Έρωτας, σεξ ή χρήμα; Ποιες είναι οι προτεραιότητες των ζωδίων;

Έρωτας, σεξ ή χρήμα; Ποιες είναι οι προτεραιότητες των ζωδίων;

Έρωτας, σεξ ή χρήμα; Ποιες είναι οι προτεραιότητες των ζωδίων;

Υπάρχουν άτομα που είναι αθεράπευτα ρομαντικά και περιμένουν ότι οι σχέσεις τους θα έχουν ένα παραμυθένιο τέλος! Ενώ άλλοι θέλουν απλώς να περνούν καλά με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Τα χρήματα και το σεξ για κάποιους είναι η ουσία της δύναμης και της ευχαρίστησης στον κόσμο. Ο τραπεζικός λογαριασμός κάποιου μπορεί να γίνει το ισχυρότερο αφροδισιακό. Για άλλους τίποτα δεν τα ξεπερνά αυτά περισσότερο από την αγάπη. Αυτό είναι το μόνο συναίσθημα που μπορεί πραγματικά να κάνει έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, σε καλές ή κακές στιγμές. Η υποστήριξη και η αγάπη ενός ανθρώπου είναι πολύ μεγαλύτερη από την ευτυχία που αποκτάται αγοράζοντας οτιδήποτε υλικό στον κόσμο.

Τα ζώδια έχουν τις δικές τους απόψεις περί αυτών και έχουν όλα τα δίκια τους, καθώς όλα έχουν την αξία και το τίμημα τους. Δείτε αναλυτικά τις τάσεις και τις προτιμήσεις του κάθε ζωδίου και φυσικά μη ξεχνάτε ότι πρόκειται μόνο για γενικές τάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα άτομα που εκπροσωπούν αυτό το ζώδιο έχουν ισχυρές ηγετικές ικανότητες, αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δημιουργικότητα. Επίσης είναι πιστοί, αλλά αυστηροί και ξεκάθαροι στις προσδοκίες τους σε οτιδήποτε εμπλέκονται. Έτσι οι Κριοί θέλουν πρωτίστως πάθος, που είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής τους, και αφήνουν τις επιθυμίες τους να κυριαρχούν, χωρίς να λαμβάνουν πάντα υπόψη τη λογική τους. Πρώτα θα κυνηγήσουν το πάθος τους, και αν ερωτευτούν και δημιουργήσουν μια σχέση θα πρέπει αυτό το άτομο να τους κρατά άσβεστο το ενδιαφέρον, καθώς θα περνούν σημαντικό μέρος του χρόνου τους στην κρεβατοκάμαρα. Όταν ερωτοχτυπηθούν γίνονται ανόητοι και μπορούν να κάνουν τα πάντα για το ταίρι τους. Μπορεί να φαίνονται λίγο αυταρχικοί, αλλά βαθιά μέσα τους ξέρουν ποιες είναι οι προτεραιότητές τους: το πάθος και η αγάπη!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι λατρεύουν την πολυτέλεια. Είναι τακτικοί, αισθησιακοί και αγαπούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Θέλουν να νιώθουν ότι τους κανακεύουν και τους φροντίζουν ανά πάσα στιγμή. Χρειάζονται χρόνο για να ανοιχτούν και να ευθυγραμμιστούν με τους άλλους. Οι Ταύροι είναι πολύ ρομαντικοί και αισθησιακοί, αλλά ενδιαφέρονται πάνω απ’ όλα για τη σταθερότητα. Αυτά τα άτομα δεν βγαίνουν ραντεβού με κανέναν που δεν έχει αξιοπιστία, δουλειά, προοπτική, κύρος ή χρήματα στην τράπεζα. Καθώς τους κυβερνά η Αφροδίτη, αντιλαμβάνονται ποιος είναι κατάλληλος σύντροφος από μακριά. Έχουν τη φήμη ότι είναι πεισματάρηδες, κάτι που πηγάζει από την ανάγκη τους να είναι τα πάντα γύρω τους όπως πρέπει. Είναι όμως πρόθυμοι να κάνουν ένα βήμα πίσω και να διευρύνουν τη ζώνη ανοχής τους όταν εμπλέκονται χρήματα σε μια ρομαντική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι διασκεδαστικοί, διανοούμενοι, γοητευτικοί και πανέξυπνοι. Δεν ενδιαφέρονται για τα χρήματα του συντρόφου, γιατί έχουν όλα τα μέσα να τα αποκτήσουν μόνοι τους. Ωστόσο δεν αναζητούν την αληθινή αγάπη σε μία μόνο σχέση. Στην πραγματικότητα αυτά τα άτομα πιστεύουν ότι έτσι δεν υπάρχει διασκέδαση και ελευθερία και αποφεύγουν τους ανθρώπους που προσπαθούν να τους νοικοκυρέψουν άμεσα. Γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω