Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 - 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Όταν ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, βρίσκεται στο ζώδιο της επανάστασης, της συλλογικότητας και της ανεξαρτησίας, τον Υδροχόο, τότε ο αγώνας για την αλλαγή παίρνει ουσία και… λογική. Ο Υδροχόος κάνει τον πολεμοχαρή Άρη να εκφράζει τα θέλω του χρησιμοποιώντας μη συμβατικές μεθόδους και απρόσωπες τακτικές επίθεσης, χωρίς συναίσθημα και δράμα. Αντιμετωπίζει τα προβλήματα από μια αποστασιοποιημένη οπτική και εκφράζει τον θυμό του ψυχρά και ξεκάθαρα. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που βαδίζει με τον δικό του ρυθμό και το δικό του όραμα και δεν επιτρέπει σε κανέναν και σε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις ιδέες και τις φιλοδοξίες του. Δεν φιμώνεται και δεν παραμερίζεται, αγωνίζεται για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τα δικαιώματα, όχι μόνο τα δικά του, αλλά και της κοινωνίας και προσπαθεί να φέρει τη συλλογική ισορροπία. Ο Υδροχόος είναι ομαδικός παίκτης και συνεργάσιμος, αρκεί να νιώθει ότι εμπνέει το ακροατήριο του. Έχει όραμα και θέληση και επιθυμεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Αγαπά την τεχνολογία, τις εφευρέσεις και οτιδήποτε πάει τον κόσμο πολλά βήματα μπροστά.

Οπότε, το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, δηλαδή από τις 06/03/2022 έως τις 15/04/2022, που θα περάσει στους Ιχθύς, το ζητούμενο θα είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και να αγωνιστούμε για την αλλαγή με κάθε τρόπο. Ο Υδροχόος συνήθως δεν εκνευρίζεται πολύ, αλλά η παρουσία του πολεμιστή Άρη του δίνει την ενέργεια να βγει μπροστά και να διεκδικήσει αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, κάνοντας χρήση του μυαλού του και της ψυχρής λογικής του που είναι το μεγαλύτερο όπλο του. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης λοιπόν να ξέρετε ότι η δύναμη κρύβεται στις καινοτόμες ιδέες και τα πρωτότυπα σχέδια. Οι παραδοσιακοί τρόποι σκέψης δεν λειτουργούν, είναι η στιγμή για να σκεφτούμε και να πράξουμε έξω από το… κουτί.

Οι αδικίες και τα κοινωνικά προβλήματα είναι αδύνατο να αγνοηθούν όσο ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο, καθώς ο Υδροχόος είναι ο ανθρωπιστής του ζωδιακού κύκλου και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το τι συμβαίνει στο σύνολο. Θα υπάρχει ισχυρή θέληση για μεταρρύθμιση και επανάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να αποσυνδεθεί από τα τυπικά μοτίβα και τα συναισθήματά μας και να αγκαλιάσουμε έναν ολοκαίνουργιο, εντελώς διαφορετικό τρόπο να κάνουμε τα πράγματα.

Επιστροφή Άρη

Εάν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Υδροχόο, αυτή η διέλευση είναι η επιστροφή του γενέθλιου Άρη σας. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου ίσως σας απασχολήσουν θέματα φιλικών σχέσεων, ομάδων που είστε μέλη ή μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για ανεξαρτησία. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί με τον Άρη τους στον Υδροχόο έχουν κοφτερό μυαλό, έναν πρωτότυπο τρόπο σκέψης και βρίσκουν ευκαιρίες και λύσεις εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα. Τους αρέσει να σοκάρουν τους γύρω τους και ψάχνουν πάντα τρόπους για να μην μένουν στάσιμοι. Προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνονται και είναι λάτρεις της ελευθερίας. Αγαπούν και προστατεύουν τους αγαπημένους τους και υποστηρίζουν όσους παλεύουν για το δίκιο τους. Αν νιώσουν καταπίεση ή περιορισμό δεν μπορούν να λειτουργήσουν και πάνε ενάντια σε κανόνες και κοινωνικά πρέπει.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο ζώδιο έχετε τον γενέθλιο Άρη σας πατήστε εδώ.

