Γιατί ελκύετε διαρκώς κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο

Γιατί ελκύετε διαρκώς κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο

Γιατί ελκύετε διαρκώς κάποιο συγκεκριμένο ζώδιο

Η αγάπη είναι μία εμπειρία που ανοίγει τους ορίζοντες μας, ένα συναίσθημα που μπορεί να βιώσει κανείς προς φίλους, οικογένεια, συντρόφους και μπορεί να επεκταθεί προς το σύμπαν, τον Θεό ή τον εαυτό του.

Η αγάπη είναι η πιο μεγάλη δύναμη και η μεγαλύτερη αδυναμία

Είναι η πιο μεγάλη δύναμη, διότι μπορεί να κατακτήσει το τελευταίο και πιο απόρθητο οχυρό, που είναι η καρδιά των ανθρώπων. Είναι η πιο μεγάλη αδυναμία, γιατί χρειάζεται τη συμμετοχή, τη συναίνεση και τη συγκατάθεση κάποιου άλλου. Όταν αγαπάς κάποιον μπορεί να τον αποδεχτείς γι’ αυτό που είναι, ακόμη και με τα ελαττώματα του. Αυτό συμβαίνει μόνο με την πραγματική αποδοχή και προς τον εαυτό μας, γι’ αυτό το ένα μπορεί να οδηγήσει στο άλλο. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να μας παρακινήσει να θελήσουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι, να δοκιμάσουμε άλλες νέες συμπεριφορές και τρόπους και να μας εμπνεύσει στο να δημιουργήσουμε.

Κάθε ζώδιο μπαίνει στη ζωή μας σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή για έναν λόγο, για να μας προσφέρει τα μαθήματα που έχουμε ανάγκη. Αν συχνά αισθανόμαστε έλξη προς ένα ζώδιο, ή έλκουμε πολλούς εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου, υπάρχουν συνήθως κάποια πράγματα που πρέπει να αντιληφθούμε. Υπάρχουν μαθήματα και στοιχεία που οι ψυχές μας χρειάζονται να διδαχθούν για να αγκαλιάσουμε κάτι άγνωστο μέχρι τώρα και κάτι διαφορετικό μέσα από αυτή την εμπειρία μας.

Όλα τα ζώδια έχουν σημαντικά πράγματα να εκφράσουν που καλύπτουν όλο το φάσμα της ζωής. Αν δώσουμε προσοχή στους ανθρώπους της ζωής μας με αυτό τον τρόπο και στα μηνύματα που μας περνούν, μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα ποια θέματα αντιμετωπίζουμε στην παρούσα στιγμή, πώς να μάθουμε από αυτά και να πώς να εξελιχθούμε.

Σκεφτείτε λοιπόν τι ζώδιο είναι τα άτομα που έλκετε περισσότερο στη ζωή σας και μάθετε τι είναι αυτό που λαμβάνετε από τη σχέση μαζί τους

ΚΡΙΟΣ

Αποφασιστικότητα, θάρρος, αυθορμητισμός

Από τη φύση του ο Κριός είναι θαρραλέος, άμεσος και παρορμητικός. Οι Κριοί δεν θέλουν να περιμένουν και είναι πάντα παθιασμένοι. Από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να μάθετε από τη γνωριμία με τον Κριό είναι την αποφασιστικότητα, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, ώστε να μη χάνετε ούτε τον δικό σας χρόνο ούτε των άλλων. Όταν προσελκύετε Κριούς στη ζωή σας λειτουργούν σαν κίνητρο για να εμπιστευτείτε την έμπνευση και το πάθος της στιγμής, χωρίς δεύτερες σκέψεις, που εμποδίζουν τη δράση. Οπλισμένοι με θέληση, πίστη και κουράγιο, δηλαδή με αυθορμητισμό και αθωότητα, μπορείτε πιο εύκολα να ξεκινήσετε τα πράγματα που σας συγκινούν. Η ενέργεια του Κριού θα φέρει μια νέα όρεξη για ζωή και ενθουσιασμό για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υψηλές προδιαγραφές, σταθερότητα, απολαύσεις

Η γνωριμία με αυτό το ζώδιο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία της σταθερότητας στη ζωή και πώς να είστε ασφαλείς και παγιωμένοι σε μία θέση πριν αναλάβετε οποιαδήποτε δράση. Η αγάπη είναι μία εμπειρία συνυφασμένη με την υπομονή στην καρδιά του. Ο Ταύρος θέλει αρμονία και σταθερότητα, δεν βιάζει τα πράγματα, προτιμά να περιμένει υπομονετικά, να χαλαρώνει και να χαίρεται τη ζωή. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ουτοπικό στους γρήγορους σημερινούς ρυθμούς, η συνάντηση με έναν Ταύρο θα σας μάθει να βρίσκετε και να αφιερώνετε χρόνο στα όμορφα και απολαυστικά πράγματα. Εμμέσως αυτό δίνει αξία στον εαυτό, στις εμπειρίες σας και διδάσκει πώς να έχετε υψηλότερα στάνταρ γιατί σας αξίζει πραγματικά το καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνία, ελαφρότητα, κινητικότητα, νοητικά ερεθίσματα

