Καλά νέα: Επιτέλους ορθή πορεία για τον Άρη στον Κριό

Καλά νέα: Επιτέλους ορθή πορεία για τον Άρη στον Κριό

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Ο Άρης μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα επιτέλους γύρισε σε ορθή πορεία για να επιτρέψει στις εξελίξεις να τρέξουν σε κάπως πιο γοργούς ρυθμούς. Και λέω κάπως γιατί από την «σκιά» της ανάδρομης πορείας του δεν βγαίνει πριν την νέα χρονιά. Σε κάθε περίπτωση το να είναι ορθός είναι πολύ καλύτερο από το να είναι ανάδρομος. Από τις 9/9 μέχρι τώρα η ανάδρομη πορεία του δημιούργησε πολλά θέματα στον τομέα της δράσης μας, της αυτοπεποίθησης μας και έκανε πιο δύσκολο να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, να εκφράσουμε τις επιθυμίες και την σεξουαλικότητα μας αλλά και τον θυμό ή τα αρνητικά συναισθήματα μας με ένα αποτελεσματικό  τρόπο. Ο Άρης ξεκινώντας το ταξίδι του στον Κριό στο τέλος Ιουνίου θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Πλέον με μεγαλύτερη φιλοδοξία, θάρρος και αποφασιστικότητα θα κυνηγήσουμε τα θέματα τα οποία φαίνεται ότι «πάγωσαν» ή δεν εξελίχτηκαν όπως έπρεπε. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Άρης στον Κριό είναι ανυπόμονος, απρόσεκτος και ευερέθιστος. Κι αυτά τα χαρακτηριστικά θα βγαίνουν προς τα έξω πιο εύκολα τώρα. Ας ελπίσουμε όμως ότι τα θετικά του στοιχεία θα υπερτερήσουν των αρνητικών. Επίσης είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο εγωισμός, άλλο ένα χαρακτηριστικό της θέσης του Άρη στον Κριό, μπορεί να βγαίνει τώρα ακόμη πιο έντονα. Αν αποφύγουμε την εγωκεντρισμό και βάλουμε στα σωστά κανάλια την υψηλή ενέργεια που μας χαρίζει ο πλανήτης της δράσης τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Φυσικά για τον καθένα από τους εκπροσώπους του ζωδιακού τα αποτελέσματα της επιρροής του, θα είναι διαφορετικά μολονότι ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα σενάρια θα είναι από δω και κάτω οι πιο γρήγοροι ρυθμοί και οι εξελίξεις. Βέβαια τα πράγματα δεν θα γίνουν όπως ήταν από την μια μέρα στην άλλη σίγουρα όμως θα βελτιωθούν κάπως περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Με το πόδι στο γκάζι περιγράφεται η περίοδος που ακολουθεί την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο σας. Από σήμερα αρχίζει σιγά σιγά να ανακτά την ταχύτητα του. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά κουραστικό σε ψυχολογικό επίπεδο για σας, καθώς η δράση σας παρεμποδιζόταν. Σταδιακά όμως θα αρχίσει να φεύγει αυτή η αίσθηση της κόπωσης και θα ξαναβρείτε τα χαμένα ενεργειακά σας επίπεδα. Μάλιστα θα σας πρότεινα από δω και κάτω να βρείτε ένα θετικό τρόπο να διοχετεύετε την περίσσεια ενέργεια σας, για να μπορείτε να κοιμάστε εύκολα. Εξαιτίας των συνθηκών της καραντίνας με τα γυμναστήρια κλειστά, ίσως πρέπει να βρείτε ένα τρόπο για να κάνετε άσκηση είτε στο σπίτι είτε κοντά στο σπίτι, γιατί αυτός είναι ένας μοναδικός  φυσικός τρόπος για να μην σας βγαίνουν οι αρνητικές πλευρές του Άρη. Φυσικά θα γίνετε και πιο ανυπόμονοι με τα σχέδια και τους στόχους σας, όμως μην περιμένετε γρήγορα ότι θα γίνουν τα πράγματα όπως ήταν. Θα χρειαστεί ακόμη χρόνος για να διευκολυνθείτε πλήρως αφού μέχρι και τελευταία στιγμή ο Άρης χτυπά πάνω στον