Οι σημαντικές όψεις του Άρη από τον Υδροχόο

Στις 6 Μαρτίου 2022 στο ζώδιο του Υδροχόου δεν μπαίνει μόνο ο Άρης, αλλά και η Αφροδίτη. Το αιώνιο ζευγάρι της μυθολογίας θα συναντηθεί σε όψη συνόδου και η ροπή στις απαγορευμένες απολαύσεις θα είναι έντονη. Θα έχουμε ένα πιο επαναστατικό πνεύμα και ίσως θα αναζητούμε την ευτυχία και το πάθος χωρίς περιορισμούς και ηθικά αναχώματα. Τα συναισθήματα μας θα είναι μεταβαλλόμενα και δεν θα ξέρουμε τι θέλουμε, κάτι που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες, τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή.

Στις 22 Μαρτίου 2022 ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να είμαστε ευερέθιστοι, ανήσυχοι και τα ξεσπάσματα δεν θα λείψουν. Μπορεί ξαφνικά να δεχτούμε λεκτική επίθεση ή να έρθουμε αντιμέτωποι με αντιφατικές και βίαιες συμπεριφορές, οι οποίες δεν θα μείνουν αναπάντητες. Γενικά η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, τόσο σε λεκτικές αντιπαραθέσεις όσο και σε τραυματισμούς και ατυχήματα.

Στις 5 Απριλίου 2022 σχηματίζεται η σύνοδος Άρη-Κρόνου και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είναι σαν μια χύτρα που είναι έτοιμη να εκραγεί… Θερμοκέφαλες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και παρεξηγήσεις από το πουθενά θα βάλουν φωτιά σε σχέσεις και συνεργασίες. Κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω και τα νεύρα όλων θα είναι στο κόκκινο. Η λύση για να εκτονωθεί όλη αυτή η πίεση και το «πάθος» είναι να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας σε παραγωγικά κανάλια, όπως σκληρή δουλειά και άσκηση. Μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ, διότι μπορεί να τις μετανιώσετε μετά από λίγες ημέρες.

Στις 8 Απριλίου 2022 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και αυτή η όψη δίνει νοητική διέγερση. Το μυαλό μας θα κόβει σαν ξυράφι και θα βρίσκουμε λύσεις και πρωτότυπες ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά.

Η επιρροή του Άρη στα δεκαήμερα των ζωδίων

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου η επιρροή θα «αγγίζει» και τα δεκαήμερα των ζωδίων.

Το πρώτο δεκαήμερο θα δεχτεί την επιρροή του Άρη από τις 06/03/2022 έως τις 18/03/2022. Το δεύτερο δεκαήμερο από τις 19/03/2022 έως τη 01/04/2022 και το τρίτο δεκαήμερο από τις 02/04/2022 έως τις 15/04/2022.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σε ποιον τομέα θα επηρεάσει ο Άρης στον Υδροχόο τα 12 ζώδια και ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε θα επηρεαστείτε περισσότερο τις παραπάνω ημερομηνίες.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται το ζώδιο σας πατήστε εδώ.

