Τα 5 ζώδια που κάνουν τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς

Τα 5 ζώδια που κάνουν τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς

Τα 5 ζώδια που κάνουν τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς

Το ζώδιο που εκπροσωπούμε μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που χειριζόμαστε έναν χωρισμό. Γενικότερα οι χωρισμοί τείνουν να είναι μια ιδιαίτερα περίπλοκη και επώδυνη διαδικασία, ιδιαίτερα για όσους δεν θέλουν να αποχωριστούν το ταίρι τους. Υπάρχουν λοιπόν κάποια ζώδια που στο άκουσμα του χωρισμού αποδέχονται με ηρεμία την απόφαση του άλλου και προσπαθούν να κατανοήσουν τι έφταιξε, αλλά υπάρχουν και άλλα που γεμίζουν με ανασφάλεια, θυμό και αρνητικά συναισθήματα. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα ζώδια που τείνουν να έχουν τους πιο επεισοδιακούς και «κεραυνοβόλους» χωρισμούς.

ΚΡΙΟΣ

Τα φλογερά Κριάρια είναι γνωστά για το πάθος και τον ζήλο τους σε όλα τα πράγματα, αλλά κυρίως στον έρωτα και στον «πόλεμο». Με τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα και την εκρηκτική τους ιδιοσυγκρασία αντιμετωπίζουν τον χωρισμό σαν μια μάχη και είναι σίγουρο ότι αυτή η μάχη θα είναι αρκετά επεισοδιακή, θορυβώδης και εκρηκτική. Δεν θα λείψουν οι παράπλευρες απώλειες, οι πολεμικές ιαχές και οι… τραυματισμοί. Βάζα θα σπάσουν, πόρτες θα χτυπήσουν, βαλίτσες θα εκτοξευτούν από το παράθυρο. Και φυσικά δεν θέλει να είναι αυτός ο ηττημένος της υπόθεσης. Ο Κριός θα προτιμούσε να κάνει αυτός το πρώτο βήμα και να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Αν κάποιο ρήγμα έχει ήδη δημιουργηθεί, είναι πιθανό να είναι εκείνος που θα ξεκινήσει τη διαδικασία του χωρισμού. Ακόμα, ιδανικά θέλει να είναι εκείνος που θα προχωρήσει αισθηματικά πιο γρήγορα από τον πρώην του, και μπορεί και να το κάνει, αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα εκδικητικός και δεν κρατάει κακίες. Έτσι, συχνά μετανιώνει αμέσως για τους τσακωμούς που προηγήθηκαν, για τις πράξεις ή για τις αποφάσεις του, είτε πρόκειται για την καινούρια σχέση είτε για τον ίδιο τον χωρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι από τα ζώδια που μένουν σταθεροί στις σχέσεις τους και θα παλέψουν για αυτές μέχρι το τέλος, διότι είναι αφοσιωμένα και πιστά άτομα. Όταν όμως έρχεται τελικά η ώρα να χωρίσουν, είναι αποφασιστικοί και αμετάπειστοι. Οι Ταύροι είναι λογικοί, πρακτικοί και μετρημένοι, αλλά έχουν την τάση να είναι ακραίοι στις προσεγγίσεις τους, κάτι που συχνά δυσκολεύει τις διαδικασίες του χωρισμού. Το τέλος της σχέσης ενός Ταύρου είναι συνήθως επεισοδιακό, γιατί το πείσμα του δεν τον αφήνει να δει εύκολα αλλά και να εξερευνήσει τα περιθώρια συμβιβασμού. Μπορεί σε τέτοιες συνθήκες να μη δώσει την ευκαιρία στο άλλο άτομο να εκφραστεί καθόλου ή να μην μπορέσει να καταλάβει ποτέ την άλλη πλευρά. Φυσικά αυτό δημιουργεί πολλές εντάσεις και προστριβές. Από τη στιγμή που έχει πάρει μια απόφαση, ή που θεωρεί ότι δεν τον εκτιμούν, κλειδώνει σε θέση άμυνας. Η πίστη είναι κόκκινο πανί για έναν Ταύρο, οπότε αν υπάρξει τέτοιο θέμα ο χωρισμός δεν θα τροφοδοτηθεί μόνο από το πείσμα αλλά θα μετατραπεί σε αληθινή Ταυρομαχία. Όταν όμως κάποια στιγμή με την πάροδο του χρόνου απαλλαγεί από τον θυμό μπορεί να ξαναγίνει ο εγκάρδιος εαυτός του.