και δεν θέλουν να χάσουν καμία από αυτές. Δεδομένου ότι η διασκέδαση είναι ένα σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητάς τους, στρέφονται προς το να αναζητούν την έξαψη του σεξ και του έρωτα περισσότερο, αλλά για να καταλήξουν έτσι κάποτε στον ιδανικό σύντροφο… Μέσω του συγκλονιστικού σεξ αναζητούν έναν σύντροφο που θα είναι ιδανικός και στα υπόλοιπα, και θα συνεισφέρει ισότιμα σε κάθε πλευρά της ζωής τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πιο συναισθηματικοί από όλα τα ζώδια είναι οι Καρκίνοι και δεν περιμένουν τίποτα άλλο εκτός από την αγάπη. Η αγάπη κυβερνά τον κόσμο τους και δεν θέλουν να χάσουν κανέναν από αυτούς τους πιστούς δεσμούς με τους οποίους μπορεί να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους, γι’ αυτό δεν προτιμούν έρωτες της μιας βραδιάς ή το περιστασιακό σεξ. Άλλωστε, επειδή μπερδεύουν τη σωματική με τη συναισθηματική οικειότητα, μπορούν να ερωτευτούν κάποιον που δεν θα είναι συναισθηματικά διαθέσιμος και σε μια τέτοια περίπτωση να πληγωθούν. Δεν είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς, ούτε νιώθουν άνετα όταν γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Είναι ντροπαλοί και επιφυλακτικοί, γι’ αυτό αργούν να αφήσουν τους άλλους να μπουν στην καρδιά και στη ζωή τους. Όσο όμως κι αν είναι συναισθηματικά εξαρτημένοι από τους αγαπημένους τους, εξακολουθούν να έχουν τη ξεχωριστή δική τους προσωπικότητα και οικονομική αυτάρκεια που φέρνουν στη σχέση. Αν και είναι πολύ αισθησιακοί και το σεξ είναι πολύ σημαντικό, αυτό που αναζητούν είναι η αγάπη.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες δεν είναι απλώς πιθανό να ερωτευτούν για τα χρήματα, αλλά θα ήθελαν ακόμη και να πρωταγωνιστούν σε μια τηλεοπτική σαπουνόπερα γεμάτη χλιδή, έρωτες, σεξ, δράμα και ανταγωνισμό! Δεν είναι τυχαίο που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους μπροστά σε κοινό. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι κυνηγούν την αίγλη, αλλά έχουν τρυφερή καρδιά και δεν μπορούν παρά να ερωτευτούν κοινούς θνητούς μερικές φορές. Προσπαθούν να μην αφήνουν ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά τους για να μην πληγωθούν, αλλά βαθιά μέσα τους θα είναι πάντα αθεράπευτα ρομαντικοί που νοσταλγούν ακόμα τον εφηβικό τους έρωτα που τελείωσε μαζί με το σχολείο. Οι Λέοντες είναι πάντα στο στοιχείο τους όταν έχουν προσοχή, και οι πιθανότητες να έχουν το χρήμα ή την αληθινή αγάπη είναι εξίσου ελκυστικές. Τους αρέσει να είναι ερωτευμένοι και να διαδραματίζονται όλα μέσα στην πολυτέλεια. Θα βρουν κάποιον που μπορούν να περνούν υπέροχα με φανταχτερές εξόδους και δώρα, όποιος κι αν πληρώνει τελικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτά τα ζώδια της γης είναι λάτρεις της τελειότητας και ανησυχούν για όλα διαρκώς. Υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό τους, δεν ζητούν πολλά πράγματα από τους συντρόφους τους σχετικά με συναισθήματα, υποστήριξη και στάτους. Εξαιτίας της μοναχικής φύσης τους και της έλλειψης προθυμίας να ανοιχτούν στους άλλους, είναι πολύ δεμένοι με τις ρουτίνες τους, τη δουλειά τους και συνήθως δεν συμμετέχουν σε πολλές εξόδους με σκοπό να διασκεδάσουν. Αν δεν υπάρχει λειτουργικότητα, οι Παρθένοι δεν είναι ενδιαφέρονται. Ωστόσο αυτοί οι άνθρωποι αναζητούν την αληθινή αγάπη, κάποιον που να κατανοεί τον τρόπο ζωής τους και να μπορεί να μοιραστεί την καθημερινότητά τους χωρίς πολλές παρεμβάσεις