Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη 2021 ανά δεκαήμερο ζωδίου

Οι ημέρες αυτές είναι αφιερωμένες στον έρωτα και επειδή δεν μας έχει μείνει τίποτε άλλο να γιορτάσουμε ας δούμε πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις μας το επόμενο τρίμηνο για να προετοιμαστούμε ανάλογα. Η ανάλυση μου είναι ανά δεκαήμερο ζωδίου, διότι οι πλανητικές όψεις διαφέρουν κατά πολύ στα δεκαήμερα. Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου σας ανήκετε πατήστε εδώ. Και επειδή καλό είναι να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, για να βρείτε το δεκαήμερο του ωροσκόπου πατήστε εδώ.

Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού

Οι αστρολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν τις ερωτικές μας σχέσεις είναι αρκετοί. Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση των ερωτικών σχέσεων για ολόκληρο το 2021, όχι μόνο για την άνοιξη, είναι η κυρίαρχη όψη του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού. Η πρώτη όψη πραγματοποιείται στις 17/2 και έπονται άλλες δύο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Κρόνος επιζητά τη δέσμευση, τη σταθερότητα και την αφοσίωση στη σχέση, ενώ ο Ουρανός επιζητά την ανεξαρτησία, την ελευθερία και θέτει ως προαπαιτούμενο, ακόμη και στον έρωτα, τη φιλία. Η όψη Κρόνου-Ουρανού μας καλεί να δούμε σε βάθος τη δική μας προσέγγιση στον έρωτα. Αν είστε από αυτούς που με ευκολία εκχωρούν την ελευθερία τους στους άλλους και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σχέση, τότε πρέπει να δείτε γιατί κάνετε εξαρτητικές σχέσεις. Αν, από την άλλη, θεωρείτε πιο σημαντική την ελευθερία σας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τι σας φοβίζει στη δέσμευση και τη συντροφικότητα. Από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού στις 17/1 θα επηρεαστούν περισσότερο τα σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος.

Οι εκλείψεις και οι πλανήτες

Ένας ακόμη παράγοντας που παίζει ρόλο στις σχέσεις είναι οι εκλείψεις. Την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Μάιο, θα έχουμε μια Σεληνιακή έκλειψη στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, αλλά πολλές φορές συνδέονται και με καρμικές σχέσεις που μπαίνουν στη ζωή μας. Η συγκεκριμένη έκλειψη επηρεάζει περισσότερο Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Φυσικά σημαντική είναι η συμβολή της Αφροδίτης, του Άρη και του Δία στη δημιουργία σχέσεων, αλλά ας δούμε ποιες πλανητικές επιρροές δέχεται το κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο και ποια είναι τα θετικά και ποια τα «επικίνδυνα» διαστήματα για την ερωτική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

1o Δεκαήμερο: Από τις 22/3 μέχρι τις 29/3 η συμπόρευση Ήλιου–Αφροδίτης στις δικές σας μοίρες θα φέρει ευκαιρίες στην ερωτική σας ζωή. Στις 28 Μαρτίου η Πανσέληνος με εμπλεκόμενο τον Χείρωνα ίσως φέρει στο προσκήνιο κάποιες τραυματικές εμπειρίες, αλλά δείχνει πως μπορείτε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος στις σχέσεις σας. Η συγχώρεση είναι απαραίτητη για να πάτε μπροστά. Από 9 Μαΐου μέχρι 16 Μαΐου θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Η έκλειψη στις 26/5 μπορεί να δείχνει μια νέα γνωριμία σε ένα ταξίδι, μέσω διαδικτύου ή με κάποιο άτομο διαφορετικής εθνικότητας, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά όσοι είστε αδέσμευτοι.

2o Δεκαήμερο: Οι δικές σας ερωτικές ευκαιρίες έρχονται από τις 30/3 μέχρι τις 7/4. Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσετε την 6η Απριλίου ως τυχερή ημερομηνία, διότι το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη ίσως φέρνει μια σπουδαία ευκαιρία νέας γνωριμίας. Αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό διάστημα και για τους δεσμευμένους καθώς μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση ή το γάμο σας. Θετικό για νέες γνωριμίες και αναθέρμανση σχέσεων είναι και το διάστημα 17/5 έως 24/5. Όσο για την έκλειψη του Μαΐου μην ανησυχείτε γιατί δεν επηρεάζεστε.

