Ήρα: Η αδερφή ψυχή που χρειάζεστε. Ποιος είναι ο-η σύντροφος που έχετε ανάγκη σύμφωνα με τον αστεροειδή Ήρα

Ήρα: Η αδερφή ψυχή που χρειάζεστε. Ποιος είναι ο-η σύντροφος που έχετε ανάγκη σύμφωνα με τον αστεροειδή Ήρα

Ήρα: Η αδερφή ψυχή που χρειάζεστε. Ποιος είναι ο-η σύντροφος που έχετε ανάγκη σύμφωνα με τον αστεροειδή Ήρα

Η Ήρα  στο ωροσκόπιο δίνει την ένδειξη για το είδος του γαμήλιου συντρόφου που χρειαζόμαστε, αλλά και πού είναι πιθανό να αποκτήσουμε. Όχι τον σύντροφο που φανταζόμαστε ότι είναι ιδανικός για εμάς, αλλά αυτόν που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα. Η Αφροδίτη και ο Άρης δείχνουν αυτό που θεωρούμε ότι είναι ο ιδανικός άντρας ή γυναίκα για μας. Ο πέμπτος οίκος περιγράφει τον τύπο των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε την τάση να σχετιστούμε ρομαντικά. Ο έβδομος οίκος μας λέει το είδος του ατόμου που θα έχουμε σε σοβαρή σχέση, έναν πρώτο γάμο, και ο ένατος οίκος περιγράφει τον δεύτερο σύζυγο, εάν υπάρξει. Η Ήρα λειτουργεί σε ένα πιο ουσιαστικό και βαθύ επίπεδο. Η Ήρα μπορεί να αποκαλύψει τον τύπο συντρόφου που θα προσελκύσουμε στη ζωή μας, το είδος του συζύγου ή της συζύγου που χρειαζόμαστε, και ακόμη θα μας δείξει με ποιον είναι πιθανό να έχουμε μια βαθύτερη σχέση ψυχής. Η Αφροδίτη ή ο Άρης θα μας υπαγορεύσουν τι τύπο συντρόφου επιθυμούμε, αλλά η Ήρα μας δείχνει τι είδους σύντροφο έχουμε ανάγκη, ώστε να νιώθουμε ισορροπημένοι ίσως όταν οι προηγούμενες «επιθυμητές» σχέσεις έχουν αποτύχει.

Εάν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο έχετε την Ήρα πατήστε εδώ.

Ήρα στον Κριό

Ο σύντροφος θα τείνει να είναι φλογερός, επιθετικός, διεκδικητικός και δραστήριος. Θέλετε έναν δυναμικό γάμο και το πάθος είναι σημαντικό για εσάς. Ο σύζυγός σας μπορεί να είναι λίγο επιθετικός και εγωιστής. Αυτή η θέση δείχνει ότι μπορεί να προκύψουν έντονες διαφωνίες εάν αισθάνεστε ότι σας παραμελούν στον γάμο σας. Θέλετε να είστε προτεραιότητα στη ζωή του συντρόφου σας. Με αυτή τη θέση πρέπει να εκφράσετε τη δύναμή σας και την ανεξαρτησία σας μέσα σε μια δέσμευση και είναι πιθανό να βιώσετε μια μορφή ανταγωνισμού με τους συντρόφους. Βλέπετε τους συνεργάτες σας ως εραστές, αντιπάλους, φίλους και πρωτοπόρους και πρέπει να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό στις αναζητήσεις και τις περιπέτειές σας. Συχνά παλεύετε με τις έννοιες της δέσμευσης και της ανεξαρτησίας, θέλοντας και τα δύο μέχρι να βρείτε τη χρυσή τομή.

Ήρα στον Ταύρο

Σταθερός, γοητευτικός, λάτρης του ωραίου και φυσικά πεισματάρης, είναι ο ορισμός γι’ αυτόν τον σύντροφο. Θέλετε τη δύναμη που αποπνέει, την αβρότητα και την απλότητα με την οποία χαίρεται τη ζωή. Η Ήρα στον Ταύρο χρειάζεται σταθερότητα στην καθημερινότητα και στον γάμο. Θέλετε έναν σύντροφο που να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς ή να έχει τουλάχιστον οικονομική ασφάλεια να προσφέρει. Τα οικονομικά περιουσιακά στοιχεία μπορεί να αποτελέσουν πηγή σύγκρουσης εάν ο γάμος τεθεί σε κίνδυνο. Η Ήρα στον Ταύρο επιμένει στις θέσεις της και μπορεί να είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε. Με αυτή τη θέση, θέλετε έναν σύντροφο που να είναι αξιόπιστος και στον οποίο να μπορείτε να βασίζεστε.

