Τα «δώρα» που θα φέρει το 2024 σε κάθε ζώδιο και ποια είναι τα ευνοϊκά διαστήματα

Τα «δώρα» που θα φέρει το 2024 σε κάθε ζώδιο και ποια είναι τα ευνοϊκά διαστήματα

Τα «δώρα» που θα φέρει το 2024 σε κάθε ζώδιο και ποια είναι τα ευνοϊκά διαστήματα

Το 2024, εν μέσω μιας σειράς επεισοδιακών εκλείψεων και των συνηθισμένων γνωστών ταραχοποιών ανάδρομων, κρύβει πολλές ευκαιρίες για να καταφέρουμε να κάνουμε κάποια από τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ενώ η χρονιά φέρνει ιδιαίτερη τύχη σε συγκεκριμένα ζώδια, όλοι θα έχουμε εύνοια σε κάποιον τομέα της ζωή μας. Το 2024 σίγουρα υπόσχεται περισσότερη διασκέδαση, εκπλήξεις και ευκαιρίες ώστε να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας και να επικοινωνήσουμε περισσότερο!

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα έχει εύνοια το κάθε ζώδιο και ποιες είναι οι πιο ευνοϊκές ημερομηνίες του 2024 στον έρωτα και στα οικονομικά

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί είστε στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνετε ένα διάστημα υλικών και οικονομικών ανταμοιβών, κάτι που ξεκίνησε πέρυσι τον Μάιο με την είσοδο του Δία στον Ταύρο και τελειώνει στις 25 Μαΐου 2024. Στη συνέχεια, ο Δίας μετακινείται σε διαφορετικό τομέα του χάρτη σας και θα σας δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσετε καλύτερα, να κοινωνικοποιηθείτε και να ταξιδεύετε πολύ περισσότερο αποκομίζοντας όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες. Μπορείτε να περιμένετε μεγαλύτερη επιτυχία στη δουλειά και κινητικότητα στις σχέσεις σας. Θα βρείτε περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ιδιαίτερα από τις 11/07 μέχρι τις 04/08 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα. Οι εκλείψεις στον άξονα σας την άνοιξη και το φθινόπωρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να δυναμώσετε τις σχέσεις σας ή να πάρετε τις αποφάσεις σας, αφού εξελίσσεστε διαρκώς σε μια νέα εκδοχή του εαυτού σας. Στο εξής θέλετε το περιβάλλον και οι άλλοι να αντικατοπτρίζουν αυτή την αλήθεια σας και αν δεν περνάτε κάπου καλά απλά θα αλλάξετε γραμμή πλεύσης και θα προχωρήσετε μπροστά.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 22/02, 12/07, 05/09

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 28/01, 18/05, 08/10

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 25 Μαΐου που θα φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας μπορείτε να ευχηθείτε από την καρδιά σας και να αποκτήσετε ό,τι επιθυμείτε περισσότερο και η αγάπη ή ο έρωτας δεν είναι μόνο ένα σενάριο, αλλά μπορεί να γίνει πραγματικότητα το διάστημα που θα έχετε τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης στο πλευρό σας. Αλλά ακόμη και όταν ο Δίας περάσει στους Διδύμους στα τέλη Μαΐου η εύνοια συνεχίζεται, γιατί τότε θα αρχίσουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει τους τελευταίους έξι μήνες. Πρέπει να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία, γιατί με τον Δία στους Διδύμους θα δρέψετε σε οικονομικό επίπεδο τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, πολλά προσωπικά ορόσημα θα συμβούν σε αυτή τη φάση της ζωής σας που υπόσχεται πολλά νέα ξεκινήματα για το 2024. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε πιο σέξι ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού! Οι Ταύροι μπορεί να περιμένετε πολύ πάθος και ρομαντισμό να εμφανιστούν στον ορίζοντα, αλλά θα έχετε και πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά, να κερδίσετε χρήματα, να κάνετε οικογένεια, να ταξιδέψετε και να διασκεδάσετε!

