Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 08/05/2024 – 06/06/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 08/05/2024 - 06/06/2024 για όλα τα ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις για τον Σεληνιακό μήνα από 08/05/2024 – 06/06/2024 για όλα τα ζώδια

Η Κινέζικη αστρολογία βασίζεται στα 12 ζώδια του ζωδιακού της κύκλου, τον συνδυασμό των πέντε στοιχείων της (φωτιά, γη, μέταλλο, νερό, ξύλο) και το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο, δηλαδή το Γιανγκ και το Γιν. Ο αστρολογικός μήνας στο κινέζικο ωροσκόπιο ακολουθεί τις κινήσεις των ουρανίων σωμάτων στο Ηλιακό μας σύστημα και όχι το ημερολόγιο, γι’ αυτό ξεκινάει μετά από κάθε Νέα Σελήνη. Έτσι οι προβλέψεις ισχύουν από τις 08/05/2024, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Μαΐου, και διαρκούν έως τις 6 Ιουνίου 2024 που θα σχηματιστεί το επόμενο νέο φεγγάρι. Τόσο κατά την Κινέζικη αστρολογία όσο και για το συγγενικό με αυτή Φενγκ Σούι, όλοι γεννιούνται με συγκεκριμένα άστρα στον γενέθλιο χάρτη τους τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ετών, μηνών και ημερών.

Αν δε γνωρίζετε το ζώδιό σας στην Κινέζικη Αστρολογία πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις προβλέψεις της Κινέζικης αστρολογίας για τον Σεληνιακό μήνα Μαΐου-Ιουνίου, δηλαδή από 08/05/2024 – 06/06/2024 για όλα τα ζώδια

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Να είστε επιφυλακτικοί

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, έκτακτες ανάγκες, αλλά και άτομα που δεν εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το συμφέρον σας, και όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις κυρίως την τσέπη σας. Είναι σημαντικό να είστε επιφυλακτικοί όσον αφορά την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε άλλους, στη διαχείριση των χρημάτων σας, αλλά και με τα έξοδα. Στον χώρο εργασίας είναι σημαντικό να είστε πιο προσεκτικοί γιατί διάφορα μπορεί να συμβούν. Η διατήρηση μετριοπάθειας, η υπευθυνότητα, το να κάνετε όσο πιο σωστά μπορείτε τη δουλειά σας και η αποφυγή συγκρούσεων είναι μερικοί τρόποι για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Αυτή η περίοδος δεν είναι ιδανική για τολμηρές πρωτοβουλίες και πολύ εξωστρέφεια, προτιμήστε να συγκεντρωθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Για όσους έχουν μόνιμη σχέση, καλό είναι να αποφύγουν περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Για τους μαθητές, το να παραμείνουν συγκεντρωμένοι μπορεί να είναι πρόκληση. Η επαρκής ξεκούραση και η αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του άγχους που αισθάνονται.

ΒΟΔΙ (ΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Πάρτε τις αποστάσεις σας

Επί του παρόντος κάποιοι από εσάς μπορεί να διανύετε ένα απαιτητικό διάστημα που χαρακτηρίζεται από κάποια εμπόδια και αυξημένες απαιτήσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία και να πάρετε λίγο τις αποστάσεις σας από ό,τι σας ρίχνει ψυχολογικά, ή να πάρετε μια μικρή άδεια για να ξεκουραστείτε. Θα δείτε τότε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο καθαρά και η ορθολογική σκέψη μπορεί να κάνει θαύματα για σας αυτό το μήνα.  Επαγγελματικά, συνιστάται προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις καθώς η δουλειά μπορεί να είναι αυξημένη, γι’ αυτό προετοιμαστείτε για πιθανές προκλήσεις. Στις προσωπικές σχέσεις η υπομονή και η κατανόηση θα είναι τα βασικά όπλα σας. Δεν είναι ώρα για σημαντικές αποφάσεις σε κανέναν τομέα της ζωής σας, καλύτερα είναι να προσπαθήσετε για τη διατήρηση της σταθερότητας και της ηρεμίας. Για τους μαθητές, παρά τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν, η επιμονή και η αφοσίωση στις σπουδές τους είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην επιτυχία. Η συνεχής προσπάθεια, παρά τα εμπόδια, είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων τους.