Το ζώδιο αυτό έχει ανάγκη από πολλά ερεθίσματα, κίνηση, νέες συνθήκες και πολλές συζητήσεις για να αισθάνεται γεμάτο. Η γνωριμία με έναν Δίδυμο σας διδάσκει ότι χρειάζεται πνευματική επικοινωνία για να πετύχει οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση. Η εκμάθηση της επικοινωνίας είναι κορυφαία προτεραιότητα και τα συναισθήματα δεν είναι το μόνο συστατικό που έχει ανάγκη η κάθε μορφής αγάπη. Για τους Διδύμους το παιχνίδι της αγάπης προϋποθέτει πάνω απ’ όλα πνευματική εγρήγορση και αντίληψη. Μπορείτε επίσης να μάθετε από αυτό το ζώδιο πώς να μιλάτε πιο εύκολα και πιο ανοιχτά για όλα. Μαθαίνετε μαζί τους πώς να εκφράζεστε και να λέτε την αλήθεια σας. Οι Δίδυμοι θα σας βοηθήσουν να φέρετε ενθουσιασμό, ψυχαγωγία και διασκέδαση στη ζωή σας με την ελαφρότητα και την ευελιξία που διαθέτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκφραση αγάπης, εμπιστοσύνη, αφοσίωση

Ένας Καρκίνος δεν θα αρκεστεί σε μια επιφανειακή σχέση, γιατί έχει βαθιά ανάγκη από αγάπη, πίστη και συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό που διδάσκει αυτό το ζώδιο είναι ότι είναι καλό να προστατεύει κάποιος τον εαυτό του και να ακούει τα συναισθήματα του, ώστε να βρει την πιο ασφαλή αγκαλιά να κατασταλάξει. Η εμπιστοσύνη είναι εξαιρετικής σημασίας για οποιαδήποτε σχέση και θέλει χρόνο και κόπο για να το χτιστεί αλλά αξίζει κάθε προσπάθεια. Αυτό που μπορεί να μάθετε από αυτό το ζώδιο είναι ότι η παρουσία και η υποστήριξη κάποιου είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες που μπορεί να έχει και να ζήσει κάποιος. Η αφοσίωση είναι πολύτιμη και σπάνια και πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευγνωμοσύνη και εκτίμηση. Όταν η ενέργεια του Καρκίνου έρχεται στη ζωή σας θα μπορούσε να είναι μια υπενθύμιση για να χαλαρώνετε στο σπίτι πιο συχνά με αγαπημένα πρόσωπα, να αντιληφθείτε την αξία της οικογένειας και να καλλιεργήσετε βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση, εκφραστικότητα, δημιουργία

Αυτό το ισχυρό ζώδιο έρχεται στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Θα μάθετε με τον καλύτερο τρόπο πώς να γίνετε το επίκεντρο της ζωής σας και πώς να παίξετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη βοήθεια αυτού του λαμπερού ζωδίου. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την εσωτερική σας δύναμη και τη δημιουργικότητα που κρύβετε μέσα σας. Θα μάθετε επίσης πώς να είστε ο εαυτός σας χωρίς να μετανιώνετε για τίποτα. Το πάθος ενός Λέοντα διδάσκει ότι πρέπει να οδηγηθείτε από την καρδιά σας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Μη φοβάστε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματα σας και ίσως έτσι μπορέσετε να ζήσετε την ιστορία αγάπης που πάντα είχατε ονειρευτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φροντίδα, προσοχή, αγνότητα

Οι Παρθένοι είναι οι φροντιστές του ζωδιακού κύκλου. Έρχονται κοντά σας για να σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αν προσελκύετε αυτό το ζώδιο, τότε ίσως είναι καιρός να επικεντρωθείτε στη φροντίδα και στις ρουτίνες σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Είναι τόσο σημαντικό να είστε το ίδιο δοτικοί στον εαυτό σας όσο είστε και με τους άλλους. Αυτό το ζώδιο σχετίζεται με την προσοχή στη λεπτομέρεια και μπορεί να σας μάθει πώς να δίνετε σημασία στα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Οι Παρθένοι βλέπουν επίσης πόσο σημαντική είναι η αγνή αγάπη και θα σας διδάξουν πώς να την προσφέρετε αλλά και να τη δέχεστε αφήνοντας σταδιακά τις άμυνες σας να πέσουν. Όταν αποδεχτείτε κάποιον με την ψυχή σας, θα μπορείτε να απολαύσετε τα συναισθήματα υποστήριξης και ασφάλειας που αυτό συνεπάγεται.