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 28/01, 23/05, 08/10

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 18/05, 23/05, 15/09

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2024 θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, να διελαύνει στο ζώδιό σας για τον υπόλοιπο χρόνο. Αυτή θα είναι μία από τις πιο τυχερές περιόδους, που θα σας φέρει την ευτυχία που θέλετε στη ζωή σας. Θα έχετε στη διάθεσή σας το «μαγικό λυχνάρι» που πραγματοποιεί επιθυμίες από τις 25 Μαΐου 2024 έως τις αρχές Ιουνίου 2025. Το πρώτο πεντάμηνο του έτους τα όνειρα, οι ιδέες και τα σχέδια σας ωριμάζουν και παίρνουν μορφή. Τα ταλέντα του ζωδίου σας έχουν σχέση με την επικοινωνία τη γραφή, την επικοινωνία, το διαδίκτυο, την ψηφιακή τεχνολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε η ενασχόληση με αυτά υπόσχεται πρόσθετη επιτυχία. Το καλοκαίρι θα φέρει τη βελτίωση των οικονομικών σας καθώς και των αισθηματικών σας. Θα κάνετε πολλά νέα ξεκινήματα, ταξίδια και θα ζήσετε πολλές ευχάριστες περιπέτειες. Μπορεί να συμβούν και πολύ σημαντικά γεγονότα, όπως να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, να δεσμευτείτε ή να αποκτήσετε ένα παιδί. Θα μπορούσατε αυτή τη χρονιά να ερωτευτείτε, αλλά και να σας φύγει το ίδιο ξαφνικά ο έρωτας, να βιώσετε κραδασμούς στην προσωπική σας ζωή και να παρατηρήσετε ότι συναντάτε άτομα που έχουν μια οικεία και καρμική χροιά. Ανεξάρτητα από τα επιμέρους γεγονότα, αυτή η χρονιά θα φέρει τύχη και σημαντικές και αξέχαστες στιγμές για εσάς.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 04/06, 15/09,01/12

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 20/01, 04/06, 14/08

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χάρη στον Δία, ο κοινωνικός σας κύκλος, οι φιλίες και οι ελπίδες σας θα διευρυνθούν το 2024. Πιθανότατα θα νιώσετε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ικανοποίησης, καθώς περιβάλλεστε από πολλούς ανθρώπους που σας δείχνουν την αγάπη ή την προτίμηση τους. Μπορεί επίσης να έρθετε πιο κοντά με τους συγγενείς σας. Είναι επίσης πιθανό να γνωρίσετε κάποιον μέσω του διαδικτύου αν είστε ελεύθεροι, ή ακόμα ένας γνωστός ή φίλος σας να γίνει αυτή τη χρονιά κάτι παραπάνω. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σας προτρέπει να δώσετε έμφαση στη βαθιά, αισθησιακή αγάπη και μπορεί ακόμη και να επωφεληθείτε οικονομικά από ένα γάμο ή μια νέα συνεργασία. Μπορεί ακόμη να έχετε τα τυχερά σας, κάποια δώρα και παροχές μέσω συγγενών ή να μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες οφειλές και χρέη. Κάποιοι Καρκίνοι θα ενταχθούν σε ένα κοινωνικό ή έναν επαγγελματικό σύνολο και θα εδραιωθούν εκεί. Μέχρι τις 25 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση γνωριμίες και ευχάριστες επαφές. Τους επόμενους μήνες μπορείτε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς να σκεφτείτε, να ανασυνταχθείτε και να προετοιμαστείτε για την επερχόμενη δική σας τυχερή χρονιά, η οποία θα ξεκινήσει στα μέσα του 2025 με τον Δία να έρχεται ολοταχώς για επίσκεψη στο ζώδιο σας.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 22/02, 17/06, 08/10

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 18/05, 02/07, 08/10

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε σε μια σημαντική καμπή για την καριέρα σας και σκαρφαλώνετε σε νέα ύψη όσον αφορά τη δημόσια εικόνα και τη φήμη σας. Αυτή είναι η χρονιά που ξεχωρίζετε και ανεβάζετε τον προσωπικό σας πήχη σε ό,τι αφορά στην καριέρα σας και μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε νέα πεδία με τη συμβολή του Δία στον Ταύρο μέχρι τις 25 Μαΐου. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό σε αυτόν τον τομέα την άνοιξη θα σας κάνει να δείτε με διαφορετικό τρόπο το επαγγελματικό σας μέλλον. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, θα επηρεάσει τον τομέα των στόχων και της φιλίας μετά τις 25 Μαΐου, οπότε και σας περιμένει μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Νέες φιλίες και άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας ή μπορεί να εισπράξετε περισσότερη δημοτικότητα, ακόμη και μέσω ταξιδιών ή του διαδικτύου! Ο έρωτας μπορεί να σας ξεσηκώσει τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο, αλλά χρειάζεται να βρεθούν κάποιες ισορροπίες τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο. Μάλλον θα δουλεύετε ακούραστα και οι προσπάθειές σας λόγω αυτού σίγουρα θα αποδώσουν. Είναι επίσης μια περίοδος αξιοσημείωτων αλλαγών στην κοινωνική σας ζωή, που σας προτρέπουν να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αλλά και να φροντίσετε τον εαυτό σας ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλη αυτή τη δραστηριότητα. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε προς το τέλος του χρόνου και μη διστάσετε να κάνετε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα ή την εικόνα σας.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 22/02, 20/11

