Πώς θα μας επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς ανάλογα με τον ωροσκόπο μας

Πώς θα μας επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς ανάλογα με τον ωροσκόπο μας

Πώς θα μας επηρεάσει ο Κρόνος από τους Ιχθύς ανάλογα με τον ωροσκόπο μας

Η διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύς ξεκινά στις 7 Μαρτίου 2023 και θα διαρκέσει έως τις 24 Μαΐου 2025 αρχικά και στη συνέχεια από την 1η Σεπτεμβρίου 2025 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2026. Η θέση του Κρόνου στους οίκους δείχνει ποιον τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει και θα χρωματίσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα βρίσκεται στους Ιχθύς.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο έχετε ωροσκόπο πατήστε εδώ.

Αν έχετε ωροσκόπο Ιχθύες, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 1ο οίκο

Ο κόσμος αλλάζει διαρκώς όπως και ο ρόλος σας σε αυτόν. Ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα διαφέρει σε κάθε φάση της ζωής σας και κατά συνέπεια αυτό διαφοροποιεί και τον τρόπο που σας βλέπουν και οι άλλοι. Υπάρχει πάντα μια σύγκρουση ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την υπευθυνότητα και τα επόμενα 2-3 χρόνια θα τη βιώσετε σε αρκετούς τομείς. Ίσως γιατί ολοκληρώσατε την εκπαίδευσή σας και τώρα ήρθε η ώρα να μπείτε στον επαγγελματικό στίβο, ίσως γιατί πρόσφατα δημιουργήσατε τη δική σας οικογένεια και θα χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια και να είστε πιο υπεύθυνοι τα χρόνια που έρχονται. Κάθε αρχή και δύσκολη, γι’ αυτό δεν θα είναι εύκολο να αναλάβετε τις καινούργιες ευθύνες. Προσπαθήστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε με μικρές αλλά σταθερές κινήσεις. Κυρίως μην αφήνετε τις αρνητικές σκέψεις να σας καταλαμβάνουν σε κάθε δυσκολία που θα παρουσιαστεί. Μιλήστε για όσα σας αγχώνουν σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε, γιατί μπορεί αν δεν διοχετεύσετε προς τα έξω τα όσα αισθάνεστε, η εσωτερική πίεση να είναι τεράστια. Το διάστημα που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι το κατάλληλο για να αναπροσαρμόσετε παλιές σκέψεις, συνήθειες και ρουτίνες, ή και την εικόνα σας, ακόμα κι αν κάνετε κάποια λάθη μέχρι να βρεθεί ο σωστός τρόπος να εκφραστείτε. Τα επόμενα 2-3 χρόνια θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά σε κάθε επίπεδο, διότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες ανέλιξης, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες είτε για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Βέβαια η επιτυχία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Θα πρέπει να κοπιάσετε και να καταβάλετε σοβαρές προσπάθειες για να έρθουν οι ανταμοιβές. Μερικές φορές αυτή η διέλευση μπορεί να δείχνει και έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά αν το συνειδητοποιήσετε μπορείτε να το δουλέψετε κατάλληλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γνωρίσετε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα και τα όρια σας, και ίσως αυτή η «αυτοκατανόηση» να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα προβλήματα που εμπόδιζαν την πρόοδό σας.

Αν έχετε ωροσκόπο Υδροχόο, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 2ο οίκο

Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου και μέχρι τις 06/03/23 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο η επιρροή του είναι καταλυτική στον τρόπο που παρουσιάζεστε στους άλλους, στην εικόνα και στις σχέσεις σας. Από τις 7 Μαρτίου 2023 και έπειτα που θα περάσει στους Ιχθύς, ο Κρόνος θα επηρεάζει τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, που είναι ο τομέας του πλούτου και των οικονομικών. Έτσι, θα πρέπει να είστε πιο συνετοί στη διαχείριση σας, να κάνετε συνεχείς προσπάθειες προκειμένου να αναδιαρθρώσετε τα οικονομικά σας, δημιουργώντας τάξη μέσα στο χάος. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη και προσπαθήστε να είστε προνοητικοί και να κάνετε καλό κουμάντο στα έξοδα και στα έσοδα σας. Τα επόμενα 2-3 χρόνια ίσως αισθανθείτε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την εργασία σας ή τα έσοδα σας και σε συνδυασμό με το αυξημένο κόστος ζωής μπορεί να σας πιάσει έντονο άγχος για το μέλλον. Αυτό το άγχος και ο φόβος της έλλειψης ή της απώλειας εργασίας μπορεί να σας παρακινήσει και ενδεχομένως να ψάξετε για περισσότερες πηγές εισοδήματος, όπως ένα επιπλέον συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, μία νέα εργασία ή μια δεύτερη εργασία, ή την αξιοποίηση των αποταμιεύσεων σας σε κάτι σταθερό. Ο Κρόνος έχει συνήθως την ενέργεια του περιορισμού, αλλά μπορεί να έχετε και εύνοια σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή οικονομικών, υπό την προϋπόθεση ότι τα προηγούμενα χρόνια ήσασταν συνετοί και πειθαρχημένοι στη διαχείριση των χρημάτων, εργαστήκατε σκληρά και αφοσιωμένα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση ο Κρόνος από τους Ιχθύς θα σας ανταμείψει και θα έχετε κέρδη. Αρκεί βέβαια να συνεχίσετε τα σταθερά βήματα, να μην κυνηγήσετε το εύκολο χρήμα και να μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα.