ΖΥΓΟΣ

Δικαιοσύνη, καλαισθησία, αρμονία

Το πιο γοητευτικό ζώδιο μπορεί να κάνει θεαματική ή διακριτική είσοδο στη ζωή σας για να φέρει αγάπη, ομορφιά και ισορροπία. Η γνωριμία με έναν Ζυγό σας διδάσκει ότι μια σωστή σχέση συνεπάγεται την ισότητα. Η εξεύρεση ισορροπίας είναι σημαντική, γιατί όλες οι σχέσεις χρειάζονται και όρια και υποχωρήσεις για να πετύχουν. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας όμως για αυτό το ζώδιο είναι ότι βάζει σε προτεραιότητα τη σχέση και όχι τον εαυτό ή τον σύντροφό του. Όταν βρίσκεστε με έναν Ζυγό είστε μια ομάδα. Αυτός ο κόσμος δεν έχει πάντα την ομορφιά ή τη δικαιοσύνη που θα έπρεπε, αλλά εκείνος φαίνεται να προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η ίση μεταχείριση, η καλαισθησία, τα χαμόγελα και η φιλικότητα είναι αυτό που όλοι γύρω του θα έχουν. Η αγάπη εξάλλου είναι πάντα συνυφασμένη με την ομορφιά και την αρμονία. Όταν σας ελκύει αυτό το ζώδιο ίσως πρέπει να κάνετε μια σοβαρή σχέση, να γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ραφιναρισμένοι, να βοηθήσετε όσους είναι αδικημένοι, ή ακόμα και να είστε πιο δίκαιοι με τους άλλους και τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάθος, αυτογνωσία, μεταμόρφωση

Όταν ελκύετε Σκορπιούς στη ζωή σας θα αποκαλύψετε κρυμμένες αλήθειες για τον εαυτό σας και τη ζωή που ίσως δεν είχατε υποψιαστεί ποτέ. Αν μοιραστείτε το πάθος και την ένταση αυτού του ζωδίου μπορεί ακόμη και να οδηγηθείτε σε μια ριζική μεταμόρφωση. Αυτό το υδάτινο ζώδιο έχει να κάνει με την κατάδυση στα βάθη της ύπαρξης, αλλά υπάρχει πάντα κάτι όμορφο που θα βγει από αυτήν την ενδοσκόπηση. Θα μάθετε πώς να κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους και θα ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε. Θα μάθετε επίσης πώς να είστε πιο ανθεκτικοί και να σπρώχνετε τον εαυτό σας στα όρια των δυνατοτήτων σας. Στον έρωτα και στον αγώνα της ζωής για τον Σκορπιό είναι όλα ή τίποτα. Είτε είστε είτε μέσα είτε έξω, είτε είναι τώρα ή δεν θα είναι ποτέ. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται απόλυτο, η επαφή με έναν Σκορπιό σας διδάσκει ότι τα παιχνίδια και η ανασφάλεια δεν βοηθούν κανέναν, γιατί η αληθινή αγάπη εκδηλώνεται με δυνατό πάθος. Είναι καλύτερα να έχετε ξεκάθαρους στόχους και όρια και να αγαπάτε με ένταση παρά να ζείτε με ημίμετρα σε χλιαρές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελευθερία, κατάκτηση στόχων, αλήθεια

Εάν έρχονται στη ζωή σας άτομα που εκπροσωπούν το ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ικανότητά σας να επιλύετε προβλήματα, τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και να αποκτήσετε ένα καλύτερο όραμα ή μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και τον σκοπό της ζωής σας. Το παράδειγμα του θα σας δώσει το έναυσμα να ψάξετε κάποιες θεμελιώδεις αλήθειες πίσω από τις εμπειρίες σας και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τον κόσμο και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Για τον τολμηρό Τοξότη η αναζήτηση έχει να κάνει πάντα με το ταξίδι, όχι τον προορισμό. Ως ζώδιο της φωτιάς επιλέγει το πάθος, τον ενθουσιασμό και την κίνηση, γι’ αυτό σας προσφέρει περιπέτεια, διασκέδαση και εξερεύνηση. Η περιέργειά του είναι μεταδοτική και η αγάπη του για τη ζωή αδιαμφισβήτητη. Θέλει να κάνει όλα τα πράγματα που το συγκινούν, να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και τους άλλους και να βιώσει όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Η συνάντηση με αυτό το ζώδιο σας διδάσκει να ζείτε τη στιγμή, να μην ανησυχείτε για το αύριο και να ταξιδέψετε σε νέα μέρη, διασκεδάζοντας στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπευθυνότητα, σοφία, αντοχή