Ήρα στους Διδύμους

Δεν πρέπει ποτέ να παντρευτείτε έναν σιωπηλό τύπο. Θα πλήξετε αφόρητα και δεν ωφελεί. Κίνηση, νεύρο, ρυθμός και περισσότερη επικοινωνία είναι αυτά που χρειάζεστε. Υπάρχει ανάγκη επίσης να είναι ευέλικτος, περίεργος και έξυπνος. Η Ήρα στους Διδύμους θέλει έναν σύζυγο με τον οποίο να μπορεί να διασκεδάσει. Ο γάμος είναι άσκοπος χωρίς χαρά και πνευματική σύνδεση. Ταυτόχρονα, κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίζει βαριά συναισθήματα στον γάμο. Η πνευματική διέγερση είναι το κύριο συστατικό και το επίκεντρο στη σχέση. Με αυτή τη θέση, μπορεί να υπάρξουν πολλοί γάμοι ή σοβαρές σχέσεις.

Ήρα στον Καρκίνο

Χρειάζεστε έναν ευαίσθητο, φροντιστικό σύντροφο. Εάν η Ήρα βρίσκεται στον Καρκίνο, το ιδανικό σας είναι μια σχέση ασφάλειας, παραδοσιακή σε αξίες με πολλή στοργή. Σας αρέσει να φροντίζετε και να σας φροντίζουν. Έχετε την τάση να δένεστε συναισθηματικά και να προσελκύετε το ίδιο από τους συντρόφους σας. Δεσμεύεστε με σώμα, πνεύμα και ψυχή και αναλαμβάνετε πολύ συχνά να καλύψετε όλες τις ανάγκες του συντρόφου σας. Μπορεί έτσι να γίνεστε επιρρεπείς στο να αισθάνεστε ανίσχυροι, εάν δεν φροντίσετε και τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες και την ανεξαρτησία σας. Η αγάπη σας είναι ατελείωτη, προστατευτική και συνήθως αιώνια. Προσοχή όμως στα παράπονα ή τις γκρίνιες και από τις δύο πλευρές.

Ήρα στον Λέοντα

Ο σύντροφός σας δεν χρειάζεται να ασχολείται με τη σόουμπιζ, αλλά θα τείνει να έχει λίγο παρά πάνω δραματικότητα, να «φαίνεται» λίγο πιο έντονα, να είναι δημιουργικός ή να είναι πολύ παιχνιδιάρης. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο με στιλ και γνήσιο συναίσθημα. Δημιουργείτε ένα βασιλικό περιβάλλον στις δεσμεύσεις και είστε γενναιόδωροι, αφοσιωμένοι και στοργικοί. Απολαμβάνετε να νιώθετε ξεχωριστοί και να σας φέρονται με φροντίδα, πολλή αξιοπρέπεια και ανταποδίδετε τις προσπάθειες, αρκεί να νιώθετε ότι σας εκτιμούν και δεν σας θεωρούν δεδομένους. Βλέπετε τον σύντροφό σας ως δυνατό και προστατευτικό με υψηλά ιδανικά και όραμα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι ένα αλαζονικό αυταρχικό ή ανώριμο «παιδί». Σε κάθε περίπτωση, εγκαταλείψτε κάθε ιδέα να προσελκύσετε έναν ντροπαλό, μετρημένο και γαλήνιο τύπο.

Ήρα στην Παρθένο

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι αποτελεσματικός, να εργάζεται σκληρά και να προσέχει όλες τις λεπτομέρειες. Με αυτή τη θέση, θέλετε έναν σύντροφο που να είναι προσεκτικός, επιμελής και να φροντίζει εσάς και την οικογένειά σας. Η υγεία, η καλή φυσική κατάσταση και η σωστή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό τον γάμο. Η αρνητική πλευρά της Ήρας στην Παρθένο μπορεί να είναι η γκρίνια και η μικροπρέπεια. Μπορεί να είστε υπερβολικά τελειομανείς, κυνηγώντας τον τέλειο γάμο και σύντροφο, κάτι που είναι ουτοπία. Προσέξτε να μην γίνεστε πολύ επικριτικοί μεταξύ σας όταν είστε αγχωμένοι. Είναι σημαντικό οι σύντροφοι να εκτιμούν τη δουλειά που ο καθένας συνεισφέρει με τον τρόπο του μέσα στη σχέση.