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 20/01, 18/05, 17/09

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για σπουδές, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, γιατί θα είστε τυχεροί σε αυτούς τους τομείς μέχρι και τις 25/05 που ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά και ευκαιρίες προς πάσα κατεύθυνση, προσωπικά, κοινωνικά και επαγγελματικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μετά τις 25 Μαΐου η εύνοια θα αφορά την καριέρα σας και θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει ένα σημείο καμπής με τη δέσμευση και αυτή η τάση θα συνεχιστεί το 2024. Οι αδύναμες σχέσεις και οι συνεργασίες που δεν είχαν γερά θεμέλια μπορεί να διαλυθούν αν δεν σας υποστήριζαν πραγματικά. Η θετική πλευρά με αυτήν την ενέργεια του Κρόνου, είναι ότι πιθανότατα θα προσπαθήσετε να ωριμάσετε, να «σοβαρευτείτε», να αντιμετωπίσετε και να φτιάξετε οικογένεια ή μια σωστή σχέση. Εάν το άτομο που σας ενδιαφέρει μάλιστα είναι μεγαλύτερο σε ηλικία, μπορεί να είναι σε θέση να φέρει περισσότερη σταθερότητα στη ζωή σας. Ο Πλούτωνας θα ενισχύσει την υπευθυνότητα σας στη φροντίδα του εαυτού σας, ώστε να αλλάξετε κάποιες ρουτίνες ακόμη και την εμφάνιση σας. Προς τον Δεκέμβριο θα αισθανθείτε τόνωση της αυτοπεποίθησης σας, που θα σας ωθήσει αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να βρείτε και να καλλιεργήσετε τη σχέση που σας αξίζει.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 23/01, 03/04, 04/10

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 08/04, 04/06, 15/09

ΖΥΓΟΣ

Το 2024 επιφυλάσσει τρεις εκλείψεις που σας επηρεάζουν την άνοιξη και το φθινόπωρο, που μπορεί να προκαλέσουν κάποια νευρικότητα και να σας ωθήσουν να βρείτε νέους τρόπους να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Ίσως πάλι να αφήσετε κάποιον συνεργάτη, φίλο ή κάποιον πρώην πίσω σας και να βρείτε στη συνέχεια ένα άλλο ερωτικό ενδιαφέρον. Η σύνοδος του Κάρμα με τον Χείρωνα όμως θα σας βοηθήσει όπως και να έχει να ξεπεράσετε και να επουλώσετε τα τραύματα του παρελθόντος. Το 2024 λειτουργείτε γενικά ως μαγνήτης χρημάτων, ιδιαίτερα τον Φεβρουάριο και είστε ελεύθεροι να επιδοθείτε σε όσες αλλαγές θέλετε και πιστεύετε ότι θα σας ευνοήσουν. Μπορεί με την ενέργεια του Πλούτωνα να ζήσετε επίσης και μια ερωτική ιστορία όλο πάθος. Αυτή η χρονιά φέρνει απροσδόκητες ευκαιρίες και ίσως αναγνώριση στην καριέρα σας, αν και όχι πάντα με τους αναμενόμενους και προφανείς τρόπους. Τον Μάιο ο Άρης θα τονώσει το μαχητικό σας πνεύμα και θα σας δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να επιδιώξετε τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά, οι ικανότητες, τα ταλέντα σας θα αποδώσουν αυτή τη χρονιά και με τον Δία στους Διδύμους μετά τις 25 Μαΐου θα μπορούσατε ακόμη και να πάρετε προαγωγή ή να βρείτε νέα δουλειά. Καθώς ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, από τα τέλη Μαΐου θα περιδιαβαίνει τον ένατο οίκο σας, οι σπουδές, τα ταξίδια και οι υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό θα κρύβουν ευκαιρίες και θα υπόσχονται θετικές εξελίξεις.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 22/02, 23/05, 15/09

