Τα 4 ζώδια που στέλνουν αντιφατικά μηνύματα και μπερδεύουν το ταίρι τους

Τα 4 ζώδια που στέλνουν αντιφατικά μηνύματα και μπερδεύουν το ταίρι τους

Τα 4 ζώδια που στέλνουν αντιφατικά μηνύματα και μπερδεύουν το ταίρι τους

Η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση. Αλλά πώς μπορείτε να φτάσετε σε αυτό το σημείο εάν το άτομο που σας ενδιαφέρει σας στέλνει διαρκώς αντιφατικά μηνύματα; Για παράδειγμα, σας λέει ότι χρειάζεται χώρο και μετά μιλάει μαζί σας στο κινητό όλη μέρα ή ότι δεν θέλει να βγαίνετε ραντεβού με άλλους, αλλά δεν θέλει να κάνετε και αποκλειστική σχέση μαζί! Έτσι, μπορεί να αναρωτιέστε συνεχώς για το τι ακριβώς είναι αυτή η σχέση ή αν αυτό το άτομο ενδιαφέρεται τελικά για εσάς. Μπορεί επίσης να σας κάνει να νιώσετε ότι δεν έχετε ιδέα για το τι συμβαίνει και μπορεί να αισθανθείτε αρκετή ανασφάλεια με όλο αυτό.

Αυτά τα 4 ζώδια μπορεί να σας στέλνουν μηνύματα τόσο μυστήρια και περίπλοκα, που να μοιάζουν με κάποιο μυστικό κώδικα που είστε αναγκασμένοι να αποκρυπτογραφήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία είναι τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι γεμάτοι ενέργεια και σπινθηροβόλο πνεύμα, είναι διασκεδαστικοί και πολύ κοινωνικοί. Όμως αυτοί είναι και οι λόγοι που βαριούνται πολύ εύκολα. Ψάχνουν πάντα για φρέσκες ιδέες, διαφορετικές εμπειρίες και νέους ανθρώπους, αλλά δεν ικανοποιούνται εύκολα σχεδόν σε τίποτα. Οι Δίδυμοι είναι πολύπλευροι, έξυπνοι και ενδιαφέροντες. Το βασικό τους μειονέκτημα είναι όμως ότι είναι εξαιρετικά αναποφάσιστοι. Μερικές φορές δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θέλουν από εσάς, κι ενώ ο ένας τους εαυτός μπορεί να είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί σας, ο άλλος μπορεί να σας βρίσκει έως και αδιάφορο. Συχνά αυτό το ζώδιο είναι σαν μια διχασμένη προσωπικότητα, καθώς έχει την τάση να αλλάζει γνώμη, ενδιαφέροντα και διάθεση με μεγάλη ευκολία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά αντιφατικά μηνύματα και συμπεριφορές. Ένας Δίδυμος αγωνίζεται να πάρει μια απόφαση και να επιμείνει σε αυτήν, έτσι μια μέρα μπορεί να θέλει κάποιον και την επόμενη μέρα να μην ξέρει πώς αισθάνεται. Οι Δίδυμοι μπορεί να δείχνουν διστακτικότητα και αναποφασιστικότητα, καθώς έχουν την τάση να αναλύουν διάφορες πλευρές και επιλογές, κάτι που συνήθως σημαίνει διαρκείς αναζητήσεις και αμφιβολίες για το ποια είναι η ιδανική αισθηματική σχέση. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορούν να ξεχάσουν εύκολα τον ενθουσιασμό και την αξία μιας σχέσης, και μπορεί παράλληλα να ψάχνονται διαρκώς να την ξαναζήσουν και με κάποιον άλλον. Αυτό μπορεί να φέρει μεγάλη αστάθεια και συγκρούσεις στην αισθηματική τους ζωή. Η αναποφασιστικότητα μπορεί να εκδηλωθεί όχι μόνο με την έλλειψη συνέπειας, αλλά και δυσκολίας στην πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων και αντιδράσεων τους. Μπορεί επίσης να δείξουν αντίθετες πλευρές του χαρακτήρα τους οι οποίες μπερδεύουν τους πάντες, όπως την επικοινωνιακή και κοινωνική πλευρά τους που αντιβαίνει με την εσωστρεφή και ανεξάρτητη φύση τους, ή την ήρεμη και τρυφερή πλευρά τους κόντρα στον νευρικό και ευέξαπτο χαρακτήρα τους. Έτσι μπορεί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ή κι από τη μία στιγμή στην άλλη, να φέρονται από πολύ θερμά ως ψυχρά, ή εντελώς αφηρημένα κι αδιάφορα, ως αποτέλεσμα της εσωτερικής τους διαμάχης. Ένας άλλος λόγος που μπορεί να εκπέμπουν μπερδεμένα μηνύματα είναι ότι δίνουν μεγάλη σημασία στην ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, και μπορεί να οδηγήσει σε δυσαρέσκειες αν αισθανθούν πίεση ή επιμονή από το ερωτικό τους ταίρι. Εν κατακλείδι το ζώδιο των Διδύμων δεν στέλνει μικτά σήματα για να μπερδέψει τους άλλους, ο βασικότερος λόγος είναι ότι το ίδιο είναι αναποφάσιστο και κάποιες φορές δεν γνωρίζει κάποιο καλύτερο τρόπο να επιλύσει την εσωτερική του διαμάχη, ώστε να καταλήξει σε μια πιο συντεταγμένη συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δύναμη, το μυστήριο και η αποφασιστικότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους Σκορπιούς. