Πώς να διαχειριστείτε τις προστριβές στη σχέση σας σύμφωνα με το ζώδιο του-ης συντρόφου σας

Πώς να διαχειριστείτε τις προστριβές στη σχέση σας σύμφωνα με το ζώδιο του-ης συντρόφου σας

Πώς να διαχειριστείτε τις προστριβές στη σχέση σας σύμφωνα με το ζώδιο του-ης συντρόφου σας

Οι σύντροφοι μας δεν είναι οι κλώνοι μας. Όταν δύο άνθρωποι έχουν πεποιθήσεις ή συνήθειες που διαφέρουν είναι φυσικό και επόμενο να δημιουργούνται συχνά κάποιες προστριβές. Εάν μείνετε με κάποιον αρκετό καιρό θα έχετε και διαφωνίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να συμβιβαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάποιες συγκρούσεις. Ωστόσο, το κάθε ζώδιο έχει τη δική του προσωπικότητα και οι απαντήσεις για το πώς θα το πλησιάσετε με τον πιο αποδοτικό τρόπο ίσως αφορούν και στις ξεχωριστές ιδιότητες του ζωδίου του-ης.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι ανταγωνιστικά ζώδια και η βαλίτσα μπορεί να φτάσει μακριά με την τεχνική «μία σου και μία μου». Ένας ασφαλής και πιο έξυπνος τρόπος είναι η αντίθετη προσέγγιση. Δείξτε ότι νοιάζεστε και βοηθήστε τους. Οι ανεξάρτητοι Κριοί δεν συνηθίζουν να ζητούν και να έχουν βοήθεια από κανέναν, ακόμη κι όταν τη χρειάζονται. Το να αισθάνεται ένας Κριός ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από έναν σύντροφο ή φίλο, κάνει αυτό το ζώδιο της φωτιάς να σας βλέπει ως δικό του άνθρωπο. Κάποιον με τον οποίο μπορεί εύκολα να ερωτευτεί και που αξίζει να κάνει συμβιβασμούς για να κρατήσει για πάντα στο πλευρό του.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αυτό το ζώδιο της γης λειτουργεί καλύτερα η στέρηση των ερωτικών δικαιωμάτων ή μια επιβράδυνση στις φυσικές εκδηλώσεις τρυφερότητας μέχρι να λυθούν τα όποια θέματα υπάρχουν. Αυτό δεν προϋποθέτει απαραίτητα τιμωρητική διάθεση, αλλά μάλλον μια παιχνιδιάρικη ή παραπονιάρικη προσέγγιση. Έτσι, όχι μόνο θα ενισχυθεί η υπάρχουσα έλξη, αλλά θα επιτρέψει στον αισθησιακό Ταύρο που είναι συνηθισμένος στην άμεση ικανοποίηση των ερωτικών του διαθέσεων, να κάνει αυτό που πρέπει και να προσπαθήσει περισσότερο για να κερδίσει τη στοργή και την προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη περίπλοκη φύση τους και ο τρόπος με τον οποίο οι άλλοι μπορούν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους είναι να εξάπτουν την περιέργειά τους. Γι’ αυτό αν θέλετε να τους συνετίσετε, κάντε τους διαρκώς να αναρωτιούνται και να μην σας έχουν για δεδομένο. Όταν ένας σύντροφος τους δίνει αντιφατικά μηνύματα και δεν είναι προβλέψιμος, ο Δίδυμος γοητεύεται και έχει τα μάτια του δεκατέσσερα για να μην τον χάσει. Μπορεί μέχρι και να αναπτύξει εμμονή με το να καταλάβει, να «διαβάσει» και να κατακτήσει ολοκληρωτικά αυτό το άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε πυγμή και ελάχιστη έως καθόλου ανοχή όταν χρησιμοποιούν τις διαθέσεις τους εναντίον σας. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε αυτό το παιχνίδι και κρατήστε αποστάσεις. Ένας Καρκίνος συνηθίζει αργά και σταθερά τους ανθρώπους να ανέχονται τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις και τα δυσανάγνωστα συναισθήματά του. Όμως εκείνοι που τελικά τολμούν να μην τους ακολουθήσουν σε αυτό το τρενάκι του τρόμου, που δε διστάζουν να τους αφυπνίσουν, να τους ταρακουνήσουν και να τους τραβήξουν από τη συναισθηματική λούπα που διανύουν κατ’ εξακολούθηση, τείνουν και να κερδίζουν τον σεβασμό και την αγάπη τους.