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 18/05, 15/09, 08/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας θα εξακολουθήσει να βρίσκεται απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι τις 25/05 βοηθώντας σας να ενισχύσετε την εικόνα σας, να ξεκινήσετε καινούρια επιχειρηματικά σχέδια και να ψάξετε νέους και ίσως πιο ενθουσιώδεις συντρόφους, αλλά και επαγγελματικούς συνεργάτες. Το ζώδιο σας έχει τις καλύτερες προοπτικές για δημιουργία σχέσης, οικογένειας και γάμου. Μπορεί να δεχθείτε ή να κάνετε μια τέτοια πρόταση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν δεν έχει ήδη συμβεί. Αλλά και η νέα θέση του Δία στους Διδύμους από τις 25 Μαΐου και για το υπόλοιπο της χρονιάς δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και θα βγάλετε αρκετά χρήματα το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ίσως δεχθείτε ένα μπόνους ή κάποια αύξηση βάσει της απόδοσης σας. Η ενέργεια της έκλειψης στις αρχές του φθινοπώρου θα μπορούσε να ανακινήσει θέματα γύρω από τον έρωτα ή ακόμα και να σας φέρει κοντά με μια αδελφή ψυχή. Ο έρωτας μπορεί να σας πάρει φέτος εντελώς το μυαλό σας. Ο Κρόνος όμως παράλληλα θα βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένοι, να έχετε μεγαλύτερη σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή και αν το θελήσετε και το προσπαθήσετε μπορείτε να δημιουργήσετε μια ουσιαστική και μακροχρόνια σχέση.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 21/04, 18/05, 17/09, 15/10

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 22/02, 04/06, 08/10

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2024 θα είναι μία αξιοσημείωτη χρονιά για εσάς. Όταν φτάσει το καλοκαίρι θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο χαρούμενοι, διότι οι πλανήτες θα είναι στο πλευρό σας και θα σας φέρουν μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Θα αισθανθείτε επίσης ότι διανύετε ένα κομβικό σημείο λόγω των εκλείψεων του 2024. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία με μια αδελφή ψυχή, θα αποκτήσετε έναν απόγονο, θα ερωτευτείτε ή ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι σας με κάποιον που η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της. Επίσης μπορεί να φέρει ακόμη και μια πλατωνική σχέση στη ζωή σας που θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Αλλά οι συγκυρίες σάς ευνοούν τελικά ό,τι κι αν συμβεί. Η νέα χρονιά θα πυροδοτήσει την ερωτική σας ορμή και την ανάγκη σας για περισσότερο ρομαντισμό προς τα μέσα και τα τέλη της άνοιξης. Θέματα συνεργασίας θα τονιστούν στα τέλη του καλοκαιριού. Θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές δέσμευσης και συνεργασιών από τις 25 Μαΐου και για 12 ολόκληρους μήνες. Η φυσική κατάσταση και η υγεία σας θα ευνοηθούν επίσης φέτος και είναι η ιδανική χρονιά για να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 04/06, 15/09, 04/11

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 12/01, 18/05, 15/09

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έξοδος του Πλούτωνα από το ζώδιό σας στις 21/01 θα κάνει τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα (ακόμη κι αν επιστρέψει για λίγο από τις 02/09 μέχρι τις 19/11). Πάρτε τα πράγματα χαλαρά, γιατί τα μαθήματα που πήρατε τελικά θα αποδώσουν καρπούς. Ετοιμαστείτε να νιώσετε τη μαγεία και τη φλόγα του έρωτα με τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της τύχης, να διελαύνει τον τομέα του πάθους και της δημιουργικότητας. Εξαιτίας αυτού, η τύχη και οι ευκαιρίες γύρω από την αγάπη, τη χαρά, την έμπνευση και τα παιδιά θα μπορούσαν να εμφανιστούν τώρα στον δρόμο σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω αν είστε ελεύθεροι, γιατί μπορεί να συναντήσετε το άτομο που θα σας συναρπάσει. Η σημασία του να βρείτε χρόνο για διασκέδαση και έρωτα είναι ζωτικής σημασίας μέχρι το τέλος Μαΐου. Μην αφήσετε την ευκαιρία να χαθεί. Ο Άρης θα σας υποστηρίζει σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε τολμηροί. Η σεξουαλική σας ορμή πιθανότατα θα ανάβει φωτιές το πρώτο μισό του καλοκαιριού, αν και μόλις έρθει το φθινόπωρο, η προσοχή σας θα στραφεί περισσότερο στα χρήματα, τις βαθιές σχέσεις και την οικειότητα με τον σύντροφό σας.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 28/01, 18/05, 08/10