Ήρα στον Ζυγό

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι γοητευτικός, κοινωνικός και να έχει καλή καλλιτεχνική αντίληψη. Η Ήρα στον Ζυγό θέλει έναν σύντροφο κομψό, χαριτωμένο, αρμονικό. Ο σύντροφός έλκεται από την τέχνη και συχνά ασχολούνται με την τέχνη και οι ίδιοι. Η Ήρα στον Ζυγό βλέπει τον γάμο ως συνεργασία και ένωση. Ο Ζυγός θέλει αρμονία και ισορροπία. Με αυτή τη θέση, η ιδανική συνεργασία είναι εκλεπτυσμένη, ρομαντική και εκφραστική σωματικά και λεκτικά. Έχετε την τάση να βλέπετε τον σύντροφό σας ως το κέντρο του κόσμου σας και μαθαίνετε να εξισορροπείτε τις δικές σας ανάγκες, επιθυμίες και σκέψεις, με την αγάπη σας για αρμονία και την οικιακή ευτυχία. Μαζί θα μάθετε να υποτάσσετε το δυνατό σας πνεύμα χωρίς να το καταπιέζετε, ενώ αγκαλιάζετε και απολαμβάνετε τις διαφορές ανάμεσα σας. Θέλετε και θα αναζητήσετε μια ισότητα στις σχέσεις σας και δεν μπορείτε να δεχτείτε την αδικία. Ο σύντροφός σας θα τείνει να είναι ποιητικός και ευγενής, με ευφυΐα και ευγένεια.

Ήρα στον Σκορπιό

Έχετε ανάγκη για έναν σύντροφο που να είναι έντονος, δυνατός και λίγο μυστικοπαθής. Εάν η Ήρα βρίσκεται στον Σκορπιό, χρειάζεστε έναν σύντροφο που να είναι παθιασμένος, πιστός, προσεκτικός και δυνατός. Η μεγαλύτερη διαμάχη σας θα λαμβάνει χώρο στον τομέα της ανεξαρτησίας και της κτητικότητας. Το κοινό σας μάθημα θα είναι ότι η προσωπική ελευθερία δεν αποδυναμώνει μια σχέση, παρά μόνο η έλλειψη πίστης και αγάπης. Οι μακροχρόνιοι σύντροφοί σας θα τείνουν να είναι ταυτόχρονα οξυδερκείς και ελεγκτικοί, αισθησιακοί και μαγνητικοί. Συνήθως θα είναι δυνατοί, μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς. Η σεξουαλικότητα είναι ένα σημαντικό πεδίο για την ανάπτυξη και την κατανόηση των σχέσεων και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται ως πεδίο διαμάχης, αλλά ως μέσο για την ένωση των ψυχών και των σωμάτων. Σίγουρα πάντως οι σύντροφοι πρέπει να είναι καλοί στο κρεβάτι.

Ήρα στον Τοξότη

Ο σύντροφος μπορεί να προέρχεται από ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο και μπορεί ακόμη και να είναι από άλλη χώρα ή κουλτούρα. Αν η Ήρα βρίσκεται στον Τοξότη, ο σύντροφός σας θα τείνει να είναι φιλελεύθερος και ειλικρινής, φιλοσοφημένος και ανταγωνιστικός. Βλέπετε τις σχέσεις σας ως ένα ταξίδι για να εξερευνήσετε τις απολαύσεις του κόσμου και να δώσετε και να προσφέρετε χαρά, ελευθερία και ανεξαρτησία. Εξισορροπείτε την ανάγκη να βιώσετε τη ζωή με τους δικούς σας όρους, με το να μοιράζεστε τα ιδανικά και τα οράματά σας με τον σύντροφό σας. Οι πνευματικοί ορίζοντες είναι τομείς που πρέπει να εξερευνήσετε μαζί, καθώς έτσι μπορούν να ενισχυθούν οι δεσμοί σας. Ακόμα κι αν ο σύντροφος δεν είναι Τοξότης, μπορεί να έχει χαρακτηριστικά Τοξότη. Είναι πιθανό να ενδιαφέρεται για τα αθλήματα, τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα ή την ύπαιθρο, την εκπαίδευση ή να κάνει συχνά μακρινά ταξίδια.

