Ερμής στην Παρθένο 29/07/2023 – 04/10/2023: Πώς θα μας επηρεάσει;

Ερμής στην Παρθένο 29/07/2023 - 04/10/2023: Πώς θα μας επηρεάσει;

Ερμής στην Παρθένο 29/07/2023 – 04/10/2023: Πώς θα μας επηρεάσει;

Ο Ερμής προχωρά στις 29 Ιουλίου 2023 στο ζώδιο της Παρθένου. Στην αστρολογία, ο Ερμής κυβερνά τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου, αλλά ιδιαίτερα στην Παρθένο λειτουργεί πιο πρακτικά κι αποτελεσματικά. Άρα, η θέση του αυτή εξ ορισμού είναι εξαιρετική για να αποδώσει όλες τις θετικές ποιότητες του πλανήτη, που συμβολίζει την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις μετακινήσεις, το εμπόριο. Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό μέχρι τις 04/10/2023. Συνήθως ο Ερμής μένει περίπου ένα εικοσαήμερο σε κάθε ζώδιο. Ο λόγος για την παρατεταμένη του πορεία στην Παρθένο φέτος το καλοκαίρι αφορά φυσικά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει από τις 23/08/2023 και θα ολοκληρωθεί στις 15/09/2023. Ο Ερμής αφορά περισσότερο στις νοητικές μας λειτουργίες, στον προφορικό και γραπτό λόγο, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που ανακαλύπτουμε ή έρχονται σε μας, καθώς και στο πώς τις επικοινωνούμε και τις μοιραζόμαστε με άλλους.

Οργάνωση και αποτελεσματικότητα

Η Παρθένος είναι το πιο «εγκεφαλικό» από τα ζώδια της γης, καθώς αναζητά ακρίβεια, πρακτικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Στη διάρκεια της ορθής παραμονής του Ερμή στην Παρθένο δηλαδή πριν τις 23/08/2023 και μετά τις 15/09/2023 έως τις 04/10/2023 θα έχουμε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό διάστημα, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε τις εκκινήσεις που θέλουμε και να είμαστε παραγωγικοί, άλλοι στις δουλειές και άλλοι στις σπουδές. Επειδή η θέση αυτή του Ερμή επιτρέπει την υψηλή συγκέντρωση, την αυστηρή εστίαση στους στόχους και την αποτελεσματικότητα, πολλές φορές δεν είναι μια ευχάριστη επιρροή. Αντιθέτως, μπορεί να προκαλεί περισσότερο άγχος και στρες. Σε αυτό υπόκεινται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Αυτοί πρέπει να είναι και πιο προσεκτικοί, καθώς η ανάγκη τους για τέλεια αποτελέσματα μπορεί να τους καθηλώσει και τελικά εξαιτίας του δέντρου να χάσουν το δάσος.

Υπερβολική κριτική

Μια άλλη τάση του Ερμή στην Παρθένο είναι η υπερβολική κριτική. Όταν εστιάζουμε μόνο στο λάθος και θεωρούμε δεδομένο το καλό, έχουμε δημιουργήσει ήδη συνθήκες απογοήτευσης για τον εαυτό μας, αλλά μπορεί να κινδυνέψουν και οι σχέσεις μας, αν δεν προσέχουμε τα λόγια μας. Δεν είναι θέση που «χρυσώνει» το χάπι σε καμία περίπτωση, αλλά δεν πρέπει να φτάσουμε και στον αντίποδα, να τα βλέπουμε όλα μαύρα και αρνητικά και να εξαπολύουμε δριμεία κριτική στους άλλους για τα λάθη τους. Πρέπει να διαλέγουμε με ευγενικό και κομψό τρόπο τα λόγια μας, ώστε να μην δημιουργήσουμε βαρύ κλίμα στις σχέσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η θέση αυτή του Ερμή είναι εξαιρετική για Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς. Εσείς μπορεί να έχετε μεγάλος όφελος, τόσο σε θέματα σπουδών, εξετάσεων, επαγγελματικής προώθησης, ταξιδιών, εμπορίου και οικονομικών συμφωνιών.

