Τι σημαίνει μια έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη: Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τι σημαίνει μια έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη: Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τι σημαίνει μια έκλειψη να επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη: Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Όσοι ασχολούνται με την αστρολογία, έστω και σε ένα ερασιτεχνικό επίπεδο, τις περισσότερες φορές μπορεί να φοβούνται μια όψη που έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη, λες κι αυτή η όψη είναι κάτι ξεχωριστό από εκείνους κι όχι μέρος της προσωπικότητας, του χαρακτήρα και της ζωής τους. Είναι σαν να έχει γεννηθεί κάποιος με ένα δεδομένο χαρακτηριστικό, π.χ. να έχει μπλε μάτια ή καστανά μαλλιά ή ένα μικρό ύψος κλπ. Είναι δικό του. Ζει από το πρώτο λεπτό μαζί του. Δεν έχει παρά να το αποδεχτεί ως κομμάτι της δικής του παρουσίας στον πλανήτη. Σε πολλούς από μας φαντάζει δύσκολο να επιβιώσουμε με ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να έχει ο διπλανός μας. Κι όμως ο διπλανός μας όχι μόνο επιβιώνει, αλλά και το πρόβλημα του αυτό μπορεί να είναι η δύναμη του. Στο κάτω κάτω της γραφής ακόμη κι αν υπάρχει μια δύσκολη όψη στον χάρτη μας, που συνήθως απλώς δείχνει τους φυσικούς μας περιορισμούς, είναι ο δικός μας σταυρός που κουβαλάμε και σ’ αυτό δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Κι όσο κι αν αγαπάμε κάποιον, δύσκολα θα νιώσουμε το βάρος που νιώθει κουβαλώντας κι εκείνος τον δικό του σταυρό. Οπότε δεν υπάρχει λόγος συγκρίσεων.

Οι όψεις των αλλαγών

Έτσι λοιπόν και με τις διελεύσεις των πλανητών ή με φαινόμενα όπως οι εκλείψεις, δεν αντιδρούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Όπως π.χ. δεν αντιδρούν όλοι με παρόμοιο τρόπο όταν παίρνουν ένα φάρμακο. Στατιστικά είναι όλα, στατιστικά είναι και η αστρολογία. Συνήθως αν μια έκλειψη δεν αγγίζει με κάποια δυνατή όψη με μικρή απόκλιση κάποιον πλανήτη ή ένα σημαντικό στοιχείο στον χάρτη μας, όπως είναι ο Ωροσκόπος, το Μεσουράνημα, η ακμή του 7ου οίκου (δύση) ή του 4ου οίκου (ναδίρ), δεν θα νιώσουμε κάποια μεγάλη διαφορά. Για να υπάρξουν αλλαγές, προβλήματα ή και ευκαιρίες στην περίοδο των εκλείψεων θα πρέπει να σχηματίζουν με τους πλανήτες ή τα σημαντικά σημεία όπως προαναφέρθηκαν, δυνατές όψεις συνόδου, αντίθεσης ή τετραγώνου.

Οι μοίρες της επιρροής

Για να επηρεαστείτε από την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου 2023 πρέπει να έχετε πλανήτες ή σημαντικά σημεία (ωροσκόπο, Μεσουράνημα) στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου όποιο ζώδιο κι αν εκπροσωπείτε. Σε κάθε πλανήτη σας δίνω την ευκαιρία να βρείτε και σε ποια μοίρα είναι. Όσο πιο κοντινή είναι η μοίρα με τη μοίρα της έκλειψης τόσο πιο δυνατά τα αποτελέσματα και συνήθως οι αλλαγές που έρχονται.

Για την έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου 2023 βρείτε αν έχετε πλανήτες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου από τις 18 μέχρι τις 24 μοίρες.

Για να βρείτε με ακρίβεια σε ποιο ζώδιο και σε ποιες μοίρες έχετε τους πλανήτες ή τα σημαντικά σημεία στο ωροσκόπιο σας πατήστε εδώ.