3o Δεκαήμερο: Εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τις 18/2 μέχρι τις 20/2, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις που να οδηγήσουν σε διάσπαση μιας σχέσης. Το πολύ τυχερό σας διάστημα, που θα πάρετε τα πάνω σας και μπορείτε να ελπίζετε σε φρέσκο αέρα στην ερωτική σας ζωή, εκτείνεται από τις 7/4 μέχρι τις 15 Απριλίου. Σημειώστε την ημερομηνία 15 Απριλίου, καθώς ίσως είναι από τις πιο τυχερές σας ημέρες. Τυχερή και η Νέα Σελήνη για την εκκίνηση σχέσης στις 12/4. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση ή αναθέρμανση σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

1o Δεκαήμερο: Ίσως αισθάνεστε λίγο περίεργα και δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας ή της άλλης πλευράς μέχρι τις 25/2. Αυτό είναι το πιο «επικίνδυνο διάστημα» και θα πρέπει να δείξετε προσοχή και υπομονή. Η Πανσέληνος στις 27/2 φωτίζει την ερωτική σας ζωή και φέρνει εξελίξεις στις προσωπικές σχέσεις. Ένα πιο γλυκό διάστημα εκτείνεται από 25/2 μέχρι τις 5/3. Ειδικά η 5η Μαρτίου είναι μια τυχερή ημέρα με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή σε θέματα παιδιών. Από 14/4 μέχρι 24/4 είναι το πιο τυχερό διάστημα για τα ερωτικά σας. Θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Στην έκλειψη της 26ης Μαΐου μπορεί να βγουν παράπονα ή απωθημένα. Προσοχή στην κοινή οικονομική διαχείριση.

2o Δεκαήμερο: Από τις 5/3 μέχρι τις 12/3 οι σχέσεις γίνονται πιο ρομαντικές και πιο θετικές, είτε για να τις κυνηγήσετε είτε για να ανταποκριθείτε σε αυτές. Μετά από ένα ανελέητο σφυροκόπημα τον Φεβρουάριο πολλές πληγές θα γιατρευτούν τον Μάρτιο. Στις 22 και στις 24 Απριλίου είναι δυο ημερομηνίες που πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στο δεκαήμερο σας και στην πορεία σε τετράγωνο τον Κρόνο. Τα απρόοπτα και τα ξαφνικά δεν θα λείψουν, αλλά η διαχείριση των σχέσεων -έχοντας έναν Κρόνο να εποπτεύει- δεν μπορεί να είναι ζήτημα μόνο ενθουσιασμού! Από 25/4 μέχρι τις 30/4 εκτείνεται το πιο ερωτικό διάστημα για σας.

3o Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος, με την κόντρα Άρη-Αφροδίτης, θα κρίνει το μέλλον πολλών σχέσεων, ιδιαίτερα από τις 18/2 έως τις 20/2. Δεν αποκλείονται και κάποιες ρήξεις αν τα πράγματα ήταν ασταθή στο παρελθόν. Θα καταφέρετε να ισορροπήσετε κυρίως από τις 13/3 μέχρι τις 20/3. Προσοχή σε νέες γνωριμίες στις 13/3 καθώς μπορεί να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα πολύ αναζωογονητικό διάστημα για τις σχέσεις σας είναι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, με την Αφροδίτη να κινείται στις μοίρες σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

1o Δεκαήμερο: Φίλοι ή εραστές; Δέσμευση ή ελευθερία; Ο Φεβρουάριος σας βάζει διλήμματα και τις απαντήσεις μόνο εσείς μπορείτε να τις δώσετε. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την περίοδο της Πανσελήνου, στις 27/2, για να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες. Ένα ικανοποιητικό διάστημα για την προσωπική σας ζωή έρχεται από τις 21/3 μέχρι τις 29/3. Η Πανσέληνος στις 28/3 αφορά ξεκάθαρα το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης. Μην συμβιβαστείτε υπό τον φόβο της απόρριψης. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τον Μάιο. Από τις 9/5 έως τις 16/5 μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες ή σταθερότερες σχέσεις. Η έκλειψη στις 26 Μαΐου φέρνει στο επίκεντρο μια σημαντική ερωτική σχέση. Θα έχετε εξελίξεις.