Αν δεν ξέρετε σε ποιο δεκαήμερο βρίσκεται ο ωροσκόπος σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης σας, το διάστημα που θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα επηρεάζει τον 11ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα σας δώσει ευκαιρίες για να βγείτε μπροστά, να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Θα έχετε ευκαιρίες να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και τους στόχους σας και να παθιαστείτε για να τους πραγματοποιήσετε. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της συνεργασίας και της συλλογικότητας και αυτή η διέλευση σάς καλεί να συνεργαστείτε και να λειτουργήσετε ως ομάδα με όσους συνεργάζεστε ή με όσους έχετε κοινά ενδιαφέροντα και όραμα και να ακούτε περισσότερο τις ανάγκες των φίλων σας και του συντρόφου σας. Όμως εσείς από τη φύση σας θέλετε να είστε ο αρχηγός και ο κυβερνήτης σας Άρης σάς κάνει παρορμητικούς και απότομους. Οπότε θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα λόγια σας, τον τρόπο σας και την τάση σας να προσπαθείτε να επιβληθείτε με κάθε τρόπο. Πρέπει να περιορίσετε τη συνήθεια σας να είστε κυριαρχικοί και αυταρχικοί στην προσωπική σας ζωή και να δίνετε σημασία στα θέλω του συντρόφου σας. Ακόμα κι αν διαφωνείτε μαζί του, ακούστε τι έχει να σας πει. Οι επενδύσεις και τα οικονομικά θα ευνοηθούν και θα σημειώσετε πρόοδο. Αποφύγετε όμως τυχόν αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους. Προσοχή και στην υγεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 6/3 έως τις 15/4 ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα επηρεάζει το υψηλότερο σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα. Αυτό σημαίνει ότι είναι το τέλειο διάστημα για να διαπρέψετε στα επαγγελματικά σας και να αποδείξετε την αξία σας. Βέβαια δεν θα πέσει το μάνα εξ ουρανού, διότι Άρης είναι αυτός και φέρνει πίεση, εντάσεις, αύξηση εξουσίας και ευθυνών, αλλά ίσως φέρει και αύξηση του μισθού σας. Οπότε αν κάνετε τις σωστές κινήσεις και προσπάθειες θα ανταμειφθείτε. Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης στον Υδροχόο θέλει από εσάς να δείξετε πρωτοτυπία στη δουλειά σας και να επιλέξετε ασυνήθιστες ιδέες και εκκεντρικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο, ειδικά εάν εργάζεστε σε τεχνολογικούς τομείς. Η ανοδική πορεία που θα έχετε στα επαγγελματικά σας ίσως φέρει αντιδράσεις από τους συναδέλφους σας, οι οποίοι μπορεί να μπουν στη διαδικασία να σας βάλουν κάποια εμπόδια ή να σχεδιάσουν το πώς θα αμαυρώσουν την εικόνα και τη φήμη σας. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας και απαντήστε μόνο με τη δουλειά σας, διότι σε διαφορετική περίπτωση μόνο εσείς θα βγείτε χαμένοι. Επειδή θα εργάζεστε πολλές ώρες και η καθημερινότητα σας θα είναι κουραστική, φροντίστε να ξεκουράζεστε και λίγο για να μην καταρρεύσετε και δημιουργήσετε προβλήματα στην υγεία σας. Επίσης, δώστε και λίγη σημασία στην προσωπική σας ζωή και μην παραμελείτε τον σύντροφό σας και την οικογένεια σας, διότι θα δεχτείτε παράπονα. Δεν γίνεται να απαιτείτε να σέβονται όλοι τις δικές σας ανάγκες και να είστε το κέντρο της προσοχής και να μην υπολογίζετε τους αγαπημένους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης μπαίνει στις 6/3 στο ζώδιο του Υδροχόου και μέχρι τις 15/4, που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, θα επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά την επέκταση των πνευματικών οριζόντων σας, τις σπουδές, την εκπαίδευση, τις αξίες σας, αλλά και τα ταξίδια. Είναι η κατάλληλη περίοδος να οργανώσετε εξορμήσεις και επισκέψεις σε τόπους μακρινούς και διαφορετικούς για να ανακαλύψετε νέες κουλτούρες και αλλιώτικούς πολιτισμούς. Θα