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 12/01, 04/06, 02/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Πλούτωνας που εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 21/01 μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε κάπως άβολα με την ενέργεια του, αλλά θα αυξήσει τη δυναμική και τον ερωτισμό σας. Θα έχετε πολλές βαθιές συνειδητοποιήσεις το 2024 και όσο εξοικειώνεστε μαζί του θα έχετε την ώθηση να απαλλαγείτε από πρότυπα και συμπεριφορές στις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Ο Δίας κινείται στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, κάτι που θα μπορούσε να φέρει περισσότερη ηρεμία και ευτυχία σε αυτούς τους τομείς. Εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε, θα βρείτε ένα ιδιαίτερο σπίτι που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Είναι πιθανό επίσης τώρα να χτίζετε «τη φωλιά σας», καθώς ο Δίας βγαίνοντας από τον τέταρτο μπαίνει στον πέμπτο οίκο του έρωτα από τον Μάιο και μετά. Αυτό μπορεί να φέρει γεγονότα και εξελίξεις γύρω από την αγάπη, τη δημιουργία, μια εγκυμοσύνη ή τα παιδιά. Πολλά μπορούν να συμβούν αν είστε ελεύθεροι, όπως το να βρείτε κάποιον που σας γοητεύει ή να αποκτήσετε οικογένεια και να αλλάξει η ζωή σας. Το 2024 μπορεί επίσης να σας φέρει ευκαιρίες, είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Η δημιουργικότητα σας θα είναι τονισμένη και θα έχετε έμπνευση και ιδέες που μπορεί να μεταφραστούν σε κέρδη κι επιτυχία.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 22/02, 04/06, 15/09

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 23/04, 18/05, 08/10

ΙΧΘΥΕΣ

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας συνεχίζεται και αυτή τη χρονιά με μαθήματα υπευθυνότητας και σοβαρότητας. Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει ένα βάρος στους ώμους σας, είναι καλό γιατί τελικά θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να ξεδίνετε πού και πού και πώς να φροντίζετε τις ανάγκες σας. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της περιπέτειας, καθώς ο Δίας θα σας ενθαρρύνει να ταξιδέψετε και να κοινωνικοποιηθείτε αρκετά μέχρι τον Ιούνιο. Μπορεί ακόμη και να είστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώνετε ότι ο κύκλος και οι φιλίες σας μεγαλώνουν διαρκώς, καθώς κινείστε και γνωρίζετε πιο εύκολα νέους ανθρώπους. Ο Δίας μετακινείται μετά τις 25/05 στον 4ο οίκο που Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάτι που μπορεί να φέρει άφθονη τύχη στο σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορεί να μετακομίσετε σε μια μεγαλύτερη και πιο φωτεινή κατοικία. Μπορεί επίσης να αγοράσετε, να πουλήσετε να ανακαινίσετε ή να διακοσμήσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Υπάρχει μια έκλειψη στο ζώδιο σας το φθινόπωρο, η οποία μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις και γεγονότα σε μια σχέση. Ο γάμος και η οικογένεια είναι ένα πιθανό σενάριο. Αυτή η χρονιά σας ευνοεί στο να εξερευνήσετε τόσο τις τρυφερές όσο και τις παθιασμένες πτυχές των σχέσεων σας. Και παρά τη γοητεία που σας ασκούν ορισμένες στιγμές οι… ανοιχτοί ορίζοντες, είναι ζωτικής σημασίας να είστε προσεκτικοί και σωστοί με τη σχέση σας και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην καριέρα και στους δημιουργικούς σας στόχους, γιατί ο Κρόνος σάς έχει ακόμη στην αυστηρή επίβλεψη του.

Τυχερές ημερομηνίες στον έρωτα: 03/04, 17/06, 11/07

Τυχερές ημερομηνίες στα οικονομικά: 04/06, 15/09, 27/11