από τον υπόλοιπο κόσμο. Αν και σεξουαλικά φλογεροί είναι πολύ απασχολημένοι συνήθως και δεν χάνουν χρόνο με ανθρώπους που θα είναι στη ζωή τους μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί σαγηνεύουν με τη γοητευτική παρουσία τους όλους όσοι εμφανίζονται στον δρόμο τους. Μερικές φορές δεν το κάνουν επίτηδες. Το να φλερτάρουν είναι δεύτερη φύση γι’ αυτούς. Χάρη στη γοητευτική τους προσωπικότητά και την έμφυτη κοσμικότητα, οι Ζυγοί έχουν πολλές επιτυχίες και ευκαιρίες τόσο στον έρωτα όσο και στο χρήμα. Όσοι είναι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο αναζητούν πάνω απ’ όλα την αληθινή αγάπη. Ονειρεύονται ένα παραμυθένιο ρομάντζο που τελικά θα τα συνδυάζει και τα δύο. Το πρόβλημα είναι ότι περνούν τόσο πολύ χρόνο αναποφάσιστοι, που μοιραία χάνουν κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες. Για τους Ζυγούς η ψυχική ηρεμία και η καριέρα είναι πολύ σημαντικά. Είναι ξεκάθαροι για τους μελλοντικούς τους στόχους, τις τρέχουσες προσδοκίες τους και περιμένουν το ίδιο από τους συνεργάτες τους. Είναι λίγο αργοί μέχρι να το αποφασίσουν, αλλά όταν αφεθούν στα ρεύματα της αγάπης, δεν κοιτούν ποτέ πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαίνεται ότι αυτό το ζώδιο του νερού γεννήθηκε για τον έρωτα, το σεξ και το χρήμα. Τα θέλει όλα! Οι Σκορπιοί είναι μαγνητικοί και σαγηνευτικοί, και θέλουν να είναι στην κορυφή. Η ανταγωνιστική τους φύση επιθυμεί να κερδίζει πάντα και δεν υπολογίζει το κόστος. Αν και οι Σκορπιοί είναι πολύ ιδιωτικοί, θα χαρούν να βρουν βαθιά αγάπη και θα είναι ακόμη πιο χαρούμενοι όταν κερδίσουν και κάποια άλλα πράγματα στην πορεία. Οι Σκορπιοί είναι μυστικοπαθείς, δύσπιστοι και μυστηριώδεις, αλλά κάτω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένα άσβεστο πάθος. Όταν ερωτεύονται οι Σκορπιοί το κάνουν με κάθε σπιθαμή της ψυχής τους και τους παίρνει πολύ χρόνο για να ξεπεράσουν τους χωρισμούς τους. Αν ενδιαφέρονται για περιστασιακό σεξ, δεν προσποιούνται συναισθήματα απλώς για να το απολαύσουν. Οι Σκορπιοί είναι πιστοί και αφοσιωμένοι και μόλις ανοίξουν τις πόρτες της καρδιάς τους είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και ρομαντικά ζώδια, είναι όμως έντονοι και ιδιαίτερα απαιτητικοί όσον αφορά τις σχέσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι ελεύθερες και διασκεδαστικές ψυχές, θέλουν να αγκαλιάσουν νέες εμπειρίες, να κάνουν ταξίδια, να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Οι παραδοσιακές σχέσεις αντίκεινται σε αυτό το σχέδιο ζωής και αυτά τα άτομα θέλουν να γνωρίσουν όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούν. Οι περιστασιακές σχέσεις και το σεξ για μια νύχτα, είναι αντίθετα ένας καλός τρόπος να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα μπορούν να χτίσουν φιλίες μετά, χωρίς το σεξ να είναι πρόβλημα, αλλά στην προοπτική μιας συμβατικής σχέσης τρέχουν γρήγορα μακριά, για να αποφύγουν τη στέρηση της ελευθερίας τους. Οι Τοξότες μπορεί να ερωτευτούν τα χρήματα, καθώς έλκονται από την περιπέτεια και τη συγκίνηση να πετύχουν κάτι ή κάποιον πέρα από τα όριά τους. Επειδή θέλουν να πάνε σε νέα μέρη, να δουν νέα πράγματα και να αποκτήσουν εμπειρίες, το να έχουν τα χρήματα θα τους επέτρεπε να ζήσουν και το όνειρο τους. Η αγάπη για την περιπέτεια τούς κάνει επιρρεπείς στο να ακολουθήσουν τον δρόμο του χρήματος. Περιπετειώδεις από τη φύση τους, οι Τοξότες μπορεί να κλίνουν λίγο περισσότερο προς το χρήμα και το σεξ. Αναζητούν