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου τείνουν να είναι εκρηκτικοί, διαισθητικοί, σοφοί και παθιασμένοι. Είναι επίσης ιδιαίτερα μυστικοπαθείς κι έτσι δεν θα σας αποκαλύψουν ποτέ όλα όσα τους αφορούν, τι επιθυμούν πραγματικά, ούτε όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς τους. Θα αποκαλύψουν βασανιστικά αργά αυτά που θεωρούν χρήσιμα και απαραίτητα, μετά θα κάνουν ένα βήμα πίσω. Έπειτα θα ανοίξουν πάλι φευγαλέα το πέπλο του μυστηρίου, τόσο όσο είναι αρκετό για να τραβήξουν την προσοχή, και αυτό θα συνεχίσει επ’ αόριστον, αφήνοντάς τους άλλους μαγεμένους αλλά και μπερδεμένους. Συνήθως τους αρέσει να μπερδεύουν τους άλλους διότι θέλουν να διατηρούν τον έλεγχο και τη δύναμη σε μια σχέση. Επίσης, μπορεί να στέλνουν αντιφατικά μηνύματα είτε γιατί δεν καίγονται πολύ είτε γιατί ενδιαφέρονται και για άλλα πρόσωπα. Οι Σκορπιοί είναι ερωτιάρηδες και έχουν πολλούς υποψηφίους διαρκώς για τη θέση της καρδιά τους. Οπότε δεν θα δεσμευτούν εύκολα με ένα άτομο, μέχρι να εξερευνήσουν τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο πριν οδηγηθούν σε αποφάσεις. Άλλοτε μπορεί να στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα διότι είναι ιδιαίτερα φιλύποπτοι και όλα περνούν από το μυαλό τους, ή ερμηνεύουν περίεργα ακόμα και αθώες κινήσεις ή λόγια. Πολλά μπορεί να υποψιάζονται και να φαντάζονται σε τέτοιες στιγμές. Οι Σκορπιοί δυσκολεύονται επίσης να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν εάν κάποιος τους φερθεί με άσχημο τρόπο. Όταν είναι σε μια σοβαρή σχέση τα δίνουν όλα και αν δεν πετύχει μπορεί να πληγωθούν πάρα πολύ βαθιά. Μπορούν να γίνουν έτσι ψυχροί και αδυσώπητοι αν δεν τους φερθούν καλά ή αν έχουν τέτοιες υποψίες. Δεν θέλουν να πληγωθούν και η αυτόματη άμυνά τους είναι να χαλιναγωγούν συναισθηματικά. Έτσι μπορεί να φέρονται περίεργα, να μην καταλαβαίνεις τι πιστεύουν πραγματικά, τι εννοούν και τι επιθυμούν, και διατηρούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ως τείχος προστασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι γεμάτοι ενδιαφέρον και πρωτοτυπία, είναι πολύ εστιασμένοι και αναλυτικοί. Οδηγούνται από τον ιδεαλισμό τους και θέλουν έναν καλύτερο κόσμο. Δεν τους οδηγεί συνήθως το συναίσθημα, καθώς είναι πρακτικοί και λογικοί. Είναι επίσης εξαιρετικά κοινωνικά όντα και άνθρωποι του κόσμου. Μπορούν να κάνουν φίλους όπου κι αν πάνε και η ζωή τους είναι γεμάτη δράση και ενθουσιασμό. Ξέρουν πώς να χαίρονται, αλλά και πώς να σχεδιάζουν το μέλλον τους με επιτυχία. Συχνά όμως, το μειονέκτημά τους είναι ότι ίσως περιμένουν πάρα πολλά. Αν και ο ιδεαλισμός είναι ένα θετικό τους προνόμιο, είναι παράλληλα κι ένα σύνολο από μη ρεαλιστικά πρότυπα τόσο για τον εαυτό τους όσο και τους άλλους. Αυτό που περιμένουν οι Υδροχόοι από μια σχέση ή από το ταίρι τους μπορεί να είναι δύσκολο και καθώς οι προσδοκίες αυτές δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν και να κατανοηθούν, υπάρχουν μοιραία και πολλά μπερδεμένα μηνύματα. Επίσης οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου μπορεί να ανησυχούν για αυτό που θα έρθει μαζί με αυτό που επιθυμούν, αλλά και γι’ αυτό που θα συμβεί αν δεν το αποκτήσουν. Το αποτέλεσμα αυτού του εσωτερικού διχασμού είναι μια πολιτική ίσων αποστάσεων από όλα, που τελικά μπορεί να σας φανεί ως αδιαφορία ή