ΤΙΓΡΗΣ

Μείνετε ψύχραιμοι, όλα θα γίνουν

Ο Μάιος ίσως να μην είναι για εσάς ο ευκολότερος μήνας. Διανύετε το τελευταίο διάστημα μια δύσκολη φάση υπό την επήρεια δυσμενών αστεριών που μπορεί να έχουν φέρει στη ζωή σας κάποια εμπόδια, σύνθετες καταστάσεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις διαφόρων επιπλοκών. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό! Προσπαθήστε να παραμείνετε γειωμένοι στην πρακτικότητα και αισιόδοξοι. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην παίρνετε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες. Στην εργασία, η ενίσχυση της ομαδικότητας μπορεί να είναι ευεργετική στην αποδοτικότητα και το ηθικό όλων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Στις προσωπικές σχέσεις, η εξάσκηση της αρετής της υπομονής και η αποφυγή της κλιμάκωσης έστω και των μικρότερων διαφωνιών έχει σημασία και θα κάνει τη διαφορά. Οι αδέσμευτοι μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσουν νέες σχέσεις κατά τη διάρκεια του μήνα, και για τους μαθητές μπορεί να προκύψουν διάφοροι περισπασμοί και να δυσκολεύονται περισσότερο να συγκεντρωθούν. Μέσα τους όμως μπορούν να βρουν την απαιτούμενη δύναμη και την αυτοπειθαρχία που χρειάζονται και αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση τους.

ΚΟΥΝΕΛΙ (ΛΑΓΟΣ)

Μείνετε εστιασμένοι στην επιτυχία

Όσον αφορά την καριέρα οι προοπτικές διαφαίνονται εξαιρετικές, με την ελπίδα για αναγνώριση των προσπαθειών σας να είναι πλέον ορατή στον ορίζοντα. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, αδράξτε την ευκαιρία και αφήσετε τα ταλέντα σας να δουλέψουν για σας. Αυτή η περίοδος επίσης υπόσχεται καλυτέρευση των σχέσεων με συναδέλφους και ανωτέρους. Στα επιχειρηματικά σχέδια σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικής ανάπτυξης και δυνατοτήτων επιτυχίας, ακόμη και σε πράγματα που ίσως σας φαίνονταν μακρινά και απρόσιτα. Όσο για τα προσωπικά, για τους ελεύθερους οι πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιο ξεχωριστό άτομο είναι αυξημένες, και για όσους σκέφτονται τη δέσμευση η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευοίωνη. Για τους μαθητές, οι δυνατότητες εποικοδομητικής μελέτης και οι επιδόσεις τους στα μαθήματα θα είναι αυξημένες.

ΔΡΑΚΟΣ

Η τύχη σας επιστρέφει

Αυτό τον μήνα θα αισθανθείτε περισσότερη ζωτικότητα και διαύγεια, κάτι που θα αυξήσει τη γοητεία, την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε δράση και να επιδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Στον τομέα των επιχειρήσεων δοκιμάστε τις καινοτομίες και τις πιο πρωτότυπες σας ιδέες, ακούγοντας φυσικά πρώτα το ένστικτο σας που θα είναι ο καλύτερος σας σύμβουλος. Βρίσκεστε σε μία θετική περίοδο της ζωής σας επηρεασμένοι από τυχερά αστέρια, όπως αυτό της Νίκης, που φέρουν στο δρόμο σας πολλές ευκαιρίες. Η ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και η γοητεία προσελκύουν και τον έρωτα ή και κάτι πιο σταθερό, καθώς ίσως είναι η ιδανική στιγμή για δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα. Για τους μαθητές, η περίοδος προσφέρει πνευματική διαύγεια και ενισχύει το κίνητρο σας, διευκολύνοντας τη μάθηση και την επιτυχία. Το να διευρύνετε τη βάση των γνώσεων σας κατά τη διάρκεια αυτής της ευνοϊκής περιόδου θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

