Κρόνος και καριέρα: Πώς συνδέεται το ζώδιο του Κρόνου με την καριέρα μας και τις επαγγελματικές μας επιλογές

Κρόνος και καριέρα: Πώς συνδέεται το ζώδιο του Κρόνου με την καριέρα μας και τις επαγγελματικές μας επιλογές

Κρόνος και καριέρα: Πώς συνδέεται το ζώδιο του Κρόνου με την καριέρα μας και τις επαγγελματικές μας επιλογές

Ο Κρόνος δεν είναι μόνο ο πλανήτης που συνδέεται με το Κάρμα, αλλά κι ένας δείκτης στον αστρολογικό μας χάρτη και για τις επαγγελματικές μας επιλογές ή μάλλον για την κατεύθυνση μας στη ζωή. Όταν επιστρέφει στο ζώδιο που τον έχουμε όταν γεννηθήκαμε, συμβαίνει αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία «Κρόνια επιστροφή», με κάποιο τρόπο ανακατευθύνει την πορεία της ζωής μας. Μπορεί να μας πιέσει να κάνουμε νέες επιλογές και αλλαγές ακόμη και αντικειμένου δουλειάς. Συνήθως στην Κρόνια επιστροφή έχουμε αρκετή ωριμότητα για να γνωρίζουμε καλύτερα με τι θέλουμε πραγματικά να ασχοληθούμε. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί στην ηλικία των 18 κάνουν κάποιες επιλογές σπουδών, για να έρθει σχεδόν 10-12 χρόνια αργότερα η Κρόνια επιστροφή και να επιλέξουν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σπούδασαν. Στη φάση της Κρόνιας επιστροφής γινόμαστε φιλόδοξοι, πρόθυμοι να ανέβουμε βουνά, να κυνηγήσουμε πιο υψηλούς στόχους, καθώς σιγά σιγά αρχίζουμε να ανακτούμε την αυτοπεποίθηση μας και να εκτιμάμε διαφορετικά τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας. Για την επαγγελματική μας επιλογή παίζει ρόλο φυσικά και το Μεσουράνημα εκτός του Κρόνου κι άλλοι παράγοντες ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από μας. Ας εξετάσουμε όμως πρώτα τις δυνατότητες που μας δίνει ο Κρόνος στη ζωδιακή του θέση στον αστρολογικό μας χάρτη.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Κρόνος στον αστρολογικό σας χάρτη πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Τα άτομα που έχουν Κρόνο στον Κριό ως γενέθλια θέση είναι καλύτερα να δουλεύουν για τον εαυτό τους. Ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσουν αρκετά χρόνια, διότι είναι μια θέση που το άτομο δεν είναι προικισμένο από την κούνια με αυτοπεποίθηση και θάρρος και πρέπει να τα κατακτήσει στη ζωή του, θα νιώθει πιο αυτάρκης κι αυτοδύναμος πατώντας στα δικά του πόδια. Εδώ ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του πολεμιστή Άρη κι έτσι επαγγέλματα που σχετίζονται με τον στρατό, την αστυνομία, την πυροσβεστική και γενικώς τα σώματα ασφαλείας, μπορεί να του εξασφαλίσουν μια ικανοποιητική καριέρα. Εξαιρετική θέση για πρωτοπορία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν επαγγελματικά. Είναι ο Κρόνος του αυτοδημιούργητου που θα κουραστεί μεν, αλλά θα δρέψει τις δάφνες του στηριζόμενος αποκλειστικά στον εαυτό του.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Τα άτομα με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση γίνονται εξαιρετικοί επαγγελματίες σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με το χρήμα. Από τραπεζίτες και επενδυτές, μέχρι λογιστές και γενικώς όποιο επάγγελμα αφορά την οικονομία. Εξαιρετική θέση για επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς, της ένδυσης, της επιπλοποιίας, της διακόσμησης, αλλά και των τεχνών. Η καλύτερη ίσως θέση για να ασχοληθεί κάποιος με την εκμετάλλευση της γης και των ακινήτων. Πολλές φορές η εμφάνιση τους μπορεί να τους δώσει και μια επαγγελματική κατεύθυνση, π.χ. μόντελινγκ.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Τα άτομα με τον Κρόνο σε αυτή τη θέση μπορούν να εργαστούν με ιδιαίτερη επιτυχία στον χώρο της επικοινωνίας, των ΜΜΕ, των τηλεπικοινωνιών, του διαδικτύου, της διαφήμισης, της μεσιτείας, των μεταφορών, αλλά και της εκπαίδευσης. Συνήθως έχουν έναν μαγικό τρόπο να συλλέγουν πληροφορίες και να τις μεταδίδουν στους άλλους. Συγγραφείς, ποιητές, εκδότες, μεσίτες, δικηγόροι έχουν συχνά Κρόνο στους Διδύμους.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τα άτομα με αυτό τον Κρόνο μπορεί να βρουν την επαγγελματική τους κατεύθυνση σε ό,τι αφορά το real estate, τις ενοικιάσεις και πωλήσεις επαγγελματικών χώρων, στον χώρο της εστίασης, αλλά και της σόουμπιζ και του κινηματογράφου. Μπορεί εύκολα να αναλάβουν μεγάλα πρότζεκτ και να τα φέρουν εις πέρας με επιτυχία. Ακόμη, μπορεί να έχουν επιτυχία σε επαγγέλματα που απευθύνονται σε γυναίκες, παιδιά, το σπίτι, αλλά και τη θάλασσα.