Τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να κάνουν «διαλείμματα» στη σχέση τους

Τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να κάνουν «διαλείμματα» στη σχέση τους

Τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να κάνουν «διαλείμματα» στη σχέση τους

Ενώ ένα «διάλειμμα» στη σχέση μπορεί να είναι μια ριψοκίνδυνη απόφαση, μερικά ζώδια δε διστάζουν να το τολμήσουν για να επαναφορτιστούν και να ξαναβρούν την εσωτερική τους ισορροπία. Για κάποια ζώδια μάλιστα είναι μια αφορμή να ανακαλύψουν περισσότερα για τον εαυτό τους και να αναπτυχθούν ως προσωπικότητες. Είναι σαν να ζητούν λίγο χρόνο για να σκεφτούν τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Και για άλλους, είναι μια ευκαιρία να σκεφτούν τα συναισθήματά τους και τι θέλουν στις σχέσεις τους. Τα «διαλείμματα» που κάνουν αυτά τα ζώδια μπορεί να μην είναι ενδείξεις προβλημάτων ή αδιαφορίας, αλλά ώρα για ενδοσκόπηση και προσωπική εξέλιξη. Γι’ αυτά τα ζώδια, μια παύση είναι σαν μια περιπέτεια, μια ευκαιρία να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες και να ευθυγραμμιστούν ξανά οι καρδιές με το ταίρι τους και τον εαυτό τους.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να κάνουν «διαλείμματα» στη σχέση τους