ΦΙΔΙ

Έχετε το προβάδισμα

Επιτέλους η ενέργεια σας επιστρέφει δριμύτερη και ίσως πιο ανταγωνιστική, με περισσότερες ευκαιρίες για πρόοδο, χάρη στη συμβολή ευοίωνων αστεριών. Αυτή η περίοδος προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για επιτυχίες, τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε επιχειρηματικές αναζητήσεις. Με την ανεβασμένη σας διάθεση θα επιδιώξετε αυτά που θέλετε με ανανεωμένη αποφασιστικότητα. Στο χώρο εργασίας προβλέπεται αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα. Τα έργα σας θα ξεχωρίσουν, αυξάνοντας την πιθανότητα να εντυπωσιάσετε, κάτι που ίσως ανοίξει το δρόμο για πιθανή επαγγελματική ανέλιξη. Εμπιστευτείτε περισσότερο τις στρατηγικές σας ικανότητες και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας και δεν θα χάσετε. Σε θέματα καρδιάς, το χάρισμα και η γοητεία σας είναι σε κορυφαία επίπεδα. Εάν σκέφτεστε μια σχέση, κάντε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Αφήστε την αγάπη να ξεδιπλωθεί φυσικά και χαρείτε την κάθε σας στιγμή. Για τους μαθητές, αυτή η περίοδος υπόσχεται ομαλή πορεία. Η υποστηρικτική ατμόσφαιρα προάγει για εσάς τη μάθηση και την επιτυχία.

ΑΛΟΓΟ

Ουράνια καθοδήγηση και ευεργέτες

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα δείτε την τύχη σας να αυξάνεται και τα εμπόδια να λιγοστεύουν, καθώς ευοίωνα αστέρια και ενέργειες φωτίζουν το ζώδιό σας προσφέροντας υποστήριξη και βοήθεια. Είναι μια καλή στιγμή να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις κατά μέτωπο, καθώς στην επόμενη στροφή μπορεί να σας περιμένουν απροσδόκητες ευκαιρίες και καλή τύχη που δεν πρέπει να χάσετε. Δώστε βάση σε αυτά που σας λέει η εσωτερική σας φωνή και αναζητήστε έξυπνα και υποστηρικτικά άτομα που θα σας καθοδηγήσουν με τις συμβουλές και τη βοήθεια τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσετε πιο φιλόδοξους στόχους, καθώς οι κοσμικές ενέργειες είναι στο πλευρό σας ώστε να καταφέρετε σημαντικά πράγματα. Η καλλιέργεια θετικών σχέσεων με ανωτέρους και συναδέλφους θα βοηθήσει την καριέρα σας. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια είναι ιδιαίτερα υποσχόμενα τώρα, με τα ευοίωνα αστέρια να σας καθοδηγούν προς την επιτυχία. Είναι μια κατάλληλη στιγμή για δικτύωση και στον αισθηματικό τομέα, καθώς αυτή η περίοδος φέρνει αρμονία και ευτυχία για το ζώδιο σας. Οι ελεύθεροι έχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσουν κάποιον, ενώ όσοι έχουν ήδη σχέση μπορούν να μοιραστούν ποιοτικό χρόνο και όμορφες στιγμές. Για τους μαθητές, η επιρροή των τυχερών αστεριών ενισχύει τις μαθησιακές ικανότητες και τις δυνατότητες να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι καιρός να αναζητήσετε καθοδήγηση από έναν καλό σύμβουλο ή δάσκαλο και να αφοσιωθείτε στη μελέτη για ευνοϊκότερα αποτελέσματα.