2o Δεκαήμερο: Δεν υπάρχουν ούτε ιδανικές σχέσεις ούτε τέλειοι άνθρωποι για να κάνετε σχέσεις μαζί τους. Υπάρχουν εξιδανικεύσεις ή αποφυγή δέσμευσης με πρόσχημα τα ελαττώματα των άλλων. Προσπαθήστε να διευκρινίσετε τόσο τώρα όσο και τον Μάρτιο όλα αυτά. Το πιο ερωτικό διάστημα για εσάς είναι από τις 30/3 μέχρι τις 5/4. Μάλιστα, θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σχέση ως φιλία και στην πορεία να εξελιχτεί σε έρωτα. Ή μπορεί να κάνετε μία γνωριμία μέσω φίλων. Η πιο έντονη ερωτική περίοδος εκτείνεται τον Μάιο από τις 17/5 μέχρι τις 24/5 και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

3o Δεκαήμερο: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί από τις 18/2 μέχρι τις 20/2, καθώς το ανικανοποίητο που νιώθετε μέσα σας γιγαντώνεται. Ο Μάρτιος δεν προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις και μάλιστα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα μέσα του μήνα, καθώς γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν κοντά στις 13/3, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μπορεί να φαίνονται παραμυθένιες, αλλά το πιθανότερο είναι ότι κρύβουν δράκους που μπορεί να ανακαλύψετε στην πορεία. Οι πιο θετικές ημέρες του Απριλίου είναι από τις 6/4 -με ένα καταπληκτικό εξάγωνο του Άρη στο ζώδιο σας με την Αφροδίτη στον Κριό- μέχρι τις 14/4. Το πιο σημαντικό διάστημα όμως, εκτείνεται από τις 25/5 μέχρι την 1η Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1o Δεκαήμερο: Το πιο γλυκό, ρομαντικό και παιχνιδιάρικο διάστημα εκτείνεται στο τελευταίο πενθήμερο του Φεβρουαρίου, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να υποστηρίζει την ερωτική σας διάθεση και μέχρι τις 5/3. Το αμέσως πιο σημαντικό και μάλιστα με ιδιαίτερες ευκαιρίες σταθεροποίησης μιας σχέσης, έρχεται από τις 14/4 μέχρι τις 22/4 με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Εκεί μπορεί να διορθώσετε και τα κακώς κείμενα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Όμως, σε επίπεδο επισημοποιήσεων καταλυτικός είναι και ο ρόλος του Μαΐου μετά τις 14/5 που σας ευνοεί ο Δίας.

2o Δεκαήμερο: Από τις 5/3 μέχρι τις 12/3 η Αφροδίτη σας αβαντάρει από τους Ιχθύς και κάνει την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα, κατεβάζοντας αρκετά τους τόνους. Σημαντικός και ο Απρίλιος, κυρίως από τις 22/4 μέχρι τις 30/4. Όμως, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί κοντά στις 22/4 και στις 24/4. Αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να αποφύγετε την έντονη κριτική προς το σύντροφο σας και προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες του. Από τις 10/5 μέχρι τις 25/5 θα είστε σε μια πιο δυναμική φάση και θα έλξετε με την παρουσία σας πολλά βλέμματα θαυμασμού.

3o Δεκαήμερο: Επεισοδιακός ο Φεβρουάριος, κυρίως από τις 17/2 έως τις 20/2. Μπορεί ένας οικονομικός παράγοντας να παίζει καταλυτικό ρόλο στη σχέση σας και να προκύψουν κάποιες διαφωνίες και εντάσεις. Ιδιαίτερα γλυκό και ρομαντικό το πλαίσιο του Μαρτίου από τις 13/3 έως τις 20/3. Κοντά στις 13 Μαρτίου βέβαια, με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προσέξτε λίγο περισσότερο στις εξιδανικεύσεις. Πιο σταθερός και αξιόπιστος ως προς τα ευρήματα του ο Μάιος από την πρώτη του ημέρα μέχρι τις 8/5.