Ας εξετάσουμε λοιπόν την επιρροή τους στον χάρτη σας

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Αν η ζωή μας είναι ένα θεατρικό έργο, τότε ο Ήλιος (το ζώδιο μας) είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Ήλιος περιγράφει το «εγώ» μας, είναι η πηγή της ζωής μας. Εκτός από τον εαυτό μας αντιπροσωπεύει κυρίως τους άντρες που είναι σημαντικοί στη ζωή μας: τον πατέρα, τον σύντροφο, τον σύζυγο, τον αδελφό, τον μέντορα, αλλά και όλες τις μορφές εξουσίας. Αν η έκλειψη επηρεάζει τον Ήλιο σας, τότε μπορεί να έχετε προβλήματα ή αλλαγές στη ζωή των σημαντικών αυτών αντρών στην περίοδο των εκλείψεων και έμμεσα να επηρεαστείτε κι εσείς. Π.χ. μπορεί να φεύγει ένας προϊστάμενος από τη δουλειά σας και να έρχεται κάποιος άλλος που δεν ξέρετε τίποτε για εκείνον και αρχικά να δυσκολευτείτε. Μπορεί να έχετε προβλήματα με τους νόμους κι εκείνους που τους εκπροσωπούν. Μπορεί να αλλάζετε εσείς οι ίδιοι δουλειά, σπίτι. Επειδή οι εκλείψεις πάνω στον Ήλιο επηρεάζουν και την υγεία, καλό είναι σε αυτές τις περιόδους να έχουμε κάνει έναν σχετικό έλεγχο και σε καμία περίπτωση να μην αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην κοιλιά της μάνας μας ψάχνουμε να βρούμε ασφάλεια και προστασία. Φτιάχνουμε τη δική μας φωλιά, γεμίζουμε το ψυγείο μας με τροφές που μας αρέσουν, περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που αγαπάμε και μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς. Και τότε έρχεται μια έκλειψη που επηρεάζει τη Σελήνη μας. Κι αυτό που νιώθουμε είναι ότι το δίχτυ προστασίας που φτιάχνουμε αρχίζει να αποκτά ίσως ρωγμές και είμαστε εκτεθειμένοι. Για κάποιους η έκλειψη μπορεί να δείχνει μια αλλαγή στον χώρο κατοικίας. Την ανάγκη επισκευών, ανακαίνισης ή και αλλαγής περιβάλλοντος. Για άλλους μπορεί να είναι και ένα θέμα υγείας που χρειάζεται να φροντίσουν. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή μας. Τη μητέρα, την αδελφή, τη σύντροφο, τη σύζυγο, τη φίλη. Μια έκλειψη πάνω στη Σελήνη μας σε στενή όψη μπορεί να δείχνει αλλαγές στις δικές τους ζωές ή καταστάσεις που εμμέσως επηρεάζουν και εμάς.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ

Ο Ερμής περιγράφει τις νοητικές μας ικανότητες, τη δίψα για γνώση, την επικοινωνία. Αντιπροσωπεύει τους στενούς μας συγγενείς, τα αδέλφια μας, το περιβάλλον της κοινότητας στην οποία διαμένουμε, τους γείτονες, τις σπουδές, τα νεότερα από μας άτομα, τις μετακινήσεις και το μεταφορικό μας μέσο, τα ταξίδια. Όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον Ερμή στον αστρολογικό μας χάρτη θα υπάρχει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία εκείνη την περίοδο. Μπορεί να έχουμε προτάσεις, να κλείνουμε συμφωνίες, να έχουμε σημαντικές συζητήσεις. Φυσικά υπάρχει και το σενάριο να έχουμε προβλήματα με συγγενείς, δύσκολες κουβέντες μαζί τους ή και με φίλους, να έχουμε καθυστερήσεις ή αναβολές σε ταξίδια ή και προβλήματα με τις συσκευές επικοινωνίας ή το μεταφορικό μας μέσο.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η Αφροδίτη κυβερνά τις ερωτικές μας σχέσεις, τις σχέσεις τρυφερότητας και αγάπης, τα θέματα της ομορφιάς, αλλά και τα οικονομικά μας. Περιγράφει τις νεαρές γυναίκες, τις ερωμένες, αλλά και τις κόρες. Μια έκλειψη πάνω στην Αφροδίτη στο ωροσκόπιο μας μπορεί να δείχνει ένα νέο έρωτα ή ένα πάθος. Μπορεί να δείχνει όμως κι ένα χόμπι ή μια αγορά που μας ενθουσιάζει ή και ένα δώρο. Μπορεί να πάρουμε απόφαση να κάνουμε μια αλλαγή στην εμφάνιση μας. Να βάψουμε άλλο χρώμα τα μαλλιά μας. Να κάνουμε μια αισθητική επέμβαση. Να παρουσιάσουμε ένα νέο δημιουργικό έργο που μάλιστα μπορεί να εντυπωσιάσει. Να προκύψει μια οικονομική συμφωνία. Από την άλλη, μπορεί να έχουμε παρατράγουδα ακριβώς στους ίδιους τομείς, δηλαδή να περάσουμε μια κρίση σε μια ερωτική σχέση, να χάσουμε χρήματα ή κάτι πολύτιμο για μας ανεξάρτητα από την αξία του.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της επιθυμίας, της σεξουαλικότητας. Περιγράφει τα επίπεδα της ενέργειας μας, τη σεξουαλικότητα μας, τον τρόπο που διεκδικούμε τα πράγματα στη ζωή μας. Αντιπροσωπεύει τα νεαρά αγόρια, τους εραστές, αλλά και τους γιους. Όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον Άρη στο ωροσκόπιο μας συνήθως έχουμε πολλή ενέργεια και πολλές δραστηριότητες να τη διοχετεύσουμε. Είναι συνήθως μια πολύ δυναμική περίοδος. Αν μάλιστα υπήρχε ένα πρόβλημα υγείας μπορεί να το ξεπεράσουμε πιο εύκολα. Βέβαια χρειάζεται προσοχή στη βιασύνη και την παρόρμηση μας για να μην προκαλέσουμε άθελα μας κάποιο ατύχημα. Πολλές φορές μια έκλειψη που ενεργοποιεί τον Άρη μπορεί να δείχνει την αναγκαιότητα μιας επέμβασης. Μπορεί ακόμη να είναι μια περίοδος που συναισθήματα θυμού μπορεί να μας κατακλύζουν. Συνήθως η άσκηση ή ένα σπορ μπορεί να κάνει θαύματα στο να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιρροή συνετά και προς όφελός μας. Η ενεργοποίηση του Άρη από την έκλειψη μπορεί να δείξει ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην ερωτική μας ζωή και μάλιστα να είναι μια περίοδος ιδιαίτερης σεξουαλικής δραστηριότητας.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ

Μια έκλειψη που επηρεάζει τον Δία στο ωροσκόπιο σας μπορεί να «ξυπνήσει» μέσα σας τον ιό του ταξιδιού! Μπορεί να προκύψουν ταξίδια είτε για επαγγελματικούς, είτε για σπουδαστικούς λόγους, είτε ακόμη μπορεί να οργανώνετε εσείς ένα ταξίδι για αναψυχή. Μπορεί ακόμη να γνωρίσετε κάποιον από μια ξένη χώρα ή να αποφασίσετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να κάνετε περαιτέρω σπουδές. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης. Κυβερνά τις προσωπικές μας απόψεις, τα πιστεύω, την ιδεολογία, τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις και τις πολιτικές μας θέσεις. Πολλές φορές μια έκλειψη όταν επηρεάζει τον Δία στο ωροσκόπιο μας μπορεί να φέρει αλλαγές στον τρόπο που σκεφτόμαστε και σε αυτά που πιστεύουμε. Αν μάλιστα η έκλειψη που τον επηρεάζει είναι Ηλιακή όπως αυτή που έχουμε στις 14/10/2023 μπορεί μια επιθυμία, ένας στόχος, ένα όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα, γι’ αυτό προσέξτε τι εύχεστε. Ακόμη, η επιρροή της έκλειψης πάνω στον Δία μπορεί να φέρει οικονομικές ευκαιρίες, επέκταση στις δουλειές και τις επιχειρήσεις ή και επισημοποιήσεις σχέσεων και συμφωνίες. Αρνητικά μπορεί να δείξει απώλειες σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο, προβλήματα με τους νόμους και τους εκπροσώπους τους ή θέματα με ξένους και εξωτερικό ειδικά αν ταξιδεύουμε.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