ΚΑΤΣΙΚΑ (ΠΡΟΒΑΤΟ)

Τα καλά νέα συνεχίζουν να έρχονται

Η αφθονία και η τύχη στη ζωή σας ενισχύονται υπό τη θετική λάμψη των «8 αστεριών», σηματοδοτώντας μια περίοδο γόνιμη για τα οικονομικά και τη γενικότερη ευτυχία σας. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα για οικονομική ανάπτυξη, εξέλιξη σταδιοδρομίας και απροσδόκητα κέρδη. Η θετική ενέργεια επεκτείνεται και στις σχέσεις σας, προσελκύοντας υποστηρικτικά και σημαντικά άτομα στη ζωή σας. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να κάνουν νέες προσοδοφόρες συμφωνίες. Οι εργαζόμενοι μπορεί να δείτε βελτιώσεις στο εισόδημα, ή ακόμα και να πετύχετε μια προαγωγή. Κάτω από αυτά τα ευοίωνα αστέρια, οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σχέσεις ευδοκιμούν. Το να αφιερώνετε χρόνο στον άνθρωπο σας θα σας ανταμείψει με όμορφες στιγμές. Για τους αδέσμευτους, συνιστάται να είναι έτοιμοι και ανοιχτοί στην ιδέα να γνωρίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Για τους μαθητές θα υπάρχει οξυμένη αντίληψη και θα μπορούν να απομνημονεύσουν πιο πολλά σε λιγότερο χρόνο αν εστιάσουν τις δυνάμεις τους. Με τη σωστή προετοιμασία μπορούν να διαπρέψουν στις βαθμολογίες.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Τύχη στα χρήματα

Έχετε τώρα περισσότερες προοπτικές για αύξηση των εσόδων και ενίσχυσης των περιουσιακών σας στοιχείων, λόγω της βοήθειας τυχερών αστεριών. Αυτός ο μήνας υπόσχεται μεγαλύτερη οικονομική ευημερία και συνολική ικανοποίηση και στους άλλους τομείς. Προσπαθήστε να διακρίνετε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να ενισχύσετε το εισόδημα ή την καριέρα σας υπό αυτή την ευνοϊκή αυτή επιρροή. Για να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία είναι καλό να δείξετε επιμέλεια και μια προνοητικότητα στα σχέδια σας. Αν και τα οικονομικά κέρδη μπορεί να έρχονται προοδευτικά, η σταθερή τους ροή θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε εύφορο έδαφος για ό,τι σχεδιάζετε στο μέλλον. Στα αισθηματικά, η ενέργεια του μήνα ενισχύει τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες, ενώ όσοι έχουν ήδη σχέσεις μπορούν να απολαύσουν αρμονικές και ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφό τους. Η μελέτη για τους σπουδαστές αναμένεται να κυλήσει ομαλά, με τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται από θετικά αποτελέσματα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Γοητεία και ερωτισμός

Αυτό τον μήνα οι Πετεινοί οφείλουν να επικεντρωθούν στην καλλιέργεια και την ενίσχυση των σχέσεων τους, καθώς το σχετικό άστρο υπόσχεται ότι θα ενισχύσει τη γοητεία και την ικανότητα τους να αρέσουν. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για θέματα καρδιάς, αλλά και κοινωνικότητας. Όσοι αναζητούν ερωτικές σχέσεις μπορεί να βρουν αυτή την περίοδο γεμάτη κινητικότητα, αν και είναι φρόνιμο να είναι προσεκτικοί και να μην το παρακάνουν με το φλερτ για μην υπάρξουν ερωτικά παρατράγουδα! Επιπλέον, το χρονικό αυτό πλαίσιο ευνοεί τη δημιουργία συμμαχιών που μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη. Όσον αφορά την καριέρα, οι βελτιωμένες κοινωνικές δεξιότητες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Η ενίσχυση των σχέσεων σας με συναδέλφους και προϊσταμένους θα συνεισφέρει θετικά στον εργασιακό τομέα και στο ενδεχόμενο πιθανών συνεργασιών. Αισθηματικά, όλα δείχνουν πολύ καλά για αδέσμευτους και δεσμευμένους. Για τους μαθητές, αυτή η φάση χρειάζεται ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που θα τους βοηθήσει στην πορεία τους για επιτυχία.