ΛΕΩΝ

1o Δεκαήμερο: Θα κάνετε καρμικές σχέσεις. Θα επιδιώξετε σταθερότητα και σοβαρότητα στις σχέσεις σας. Θα απομακρύνετε από τη ζωή σας όποιον-α δεν σας ταιριάζει, δεν σας στηρίζει, δεν σας ενθουσιάζει. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μπορεί να σας βάλει διλήμματα ανάμεσα στην ελευθερία και τη δέσμευση. Ο Μάρτιος θα σας αποζημιώσει στο τελευταίο του δεκαήμερο, με τη σύμπνοια Ήλιου-Αφροδίτης στον φιλικό σας Κριό. Ένα πολύ ευχάριστο και με ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ διάστημα θα είναι από τις 9/5 έως τις 16/5. Η πρώτη έκλειψη του 2021, στις 26/5, φέρνει σε πρώτο πλάνο έναν έρωτα που μπορεί να αποδειχθεί καρμικός για εσάς.

2o Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος δημιουργεί τάση επιστροφής προηγούμενων σχέσεων ή μπορεί να αναθεωρείτε την ήδη υπάρχουσα. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη ένταση ή πίεση σε μια σχέση. Εξαιρετικό ενδιαφέρον για την προσωπική σας ζωή έχει το διάστημα από 30/3 μέχρι 5/4. Σημειώστε και την 6η Απριλίου ως μία από τις πιο τυχερές ημέρα για τις σχέσεις ή τις γνωριμίες σας! Ενδιαφέρον για φλερτ, νέες γνωριμίες και σχέσεις έχει το διάστημα από τις 17/5 έως τις 25/5. Εκεί μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια γνωριμία ένα φιλικό σας πρόσωπο. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις 22/4 και στις 24/4. Αυτές τις ημέρες είναι «επικίνδυνες» και μπορεί να οδηγήσουν σε κρίση μια σχέση.

3o Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος στην πορεία του δυναμιτίζει τις σχέσεις σας και θέλει προσοχή, ιδιαίτερα από τις 18/2 έως τις 21/2 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, για να μην έχετε ρήξεις. Το καλύτερο διάστημα ξεκινά για εσάς τον Απρίλιο από τις 6/4 έως τις 14/4. Εκεί κρύβονται και μερικές από τις πιο ερωτικές ημέρες της άνοιξης. Σημαντικός κι ο Μάιος που βρίσκει τον Δία να τρέχει στο δικό σας δεκαήμερο και να προσφέρει ευκαιρίες αποκατάστασης, προτάσεων συμβίωσης ή και γάμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1o Δεκαήμερο: Το πιο σημαντικό διάστημα για την ερωτική σας ζωή εκτείνεται από τις 25/2 μέχρι τις 5/3. Εκεί θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες και για γνωριμίες, αλλά και για να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Στις 27/2 η Πανσέληνος στο ζώδιο σας φέρνει τα θέματα μιας σχέσης επί τάπητος, ώστε να τα ξεκαθαρίσετε και να τα λύσετε. Στα θέματα των ερωτικών σας σχέσεων συμπαθητικό θα είναι το διάστημα από τις 14/4 μέχρι τις 22/4. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, στις 26/5, μπορεί να μην επηρεάζει ευθέως την ερωτική σας ζωή, μπορεί όμως να δημιουργήσει ένταση. Μετά τις 14/5 ανοίγει ένα ιδιαίτερα τυχερό κεφάλαιο για τις σχέσεις και τον γάμο.