Πλούτωνα  για τρίτη και τελευταία φορά φέτος κι αυτό δείχνει τα εμπόδια που υπάρχουν λόγω των συνθηκών. Από δω και κάτω πρέπει χωρίς να χάνετε το πάθος και τις ηγετικές σας ικανότητες να προσπαθήσετε να γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους άλλους και λίγο πιο υποχωρητικοί κι ευέλικτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δύσκολο να είσαι Ταύρος και να μην έχεις τον έλεγχο στα πράγματα στην ζωή σου. Τα ζώδια της γης, χρειάζονται για να νιώθουν ασφάλεια ότι έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους σε όλους τους τομείς. Τόσο καιρό (από τις 9/9 που γύρισε ο Άρης ανάδρομος) ήταν σαν να βρισκόσασταν σε μια θάλασσα χωρίς να βλέπετε ένα ξεκάθαρο ορίζοντα και κυρίως χωρίς να ξέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι θα συμβεί και πως θα το αντιμετωπίσετε. Για κάποιους υπήρχε κι ένα ζωηρό παρασκήνιο ή και καταστάσεις στο χώρο εργασίας που ίσως δεν είχαν προηγούμενο με δυσαρέσκειες και γκρίνιες που έκαναν την ζωή σας πιο δύσκολη στην καθημερινότητα. Κάποιοι μπορεί να είχατε και θέματα σε επίπεδο υγείας ή να νιώσατε μεγαλύτερη αστάθεια και σε ψυχολογικό επίπεδο. Τα καλά νέα είναι ότι όλο αυτό, τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία θα τελειώσει σιγά σιγά, θα ανακτήσετε τον έλεγχο και την σιγουριά και την αποφασιστικότητα σας για τις κινήσεις σας από δω και κάτω. Μόνο που αυτές οι κινήσεις δεν πρέπει να γίνουν τώρα αμέσως αλλά μετά από σκέψη στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη έλαβε τέλος και μια μεγάλη περίοδος με σύγχυση, μπερδεμένα μηνύματα και δυσκολίες στις σχέσεις προσωπικές πρωτίστως αλλά και επαγγελματικές φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Το τελευταίο δίμηνο μπορεί να δημιουργήθηκαν αρκετές δυσκολίες σε φιλικές σχέσεις, στην κοινωνική σας ζωή, σε σχέσεις με άτομα από τα κοινωνικά σας δίκτυα πιθανώς όμως και με τους συνεργάτες σας. Πιθανώς επίσης να προέκυψαν και οικονομικά θέματα σχετιζόμενα με την δουλειά σας ή καθυστερήσεις και προβλήματα με το εισόδημα σας. Πολλοί από σας μπορεί να γίνατε πιο αυστηροί στην κριτική σας απέναντι στους άλλους και να δημιουργήθηκαν προβλήματα. Τώρα όμως ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία και η συλλογική δουλειά απαιτεί να αφήσετε στην άκρη τις κατηγορίες και την κριτική και να δείτε πως θα βρείτε καλύτερες λύσεις στις κοινές σας προσπάθειες με τους άλλους. Το να επιτύχετε στους στόχους σας μπορεί να μην είναι εύκολο είναι όμως εφικτό με λίγη βοήθεια από αυτούς που σας συμπαθούν ή θέλουν να σας στηρίξουν. Το βλέμμα σας πρέπει να είναι στραμμένο στην επόμενη χρονιά που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 9/9 μέχρι σήμερα, μπορεί να δημιούργησε αναβολές, καθυστερήσεις και πολλές φορές να απαίτησε μεγάλη υπομονή από την πλευρά σας προκειμένου να έχετε τις επιθυμητές εξελίξεις είτε στην καριέρα είτε σε θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Άλλοι μπορεί να είχατε αργή πρόοδο επαγγελματικά, να είχατε να αντιμετωπίσετε δύστροπους συνεργάτες, ανωτέρους ή και πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Σε κάθε περίπτωση είτε εξαιτίας των συνθηκών είτε εξαιτίας άλλων δυσκολιών μπορεί να είχατε σημαντικά προβλήματα τα οποία