ΣΚΥΛΟΣ

Μείνετε στη φωτεινή πλευρά

Αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από τα ασταθή ρεύματα που εκπορεύονται από κάποια «δύσκολα» άστρα που επηρεάζουν το ζώδιό σας. Αυτή η κοσμική επίδραση αυξάνει την πιθανότητα συγκρούσεων και παρεξηγήσεων, και χρειάζεται υπομονή και διπλωματία από την πλευρά σας. Οι καλές πράξεις και η αναζήτηση ειρηνικών λύσεων όμως μπορούν να εξασθενήσουν τις αρνητικές ενέργειες. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε αψιμαχίες, συμφέροντα, σκοπιμότητες ή σε διαφωνίες. Αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και στα δικά σας θέματα. Δείξτε πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης δίχως να επιλέγετε στρατόπεδα, καθώς αυτό μπορεί να σας γλιτώσει από προβλήματα. Η ξεκάθαρη επικοινωνία είναι απαραίτητη για την αποφυγή παρεξηγήσεων με τους συνεργάτες και τους πελάτες. Στις σχέσεις είναι απαραίτητη μια πιο προσεκτική αντιμετώπιση. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να προχωρήσουν αργά και προσεκτικά, ενώ όσοι έχουν σχέση μπορεί να χρειαστεί να επιδείξουν επιπλέον υπομονή και κατανόηση. Οι μαθητές μπορεί να επιδεικνύουν μια πιο αντιδραστική συμπεριφορά τώρα, επομένως η ψυχραιμία και η εστίαση είναι ζωτικής σημασίας για την πρόοδο τους.

ΧΟΙΡΟΣ (ΚΑΠΡΟΣ)

Μετρήστε ως το δέκα

Οι Κάπροι μπορεί να αντιμετωπίζετε αυτό το μήνα μια πιο απαιτητική φάση λόγω της παρουσίας ανταγωνιστικών ενεργειών στο ζώδιο σας, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν διακυμάνσεις στη διάθεση σας και αύξηση των συγκρούσεων ή των διαφωνιών. Το επόμενο διάστημα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας και να είστε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε, για να αποτρέψετε έριδες και καβγάδες. Στον επαγγελματικό στίβο θα πρέπει να επιδιώκετε την αυτονομία όποτε αυτό είναι εφικτό, και αποφύγετε να εμπλακείτε σε διενέξεις στο γραφείο. Εάν προκύψουν συγκρούσεις, δείξτε ηρεμία και αναζητήστε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις. Αποφύγετε την έναρξη νέων συνεργασιών ή μεγάλων εγχειρημάτων. Στις προσωπικές σχέσεις δώστε προτεραιότητα στην απλότητα και την υπομονή. Αποφύγετε να κάνετε πιο σύνθετα τα πράγματα από όσο είναι, να θυμώνετε άσκοπα και αποφύγετε τις βιαστικές κρίσεις και κυρίως τις επικρίσεις. Για τους μαθητές οι σχέσεις με τους άλλους ενδέχεται να παρουσιάζουν προκλήσεις. Η διατήρηση των αξιών και η καλλιέργεια θετικών τρόπων διαχείρισης συναισθημάτων είναι απαραίτητη. Για τους γονείς, η διατήρηση ενός αρμονικού και ήρεμου περιβάλλοντος στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά στη δύσκολη γι’ αυτά περίοδο.