Οι όψεις του Ερμή

Στην πορεία του στην Παρθένο θα σχηματίσει θετικές όψεις τριγώνου με τον Δία (10/08, 04/09, 25/09), τον Ουρανό (30/09) και τον Πλούτωνα (03/09) και δυο πιο απαιτητικές που θέλουν προσοχή. Αντίθεση με τον Κρόνο (02/08) που φέρνει περιορισμούς και δυσκολίες σε επικοινωνία και μετακινήσεις και μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις (02/10), διότι ο Ποσειδώνας θολώνει εύκολα τα νερά και μπορεί να παρασυρθούμε σε λάθος συμπεράσματα ή να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

Η ιδιαιτερότητα της φετινής του πορείας στην Παρθένο

Μολονότι ο Ερμής μένει συνήθως ένα εικοσαήμερο σε κάθε ζώδιο που επισκέπτεται φέτος εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει από τις 23/08/2023 και θα ολοκληρωθεί στις 15/09/2023 θα παραμείνει σχεδόν 2 μήνες. Έτσι πολλά θέματα που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα μας μέσα στον Αύγουστο μπορεί να μη βρουν οριστικές λύσεις πριν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ή μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές σε αποφάσεις  που θα πάρουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, μέσα στον Οκτώβριο.

Αναλυτικά  για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού η διέλευση του Ερμή από την Παρθένο σημαίνει:

ΚΡΙΟΣ

Θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον Ερμή στη νέα του θέση στην Παρθένο, αν βάλετε τα δυνατά σας στη δουλειά, οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Επιπρόσθετα, το ίδιο ισχύει αν κάνετε τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας που σχετίζονται με την υγεία σας πιο σταθερές και δώσετε μεγαλύτερη βάση στο τι προσφέρει η διατροφή και η άσκηση στη φυσική σας κατάσταση. Η επιρροή του είναι θετική για πνευματική εργασία, για να προσέχετε περισσότερο τις λεπτομέρειες που συνήθως αγνοείτε αλλά και για να ενδιαφερθείτε να ενισχύσετε τη δουλειά σας με εργαλεία νέας τεχνολογίας. Ακόμη σημαίνει μια περίοδο που μπορείτε να βρείτε λύσεις με συνεργάτες και να συζητήσετε πάνω στα προβλήματα που σας απασχολούν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η αυστηρή κριτική που μπορεί να ασκείτε στους άλλους χωρίς μάλιστα να το αντιλαμβάνεστε. Προσπαθήστε ακόμη να αποβάλλετε το άγχος που μπορεί να είναι πιο έκδηλο αυτή την περίοδο. Αποφάσεις που θα λάβετε μετά τις 23/08 ίσως χρειαστεί να τις ξαναδείτε τον Οκτώβριο ή να τις διορθώσετε εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στην Παρθένο από τις 23/08 μέχρι τις 15/09.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στη φιλική σας Παρθένο θα είναι η καλύτερη σας περίοδος σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία με τους άλλους, τα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια. Μέσα σε ένα πλαίσιο αρκετά απαιτητικών όψεων, ο Ερμής θα είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας σας και θα βοηθά να έχετε πιο ορθή κρίση. Είναι ακόμη μια καλή περίοδος για να εκφράζετε στους άλλους τις σκέψεις σας και να κάνετε τις προτάσεις σας στη δουλειά. Αν είστε διακοπές το διάστημα αυτό θα έχει ενδιαφέρον οτιδήποτε διεγείρει τα εγκεφαλικά σας κύτταρα από ένα βιβλίο μέχρι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα παίζετε με την οικογένεια ή τους φίλους αλλά  και κάποιες επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εκθέσεις κτλ. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες μέχρι τις 23/08 για διασκεδαστικές επαφές και εξόδους, έρωτες και φλερτ, καλύτερη επαφή με τα παιδιά, ενασχόληση με σπορ, χόμπι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στην Παρθένο σας καλεί να εστιάσετε περισσότερο την προσοχή σας στον τομέα που αφορά το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Ενασχόληση με τα προσωπικά σας θέματα, το σπίτι, την οικογένεια θα είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων το επόμενο διάστημα. Σε γενικές γραμμές θα είστε λιγότερο ομιλητικοί απ’ ότι συνήθως γιατί θα θέλετε να σκεφτείτε περισσότερο παρά να μεταφέρετε στους άλλους τις ιδέες σας. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για συζητήσεις με την οικογένεια, το στενό σας περιβάλλον για τα σημαντικά σας θέματα που απασχολούν κι εκείνους. Όμως θα είστε και πιο συναισθηματικοί ή πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάτε. Κάποιες φορές με την παρουσία του Ερμή στην Παρθένο μπορεί να γυρίζετε σε παρελθοντικές καταστάσεις και το μυαλό σας να μη μπορεί να εστιάσει στο παρόν. Αυτό ίσως είναι μια ένδειξη ότι κάτι από το παρελθόν επηρεάζει ακόμη τη ζωή σας γιατί δεν έχει επιλυθεί ή σας έχει αφήσει ερωτηματικά. Η τάση αυτή θα είναι πιο έκδηλη μετά τις 23/08 στη φάση που ο Ερμής γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 29/07 ο Ερμής γίνεται σύμμαχος σας στα θέματα της καθημερινότητας, των σπουδών, της δουλειάς και των επαφών σας γενικότερα. Θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες στην επικοινωνία, μολονότι μπορεί να αυξηθούν οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας, θα έχετε μεγαλύτερη ενασχόληση με σεμινάρια, σπουδές, διαδίκτυο, ευχάριστες επαφές με συνεργάτες και φίλους, ενώ προσφέρεται και για διαφήμιση των ταλέντων και της δουλειάς σας και υπογραφές συμφωνιών. Γενικά θα νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε με φίλους, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και να γνωρίσετε νέο κόσμο στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Από αυτή τη θέση ο Ερμής σας κάνει πιο περίεργους και πιο πρόθυμους να εξερευνήσετε νέα τοπία, νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Θα είστε ανήσυχοι, πολυάσχολοι και γενικώς δεν θα θέλετε να χαλαρώνετε ιδιαίτερα. Προσέξτε το αυτό στις διακοπές φέτος γιατί μπορεί να μη συντονίζεστε με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων στην παρέα σας. Και φυσικά μετά τις 23/08 που ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία θα πρέπει να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο με τη νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο από τις 29/07 και μέχρι τις 04/10. Τώρα, η έμφαση θα  είναι στον οικονομικό τομέα και σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Ακόμη, μπορεί να επιτύχετε έναν πιο ωφέλιμο διακανονισμό ή μια χρηματοδότηση. Μπορεί να μπείτε σε διαπραγματεύσεις με τους άλλους για αγοραπωλησίες ή γενικότερα για θέματα που αφορούν στον μισθό σας και τα χρήματα που κερδίζετε. Φυσικά μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη και για έξοδα, αγορές και να σας πιάσει και καταναλωτική μανία. Με λίγη προσοχή και σύνεση όμως θα καταφέρετε να μη βγείτε εκτός ορίων.  