Αν η έκλειψη επηρεάζει τον Κρόνο στο ωροσκόπιο σας θα πρέπει να είστε ανοιχτοί σε μαθήματα ζωής. Δεν είναι καθόλου απίθανο να φτάσετε σε ένα πολύ ψηλό σημείο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, να αναγνωριστεί η δουλειά σας, να πάρετε προαγωγή. Ο Κρόνος αφορά πάντα τις φιλοδοξίες μας επαγγελματικές και μη. Είναι ο κυβερνήτης των δομών στη ζωή μας και των περιορισμών. Είναι ο πλανήτης της ευκρίνειας και του ρεαλισμού. Πάντα έχει να κάνει με πειθαρχία, υπευθυνότητα, καθήκοντα, ευθύνες, σκληρή δουλειά, καθυστερήσεις και εμπόδια. Δείχνει τους δασκάλους, τους μέντορες, τα πρόσωπα εξουσίας, αλλά και τα μεγαλύτερα πρόσωπα στη ζωή μας, όπως είναι οι γονείς ή οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας. Μια έκλειψη που επηρεάζει τον Κρόνο, πέραν από τις επαγγελματικές αλλαγές και τις ευκαιρίες που μπορεί να φέρει, στην αντίξοη επιρροή του μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε πιο έντονα εμπόδια στο να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες με μεγαλύτερα άτομα σε ηλικία στην οικογένεια ή με προϊσταμένους, ανωτέρους, ακόμη και με τους εκπροσώπους του νόμου και της εξουσίας. Ίσως ακόμη χρειαστεί να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα μας.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον Ουρανό στο ωροσκόπιο μας μπορεί να νιώθουμε ανήσυχοι και νευρικοί εβδομάδες πριν και μετά. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και των αλλαγών. Όταν λοιπόν η έκλειψη βρίσκεται σε στενή γωνία με τον Ουρανό μπορεί να έχετε απρόβλεπτες εξελίξεις και αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι δύσκολα μπορούμε να προβλέψουμε τι απρόβλεπτο μπορεί να συμβεί με μια τέτοια ενεργοποίηση. Ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία κι έτσι μπορεί η επιρροή να είναι από πολύ απλή, μια αγορά ας πούμε ενός υπολογιστή ή ενός κινητού τελευταίας τεχνολογίας, μέχρι πιο σύνθετη, μια τελείως ξαφνική αλλαγή που μπορεί να λειτουργήσει και ως ντόμινο και για άλλες εξελίξεις. Μια έκλειψη πάνω στον Ουρανό μπορεί να μας βγάλει τον επαναστάτη χωρίς αιτία από μέσα μας και να είμαστε αντιδραστικοί απέναντι στους άλλους. Ακόμη, μπορεί να ξυπνήσει μέσα μας την ανάγκη αλλαγών, αλλά σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορούμε να περιμένουμε λεπτό για να εκδηλώσουμε τη δράση μας. Απλά σε αυτή την περίπτωση προσέξτε τι πετάτε από τη ζωή σας και μην είστε παρορμητικοί. Ακόμη κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι μέσα στα σενάρια.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο μας τότε απλώνεται ένα πέπλο σύγχυσης. Από τη μια μπορεί να έχουμε αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις για καταστάσεις που τις βλέπαμε πολύ διαφορετικά το προηγούμενο διάστημα κι από την άλλη μπορεί να νιώσουμε προδομένοι σε μια σχέση ή να διαπιστώσουμε ότι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας μας εξαπατούσε ή έκρυβε πράγματα από μας το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που η διαίσθηση μας λειτουργεί υπερεντατικά και μας δίνει σημάδια. Ακόμη και τα όνειρα που βλέπουμε είναι πιο ζωηρά και καλά θα κάνουμε να τα σημειώνουμε, διότι μπορεί να αποδειχτούν ακόμη και προφητικά. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τα συναισθήματα μας και όταν επηρεάζεται από μια έκλειψη μπορεί να μας οδηγεί σε μια συναισθηματική υπερχείλιση. Από την άλλη, είναι ο πλανήτης της έμπνευσης και της φαντασίας. Έτσι οι καλλιτέχνες μπορεί να επηρεαστούν εξαιρετικά θετικά και να παράγουν πρωτότυπες δημιουργίες. Όταν μας επηρεάζει αρνητικά βέβαια, μπορεί να νιώθουμε απελπισμένοι, θλιμμένοι, εύθραυστοι ή από την άλλη να παραμυθιαζόμαστε εύκολα, προβάλλοντας στους ανθρώπους που γνωρίζουμε αυτά που θέλουμε εμείς χωρίς να βλέπουμε την αλήθεια τους. Είναι μια περίοδος που εύκολα μπορεί να μας εξαπατήσουν ακόμη και να μας κλέψουν, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας και στην ασφάλεια των κεκτημένων σας.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Μια έκλειψη που μπορεί να επηρεάζει τον Πλούτωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο μας μπορεί να φέρει μεγαλύτερη κρίση στην καθημερινότητα μας. Μπορεί να είναι μια περίοδος με παιχνίδια εξουσίας και δύναμης, θέματα ελέγχου των άλλων, εμμονές, αλλά και στη θετική της έκφραση μια περίοδος που μπορεί να μας οδηγήσει σε μεταμόρφωση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Καλώς ή κακώς ο Πλούτωνας μας οδηγεί σε έναν περίπατο στη σκοτεινή πλευρά της ζωής, καθώς οι φοβίες, το άγχος και οι εμμονές μπορεί να μας κατακλύζουν. Συνήθως καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους εσωτερικούς μας δαίμονες σε ψυχολογικό επίπεδο. Συνήθως στη θετική της έκφραση αυτή η επιρροή μπορεί να δείχνει τεράστια θέληση, αυτοκυριαρχία και πειθαρχία, αποφασιστικότητα, θάρρος και αφοσίωση πάνω σε έναν στόχο.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ

Μια έκλειψη που επηρεάζει τον Ωροσκόπο μας δείχνει μια περίοδο στη ζωή μας που εμείς οι ίδιοι, η προσωπική μας ζωή και η σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό επηρεάζεται περισσότερο. Όταν πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη, όπως αυτή της 14ης Οκτωβρίου 2023, που μπορεί να μας επηρεάζει στον Ωροσκόπο είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε κάτι που αφορά τη φυσική μας κατάσταση και υγεία. Αν π.χ. θέλετε να χάσετε βάρος και σας επηρεάζει η έκλειψη, είναι ένα θετικό διάστημα να ξεκινήσετε μια ισορροπημένη διατροφή που θα βοηθήσει να χάσετε τα περιττά σας κιλά. Αν χρειάζεται να μείνετε ένα μεγάλο διάστημα όμως σε μια δίαιτα και να είστε πειθαρχημένοι σε αυτή χωρίς να τη χαλάσετε, θα πρέπει η έκλειψη να είναι σε ένα σταθερό ζώδιο όπως η συγκεκριμένη που έχουμε στις 28/10/2023, αλλιώς θα πρέπει να περιμένετε να πάει η Σελήνη σε ένα σταθερό ζώδιο για να ξεκινήσετε τη διατροφή. Γενικώς είναι μια περίοδος που σκεπτόμαστε νέα ξεκινήματα, αλλαγές στο lifestyle, στην εμφάνιση μας ή και στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές.

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ

Το Μεσουράνημα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο μας. Δείχνει την κοινωνική μας υπόσταση, την καριέρα μας, τη φήμη που έχουμε και πού στεκόμαστε μέσα στο κοινωνικό μας σύνολο. Δείχνει πώς μας βλέπει το κοινό και πώς μας δέχεται όταν κάνουμε κάποιες εμφανίσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Με μια έκλειψη Ηλίου, όπως αυτή της 14ης Οκτωβρίου 2023, μπορεί να έχουμε μια αλλαγή σε ό,τι αφορά το στάτους μας ή την καριέρα μας. Αν ενισχύεται κι από άλλες διελεύσεις, μπορεί να ξεκινήσουμε μια δική μας δουλειά ή επιχείρηση. Ή μπορεί να προωθήσουμε την ήδη υπάρχουσα δουλειά μας, να την κάνουμε ορατή σε όσο μεγαλύτερο κοινό γίνεται. Μπορεί να είναι μια περίοδος που ίσως δώσουμε μια συνέντευξη, γράψει κάποιος κάτι για εμάς σε ένα περιοδικό, ιστότοπο, εφημερίδα. Μπορεί να κερδίσουμε προβολή σε ένα τηλεοπτικό κανάλι ή ένα ραδιόφωνο. Μπορεί ακόμη να έχουμε αλλαγές στον χώρο εργασίας μας. Να έρθει ένας νέος προϊστάμενος, ένα νέο διοικητικό όργανο ή και να αλλάξουμε χώρο εργασίας ή ακόμη και σπιτιού. Πολλές φορές μια μετακόμιση στη δουλειά μπορεί να φέρει σαν «ουρά» μια μετακόμιση και σε ένα άλλο σπίτι.