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι πολύ ανεξάρτητα άτομα που θέλουν να ορίζουν πλήρως τον εαυτό τους και να χαράζουν δυναμικά την πορεία τους στη ζωή. Διαφέρουν στον τρόπο που σκέφτονται και προσεγγίζουν τις καταστάσεις, γι’ αυτό θεωρούνται και πρωτοπόροι που ψάχνουν πάντα νέους τρόπους να εκφραστούν, νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Αναζητούν πάντα τον ενθουσιασμό που τους τροφοδοτεί με ενέργεια και μπορεί να χάσουν τον βηματισμό και το κέφι τους αν οι μέρες μοιάζουν μεταξύ τους και αρχίσουν να θυμίζουν η μία την άλλη χωρίς κορυφαίες στιγμές, εξάρσεις, αλλά και κατακόρυφες βουτιές στα σκοτεινά νερά της αγάπης. Έτσι, στη σχέση τους μπορεί να αισθανθούν την ανάγκη να κάνουν μια παύση για να βρουν τον εαυτό τους ή να εξερευνήσουν τα αισθήματα τους. Οι Κριοί εκτιμούν την ατομικότητα όσο κανένας και αν αισθάνονται ότι η σχέση τους τούς κρατάει πίσω ή ότι για κάποιο λόγο έχει δημιουργηθεί στασιμότητα, δεν θα διστάσουν να κάνουν ένα διάλειμμα και να ψάξουν μέσα και γύρω τους τις απαντήσεις που χρειάζονται. Είναι πάντα έτοιμοι να εξερευνήσουν τη δική τους αλήθεια, αλλά και της σχέσης τους, μέχρι να βρουν το ακριβές τους στίγμα μεταξύ του έρωτα και της προσωπικής τους πορείας.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί κατέχουν ενστικτωδώς το κλειδί της συντροφικότητας και μπορούν να διδάξουν αυτή γνώση της αρμονίας και στους άλλους με το παράδειγμα τους. Τείνουν συχνά να βάζουν τις ανάγκες των αγαπημένων τους πάνω από τις δικές τους. Προσπαθούν συνεχώς για να διατηρήσουν την ειρηνική συνύπαρξη, την ευτυχία και την ικανοποίηση όλων με τον πιο διπλωματικό και ευγενικό τρόπο. Αλλά μέσα σε αυτήν τη διαρκή και συχνά κοπιαστική αναζήτηση αρμονίας στην ερωτική τους ζωή, μπορεί να ξεχάσουν να λάβουν υπόψη τον εαυτό και τις επιθυμίες τους. Έτσι, όταν νιώθουν ότι τα μέτρα και τα σταθμά της σχέσης τους είναι διαφορετικά ή τα πράγματα δεν είναι ισορροπημένα, κάνουν κάποιες φορές ένα διάλειμμα για να επαναπροσδιορίσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Είναι σαν να αποχωρούν από το ταμείο μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, διασφαλίζοντας ότι η ευτυχία τους θα είναι έτσι σε αρμονία με την ευτυχία του συντρόφου τους. Επιπλέον, οι Ζυγοί είναι δίκαιοι και λογικοί άνθρωποι. Έτσι, στα «διαλείμματά» τους τείνουν να σκέφτονται πολύ, εξερευνώντας γεγονότα και συναισθήματα για να κάνουν μια βαθύτερη εκτίμηση του εαυτού τους και των σχέσεων τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι εκ φύσεως ανήσυχα πνεύματα που έχουν έντονη επιθυμία να αποκτήσουν σοφία και γνώσεις. Είναι περιπετειώδεις ψυχές που αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες και τους αρέσει να εξερευνούν πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής. Μερικές φορές αυτή η δίψα για μάθηση και η ανάγκη για προσωπική εξέλιξη μπορεί να τους οδηγήσει να κάνουν «διαλείμματα» από τις σχέσεις τους. Μπορεί να αισθάνονται ότι αυτή η απομάκρυνση θα τους επιτρέψει να δουν με πιο καθαρή ματιά τη σφαιρική και μεγάλη εικόνα. Άλλες φορές μπορεί να θελήσουν να επικεντρωθούν για ένα διάστημα στην εκπαίδευση ή την καριέρα, αλλά και στην κατανόηση του κόσμου γύρω τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των «διαλειμμάτων», που δεν ξέρουν πού θα τους οδηγήσουν, δεν θέλουν να κρατήσουν πίσω το ταίρι τους αλλά ούτε και τον εαυτό τους. Οι Τοξότες μπορεί να ξεκινήσουν ταξίδια αυτοανακάλυψης, να αναζητήσουν νέες προοπτικές ή ακόμα και να ταξιδέψουν σε μακρινά μέρη για να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να γίνουν πιο ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Αγαπώντας με αυτό τον τρόπο τον εαυτό τους μπορούν να αγαπήσουν πιο βαθιά και τον σύντροφό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι συνδεδεμένοι με το αρχέτυπο του εξόριστου Προμηθέα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι παρίες ή μοναχικοί. Στην πραγματικότητα, θέλουν να ανήκουν κάπου και κυρίως σε μεγάλες ομάδες. Η αποξένωση που νιώθουν εσωτερικά συχνά είναι η επιλογή και αποτέλεσμα του αντιλογισμού τους και δεν οφείλεται σε έλλειψη κοινωνικής νοημοσύνης. Προσπαθούν να είναι παράξενοι, διαφορετικοί και αναζητούν συνεχώς ανεξαρτησία και γόνιμες ευκαιρίες. Χρειάζονται χρόνο για τις δικές τους εξερευνήσεις και την προσωπική τους ανάπτυξη. Είναι επίσης παθιασμένοι με το να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Έτσι, μερικές φορές, μπορεί να κάνουν «διαλείμματα» στις σχέσεις τους για να επικεντρωθούν σε προσπάθειες ευρύτερης κλίμακας, συλλογικές, πολιτικές και κοινής δράσης και αλληλεγγύης. Οι Υδροχόοι αποδεικνύονται όμως οι πλέον αφοσιωμένοι εραστές μόλις βρουν τον κατάλληλο σύντροφο. Έτσι, τα «διαλείμματά» τους αφορούν συχνά την έκφραση της ατομικότητάς τους με την παράλληλη ευθυγράμμιση των οραμάτων τους με τη σχέση τους.