Όλοι μπορούν να μάθουν πολλά από τον Αιγόκερω, διότι αποτελεί πηγή έμπνευσης το ότι είναι από τα πιο υπεύθυνα και εργατικά ζώδια. Θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην κορυφή και να αγγίξουν το μεγαλείο, ανεξάρτητα από τον κόπο και το κόστος. Όταν ένας Αιγόκερως μπει στη ζωή σας θα γίνετε καλύτερος άνθρωπος στην πορεία της σχέσης σας. Συχνά, η ζωή σας πρόκειται να αναβαθμιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς θα σας μεταφέρει την αγάπη για πρακτικότητα, γνώση και σοφία. Θα σας προστατεύσει και θα σας δείξει έτσι τη σημασία του να στέκεστε στο ύψος των περιστάσεων για τον εαυτό σας και εκείνους που αγαπάτε. Όλα οφείλονται στην έντονη προσωπικότητα και στην αποφασιστικότητα του να είναι ο καλύτερος. Αν συνηθίζετε να ελκύετε το ζώδιο του Αιγόκερω, πιθανότατα υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να κατακτήσετε και αυτό είναι πώς να βελτιώσετε τις επιδόσεις και τις προσπάθειες σας ώστε να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκκεντρικότητα, φιλία, επανάσταση

Η επαφή με το ζώδιο του Υδροχόου σας διδάσκει πώς να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, να επαναπροσδιορίσετε τα όρια και να διευρύνετε τις ιδέες σας για όλα. Αν ελκύετε στη ζωή σας πολλούς Υδροχόους, μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται να γίνετε πιο τολμηροί και να ξεχωρίσετε, να σκέφτεστε μόνο το αύριο και να μην σας απασχολεί καθόλου το παρελθόν, ή να μάθετε να δίνετε ευκαιρίες σε κάποιον εκτός του συνηθισμένου τύπου σας, αλλά και σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Πάνω από όλα, ο Υδροχόος είναι το πιο εκκεντρικό, επαναστατικό και αντισυμβατικό ζώδιο. Το γεγονός ότι μοιάζει σαν να είναι απεσταλμένο από έναν άλλο κόσμο του μέλλοντος, σας μαθαίνει πώς να αποδέχεστε αυτό που είστε και πώς να αγκαλιάζετε την πρωτοτυπία, αλλά και τις ιδιορρυθμίες των άλλων όπως και τις δικές σας. Η αγάπη σημαίνει ανοχή σε όλες τις απόψεις για αυτό το φιλικό ζώδιο. Οι Υδροχόοι βοηθούν στην προώθηση της εξέλιξης, αλλά τους αρέσει να προσφέρουν και στην κοινωνία και αυτό δείχνει στους ανθρώπους πώς να είναι ανοιχτόμυαλοι και να τους απασχολεί περισσότερο το κοινό καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Συμπόνια, φαντασία, αγάπη

Οι ονειροπόλοι Ιχθύες είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και αν έρθουν στη ζωή σας θα σας μάθουν πώς να πιστεύετε στα όνειρα σας με όλο σας το είναι, για να γίνετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Καθώς θέλουν βαθιές συναισθηματικές σχέσεις θα σας συμπονέσουν πραγματικά και αυτό θα σας δείξει τη μεγάλη αξία της ψυχικής επαφής. Είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως μπορούν να καταλάβουν όλα τα συναισθήματα και όλες τις καταστάσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όταν έχετε την ενέργεια των Ιχθύων στη ζωή σας θα αισθάνεστε πιο δημιουργικοί, διαισθητικοί και θα έχετε περισσότερη επαφή με τα συναισθήματά σας. Μπορούν να γίνουν αυτό που χρειάζεστε τη συγκεκριμένη στιγμή και το πώς προσαρμόζονται σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι μια ιδιότητα σχεδόν μαγική. Είναι ικανοί να αγαπήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά μπορούν επίσης να χαθούν σε μια φαντασίωση και να ερωτευτούν με την ιδέα της αγάπης. Αισθάνονται τα πάντα, ειδικά τα συναισθήματα των αγαπημένων τους, γεγονός που τους κάνει διορατικός έμπιστους και τους πιο τρυφερούς συντρόφους. Η καλοσύνη των Ιχθύων έχει πραγματικά μεταδοτικές ιδιότητες που τους κάνουν αξέχαστους και μια πηγή έμπνευσης. Πάνω από όλα, η σχέση με έναν Ιχθύ δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να γίνει τέχνη, ναρκωτικό και το φάρμακο της ψυχής.