Αν έχετε ωροσκόπο Αιγόκερω, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 3ο οίκο

Λίγο περισσότερη προετοιμασία και περαιτέρω εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει πολύ στην αύξηση των πιθανοτήτων επιτυχίας σας το διάστημα που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς. Η μάθηση μπορεί να είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία, αλλά είναι απαραίτητη για την επιτυχία, ακόμα κι αν περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο σας τα επόμενα χρόνια. Η επιρροή του Κρόνου στον 3ο οίκο μπορεί με κάποιους τρόπους να σας κάνει να νιώθετε άβολα στην καθημερινότητα σας ή να έχετε πάρα πολλή δουλειά, να είστε συνεχώς απασχολημένοι και να μην έχετε χρόνο να διαθέσετε σε όσους αγαπάτε. Μπορεί να γίνετε κάπως απόμακροι και πιο συγκρατημένοι στην επικοινωνία σας και αυτό να επηρεάσει τις σχέσεις σας με γνωστούς ή συγγενείς. Ίσως αναγκαστείτε για κάποιους λόγους να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη με συγγενείς, κάτι που δεν θα είναι επιλογή σας, και να αισθάνεστε περιορισμένοι. Ίσως πάλι οι σχέσεις με αδέρφια ή άλλα μέλη της οικογένειας να περάσουν κάποια κρίση και να υπάρξουν καβγάδες που θα φέρουν απομάκρυνση.

Αν έχετε ωροσκόπο Τοξότη, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 4ο οίκο

Οι σημαντικές προτεραιότητες στη ζωή σας τα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι η άνεση και η ασφάλεια και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι προσφέρετε και τα δύο στην οικογένεια και σε όσους αγαπάτε. Όμως μπορεί να ασκήσετε τόση πίεση στον εαυτό σας για να γίνετε ο τέλειος σύντροφος, γονιός ή παιδί, που να παραμελήσετε την υγεία σας, τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Προσπαθήστε να ελέγξετε την τάση που έχετε να αγχώνεστε με το παραμικρό, ώστε να χαρείτε λίγο και τη ζωή. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει ή να μεγεθύνει προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή το ίδιο το σπίτι. Οι γονείς σας μπορεί να έχουν ανάγκη από τη βοήθεια σας, ή να αγοράσατε ένα ακίνητο και να έχετε να κάνετε κάποιες επισκευές. Ή μπορεί να αποκτήσετε έναν απόγονο και μαζί με την ευτυχία να έρθουν και οι απαιτήσεις και η κούραση. Συχνά οι συνθήκες μπορεί να σας αναγκάσουν να θέσετε νέες προτεραιότητες, οι οποίες να ταιριάζουν στη φάση ζωής που θα βρίσκεστε, αλλά προσπαθήστε παράλληλα να κρατήσετε το ηθικό σας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Επίσης, το διάστημα που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί να ξυπνήσει παλιές πληγές και να χρειαστεί να κάνετε αρκετή δουλειά με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να συμβιβαστείτε με το παρελθόν σας, ή μπορεί να σας απομακρύνει από τις ρίζες σας.