Όμως ο Ερμής στην Παρθένο δεν έχει να κάνει μόνο με το χρήμα και τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών. Έχει να κάνει με όλα όσα έχουν για σας αξία στη ζωή σας είτε είναι υλικά είτε πνευματικά αγαθά κι όλα αυτά θα διερευνήσετε περισσότερο μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιο σας θα σας τρέξει ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα σας, παρόλα αυτά θα έχετε καλύτερη κρίση, πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνετε, θα είστε πιο ομιλητικοί και θα γοητεύετε τους συνομιλητές σας. Ακόμη, σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για συμφωνίες, συζητήσεις, σπουδές, πνευματική εργασία. Από τις 29/07 μέχρι τις 23/08 που ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία αλλά και μετά τις 15/09 που θα είναι πάλι ορθός στο ζώδιο σας είναι θετικά διαστήματα για να ακουστούν οι απόψεις σας και να έχετε αποδοχή από τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πνεύμα σας θα είναι πιο ζωηρό και θα κάνετε σχεδόν το μισό χρόνο για να ολοκληρώνετε τη δουλειά σας σε σχέση με το συνηθισμένο. Προσπαθήστε όμως να μη πηγαίνετε από θέμα σε θέμα στις συζητήσεις σας με βιασύνη για να μη μπερδέψετε τους άλλους και τους δημιουργήσετε σύγχυση. Το ότι εσείς σκέφτεστε με μεγαλύτερη ταχύτητα μπορεί να δημιουργεί πρόβλημα στις καθημερινές σας επαφές. Ο Ερμής στο ζώδιο σας μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη και για μετακινήσεις και ταξίδια οπότε αδράξτε την ευκαιρία αν έχετε άδεια να γνωρίσετε νέους τόπους και ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο εσωτερική περίοδος για σας σημαίνεται από την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο. Ίσως είναι μια περίοδος με πολλά μυστικά ή και παρασκήνιο που θα βγει αργότερα στην επιφάνεια. Από την άλλη, μπορεί τώρα να προετοιμάζετε κάτι, να έχετε πέσει με τα μούτρα σε ένα σχέδιο, να κάνετε έρευνα ή να προετοιμάζεστε για τις σπουδές σας και χρειάζεται λίγη απομόνωση ή συγκέντρωση σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε. Πολλές φορές με την επιρροή αυτή απλώς δε θέλετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις σκέψεις σας με τους άλλους ακόμη κι αν πρέπει. Ο Ερμής στην Παρθένο για σας είναι βοηθητικός, αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να κάνετε ψυχοθεραπεία, διαλογισμό. Σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με δικές σας κρυμμένες πλευρές, με ασυνείδητες επιλογές, σκοτεινά σημεία και εμμονές. Το ότι δεν θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά για όσα σκέπτεσθε μπορεί να ξεκινά από μια δική σας φοβία αυτή την περίοδο ότι οι άλλοι δεν θα κρατήσουν τα μυστικά σας ασφαλή. Γενικώς θα είστε λίγο πιο καχύποπτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση του Ερμή στην Παρθένο είναι ιδανική για να σκεφτείτε προσεκτικά και στη λεπτομέρεια τους τους στόχους σας, να ζητήσετε βοήθεια από συνεργάτες και φίλους ώστε να τους υλοποιήσετε, να συσφίξετε τις σχέσεις σας με αυτούς που εργάζεστε μαζί τους, να κάνετε νέους φίλους και να ασχοληθείτε έντονα με το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην περίοδο της ορθής του πορείας από τις 29/07 μέχρι τις 23/08 που θα γυρίσει ανάδρομος αλλά και από τις 15/09 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία  μέχρι τις 04/10 μπορεί να εξετάζετε καλύτερα τη συμμετοχή σας σε ομάδες, γκρουπ, συλλόγους και σε ομαδικές δράσεις  για να δείτε αν συνεχίζετε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην προσέγγισή σας με τους ανθρώπους γύρω σας και θα συζητάτε περισσότερο με τους φίλους σας όσα σας προβληματίζουν, κάτι ιδιαίτερα θετικό, αφού μπορεί με αυτό τον τρόπο να αποκτάτε κι εσείς μια πιο αντικειμενική και αποστασιοποιημένη άποψη για τα θέματα σας. Ακόμη μπορεί να γνωρίσετε νεαρά άτομα που θα σας βοηθήσουν με τις δικές τους φρέσκιες ιδέες. Γενικότερα θα είναι μια πιο κοινωνική περίοδος για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα για την καριέρα λέει ο Ερμής από την Παρθένο για το ζώδιο σας. Είναι