2o Δεκαήμερο: Το πιο ενδιαφέρον διάστημα για την ερωτική σας ζωή, στο οποίο θα υπάρξουν εξελίξεις, έρχεται από τις 5/3 έως τις 12/3, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να στρέφουν το ενδιαφέρον σας στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Το θετικό αγαπητοί μου Παρθένοι είναι ότι απομακρύνεται πλέον ο Ποσειδώνας από το δικό σας δεκαήμερο και δεν θα κινδυνεύετε από εξιδανικεύσεις. Ρομαντικό και πιο σταθερό το διάστημα από τις 25/4 μέχρι και τις 30/4.

3o Δεκαήμερο: Το πρώτο πιο ενδιαφέρον διάστημα για τα ερωτικά σας εκτείνεται από τις 13/3 έως τις 20/3. Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι ξεκινά να σας επηρεάζει πλέον ο Ποσειδώνας, ειδικά αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από τις 20 έως τις 22 μοίρες της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί στις εξιδανικεύσεις ατόμων και καταστάσεων, για να μην απογοητευτείτε μετά. Μπορεί να υπάρχουν και πολλές αποκαλύψεις. Θετικό διάστημα και πιο ασφαλές για γνωριμίες και σχέσεις, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

ΖΥΓΟΣ

1o Δεκαήμερο: Το πιο έντονο για την προσωπική σας ζωή διάστημα εκτείνεται στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, που Ήλιος και Αφροδίτη συμπορεύονται στο ζώδιο του Κριού. Στις 28/3 μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας, σε αντίθεση με τον Χείρωνα, φέρνει στην επιφάνεια ανοιχτές πληγές προκειμένου να επουλωθούν. Μπορεί να νιώσετε όμως, έλλειψη αποδοχής σε μια σχέση. Πιο θετικός ο Μάιος, κυρίως από τις 9/5 μέχρι τις 16/5, αρκεί να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και όχι συγκεκριμένα μοτίβα στο μυαλό σας.

2o Δεκαήμερο: Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά μέχρι τις 25/2 και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, δηλαδή από επιστροφές προσώπων από το ερωτικό παρελθόν σας, για νέες γνωριμίες, μέχρι και αποφάσεις για επισημοποίηση σχέσεων. Αν και ο έρωτας δεν θα φύγει από το πρώτο πλάνο, όχι τουλάχιστον όσο μένουν Δίας και Κρόνος σε επιρροή, το πιο δυνατό διάστημα εκτείνεται από τις 30/3 μέχρι τις 5/4. Εκεί μπορείτε πιο εύκολα να γνωρίσετε κόσμο που να σας κάνει κλικ και σε προσωπικό επίπεδο. Από 17/5 μέχρι τις 24/5 η Αφροδίτη στους Διδύμους σας κάνει να νιώθετε στο στοιχείο σας, να φλερτάρετε και να έχετε ανταπόκριση στα φλερτ.

3o Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας τις επόμενες ημέρες. Φανείτε προσεκτικοί από 18/2 έως 20/2, καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις, ίσως και με αφορμή κάποιον οικονομικό λόγο. Μια ωραία περίοδος για τα προσωπικά σας έρχεται τον Απρίλιο από τις 6/4 μέχρι τις 14/4, με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Άρη από τους Διδύμους. Όμως και ο Μάιος θα σας αποζημιώσει, με την επιρροή του Δία μέχρι τις 14/5, δίνοντας σας ευκαιρίες να αναβαθμίσετε την προσωπική σας ζωή. Θετικό και το τελευταίο πενθήμερο του Μαΐου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1o Δεκαήμερο: Μετά από την κούραση του πρώτου διμήνου, έρχεται η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου να σας αποζημιώσει στην ερωτική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς θα γλυκάνει την καρδιά σας και θα σας δώσει ευκαιρίες νέων γνωριμιών και σχέσεων. Ή ακόμη την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση με το ταίρι σας και να λειάνετε τις διαφορές σας. Το πιο ωραίο διάστημα εκτείνεται από 25/2 μέχρι 5/3. Σημαντικό και το διάστημα 14/4 μέχρι τις 21/4, με την Αφροδίτη στον Ταύρο να κάνει προτεραιότητα μια σημαντική σχέση ή τον γάμο σας. Τα αποτελέσματα θα είναι φανταστικά από τις 14/5, που περνά στους Ιχθύς ο Δίας μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς και των παιδιών!