Αν έχετε ωροσκόπο Σκορπιό, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 5ο οίκο

Τα επόμενα 2-3 χρόνια είναι πιθανόν να ενταθεί η επιθυμία να βιώσετε τον έρωτα και την πραγματική αγάπη, θα θέλετε να βρείτε έναν σύντροφο ζωής, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο ή τόσο ανέμελο όσο θα επιθυμούσατε. Ορισμένοι μπορεί να αισθανθείτε κάποιες ανασφάλειες που θα σας εμποδίσουν να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ένα από τα μαθήματα αυτής της διέλευσης είναι να πιστέψετε περισσότερο στις δυνατότητες σας καθώς ωριμάζετε, ώστε η αισθηματική σας ζωή να σας χαρίσει την ευτυχία που ψάχνετε. Τα θέματα των παιδιών μπορεί να γίνουν πιο απαιτητικά και να ζορίζεστε, αλλά δεν πρέπει να γίνετε υπερβολικά αυστηροί και να γεμίζετε τη μέρα τους μόνο με καθήκοντα. Οι κανόνες θα πρέπει να εναλλάσσονται με το παιχνίδι και τη χαρά για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήγματα μεταξύ σας. Για κάποιους άλλους, ακόμη και τα πράγματα που σας διασκεδάζουν και σας δίνουν χαρά μπορεί με τη διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύες να σας κουράζουν και να μοιάζουν με αγγαρεία, ή ακόμα κι αν έχετε μια δουλειά που αγαπάτε μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά τα επόμενα χρόνια για να εδραιωθείτε σε αυτήν. Μπορεί να κάνετε υπερβολική αυτοκριτική ή να μην έχετε την αναγνώριση που θα θέλατε, αλλά η δημιουργία της καριέρας των ονείρων σας απαιτεί χρόνο, υπομονή και πολλή δημιουργικότητα. Παρά τις απαιτήσεις, αν βάλετε την αναγκαία προσπάθεια θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Εάν μπορείτε να επιτύχετε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ πρακτικού και αποτελεσματικού, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή σας.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Ζυγό, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 6ο οίκο

Από τις 7 Μαρτίου 2023 και για τα επόμενα 2-3 χρόνια που ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θα νιώθετε έντονο το αίσθημα της ευθύνης και θα θέλετε να προσφέρετε περισσότερα στην οικογένεια, στην ανθρωπότητα και στην κοινωνία. Η διέλευση αυτή σας ωθεί σε περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και στρέφει την προσοχή σας στις λεπτομέρειες. Το επόμενο διάστημα οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν και οι  άλλοι θα σας σέβονται και θα σας εκτιμούν περισσότερο για το έργο σας. Εάν όμως δεν προσέξετε, η υπερβολική εργασία μπορεί να σας απομονώσει κοινωνικά και να δημιουργήσει αποστάσεις με φίλους και συναδέλφους. Επίσης, μπορεί πάντα να ψάχνετε διαρκώς έναν καλύτερο τρόπο να γίνει τέλειο το έργο που έχετε αναλάβει. Όμως αυτή η εμμονή σας με τη λεπτομέρεια μπορεί να σας κάνει να αφήσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας χωρίς την απαιτούμενη προσοχή. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Κρόνου στους Ιχθύς είναι η υπερβολική σοβαρότητα. Πρέπει να μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι με τον χρόνο σας και να μάθετε να είστε πιο αυθόρμητοι και παρόντες στην καθημερινότητα σας.

Αν έχετε ωροσκόπο στην Παρθένο, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 7ο οίκο

Τη χρονική περίοδο που θα βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς μπορεί να παίρνετε τις σχέσεις πιο σοβαρά και αυτή η αίσθηση του καθήκοντος να σας κάνει έναν/μια εξαιρετικό/η σύντροφο. Η ώριμη στάση θα είναι ευεργετική για τους δεσμούς σας και παρόλο που δεν θα έχετε την τάση να δημιουργείτε εύκολα σχέσεις, όταν θα τις αποκτάτε θα έχουν πιθανότατα διάρκεια. Ίσως όμως να χρειαστεί πολύς κόπος για να διατηρήσετε την ισορροπία και την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας και τελικά όλη αυτή η πίεση να σας κουράσει και να σας απομακρύνει από το ταίρι σας. Ή μπορεί να δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε σχέσεις στοργής, αλλά και γέφυρες με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί. Την περίοδο που ο Κρόνος θα επηρεάζει τον 7ο οίκο ο γάμος, οι σοβαρές σχέσεις και οι συνεργασίες μπορεί να μπουν στο μικροσκόπιο, να υπάρξουν προβλήματα, κλυδωνισμοί και απομακρύνσεις. Θα αντέξουν μόνο όσες σχέσεις έχουν γερά θεμέλια και εκείνες που αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σας. Θέματα πίστης και εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν. Ένα άλλο σενάριο είναι ότι μπορεί να φύγετε από το σπίτι σας ή να επιλέξετε να ζήσετε μια πιο μοναχική ζωή. Είναι πιθανό επίσης να παντρευτείτε ή να δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Λέοντα, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 8ο οίκο