μια φιλόδοξη περίοδος για σας, στην οποία η εξέλιξη και η άνοδος σας επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ακόμη κι αν δεν εργάζεστε και είστε διακοπές το μυαλό σας θα είναι αρκετά στη δουλειά και στα επαγγελματικά σας φθινοπωρινά σχέδια. Είναι ακόμη μια περίοδος που θα κάνετε αλλαγές στα πλάνα σας προκειμένου να βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας. Ακόμη είναι μια βοηθητική περίοδος και για σπουδές, μεταπτυχιακά, σεμινάρια κατάρτισης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με προϊσταμένους, ανωτέρους, ο Ερμής θα είναι βοηθητικός για να σας ακούσουν στη φάση όμως της ορθής του πορείας και όχι από τις 23/08 μέχρι τις 15/09 που θα είναι ανάδρομος. Φυσικά, θα υπάρχει και έντονος ανταγωνισμός, αλλά αν δράτε με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή δεν έχετε να φοβάστε τίποτε και κανέναν. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική ευκαιρία μέσα στο διάστημα αυτό. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες σε σχέση με τη δουλειά κι έτσι εστιάζετε στο δέντρο και χάνετε το δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα βοηθητική η νέα θέση του Ερμή στη φιλική σας Παρθένο από τις 29/07 μέχρι στις 04/10 τόσο για την επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και για να εισπράξετε τα μέγιστα αν σπουδάζετε, αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα επικοινωνίας, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τα νομικά. Βοηθητική η θέση του και για ταξίδια. Με τον Ερμή στην Παρθένο το μυαλό σας διψά για γνώση και νέες εμπειρίες. Θέλετε να έχετε ανοιχτούς ορίζοντες και καθετί διαφορετικό από τον δικό σας μικρόκοσμο θα σας κάνει εντύπωση. Θέματα που σχετίζονται με ξένους, εξωτερικό, νομικές διεκδικήσεις, θέματα εκδόσεων, των ΜΜΕ θα σας απασχολήσουν περισσότερο κι αν κάνετε ένα σχετικό επάγγελμα θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία φυσικά στην περίοδο της ορθής του πορείας. Αν σκέφτεστε να κάνετε διακοπές ή ένα μακρινό ταξίδι αυτό το διάστημα θα μείνετε ικανοποιημένοι. Υπέροχη περίοδος και για τα θέματα επικοινωνίας αλλά και για να φιλοσοφήσετε λίγο περισσότερο τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα, κυρίως αυτά που περιγράφουν τις οικονομικές σας συναλλαγές με άλλους ή τη διαχείριση οικονομικών άλλων. Έτσι, είναι μια καλή στιγμή να οργανώσετε χρέη, οφειλές, να αιτηθείτε χρηματοδοτήσεων, χορηγήσεων κ.λπ., καθώς και να κάνετε ένα πιο καλό έλεγχο στις επενδύσεις. Αυτή είναι μια πιο εσωτερική θέση για τον Ερμή σε σχέση με το Ηλιακό σας ωροσκόπιο που σας παρακινεί να κοιτάξετε μέσα σας περισσότερο και να σκεφτείτε τα δικά σας θέματα χωρίς επηρεασμούς από άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τις πιο αθέατες πλευρές σας, να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τις φοβίες σας και να αλλάξετε ίσως τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στην καθημερινότητα σας και είναι επηρεασμένος από γεγονότα και αντιλήψεις του παρελθόντος. Θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι ουσιαστικές συζητήσεις σε βάθος κι όχι η επιφάνεια. Στο διάστημα της ορθής του πορείας δηλαδή από τις 29/07 μέχρι τις 22/08 και από τις 15/09 μέχρι τις 04/10 μπορεί να μπείτε σε διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ή να κερδίσετε χρήματα από επενδύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις σχέσεις σας -προσωπικές και επαγγελματικές- αυτό το διάστημα, καθώς αυτόν τον τομέα ενεργοποιεί ο Ερμής περνώντας στην Παρθένο. Θα έχετε ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, προβολή της δουλειάς σας. Ίσως έχετε και νέες προτάσεις που θα σας φανούν ενδιαφέρουσες. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην είστε πεισματάρηδες και εμμένετε στις δικές σας απόψεις. Αν υπήρχαν προβλήματα σε μια σχέση εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Ερμή από την Παρθένο για να δώσετε εξηγήσεις και να βρείτε από κοινού λύσεις με διάλογο. Ακόμη ο Ερμής από την Παρθένο βοηθά να βρείτε τον κατάλληλο ειδικό που μπορεί να σας δώσει επαγγελματική βοήθεια σε όποιο θέμα σας απασχολεί είτε είναι κάτι ιατρικό, νομικό, επαγγελματικό ή και προσωπικό. Σε γενικές γραμμές θα επιθυμείτε να επικοινωνείτε περισσότερο, να κάνετε γνωριμίες και δεν θα σας ενοχλούν ούτε οι αντίθετες γνώμες και απόψεις αφού θα σας ιντριγκάρουν περισσότερο. Βέβαια πιο αποδοτικός θα είναι ο Ερμής στη διάρκεια της ορθής του πορείας. Στη φάση που θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος από τις 23/08 μέχρι τις 15/09 θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επαφές σας με τους άλλους αλλά και στις μετακινήσεις σας.