ΛΕΩΝ

Το Λιοντάρι σέβεται τους ανθρώπους που είναι δυναμικοί, προστατευτικοί και μεγαλόψυχοι όπως εκείνο. Γι’ αυτό υψώστε το ανάστημα σας υπέρ αυτού σε άλλους, υπερασπίζοντας το. Επίσης υψώστε ανάστημα και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας στο ίδιο το Λιοντάρι. Οι Λέοντες εντυπωσιάζονται ακόμη περισσότερο όταν βλέπουν κάποιον αυθεντικό και γενναίο που δεν δίνει δεκάρα για το τι νομίζει ο καθένας και έχει το σθένος να υψώνει τη φωνή του στους ανθρώπους που δεν μπήκαν ποτέ στη θέση τους για να καταλάβουν, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε μια ήρεμη συζήτηση αναφέρετε όσα και ό,τι σας προβληματίζει, τις σκέψεις και τις θετικές προτάσεις σας, σαν να αναλύετε ένα πλάνο έργου σε κάποιον ανώτερο με λογική και ευαισθησία. Παράλληλα αναγνωρίστε και επαινέστε την προσοχή, την προσφορά, τη σκληρή δουλειά ή τις αρετές του. Ο τελειομανής Παρθένος χαίρεται ως τα βάθη του είναι του όταν κάποιος εκτιμάει τον κόπο και τις προσπάθειές του. Μπορεί να κάνει τα πάντα και να προσπαθήσει για ό,τι του ζητηθεί, διότι νιώθει σχεδόν εξαρτημένος από τους ανθρώπους που με ειλικρίνεια του δίνουν προβληματισμούς, λύσεις και την επικύρωση που αναζητά.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ήρεμοι και διπλωματικοί και τείνουν να είναι ευγενικοί άνθρωποι που θέλουν να ευχαριστούν τους άλλους. Αποφεύγουν τις συγκρούσεις και προτιμούν να αγνοούν τα προβλήματα παρά να τα αντιμετωπίζουν, αλλά όταν έχουν φταίξει κάπου καλό είναι να τους θέσετε ενώπιον των ευθυνών τους. Εκείνος που τους καθιστά υπόλογους κεντρίζει το ενδιαφέρον τους. Στα μάτια τους αυτό σημαίνει ότι δυσαρέστησαν κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ισότητα και τη δικαιοσύνη και που δεν φοβάται να τους επαναφέρει στην τάξη. Αυτός είναι ο τύπος για τον οποίο τελικά αισθάνονται συνήθως ακατανίκητη έλξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραμείνετε για εκείνους το αίνιγμα που δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν. Παράλληλα διδάξτε τους την εξωστρέφεια, με το να συζητάτε ανοιχτά όλα αυτά που διστάζουν να θίξουν και να ακουμπήσουν. Οι Σκορπιοί έχουν μια φυσική μυστικοπάθεια και αν είστε ανοιχτοί θεωρούν ότι είστε δυνατοί και ατρόμητοι, κάτι που σέβονται και θαυμάζουν. Παραμένοντας μυστήριοι οι ίδιοι, δείχνετε ότι είστε έξυπνοι και πολύπλοκοι. Ο συνδυασμός αυτός είναι ακαταμάχητος για έναν Σκορπιό. Θα κάνει τα πάντα για να δείξει την αφοσίωση του και για να απολαμβάνει όλα τα επίπεδα μιας τόσο ενδιαφέρουσας προσωπικότητας που τον ιντριγκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προβλήματα