Μία θετική πτυχή αυτής της διέλευσης είναι ότι σας αναγκάζει να δείτε με ρεαλιστική ματιά τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας. Τα επόμενα χρόνια 2-3 χρόνια που θα διελαύνει ο Κρόνος στους Ιχθύς, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που θα σας δοθούν για να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη ζωή. Όλα αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τις αλλαγές που έρχονται, γι’ αυτό προσπαθήστε να προνοήσετε σωστά πριν αυτές συμβούν. Προετοιμαστείτε για το μέλλον σε οικονομικό και πρακτικό επίπεδο και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Αυτό που δεν ξέρετε, δηλαδή ό,τι είναι άγνωστο, μπορεί να σας φοβίζει περισσότερο το επόμενο διάστημα και να νιώθετε περισσότερη ανασφάλεια. Τα επόμενα 2-3 χρόνια μπορεί να προκύπτουν εντάσεις, ακόμα και πάθη στη ζωή σας και θα σας κάνουν άνω – κάτω. Η απώλεια του ελέγχου του εαυτού σας, της σχέσης σας ή των οικονομικών μπορεί να είναι κάποιες από τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Δώστε προσοχή στον ψυχολογικό παράγοντα και μην αμελήσετε την υγεία σας. Προσέξτε δάνεια, χρέη και προσπαθήστε να είστε τυπικοί στις οφειλές σας. Μπορείτε να χτίσετε τη δύναμη της θέλησης σας με το να είστε πρακτικοί, ψύχραιμοι και προσγειωμένοι.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Καρκίνο, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 9ο οίκο

Η επίδραση του Κρόνου όταν περνάει από τον 9ο οίκο είναι ότι προσφέρει μια αίσθηση ανάγκης, αλλά και καθήκοντος για μάθηση. Τα επόμενα 2-3 χρόνια θα αισθάνεστε σχεδόν υποχρεωμένοι όχι μόνο να μελετήσετε, αλλά να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον υπόλοιπο κόσμο και ο ενθουσιασμός σας θα εμπνέει τους άλλους να θέλουν να μάθουν κι εκείνοι περισσότερα. Θα δημιουργείτε έτσι πεποιθήσεις και απόψεις για τις οποίες θα είστε περήφανοι. Για το διάστημα που θα διελαύνει ο Κρόνος στους Ιχθύς θα σας ελκύουν περισσότερο τα ταξίδια, διότι θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε και να κατανοήσετε νέες ιδέες, πολιτισμούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Εάν όμως οι ιδέες των άλλων διαφέρουν από τις δικές σας, μην βιαστείτε να τις απορρίψετε. Θα μπορούσαν να προέρχονται από διαφορετική οπτική γωνία ή ένα άλλο επίπεδο κατανόησης που δεν γνωρίζετε αρκετά καλά και μπορούν να σας βοηθήσουν τελικά να διευρύνετε τις δικές σας απόψεις. Τα επόμενα χρόνια θα σας βάλουν σε διαδικασία να αμφισβητήσετε όσα θεωρούσατε δεδομένα, όσα γνωρίζατε και πιστεύατε, ακόμη και κάποιες αξίες σας. Η ανώτερη εκπαίδευση μπορεί να σας βοηθήσει τώρα να αποκτήσετε τα εφόδια που χρειάζεστε για να είστε σωστοί επαγγελματίες στον τομέα σας.

Αν έχετε ωροσκόπο στους Διδύμους, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 10ο οίκο