Ήρα στον Αιγόκερω

Η τάση σας είναι να βρείτε ένα πρακτικό και αξιόπιστο σύντροφο που να είναι σωστός, οργανωμένος και να μπορεί να σας βοηθήσει στην οικογένεια ή στα επαγγελματικά. Εάν η Ήρα βρίσκεται στον Αιγόκερω, ο ιδανικός σύζυγος θα είναι κάπως συντηρητικός, με ικανότητα να αναλαμβάνει ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι κάπως συγκρατημένος και να δυσκολεύεται να εκφράσει συναισθήματα ή μπορεί να παίξετε εσείς οι ίδιοι αυτόν τον ρόλο στις σχέση σας. Έχετε την τάση να το σκέφτεστε για καιρό πριν δεσμευτείτε, αλλά γενικά δημιουργείτε μακροχρόνιες σχέσεις που δυναμώνουν με την πάροδο του χρόνου. Είναι πιθανό να βιώσετε την πρώτη αγάπη αργότερα στη ζωή σας και μπορεί να παντρευτείτε σχετικά αργά. Έχετε μια γήινη σεξουαλικότητα που είναι σαγηνευτική για το ταίρι σας. Μην περιμένετε όμως από εκείνους να γίνουν υπερβολικά εκφραστικοί και ανάλαφροι.

Ήρα στον Υδροχόο

Χρειάζεστε έναν σύντροφο που είναι διαφορετικός. Μπορεί να είναι μια ιδιοφυΐα, εκκεντρικός ή απλά να ζει στον δικό του… πλανήτη. Μπορεί επίσης η σχέση να είναι αντισυμβατική. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την ανεξαρτησία και το να έχει αρκετό χώρο. Εάν η Ήρα είναι στον Υδροχόο, ο σύντροφός σας θα τείνει να είναι προοδευτικός, φιλικός, παθιασμένος, αλλά κάπως απόμακρος σε προσωπικές και ρομαντικές εκφράσεις. Ενδιαφέρεται πολύ για τα ιδανικά και την πρόοδο. Έτσι κι εσείς μπορεί να έχετε την τάση να αντιδράτε στις δεσμεύσεις και να αγχώνεστε στη σκέψη ότι μπορεί χάσετε την προσωπική σας ανεξαρτησία και ελευθερία. Χρειάζεστε έναν φίλο, έναν σύντροφο και κάποιον που μπορεί τουλάχιστον να καταλάβει την ανάγκη για νέες ιδέες και αλτρουιστικούς στόχους. Η ισότητα είναι μια σημαντική λέξη για εσάς και θα είστε κερδισμένοι καθώς θα μαθαίνετε να προσαρμόζεστε στη συνεργασία προς κοινούς σκοπούς. Ένας γάμος όπου τα δύο άτομα περνούν αρκετό χρόνο χωριστά, είναι πολύ ευνοϊκός για το άτομο με αυτή τη θέση.

Ήρα στους Ιχθύς

Οι σύντροφοί σας θα τείνουν να είναι ευφάνταστοι και ποιητικοί, συμπονετικοί και ονειροπόλοι. Θα είναι συναισθηματικά όντα, με καλλιτεχνικές ανησυχίες και οξυμένη διαίσθηση. Είναι πιθανό να έχουν δυσκολίες προσαρμογής στη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου. Από την άλλη πλευρά, μπορεί εσείς να είστε πολύ συναισθηματικοί και δεμένοι με τους συντρόφους και να χρησιμοποιείτε τις σχέσεις σας ως ασφαλές καταφύγιο που σας προστατεύει από τους φόβους σας. Πρέπει να εξισορροπήσετε την ικανότητά σας να αγαπάτε άνευ όρων με την αγάπη και την πίστη στον εαυτό σας. Οι δεσμεύσεις είναι πνευματικά πεδία που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε τόσο τους εσωτερικούς θησαυρούς των οραμάτων, όσο των πολύτιμων συναισθημάτων και των διαισθήσεων. Αναζητάτε ασφάλεια και εσωτερική γαλήνη μέσα από τις σχέσεις αγάπης. Προσέξτε μόνο να μην παντρευτείτε κάποιον επειδή τον λυπάστε ή θέλετε να τον σώσετε.