2o Δεκαήμερο: Ο Άρης συνεχίζει την πολιορκία του απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων, δημιουργώντας διαρκώς μια φόρτιση που σας ταλαιπωρεί ιδιαίτερα και στην ερωτική σας ζωή. Οι πληγές φαίνεται ότι θα κλείσουν τον Μάρτιο, ειδικά από τις 5/3 μέχρι τις 12/3. Εκεί μπορεί να απαλύνετε τις διαφορές και να βρείτε κοινό έδαφος σε μια σχέση ή να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία. Το διάστημα 22/4 μέχρι το τέλος Απριλίου είναι επίσης καθοριστικό για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στις σχέσεις σας. Αν περνάτε μπόρες σε έναν γάμο ή τη σχέση σας προσέξτε στις 22/4 και στις 24/4, διότι κάτι μπορεί να σπάσει. Δείτε το πράγμα θετικά και βρείτε τι θα μπορούσε να αλλάξει για να γίνει πιο υγιής η σχέση. Από τις 25/4 έως τις 30/4 τα πράγματα βελτιώνονται.

3o Δεκαήμερο: Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από τις 18/2 μέχρι τις 20/2, καθώς ολοκληρώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που δημιουργεί εντάσεις και τάση για ρήξεις. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά στην πορεία μέσα στον Μάρτιο. Ειδικά από τις 13/3 μέχρι τις 20/3 έχετε ένα πολύ ευχάριστο και ερωτικό διάστημα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας. Θετικό είναι και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, με την Αφροδίτη να κινείται απέναντι από τις δικές σας μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1o Δεκαήμερο: Χωρίς να είναι σε πρώτο πλάνο βέβαια ο έρωτας, καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις 27/2 με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Το πιο ερωτικό διάστημα αρχίζει για το δεκαήμερο σας από τις 21/3 και μέχρι τις 29/3, που συμπορεύονται Ήλιος και Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα και των παιδιών. Η Πανσέληνος στις 28/3 μπορεί να γιατρέψει μια πληγή από το παρελθόν. Συναρπαστικός και ο Μάιος από τις 9/5 έως τις 16/5, με την Αφροδίτη στους Διδύμους να κάνει τη διάθεση σας πιο παιχνιδιάρικη και να αυξάνει τις επιλογές για τους αδέσμευτους. Η έκλειψη στο ζώδιο σας στις 26/5 θα είναι καθοριστική για το μέλλον μιας σχέσης και μπορεί να πάρετε αποφάσεις.

2o Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος δεν προσφέρει ιδιαίτερα γόνιμο έδαφος στην πορεία του για να αναπτυχθούν νέες σχέσεις, μολονότι με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να είναι πιθανή μια επιστροφή από το παρελθόν. Το πιο ερωτικό διάστημα για το ζώδιο σας ξεκινά από τις 30 Μαρτίου και εκτείνεται μέχρι τις 7 Απριλίου. Σημειώστε την 6η Απριλίου ως μια σπουδαία ημερομηνία για την προσωπική σας ζωή, με το εξάγωνο του Άρη με την Αφροδίτη. Θετικός είναι και ο Μάιος, κυρίως από τις 17/5 μέχρι τις 24/5, με την Αφροδίτη στους Διδύμους να προσφέρει εύνοια σε νέες γνωριμίες.