σας έκαναν να αγανακτείτε καθημερινά. Από δω και κάτω σταδιακά όμως ξεκινά μια περίοδος που τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται με άλλους ρυθμούς και θα το διαπιστώσετε κυρίως όσο πλησιάζουμε στον άλλο μήνα. Κάποιοι ίσως σκέφτεστε σε αυτή την φάση πως θα ανεξαρτητοποιηθείτε σε επίπεδο καριέρας και θα αναλάβετε μόνοι σας την ευθύνη για ό,τι παράγετε επαγγελματικά. Ή μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή χωροταξική είτε σπιτιού είτε χώρου δουλειάς που ναι μεν η προσαρμογή θα πάρει χρόνο αλλά θα είναι για να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση και χαρά.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο δίμηνο που  ο Άρης ήταν ανάδρομος πολλά από τα πλάνα σας για το μέλλον μπορεί να χρειάστηκαν δεύτερη σκέψη ή διορθώσεις και αλλαγές γιατί δεν έβγαιναν. Καθώς βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες στην καθημερινότητα μας είναι πιθανόν κάτι που ξεκινήσατε με όρεξη και ενθουσιασμό να σταμάτησε ή να χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει όπως το έχετε στο μυαλό σας. Καλώς ή κακώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό έβαλε στον πάγο πολλά από τα καινούρια σχέδια σας ή τους έδωσε ραντεβού για αργότερα. Κάποιοι βέβαια μπορεί να νιώσατε και σύγχυση σε σχέση με το τι πορεία πρέπει να ακολουθήσετε. Από σήμερα όμως ο Άρης θα δώσει νέα πνοή στους σχεδιασμούς σας και θα σας επιτρέψει σταδιακά να πατήσετε το γκάζι της προόδου. Έτσι θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εκπαίδευση, ξένους και εξωτερικό, νομικές υποθέσεις από δω και κάτω μπορεί να τύχουν καλύτερης τύχης και στο τέλος της χρονιάς να έχετε μια καλύτερη αίσθηση για το παρακάτω της ζωής σας. Σίγουρα το να γίνει μια ιδέα σας πράξη δεν είναι πολύ εύκολο κάτω από τις παρούσες συνθήκες όμως σιγά σιγά μέρα με τη μέρα κάνοντας έστω κάτι μικρό θα καταφέρετε να φτάσετε σε αυτό που οραματίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη μέσα στον τομέα των οικονομικών αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών μπορεί να δημιούργησε πολύ θυμό τον οποίο ίσως δεν βγάλατε προς τα έξω μολονότι υπήρχαν φορές που μπορεί να «έβραζε» το νευρικό σας σύστημα. Θέματα που σχετίζονταν με διατροφές, αποζημιώσεις, ασφάλειες, μπόνους, κληρονομικά μπορεί να μην κύλησαν όπως πρέπει το προηγούμενο διάστημα και να σας δημιούργησαν σύγχυση ή και προβλήματα. Από την άλλη μπορεί ο «θυμός» να προκλήθηκε από δυσκολίες στις ερωτικές σας σχέσεις, ειδικά αν μπορεί να νιώσατε μια ξαφνική μεταστροφή των συναισθημάτων του συντρόφου σας. Τώρα όμως ο Άρης γυρίζει στην ορθή του πορεία και σταδιακά θα ξεμπλοκάρει κάπως όλα αυτά τα ζητήματα. Έτσι μπορεί να σημειωθεί πρόοδος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε όλα όσα είχατε καθυστερήσεις, αναβολές ή και προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, το προηγούμενο δίμηνο σαφώς δημιούργησε προβλήματα, καθυστερήσεις, σύγχυση και έλλειψη συντονισμού σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών. Μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να νιώσατε ότι χάνετε τον έλεγχο με όλα αυτά που είχατε να αντιμετωπίσετε καθημερινά, καθώς δεν μπορούσατε να ελέγχετε τις αντιδράσεις των