με τους Τοξότες αρχίζουν και τελειώνουν συνήθως με θέματα σχετικά με την πολυαγαπημένη ανεξαρτησία τους, που τρέμουν στην ιδέα να στερηθούν. Γι’ αυτό δώστε τους την απαιτούμενη ελευθερία και σεβαστείτε την πολυπλοκότητα τους. Να είστε πρόθυμοι, αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε μαζί τους τον κόσμο. Επίσης να είστε χαλαροί και πρόθυμοι να μάθετε και να διασκεδάσετε. Ο Τοξότης λατρεύει να είναι με ανθρώπους τόσο περιπετειώδεις, κεφάτους και σύνθετους όπως είναι κι εκείνος. Κολλάνε με δυναμικές προσωπικότητες που μοιράζονται τις δικές τους αντιφάσεις και όταν θέλουν κάτι ή κάποιον μπορούν εύκολα να αναλάβουν ευθύνες και δεσμεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως είναι φιλόδοξος αλλά και υπεύθυνος. Ανταγωνιστείτε μαζί του για ό,τι επιθυμείτε να γίνει. Βάλτε στοιχήματα και προκαλέσετε τον σε έναν άτυπο διαγωνισμό. Θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον γιατί είναι φιλόδοξος και θέλει να πετυχαίνει ακόμη και σε κάτι τέτοιο. Επίσης μπορείτε να βάλετε κανόνες και όρια σε ό,τι αφορά τη σχέση και τις συμπεριφορές που δεν θα ανεχτείτε. Στη πρώτη περίπτωση, θαυμάζουν κάποιον που τους δίνει τον ίδιο ενθουσιασμό με ένα φιλόδοξο εγχείρημα και στη δεύτερη κερδίζετε τον σεβασμό τους, γιατί έχετε υψηλά στάνταρ για τον εαυτό σας. Και στις δύο περιπτώσεις μάλλον δεν θα θελήσει να σας χάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγνοήστε τους πρώτοι αν αρχίσουν να συμπεριφέρονται ψυχρά ή αποτραβηγμένα και περάστε όσο πιο καλά μπορείτε μόνοι σας. Οι Υδροχόοι δεν μπορούν πάντα να το αντιληφθούν, αλλά είναι ανταγωνιστικοί όταν πρόκειται για το ποιος νοιάζεται λιγότερο και θέλουν να φεύγουν εκείνοι. Εξαφανιστείτε φυσικά ή νοερά για ένα διάστημα και αφήστε την απουσία σας να δουλέψει. Εάν κυνηγήσετε τους δικούς σας στόχους και την ευτυχία σας, μπορεί να τους δείτε ξαφνικά να κάνουν κινήσεις καλής θέλησης για να τραβήξουν και πάλι την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες έχουν πολλά συναισθήματα που δεν μπορούν πάντα να τιθασεύσουν και δανείζονται από το υγρό οπλοστάσιο τους διάφορα είδη συναισθηματικής χειραγώγησης. Οι Ιχθύες μπορεί να χρησιμοποιήσουν την ευαισθησία τους για να σας κάνουν να νιώσετε ενοχές απέναντί τους. Εάν παρουσιάσουν τέτοια ή άλλα σημάδια, όπως θυμό που εκτοξεύεται προς πάσα κατεύθυνση και δεν μπορείτε να συζητήσετε λογικά, χαθείτε για ένα διάστημα ή απομακρυνθείτε από κοντά τους. Όταν δεν ανέχεστε τέτοιες συμπεριφορές, θα σκεφτούν με ηρεμία τι έκαναν λάθος και θα συνειδητοποιήσουν ότι έτσι μπορεί να σας χάσουν για πάντα.