει λοιπόν να προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείτε από το άλλο άτομο. Και εσείς με τη σειρά σας βέβαια θα πρέπει να είστε πιο συγκρατημένοι και να μην παίρνετε προσωπικά το καθετί που λέγεται. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/4 αποτελεί μια άκρως ρομαντική όψη, η οποία μπορεί να φέρει μια όμορφη γνωριμία με ένα άτομο το οποίο σας κατανοεί απόλυτα και αισθάνεστε ότι σας κάνει να ξεφεύγετε από τα προβλήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται, γιατί είναι πιθανό να παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, ένα πολύ δυναμικό φεγγάρι το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε πιο εκφραστικοί και άμεσοι και να βγάλετε προς τα έξω τις σκέψεις σας και γενικώς όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, οι πρώτες ημέρες του μήνα προσφέρονται για να κάνετε μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο με το οποίο θα έχετε απίστευτη εγκεφαλική χημεία. Ωστόσο, στις 5/4 το κλίμα θα αλλάξει, αφού ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικής ενέργειας, θα συναντήσει τον Κρόνο, τον πλανήτη των ορίων και των περιορισμών και όλα αυτά στο δικό σας ζώδιο. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν η επιθυμία σας για δράση να βρεθεί σε μετωπική σύγκρουση με περιορισμούς και γενικώς να υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Εμπόδια και δυσκολίες θα εμφανιστούν μέσα στη σχέση σας και θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, υπομονή και σύνεση. Οι βεβιασμένες κινήσεις και τα ρίσκα δεν ευνοούνται τώρα, επομένως θα είναι καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν πάρετε κάποια παρορμητική απόφαση που αφορά τη σχέση σας. Στις 16/4, η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας για το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σας και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Είναι η ώρα να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να εξερευνήσετε μονοπάτια που προηγουμένως διστάζατε. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ανοιχτοί σε νέες καταστάσεις και σε καινούριους ανθρώπους που έχουν κάτι σημαντικό να σας διδάξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Απρίλιος ξεκινάει με δυσκολία, αλλά στην πορεία φαίνεται ότι είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα και όλα μπορούν να συμβούν. Συγκεκριμένα, στις 5/4 θα κορυφωθεί η απαιτητική σύνοδος Άρη-Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη η οποία θα ρίξει την ψυχολογία σας και θα σας φέρει αντιμέτωπους με φοβίες και ανασφάλειες. Καλείστε να κάνετε μια ενδοσκόπηση τις πρώτες ημέρες του μήνα, να αναλογιστείτε λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να σκεφτείτε κάτω από ένα ρεαλιστικό πρίσμα ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σας από εδώ και στο εξής. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο δικό σας ζώδιο και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα μπορέσετε να βγείτε εκεί έξω και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη χαρίζει γοητεία και χάρη και θα είναι πολύ δύσκολο να σας αντισταθεί κάποιος. Εάν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε προβλήματα. Η διπλωματία και οι καλοί τρόποι θα σας βοηθήσουν τώρα να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Στις 15/4 θα φιλοξενήσετε και τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, αφού θα είναι δύσκολο να κρατήσετε την ψυχραιμία σας ή να υποχωρήσετε εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε. Οι αδέσμευτοι, θα βιώσετε μια άκρως ερωτική περίοδο και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας παθιάσει. Ο μήνας κλείνει με την ειδυλλιακή σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 27/4 στο ζώδιο σας, μια όψη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βιώσετε μια ρομαντική ιστορία και να βγάλετε προς τα έξω όλο τον συναισθηματισμό σας και την τρυφερή σας πλευρά. Από την άλλη, θα πρέπει να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε μπερδεμένες και χαοτικές καταστάσεις ή να παρασυρθείτε από ένα πρόσωπο που δείχνει κάτι άλλο από αυτό που είναι και προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας παραπλανήσει.