άλλων παρά μόνο τις δικές σας. Η ορθόδρομη πορεία του Άρη σαφώς θα είναι  ανακουφιστική για σας τόσο σε θέματα προσωπικών επαφών όσο και στις κύριες συνεργασίες και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η συλλογική δουλειά αγαπητοί μου Ζυγοί είναι το φόρτε σας. Μέσα βέβαια σε όλη αυτή την αστάθεια που βιώσατε τον τελευταίο καιρό μπορεί οι στόχοι και τα κοινά σας όνειρα με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας να ατόνησαν ή να είχαν διάφορα προβλήματα. Τώρα σταδιακά  θα συντονιστείτε καλύτερα και οι εξελίξεις θα τρέξουν σε πιο γοργούς ρυθμούς. Απαιτήσεις, κούραση σαφώς δεν σταματούν όμως τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τους κόπους σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο δίμηνο αγαπητοί μου Σκορπιοί η καθημερινότητα σας, ήταν μια συγχυσμένη χωρίς ξεκάθαρους ορίζοντες ρουτίνα, που δημιουργούσε μόνο άγχος και στρες. Άλλοι μπορεί να είχατε ακόμη και ψυχοσωματικές εκδηλώσεις της πίεσης που βιώνετε είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι. Βλέπετε ανάδρομος  ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης από τις 9 Σεπτεμβρίου ως σήμερα δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να νιώθετε και τα ενεργειακά σας επίπεδα δυνατά. Άλλοι μπορεί να είχατε θέματα στο χώρο εργασίας, συνεργάτες που σας έκαναν τη ζωή δύσκολη ή και προβλήματα με το ίδιο το αντικείμενο της δουλειάς σας. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε κάτω από πρωτόγνωρες περιοριστικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν πολλά περιθώρια ελεύθερης έκφρασης και δράσης κάτι που για το δικό σας ζώδιο που θέλει να έχει τον έλεγχο αποτελεί πρόβλημα. Από δω και κάτω τα πράγματα αρχίζουν κάπως να ξεμπλοκάρουν. Αυτό θα το νιώσετε πρωτίστως στην ίδια σας την διάθεση και την ενέργεια σας. Η αδρεναλίνη θα κυλάει πιο ελεύθερα στο αίμα σας γι’ αυτό βέβαια θα πρέπει να προσέχετε και την βιασύνη και την παρόρμηση αλλά και πως εκφράζετε τον θυμό σας ειδικά στο χώρο εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τελευταίο δίμηνο με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, είναι σαν να φρέναραν απότομα ίσως οι ιδέες, ο ενθουσιασμός σας για τα νέα σχέδια σας ή μπορεί να υπήρχαν θέματα σε προσωπικές σχέσεις, θέματα με τα παιδιά. Ή μπορεί οι οικονομικές συνθήκες να μην σας επέτρεψαν να προχωρήσετε σε αυτά που θα θέλατε να κάνετε. Όλο αυτό όμως τελειώνει σήμερα και σιγά σιγά από την Κυριακή και μετά θα καταφέρετε να κερδίσετε τον χρόνο που χρειάζεστε ώστε να επαναφέρετε όλα αυτά τα πλάνα που πάγωσαν ξαφνικά. Ακόμη και μια προσωπική σχέση σε ερωτικό επίπεδο αν το προηγούμενο διάστημα φάνηκε να μπλοκάρει, τώρα με κάποιο τρόπο θα αρχίσει να δείχνει τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης. Βέβαια δεν χρειάζονται βιασύνες στην παρούσα φάση. Θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν σιγά σιγά και να τα βελτιώνετε βήμα βήμα. Ο Άρης από τον Κριό είναι πάντα μια βοηθητική θέση για σας και θα δείτε ότι ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο θα σας ευνοήσει από δω και κάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο δίμηνο η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Άρη δεν σας επέτρεψε