3o Δεκαήμερο: Χωρίς σπουδαίες αλλαγές το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου, καθώς με κάποιο τρόπο ο έρωτας δεν είναι προτεραιότητα σας. Πολύ πιο αγαπησιάρικος για το δεκαήμερο σας θα είναι ο Απρίλιος, που βρίσκει την Αφροδίτη και τον Ήλιο στον Κριό να αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον σας για τον έρωτα από τις 8/4 μέχρι τις 14/4. Ακόμη και η 15η Απριλίου είναι μια από τις πιο τυχερές ημερομηνίες για σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 12/4, μπορεί να φέρει την καταπληκτική ευκαιρία μιας νέας σχέσης. Συμπαθητικό το τελευταίο πενθήμερο του Μαΐου που ανοίγει την όρεξη για φλερτ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1o Δεκαήμερο: Τα πράγματα στα προσωπικά αρχίζουν να γλυκαίνουν και να γίνονται πιο συναισθηματικά και ρομαντικά μετά τις 25/3 και μέχρι τις 5/3, που θα βρίσκεται στις μοίρες σας η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Ακόμη κι η Πανσέληνος στις 27/2 δεν είναι αρνητική για την ερωτική σας ζωή. Στην Πανσέληνο όμως του Μαρτίου, στις 28/3, θα πρέπει να προσέξετε τις ισορροπίες, ειδικά όσοι είστε παντρεμένοι. Το πιο ερωτικό διάστημα θα ξεκινήσει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 14/4 και θα διαρκέσει μέχρι τις 22/4! Νέες γνωριμίες, φλερτ, έρωτες, αλλά και ευκαιρίες για θέματα παιδιών, μπορεί να παρουσιαστούν τότε.

2o Δεκαήμερο: Το πιο γλυκό και συναισθηματικό κομμάτι της άνοιξης βρίσκεται κρυμμένο σε δυο περιόδους. Η πρώτη εκτείνεται από τις 5/3 και φτάνει μέχρι τις 12/3, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να κάνει πιο θετική την προδιάθεση σας απέναντι στις σχέσεις. Η δεύτερη περίοδος και πολύ πιο σημαντική είναι από τις 22/4 μέχρι τις 30/4, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών, χαρίζοντας σας στιγμές ξενοιασιάς και ανεμελιάς. Στις 22/4, μάλιστα, μπορεί να προκύψει κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού. Ο Μάιος αν και φέρνει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις, λόγω του Άρη στον Καρκίνο, δεν προσφέρει ιδιαίτερες ευκολίες στα προσωπικά σας.

3o Δεκαήμερο: Θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο περισσότερο στις ερωτικές σας σχέσεις από τις 18/2 μέχρι τις 20/2, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας και σχηματίζει τετράγωνο (όψη έντασης) με την Αφροδίτη. Το πιο ανέφελο διάστημα της άνοιξης έρχεται από τις 13/3 μέχρι τις 20/3, με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να διορθώνει πολλά από τα κακώς κείμενα των προηγούμενων μηνών. Εξαιρετική η συνεισφορά της Αφροδίτης και στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου για την ερωτική σας ζωή, είτε έχετε σχέση είτε την αποζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1o Δεκαήμερο: Στο υπόλοιπο του Φεβρουαρίου δεν υπάρχει κάποια συγκλονιστική όψη που να βοηθά ιδιαίτερα στην προσωπική σας ζωή. Το πρώτο πιο ενδιαφέρον διάστημα έρχεται από τις 21/3 μέχρι τις 29/3, με την συμπόρευση Ήλιου-Αφροδίτης στον φιλικό σας Κριό που μπορεί να δώσει ευκαιρίες για κάποια γνωριμία, είτε σε μετακίνηση είτε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που ακολουθείτε. Θα χρειαστεί να είστε πιο δεκτικοί στο διαφορετικό, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει και ηλικιακές διαφορές. Σούπερ ερωτικός θα είναι ο Μάιος, κυρίως από τις 9/5 μέχρι τις 16/5. Εκεί μπορεί να παίξουν βέβαια και κάποια διλήμματα στα ερωτικά σας. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε πολλές επιλογές και ερωτική διάθεση. Η έκλειψη στις 26/5 μπορεί να δημιουργήσει κρίση σε μια φιλική σχέση, πιθανώς όμως και μια φιλία να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό.

2o Δεκαήμερο: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις μοίρες σας μέχρι τις 20/2, μπορεί να φέρει κάποια σχέση από το παρελθόν στο διάβα σας και θα πρέπει να σκεφτείτε αν θέλετε να δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Το πιο ερωτικό διάστημα θα έρθει στις αρχές Απριλίου. Από τις 30/3 μέχρι τις 7/4 εκτείνεται ένα ωραίο διάστημα για να αναζητήσετε την αγάπη και να έχετε και ανταπόκριση. Προσεκτικοί στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας θα πρέπει να είστε από τις 20/4 μέχρι τις 30/4, καθώς μπορεί να περάσουν κάποια προβλήματα και να αποσταθεροποιηθούν. Σούπερ ερωτικός ο Μάιος, κυρίως για το δικό σας δεκαήμερο, από τις 17/5 μέχρι 24/5.