ΛΕΩΝ

Αυτό το θερμόαιμο ζώδιο έχει να κάνει με τον έρωτα και η καρδιά είναι το ευαίσθητο σημείο του. Με άλλα λόγια, οι Λέοντες ποθούν να είναι διαρκώς ερωτευμένοι. Αλλά τίποτα δεν κρατάει δυστυχώς για πάντα κι έτσι όταν μοιραία ο έρωτας παραπαίει, προσπαθούν να προστατεύσουν την περηφάνια τους εγκαταλείποντας πρώτοι το πλοίο πριν βυθιστεί. Συνήθως μπορούν να ανακάμψουν αρκετά γρήγορα από τους χωρισμούς που ξεκινούν οι ίδιοι. Όμως στην αντίθετη περίπτωση διαδραματίζεται μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η αρχική αντίδραση ενός Λέοντα σε έναν απροσδόκητο χωρισμό είναι σοκ και δέος. Σοκάρεται με το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του για αυτόν και στη συνέχεια βιώνει βασανιστικά συναισθήματα απώλειας και θλίψης. Αν και οι άλλοι μπορεί να αντιλαμβάνονται τη συμπεριφορά ενός Λέοντα που είναι στα συναισθηματικά πατώματα ως υπερβολικά δραματική, εκείνος δεν διστάζει να δείξει πώς αισθάνεται τουλάχιστον στους κοντινούς του ανθρώπους. Οι εκφράσεις του πόνου του είναι ειλικρινείς και χρειάζεται τους φίλους του να τον συμβουλεύουν και να τον βοηθήσουν να το ξεπεράσει. Οι χωρισμοί του δεν είναι μόνο επεισοδιακοί και γεμάτοι πλοκή, αστάθμητους παράγοντες και δράμα, έχουν πολλά επεισόδια, ακόμη και πολλές σεζόν σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Όμως, παρά το πόσο επηρεάζονται από έναν χωρισμό, είναι ανθεκτικά πλάσματα που βρίσκουν και πάλι τη χαρά της ζωής αργά ή γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ικανότητα ενός Σκορπιού να αναγεννιέται από τις στάχτες του, είναι κάτι που δείχνει ότι αυτό το ζώδιο είναι εξοικειωμένο με τις εκ βάθρων αλλαγές που συμβαίνουν συχνά στη ζωή του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η απώλεια μιας σχέσης δεν τον επηρεάζει και δεν τον πονάει όταν τη βιώνει. Στην πραγματικότητα αισθάνεται πάντα αναστατωμένος, οργισμένος και θυμωμένος μετά από έναν χωρισμό, άσχετα με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του. Οι χωρισμοί ανοίγουν με έναν τρόπο το κουτί της Πανδώρας, φέρνοντας στην επιφάνεια τα Πλουτώνια συναισθήματα του Σκορπιού, αλλά (εξ αντανακλάσεως) και του συντρόφου, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν πάντα πολύ επεισοδιακοί. Ζήλια, ανασφάλειες, κτητικότητα, μυστικά, εκδίκηση και ίντριγκες μπορεί να είναι μέσα στο παιχνίδι του του πάθους για τις διαλυμένες σχέσεις τους. Αν και οι μυστηριώδεις Σκορπιοί διατηρούν την εξωτερική τους ηρεμία σαν τη Σφίγγα, συχνά εκδηλώνουν τα έντονα συναισθήματά τους με αθέατους υπόγειους τρόπους και ψυχαναγκαστική συμπεριφορά. Μπορούν, για παράδειγμα, να αποκτήσουν εμμονή με τον πρώην τους, να αρρωστήσουν από θλίψη, να μαθαίνουν τα πάντα για εκείνον, να τον τιμωρήσουν κάνοντας μια σχέση εκδίκησης, να τον παρακολουθούν κρυφά στα social media και γενικά να αφεθούν για ένα διάστημα στα πιο σκοτεινά συναισθήματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό ζώδιο της φωτιάς είναι γνωστό για την περιπετειώδη φύση του. Οι παθιασμένοι Τοξότες αναζητούν πάντα νέες συγκινήσεις και είναι πάντα γεμάτοι περιέργεια για οτιδήποτε καινούριο συναντήσουν. Εάν αισθάνονται πλήξη ή στασιμότητα αναπόφευκτα αρχίζουν να περιπλανώνται, ακόμη και αν χρειαστεί να απομακρυνθούν από μια ζεστή αγκαλιά. Καθώς είναι νομάδες στον πυρήνα τους, το βρίσκουν εύκολο να προχωρήσουν μπροστά χωρίς δεύτερες σκέψεις. Η στάση τους είναι ειλικρινής και ξεκάθαρη, καθώς η ελευθερία τους δεν μπορεί να περιοριστεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι αποφάσεις τους δεν πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στο ταίρι τους, που δεν μπορεί να καταλάβει από πού ήρθε όλο αυτό. Αν από την άλλη ο σύντροφος τους είναι εκείνος που θα θελήσει να φύγει και δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, μπορεί να φτάσουν πολύ μακριά. Μπορούν να φέρουν τον κόσμο πάνω κάτω στην κυριολεξία μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους, τουλάχιστον όσο τους φαίνεται δελεαστικός. Και στις δύο περιπτώσεις οι χωρισμοί τους γίνονται άκρως επεισοδιακοί και μπορεί να εκτυλίσσονται στις τέσσερις γωνιές της γης και σε διάφορες γλώσσες, γιατί η αγάπη αυτού του ζωδίου δεν γνωρίζει σύνορα. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά αυτές οι προσπάθειες συχνά έχουν να κάνουν περισσότερο με την επιθυμία παρά με το συναίσθημα, και οι Τοξότες προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα πάθη τους, έτσι ώστε το ταξίδι τους να έχει πάντα ενδιαφέρον, προκλήσεις και σασπένς.