μεγάλες πολυτέλειες ξεκούρασης και χαλαρότητας. Ήταν ένα απαιτητικό διάστημα που μπορεί να σας δημιούργησε και μια αίσθηση σύγχυσης για θέματα της δουλειάς και της πορείας της καριέρας σας ή σε άλλους σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος η δράση μας πάντα περιορίζεται, μπλοκάρεται και δεν υπάρχει ομαλή ροή στην καθημερινότητα μας. Τώρα όμως ο Άρης γυρίζει σε ορθή πορεία ενώ θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 6/1. Φυσικά εξακολουθεί ακόμη την πολιορκία προς το ζώδιο σας, μην φανταστείτε ότι τα πράγματα γίνονται εύκολα και χαλαρά. Μια τέτοια συνθήκη δεν ισχύει. Όμως γίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα και πλέον μπορεί να έχετε στοχευμένη δράση. Μέχρι τώρα βλέπατε ίσως το πρόβλημα αλλά πιθανώς δεν ξέρατε πως να το λύσετε. Από δω και κάτω θα έχετε και τις λύσεις ενώ θα είστε πιο αποφασιστικοί και σίγουροι για την δράση σας. Τα αποτελέσματα της υπερπροσπάθειας σας θα φανούν στο πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο δίμηνο αγαπητοί μου Υδροχόοι είναι σαν κάποιος να πατούσε φρένο την στιγμή που πηγαίνατε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Για κάποιους μπορεί να ήταν οι συνθήκες που όλους καλώς ή κακώς έχουν περιορίσει σε σχέση με το παρελθόν, για άλλους μπορεί να ήταν δύσκολες άλλες καταστάσεις που δεν επέτρεπαν μεγάλη πρόοδο. Σε κάθε περίπτωση πολλά από τα σχέδια, τις ιδέες σας, τις προσδοκίες σας τον τελευταίο καιρό μπορεί να σας έχουν ζορίσει. Ίσως όμως έχετε κάνει κι εσείς τις αναθεωρήσεις σας ειδικά αν είχατε βιαστεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή πήρατε ένα μεγάλο ρίσκο.  Όμως ο Άρης γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία και το πράγμα θα αρχίσει να ξεμπλοκάρει με κάποιο τρόπο. Έτσι τόσο στις καθημερινές επαφές σας με τους άλλους όσο στις επαγγελματικές συζητήσεις ή στα σχέδια σας για θέματα σπουδών θα αρχίσετε να βλέπετε κάποιου είδους πρόοδο σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα. Εννοείται ότι επειδή ο Άρης δείχνει πολλές φορές και παρόρμηση ή έκφραση θυμού χωρίς να μπορούμε να τον ελέγχουμε και σε σας θα βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων θα προσέχετε τι λέτε και κυρίως πως το λέτε αλλά και πως συμπεριφέρεστε στην οδήγηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τελευταίο δίμηνο πολλά από τα οποία φιλοδοξούσατε να κάνετε ενδεχομένως να μην κύλησαν όπως θα θέλατε και οι αιτίες φυσικά είναι πολλές. Καλώς ή κακώς οι περιοριστικές συνθήκες στην καθημερινότητα μας δεν βοηθούν ιδιαίτερα να σημειώνουμε την πρόοδο που θέλουμε την στιγμή που τη θέλουμε. Αστρολογικά αυτό ερμηνεύεται με την ανάδρομη πορεία του Άρη, που έβαλε κατά κάποιο τρόπο φρένο ίσως στις επεκτατικές και φιλόδοξες βλέψεις σας ή μπορεί να εμπόδισε θέματα επαγγελματικών, οικονομικών ή και των σπουδών σας αν είστε σε τέτοια φάση στην ζωή σας. Όμως όλο αυτό σιγά σιγά θα το αφήσετε πίσω σας καθώς ο Άρης ξαναπαίρνει την σωστή κατεύθυνση και αρχίζει να αποδίδει τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν χρειάζεται βιασύνη ούτε ρίσκο βέβαια σε αυτή την φάση. Χρειάζεται μόνο να δουλέψετε σταθερά προς την κατεύθυνση επιτυχίας των στόχων σας χωρίς παρορμήσεις και χωρίς υπερβολές.