ψυχρότητα. Ο φόβος του να στερηθούν την ελευθερία τους και να βρεθούν εγκλωβισμένοι όταν τελειώσει το πάθος, είναι άλλο ένα πράγμα για το οποίο ανησυχούν διαρκώς. Αντί να καταστρέφουν όμως τη σχέση, με αντιφατικές συμπεριφορές και να θεωρούν το ταίρι τους υποψήφιο δεσμοφύλακα, είναι καλό να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν τις αποφάσεις στα χέρια τους να διακόψουν όταν και όποτε αισθανθούν έτσι. Μπορεί να ανησυχούν για το πώς νιώθει το ταίρι τους, αλλά διστάζουν συνήθως να μιλήσουν μαζί του για αισθήματα, επειδή δεν είναι τόσο ανοιχτοί σε αυτά τα θέματα. Δεν θέλουν να φαίνονται αδύναμοι ή ευάλωτοι, ή να δείχνουν σε κάποιον πως τον χρειάζονται, έτσι καταλήγουν να εκπέμπουν μικτά μηνύματα. Όποτε σας δείχνουν την προτίμηση τους, θα το μαζέψουν έπειτα κάπως για να προστατεύσουν την περηφάνια τους. Δεν θέλουν να καταλάβετε τι σημαίνετε γι’ αυτούς, κι έτσι θα κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, σχεδόν πάντα όταν σας πλησιάσουν. Δεν θέλουν επίσης να υποβληθούν σε συναισθηματικό πόνο, οπότε αφήνουν τη σχέση, φυσικά ή νοητικά, προτού τα πράγματα γίνουν πολύ σοβαρά. Με αυτόν τον τρόπο κρατούν τον έλεγχο και παράλληλα τον κίνδυνο αυτό μακριά. Λόγω αυτής της υπερηφάνειας και της ιδεαλιστικής τους στάσης αγωνίζονται να έχουν βαθύτερες σχέσεις και να επικοινωνήσουν ξεκάθαρα αυτά που αισθάνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναίσθημα και φαντασία είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ζωδίου των Ιχθύων. Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο είναι πολύ διαισθητικά και ακολουθούν πιστά μόνο την εσωτερική τους φωνή. Είναι εξαιρετικά τρυφερά, συμπονετικά και ευαίσθητα. Όταν σας στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα είναι συνήθως επειδή φοβούνται να ερωτευτούν και να πληγωθούν. Όμως όταν ερωτεύονται είναι έτοιμα να δώσουν γη και ύδωρ, οπότε η ιδέα να είναι με κάποιον και να χαθούν ολοκληρωτικά στον κόσμο του τα κάνει αρκετά ανήσυχα και διστακτικά. Ο φόβος τους για απόρριψη είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να είναι συνεπείς ή εντελώς διαφανείς με τα μηνύματα που εκπέμπουν και μπορεί κάποιες φορές να κάνουν σαν να μην ενδιαφέρονται επίτηδες. Όμως, μπορούν επίσης να είναι ξεκάθαροι αρχικά και μπορούν να αρχίσουν να το μπερδεύουν αργότερα αν διαισθανθούν κάτι περίεργο από την άλλη πλευρά. Άλλοτε, επειδή ο σύντροφός τους είναι μαζί τους στη σχέση αλλά εκείνοι έχουν φύγει συναισθηματικά, μπορεί να μένουν εκεί μαζί σε μια μπερδεμένη κατάσταση. Οι Ιχθύες τείνουν να επηρεάζονται εύκολα και τα θολά νερά είναι ένας φυσικός τους βιότοπος, οπότε τα μηνύματα δεν είναι το μόνο μπερδεμένο πράμα στη ζωή τους. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να θυμούνται ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα για να είναι ευτυχισμένοι, ίσως χρειάζονται χρόνο να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν. Συχνά είναι πολύ πιο ρεαλιστές από ό,τι δείχνουν και τρέχουν μακριά από την οικειότητα και την ευθύνη. Για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδίου, καθώς υπάρχουν πολλών ειδών ψάρια στη θάλασσα, είναι πολύ πιο εύκολο να ψάχνουν διαρκώς για το καλύτερο και να δημιουργούν παράλληλες σχέσεις. Για το λόγο αυτό μπορεί να στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα, επειδή ταυτόχρονα υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν ή εμπλέκονται μαζί τους. Οι Ιχθύες δεν είναι πάντοτε ξεκάθαροι στην επικοινωνία με κάποιον, επηρεάζονται, τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο ή ρυθμό και δεν αντέχουν κανενός είδους εξωτερική πίεση. Αν πιεστούν, πάντα έχουν ένα σχέδιο διαφυγής και είναι έτοιμοι να ξεγλιστρήσουν με κάθε τρόπο.