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Τα άτομα με τον Κρόνο στον Λέοντα είναι γεννημένοι ηγέτες, αρκεί το περιβάλλον που θα εργαστούν να είναι ευχάριστο και συνήθως να έχει σχέση με τις ωραίες πλευρές της ζωής, όπως είναι ο χώρος των τεχνών, ιδιαίτερα της υποκριτικής, της διασκέδασης, της σόουμπιζ. Με κάποιο τρόπο η δουλειά τους είναι αυτή που τους δίνει ένα αίσθημα πληρότητας και ικανοποίησης και η αυτοπεποίθηση τους συνδέεται άμεσα με τα επιτεύγματα τους. Ιδανική θέση και για επαγγέλματα που συνδέονται με τη διαχείριση οικονομικών, των επενδύσεων, αλλά και της μόδας, του κοσμήματος και γενικότερα της δημιουργίας και της αυτοέκφρασης.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Τα άτομα με τον Κρόνο στην Παρθένο γίνονται εξαιρετικοί επαγγελματίες στον χώρο της υγείας, είτε ως γιατροί είτε ως νοσηλευτές και γενικότερα σε ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα. Εξαιρετική θέση και για ψυχοθεραπευτές, ανθρώπους που ασχολούνται με τη διατροφή, τις ολιστικές και εναλλακτικές θεραπείες, την προπονητική. Τα πάνε θαυμάσια σε επαγγέλματα τεχνολογίας, εκδόσεων, λογιστικής, επαγγέλματα στον χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και ως μάνατζερ σε οποιαδήποτε ειδικότητα.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ακόμη μια θέση του Κρόνου που βγάζει εξαιρετικούς μάνατζερ, κυρίως σε δουλειές που έχουν άμεση σχέση με την εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά σε ευχάριστες κυρίως δραστηριότητες, όπως είναι τα ξενοδοχεία (περιλαμβάνει όλα τα επαγγέλματα του κλάδου), τα εστιατόρια, τα κλαμπ διασκέδασης. Δυνατή θέση και για στρατιωτικούς, για νομικούς, για συμβούλους, για κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά και σχεδιαστές στον χώρο της μόδας.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Τα άτομα με αυτή τη θέση μπορεί να τα πάνε εξαιρετικά στον κόσμο της οικονομίας, των επενδύσεων, των ακινήτων. Μπορεί να διαχειρίζονται με ευκολία μεγάλες επενδύσεις ή να έχουν επιχειρηματικό δαιμόνιο και να στήνουν από το μηδέν επιχειρήσεις. Ακόμη, μπορεί να εργαστούν στον χώρο της ιατρικής, ειδικά στη χειρουργική και την πλαστική χειρουργική, στον χώρο της γυναικολογίας ή ανδρολογίας και της αναπαραγωγής. Γίνονται εξαιρετικοί εγκληματολόγοι, ντέντεκτιβ, αλλά και ψυχίατροι και ψυχοθεραπευτές ή αστρολόγοι.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Τα άτομα με τον Κρόνο στον Τοξότη μπορεί να διαπρέψουν στον χώρο της εκπαίδευσης, της προπονητικής, του αθλητισμού, των πωλήσεων, των ταξιδιών. Μπορεί να εργαστούν με ξένους ή να έχουν συχνά ταξίδια στο εξωτερικό ή να εργαστούν σε μεγάλες πολυεθνικές. Σύμβουλοι επιχειρήσεων, νομικοί, δικαστές, νομοθέτες, διοικητικοί υπάλληλοι έχουν συχνά Κρόνο στον Τοξότη.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Τα άτομα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω συχνά αργούν στη ζωή τους να βρουν το επάγγελμα που «μιλάει» στην ψυχή τους. Μολονότι είναι πολύ φιλόδοξοι και ό,τι κι αν κάνουν μέχρι να βρουν το δικό τους μονοπάτι το κάνουν πάντα με ζήλο και μεράκι, πολλές φορές κατατρύχονται από συναισθήματα ανασφάλειας ή φόβο ότι θα κριθούν αυστηρά από τους άλλους. Αν ξεπεράσει όμως αυτά τα προβλήματα συνήθως προχωρά μπροστά και φτάνει πολύ ψηλά σε διοικητικές θέσεις, στο δημόσιο, σε μεγάλους οργανισμούς, σε επαγγέλματα ιεραρχίας, στην πολιτική.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο Κρόνος κυβερνά εκτός από τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο και τα άτομα με αυτή τη θέση μπορεί να δουλέψουν σε μεγάλους οργανισμούς, σε εταιρείες με τεχνολογία αιχμής, σε επαγγέλματα επικοινωνίας, πληροφορικής, διαδικτύου, αεροπλοΐας, ηλεκτρονικών, διαστημικής, μηχανολογίας, στον χώρο του franchising, στον χώρο της διαφήμισης και των ΜΜΕ. Σε επαγγέλματα που αφορούν τις ανθρωπιστικές επιστήμες ή το περιβάλλον. Σε επαγγέλματα που χρειάζονται προοδευτικές ιδέες και πρωτοποριακό πνεύμα.

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος σε αυτή τη θέση είναι εξαιρετικός για καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές, τη φαρμακολογία, την οινοποιία και γενικότερα σε ό,τι σχετίζεται με τη θεραπευτική, αλλά και τη θρησκεία. Ερευνητές, συγγραφείς, άτομα που ασχολούνται με τις δημιουργικές τέχνες μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακόμη, είναι ο Κρόνος του οραματιστή, που ονειρεύεται ό,τι με τη δουλειά του θα βοηθήσει τους άλλους να βελτιώσουν τη ζωή τους.