έχετε την ανάγκη να ζήσετε κάτι διαφορετικό και περιπετειώδες, να σπάσετε τη ρουτίνα σας και να γεμίσετε το μυαλό σας με νέες ιδέες και εικόνες. Θα θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να τις μοιραστείτε, αλλά και να επενδύσετε υλικά και πνευματικά σε καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακά πρότζεκτ. Αν ασχολείστε με την εκπαίδευση, τα νομικά, τα ΜΜΕ και τις πωλήσεις, είναι το κατάλληλο διάστημα να βγείτε μπροστά και να δείξετε το έργο σας. Να δημοσιεύσετε τις εργασίες σας, τις έρευνες σας και να εντυπωσιάσετε. Το μυαλό σας θα κόβει σαν ξυράφι, θα σκέφτεστε συνεχώς νέους τρόπους για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να επικοινωνήσετε το όραμα σας. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις στον χώρο εργασίας σας ή μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για κάποιους λόγους, αλλά εσάς τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει. Η διέλευση του Άρη στον Υδροχόο θα ευνοήσει και τα οικονομικά σας κέρδη και οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν. Μην πιέσετε στα άκρα τις σχέσεις με τα αδέλφια σας και άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά, διότι μπορεί να έχετε καβγάδες. Επίσης, αυτή η αεικίνητη και περιπετειώδης πλευρά σας θα ανανεώσει και την ερωτική σας ζωή είτε είστε σε σχέση είτε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τον Υδροχόο θα στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά και στις συναισθηματικές σας επενδύσεις. Θα έχετε ανεβασμένη λίμπιντο, αλλά και νεύρα αν το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Τώρα θα θέλετε να έρθετε σε ουσιαστική και βαθιά επαφή με τον σύντροφό σας και αν αισθανθείτε ότι δεν μπορεί να σας δώσει αυτό που θέλετε και η σχέση σας παραμένει επιφανειακή, ίσως αποφασίσετε να δώσετε ένα τέλος. Αν είστε μόνοι-ες τότε θα μπείτε σε διαδικασία ψαξίματος και θα κάνετε νέες καυτές γνωριμίες. Στα επαγγελματικά μπορεί να νιώσετε έλλειψη υποστήριξης από το περιβάλλον των συναδέλφων, αλλά θα πρέπει να προσέξετε και να μην εμπλακείτε σε περιττές διαφωνίες που μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή. Πίεση θα δεχτείτε και στα οικονομικά θέματα και ίσως προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις σπατάλες και να έχετε το κοντρόλ στα έσοδα και στα έξοδα. Παράλληλα θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά ό,τι αφορά επενδύσεις, φόρους, ασφάλειες, διατροφές, χρέη και δάνεια, διότι οι εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν λύσεις. Επίσης, θα είναι ένα διάστημα με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις για συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η υγεία σας και να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φωτιά.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης περνά στις 6/3 στον Υδροχόο, δηλαδή απέναντι σας, και μέχρι τις 15/4 θα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση σας και θα υπάρχουν πολλές διαφωνίες και συγκρούσεις με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα ζητούν συνεχώς κάτι από εσάς και θα κάνουν την τρίχα-τριχιά. Θα αισθάνεστε πίεση και θα έχετε συνεχώς το ζωνάρι σας λυμένο για καβγά. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να είστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί στις επαφές σας, προσωπικές ή επαγγελματικές. Αν πάλι θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί καιρό, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να πείτε το αντίο είτε σε μία προσωπική σχέση είτε σε μία επαγγελματική. Αν είστε μόνοι-ες ή ψάχνετε για δουλειά θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Μάλιστα, μπορεί οι νέες γνωριμίες να προκύψουν και μέσω φίλων. Προσοχή στην υγεία και ιδιαίτερα σε παθήσεις που σχετίζονται με το στομάχι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τον Υδροχόο θα κινείται στον 6ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και από τις 6/3 έως τις 15/4 θα κάνει προτεραιότητα για εσάς τα θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, αλλά και τα θέματα της υγείας. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να δείτε σοβαρά τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή να κάνετε εξετάσεις και να παρακολουθήσετε πιο προσεκτικά την πορεία της υγεία σας και να δώσετε σημασία στον εαυτό σας και στο σώμα σας. Σε ό,τι αφορά τα θέματα της δουλειάς οι ρυθμοί θα είναι πιεστικοί, όπως και οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς. Και ενώ εσείς θα δίνετε όλο τον εαυτό σας για να αντεπεξέλθετε και να παραμείνετε ενθουσιώδεις και παραγωγικοί, οι συνάδελφοι σας μπορεί να επιβουλεύονται τη θέση σας ή να στήνουν ένα παρασκήνιο σε βάρος και όλη αυτή η αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα να σας κουράζει και να σας δυσκολεύει στην καθημερινότητα σας. Μην μπλέκετε σε θέματα που δεν σας αφορούν, κοιτάξτε μόνο τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας και αντιμετωπίστε τους με διπλωματία, ευγένεια και εξυπνάδα. Μην πέσετε στην παγίδα τους, παραμείνετε δημιουργικοί και θα βγείτε κερδισμένοι. Προσέξτε μην μεταφέρετε στο σπίτι όλα τα νεύρα σας και να μην ξεσπάτε σε αυτούς που δεν φταίνε. Ευνοούνται τα οικονομικά και τα νομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης μπαίνοντας στις 6/3 στον Υδροχόο παίρνει θέση σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και ευνοεί την προσωπική σας ζωή, τα επιχειρηματικά σας σχέδια και τα θέματα των παιδιών. Σιγά-σιγά και όσο περνούν οι μέρες θα νιώθετε πιο δημιουργικοί, πιο χαρούμενοι και συγκεντρωμένοι. Γενικά θα είστε πιο εξωστρεφείς, δυναμικοί και θα έχετε μεγαλύτερη όρεξη να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τους αγαπημένους σας ή τους φίλους σας ή μπορεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τα κοινά. Οι αδέσμευτοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για νέα φλερτ, οι γονείς θα ασχοληθούν περισσότερο με τις απαιτήσεις των παιδιών τους και όσοι θέλουν να αποκτήσουν έναν απόγονο ευνοούνται. Επίσης, ευνοούνται και οι ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, οπότε ετοιμαστείτε για στιγμές πάθους και έρωτα. Όμως μη το ρίξετε στο σορολόπ και πάρουν τα μυαλά σας αέρα, θα πρέπει να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους, διότι μόνο με οργάνωση και προσοχή θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Στα επαγγελματικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, αλλά και εσείς που έχετε μια σταθερή δουλειά ίσως δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται. Και στη δουλειά θα έχετε εύνοια, αφού θα είστε πιο δημιουργικοί και θα ξεχωρίζετε με τις ιδέες σας. Το αγκάθι αυτής τη διέλευσης είναι η εγωιστική συμπεριφορά που μπορεί να επιδείξετε και η επιθετικότητα σας, γι’ αυτό ελέγξτε λίγο την τάση σας να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο συγκυβερνήτης σας Άρης μπαίνει στον Υδροχόο και στον 4ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και στα επαγγελματικά σας. Από τη μία θα σας πιάνει νοσταλγία για τους συγγενείς και τις ρίζες σας και μπορεί να θέλετε να τους δείτε και να επισκεφθείτε τα πάτρια εδάφη, αλλά επειδή οι πιέσεις που δέχεστε είναι αρκετές και τα νεύρα σας είναι στο κόκκινο, μπορεί μια συνάντηση ή ένα οικογενειακό τραπέζι να εξελιχθεί σε εμπόλεμη ζώνη. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια παράπονα και κόντρες με συγγενικά πρόσωπα και τελικά αντί να περάσετε καλά να τσακωθείτε, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και στον τρόπο που εκφράζεστε. Από την άλλη, ίσως αγχωθείτε επειδή κάποιο μέλος της οικογένειας σας αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα και χρειαστεί να το φροντίσετε. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να προκύψουν κάποια προβλήματα με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας και να πρέπει να ασχοληθείτε με το σπίτι ως ακίνητο και να καταπιαστείτε με δουλειές, επισκευές ή ανακαινίσεις. Γενικά θα είστε πιο ευερέθιστοι αυτή την περίοδο που εκτείνεται μέχρι τις 15/4 και ίσως υπάρξουν καβγάδες ή παράπονα από τον-ην σύντροφό σας ή τους κοντινούς σας ανθρώπους. Επειδή θα είστε πιεσμένοι, καλό είναι να προσπαθήσετε να έχετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και στις δουλειές σας για να μην καταρρεύσετε. Όμως, πίεση θα έχετε και σε θέματα καριέρας και ίσως αντιμετωπίσετε εμπόδια και προβλήματα από συνάδελφους στον χώρο εργασίας σας. Να είστε προσεκτικοί και σε νέες γνωριμίες, διότι μπορεί να πέσετε θύματα απάτης. Προσοχή και στην υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στις 6/3 επισκέπτεται τον Υδροχόο και το 3ο Ηλιακό σας σπίτι και η καθημερινότητα σας αποκτά πιο έντονους ρυθμούς. Θα έχετε όρεξη να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με αδέλφια, φίλους και γνωστούς και να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και ταξίδια. Θα είστε πιο επικοινωνιακοί, το μυαλό σας θα τρέχει με χίλιες στροφές, θα έχετε πολλές ιδέες, ενώ με θάρρος και αποφασιστικότητα θα μπορείτε να τις υποστηρίξετε. Όμως μαζί με την ευστροφία σας  αυξάνονται και οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς. Συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι, όλοι θα θέλουν κάτι και το 24ωρο δεν θα σας φτάνει. Ευτυχώς θα είναι και η ενέργεια σας στα ύψη και θα μπορείτε να αντεπεξέρχεστε σε δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις. Θέλει προσοχή όμως η συμπεριφορά σας, καθώς όλη αυτή η πίεση θα προκαλέσει έντονο άγχος και ένταση και ίσως σας βγει μια επιθετικότητα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποφύγετε βιασύνες τόσο σε συζητήσεις και αποφάσεις, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Επίσης, ίσως υπάρξουν διαφωνίες με τα αδέλφια σας ή κάποια προβλήματα δικά τους θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Στα επαγγελματικά οι προοπτικές είναι καλές, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και νέες συμφωνίες. Ίσως αυτή την περίοδο αναγνωριστούν οι κόποι σας και έχετε και οικονομικές ανταμοιβές, αλλά μην σκορπάτε ασκόπως τα χρήματα σας, καθώς θα αυξηθούν και τα έξοδα. Είναι ένα θετικό διάστημα για όσους ασχολούνται με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, την τεχνολογία και τους συγγραφείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης αποχαιρετά το ζώδιο σας και προχωράει στον Υδροχόο δίνοντας σας μια ανάσα από τις πιέσεις και τα πολλά τα βάρη που είχατε το προηγούμενο διάστημα στην καθημερινότητα σας. Όμως, στρέφει το βλέμμα στα οικονομικά σας και φέρνει εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Από τις 6/3 έως τις 15/4 είναι ένα διάστημα που πρέπει να δείτε πώς θα προχωρήσετε παρακάτω, πώς θα αυξήσετε το εισόδημα σας και πώς θα διασφαλίσετε την ασφάλεια των κεκτημένων σας. Θα είστε πιο προστατευτικοί και διεκδικητικοί με ό,τι θεωρείτε ότι σας ανήκει και δεν θα επιτρέπετε σε κανέναν να παίξει με τα υπάρχοντα σας και τους κόπους σας. Όλο το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το μυαλό σας θα είναι εστιασμένο στα κέρδη σας, στο πώς θα τα αυξήσετε και θα αναλογίζεστε