Από τις 7 Μαρτίου 2023 και για τα επόμενα 2-3 χρόνια ο Κρόνος θα διελαύνει από το Μεσουράνημα σας και αυτό σημαίνει ότι θα αφοσιωθείτε στην καριέρα σας και πιθανότατα η δουλειά θα απορροφά όλη σας την ενέργεια. Όμως αυτή η αφοσίωση μπορεί να φέρει μαζί της και το κύρος και την αναγνώριση που επιθυμείτε. Αν είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά, θα αποκτήσετε τα επόμενα χρόνια την εμπειρία και τη γνώση να αντιλαμβάνεστε τις απαιτήσεις της δουλειάς και να λειτουργείτε υπεύθυνα και γρήγορα. Αυτό βέβαια θα έχει ως αποτέλεσμα να ξοδέψετε πολλές εργατοώρες παλεύοντας με δύσκολα προγράμματα και απαιτητικές προθεσμίες. Όσο διάστημα ο Κρόνος θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές θυσίες στο βωμό της επιτυχίας και θα κληθείτε να δείξετε πολύ μεγάλη υπευθυνότητα. Δεν θα λείψουν οι προκλήσεις και τα εμπόδια, τα οποία θα σας κρατούν μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την ξεκούραση και τη διασκέδαση. Έχετε όμως στο μυαλό σας ότι αν οι κόποι σας για κάποιο λόγο δεν αποδώσουν, μπορεί να αισθανθείτε μεγάλη απογοήτευση και να λείπει η δικλείδα ασφαλείας, αν το ενδιαφέρον σας το μονοπωλεί η δουλειά σας.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Ταύρο, ο Κρόνος στους Ιχθύς θα επηρεάζει τον 11ο οίκο

Η διέλευση του Κρόνου στους Ιχθύς ξεκινάει στις 7 Μαρτίου 2023 και για τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα μείνει σε αυτό το ζώδιο και θα επηρεάζει τον 11ο οίκο σας θα σας κάνει να θέλετε να αποφύγετε πράγματα που είναι πολύ κοινά, ή ευρέως αποδεκτά από την κοινωνία, αλλά θα είναι επίσης σημαντικό να μάθετε και να τα αξιολογείτε σωστά. Μπορεί τα επόμενα χρόνια να νιώθετε πιο σοβαροί και πιο συμβατοί με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, διότι θα αισθανθείτε ότι σας καταλαβαίνουν καλύτερα. Μπορεί επίσης να προτιμήσετε τους λίγους και καλούς κολλητούς και να μην σας αρέσει να βρίσκεστε με ένα θορυβώδες πλήθος γνωστών που ίσως να σας κουράζουν πια. Ο Κρόνος, καθώς περνάει σε αυτό τον οίκο, ίσως μεγεθύνει κάποιες κοινωνικές ανασφάλειες και να προτιμάτε τη μοναξιά. Ίσως πάλι προτιμήσετε να δώσετε περισσότερη σημασία στην ιδιαιτερότητα του στυλ ή των ιδεών και να θέλετε κοντά σας μια μικρή ομάδα με άτομα που πληρούν τις οποίες προϋποθέσεις έχετε επιλέξει. Τα όνειρα και οι επιθυμίες που ίσως σας φαίνονται άπιαστα και δύσκολα, μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και το διάστημα που ο Κρόνος περνάει από αυτόν τον οίκο, αρκεί να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε με συνέπεια και αφοσίωση.

Αν έχετε ωροσκόπο στον Κριό, ο Κρόνος στους Ιχθύς επηρεάζει τον 12ο οίκο

Από τις 7 Μαρτίου 2023 και για τα επόμενα 2-3 χρόνια ο Κρόνος θα διελαύνει από τον ευαίσθητο 12ο οίκο, που συνήθως δείχνει κάποια πρώιμη σκληρή εμπειρία ή ένα παιδικό τραύμα που μπορεί να ενεργοποιείται και θα σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα όταν αυτή γίνεται απαιτητική. Είναι δύσκολο για τα άτομα με τον Κρόνο που διελαύνει σε αυτή τη θέση να καθορίσουν τους φόβους τους ή ακόμα και αυτά που τους βασανίζουν. Το άγχος μπορεί να προέρχεται από φόβο για το άγνωστο και να κατακλύζεστε ή να ελέγχεστε από έντονα συναισθήματα. Μπορεί να διστάζετε ή να είστε αρνητικοί στην αποδοχή βοήθειας από άλλους αν κάτι σας απασχολεί, προτιμώντας να κλείνεστε στον εαυτό σας και να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα σας μόνοι. Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ίσως να σας κάνει να νιώθετε πιο ευάλωτοι και να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Μπορεί να νιώσετε απόσταση, μοναξιά ή και τάσεις φυγής ή ακόμα και να υπάρξουν ψυχοσωματικές εκδηλώσεις αν δεν βοηθηθείτε. Τα όνειρα, η διαίσθηση και η πίστη σας ίσως ενισχυθούν. Το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για ενδοσκόπηση και μπορεί να χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο μόνοι, ώστε να σκεφτείτε πιο βαθιά, αλλά ίσως και να διαλογιστείτε, κάτι που βοηθάει και ηρεμεί το πνεύμα και την ψυχή.