όμως δέσμευση και ειλικρίνεια όταν αποφασίσουν να μπουν σε μια σχέση, που είναι και οι πιο ουσιαστικές αρετές που επιδεικνύουν και οι ίδιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι δεν καθοδηγούνται από συναισθήματα και δεν έχουν ρομαντική εικόνα για τη ζωή. Είναι πρακτικοί και έχουν ξεκάθαρους στόχους, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης μιας άνετης ζωής με έναν αξιόπιστο, επιτυχημένο άνθρωπο στο πλευρό τους. Η αισθηματική τους ζωή ορίζεται με τη λογική και όχι με την καρδιά. Οι Αιγόκεροι είναι βαθιά πρακτικοί. Δεν παρασύρονται σε φαντασιώσεις, αλλά επιλέγουν να βρίσκουν ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό τους και εργάζονται ακούραστα για να τους πετύχουν. Χρειάζονται πάντα να νιώθουν οικονομικά ασφαλείς για να ανοίξουν την καρδιά τους. Μερικές φορές μπορεί να συνεργάζονται με το ταίρι τους, κάτι που κάνει τα χρήματα και την αγάπη να πηγαίνουν πακέτο και αυτή είναι μια ιδανική σχέση για τα γήινα συναισθήματά τους. Οι Αιγόκεροι έχουν και μια δυνατή λίμπιντο, και το ερωτικό στοιχείο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους, αλλά και στις ερωτικές επιλογές τους. Για εκείνους, η ασφάλεια και η σταθερότητα που εξασφαλίζει το χρήμα, αλλά και οι δεσμοί αγάπης, δηλαδή η οικογένεια, είναι αυτά που έρχονται πρώτα και ακολουθεί το σεξ και το πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι επαναστάτες, αποστασιοποιημένοι διανοούμενοι που αντιτίθενται στις παραδοσιακές σχέσεις και δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί με την κλασική έννοια. Αυτά τα άτομα απολαμβάνουν την ελευθερία τους και εκτιμούν τη φιλία περισσότερο από τη συναισθηματική οικειότητα. Η αγάπη και ο έρωτας για κάποιον, τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν την πολύτιμη ανεξαρτησία τους. Έτσι αναγκάζονται να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν αυτά τα συναισθήματα όσο το δυνατόν πιο… μακριά. Προτιμούν το περιστασιακό πάθος και τις εφήμερες περιπέτειες που δεν τους περιορίζουν. Το χρήμα προτιμούν να το κερδίζουν μόνοι τους, λόγω της ανεξάρτητης φύσης τους. Προκειμένου να ερωτευτούν, χρειάζονται ο σύντροφός τους να είναι ελεύθερος και αποστασιοποιημένος, όπως είναι και οι ίδιοι. Στους Υδροχόους δεν αρέσουν οι συναισθηματισμοί και οι επιπλοκές. Απολαμβάνουν την ανεξαρτησία, τη σταθερότητα και την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι πολύ συναισθηματικοί σε σημείο που να εξιδανικεύουν όλες τις εμπειρίες γνωριμιών τους. Παρόλο που περνούν πολλές από τις μέρες τους ονειροπολώντας, αυτά τα άτομα είναι ερωτευμένα με τον έρωτα. Περνούν μεγάλο μέρος της ζωής τους σκεπτόμενοι το άτομο που τους αρέσει. Μερικές φορές απολαμβάνουν τις ιστορίες που δημιουργούν στο κεφάλι τους περισσότερο από την ίδια την πραγματικότητα. Γι’ αυτό είναι ντροπαλοί να εκφράσουν τα ρομαντικά συναισθήματά τους, φοβούνται μην τους απορρίψουν. Είναι επίσης πάρα πολύ αισθαντικοί και αισθησιακοί, χωρίς να τολμούν εύκολα να το εκφράσουν, αλλά μόλις ξεπεράσουν τη συστολή τους, θα ανακαλύψουν ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι καλύτερη από τη φαντασία. Οι απελπιστικά ρομαντικοί Ιχθύς θα ήθελαν μόνο αγάπη από τους συντρόφους τους. Στέκονται δίπλα στους ανθρώπους τους και είναι πάντα εκεί για να τους βοηθήσουν όταν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο ρομαντισμός κυβερνά τον κόσμο τους και αυτό είναι το βασικότερο πράγμα που αναζητούν σε μια σχέση.