3o Δεκαήμερο: Από τις 18/2 μέχρι τις 20/2, η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στις μοίρες σας -μέχρι τις 20/4- με τον Άρη στον Ταύρο, μπορεί να πληγώσει κάποιες σχέσεις ανεπανόρθωτα. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη ενσυναίσθηση και μην είστε βιαστικοί στα συμπεράσματα σας. Ένα ωραίο διάστημα για την προσωπική σας ζωή εκτείνεται από τις 8/4 μέχρι τις 14/4! Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4, μπορεί να φέρει μια γνωριμία από κει που δεν το περιμένατε. Σημαντική θα είναι και η συνεισφορά του Μαΐου στα ερωτικά σας από τις 24/5 μέχρι το τέλος του μήνα.

ΙΧΘΥΕΣ

1o Δεκαήμερο: Το τέλος Φεβρουαρίου κάνει τον έρωτα και τις σχέσεις μια συναρπαστική υπόθεση. Η Αφροδίτη περνά στις 25/2 στο ζώδιο σας και στις 27/2 σχηματίζεται στα γενέθλια σας η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο μια γνωριμία, μια σχέση ή τον γάμο σας και δημιουργώντας μια ροή εξελίξεων. Το θετικό διάστημα εκτείνεται από τις 27/2 μέχρι τις 5/3. Μάλιστα, σημειώστε την ημερομηνία 5/3 αφού μπορεί να φέρει κάτι ιδιαίτερα θετικό στην προσωπική σας ζωή. Ο Απρίλιος από τις 14/4 μέχρι τις 21/4 σταθεροποιεί τις σχέσεις και προσφέρει ευκαιρίες και για εξερεύνηση των γνωριμιών σας. Η έκλειψη στις 26/5, μολονότι δεν επηρεάζει άμεσα τα ερωτικά μπορεί, να σας ζορίσει σε μια σχέση. Από τις 14/5, για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών.

2o Δεκαήμερο: Η καλύτερη περίοδος για την ερωτική σας ζωή εκτείνεται από τις 5/3 μέχρι τις 12/3, με την Αφροδίτη να περιδιαβαίνει τις δικές σας μοίρες και να σας κάνει όλα τα χατίρια. Το πολύ σημαντικό είναι ότι απαλλάσσεστε από την επιρροή του Ποσειδώνα που για αρκετά χρόνια δημιουργούσε ψευδαισθήσεις, ίσως και εξαπατήσεις, σε προσωπικό επίπεδο. Από δω και κάτω θα έχετε περισσότερη σιγουριά και ασφάλεια στις επιλογές σας. Σημαντικό και σταθεροποιητικό το διάστημα από τις 22/4 μέχρι τις 30/4 με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Στις 22/4 ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά από κει που δεν τον περιμένατε. Στις 24/4, παρόλα αυτά, μπορεί μια σχέση σας κάπως να δοκιμαστεί. Ο Μάιος δίνει ευκαιρίες, αλλά όχι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

3o Δεκαήμερο: Το πρώτο σημαντικό διάστημα για τα προσωπικά σας ξεκινά με την έλευση της Αφροδίτης στο δεκαήμερο σας στις 13/3. Όμως την ίδια μέρα σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα κι αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες ψευδαισθήσεις σε σχέση με τα ερωτικά σας. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας πολλές φορές συνδέεται και με αποκαλύψεις. Στις 13/3 έχουμε και τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου, που μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία μιας νέας γνωριμίας. Από 13/3 μέχρι τις 20/3 έχετε ένα ερωτικό και ευχάριστο διάστημα. Συναρπαστικό όμως, είναι και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Ταύρο και να δημιουργεί θετικές όψεις προς το ζώδιο σας.