συνεχώς αν αμείβεστε σωστά για τις υπηρεσίες που προσφέρετε στην εργασία σας και αν υπάρχουν τρόποι θα βγάλετε περισσότερα χρήματα. Από την άλλη, θα αυξηθεί και η όρεξή σας για απολαύσεις και έξοδα, οπότε πρέπει να κάνετε τα κουμάντα σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην πάρετε αλόγιστα ρίσκα, ούτε να δανειστείτε αν δεν έχετε διασφαλίσει ότι οι όροι και τα ψιλά γράμματα δεν κρύβουν παγίδες. Επίσης, η διέλευση του Άρη από τον 2ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να σας κάνει πιο απότομους και σκληρούς στον τρόπο που συμπεριφέρεστε, εκφράζεστε και διεκδικείτε και σε συνδυασμό με την κτητικότητα των οικονομικών σας στοιχείων, ίσως φέρει εντάσεις με τον-ην σύντροφό σας, την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας για την οικονομική διαχείριση. Προσέξτε λοιπόν την επιθετική σας συμπεριφορά, διότι οι καβγάδες μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ελέγξετε και τα συναισθήματα ζήλιας προς τους άλλους που είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από τη δική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλώς τα δεχτήκατε! Από τις 6/3 μέχρι τις 15/4 θα φιλοξενείτε στο ζώδιο σας τον πολεμοχαρή Άρη και θα πάρετε κάτι από τη δυναμικότητα του και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τις επόμενες έξι εβδομάδες ετοιμαστείτε για έναν αγώνα δρόμου και πίεσης, αλλά με αποτελέσματα. Θα είστε πιο φιλόδοξοι, δημιουργικοί και δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η αποφασιστικότητα σας θα ανέβουν στα ύψη. Όμως μαζί θα αυξηθούν και τα νεύρα, η βιασύνη, η αλαζονεία και η παρόρμηση και θα πρέπει να σκέφτεστε δύο φορές πριν μιλήσετε επιθετικά και ιδιαίτερα αν απευθύνεστε σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και άλλους Υδροχόους, για να γλιτώσετε τυχόν «συρράξεις». Ο Άρης φέρνει πίεση και δράση και στο χέρι σας είναι να τα διοχετεύεστε δημιουργικά και όχι να αναλωθείτε σε καβγάδες και ίντριγκες. Είναι η περίοδος να ανανεωθείτε και να τρέξετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Αν το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα είχαν κολλήσει, με τον Άρη στο πλευρό σας θα μπορέσετε να έχετε τις εξελίξεις που θέλετε. Στα επαγγελματικά θα έχετε θετικές προοπτικές και ίσως αναγνωριστούν οι κόποι σας και λάβετε και ένα μπόνους. Και στα ερωτικά σας θα έχετε εξελίξεις και όσοι είστε σε μια υγιή σχέση θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, αλλά και όσοι είστε μόνες-οι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες και η σεξουαλικότητα σας θα είναι στα ύψη. Μόνο προσέξτε την αλαζονική συμπεριφορά και τα νεύρα σας και μην δημιουργείτε καβγάδες για ασήμαντα θέματα, καθώς και κακό κάνετε κακό στην υγεία και την ψυχολογία σας και μπορεί να έρθετε σε ρήξη με τον σύντροφό σας και να ανταλλάξετε λόγια βαριά. Το θέμα είναι να διοχετεύσετε τη δράση σας σε σωστά κανάλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 6/3 ο Άρης μετακομίζει σε έναν πιο κρυφό, πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο των φόβων, των συναισθημάτων, της ψυχής, της απομόνωσης, της πνευματικότητας και της φιλανθρωπίας. Αυτό όπως καταλαβαίνετε έχει πολλές αναγνώσεις και μπορεί σημαίνει ότι εσείς κινήστε σε πιο κρυφά μονοπάτια, με μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή μπορεί να γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σας και να σας κυριεύει το άγχος και η ανασφάλεια και να πέσετε ψυχολογικά. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να προσέχετε τυχόν… σκάνδαλα ή κινήσεις που μπορεί να βλάψουν το όνομα και τη φήμη σας και μην αφήνετε εκτεθειμένα τα μυστικά σας και να μην εμπιστεύεστε ούτε τη σκιά σας αν εμπλέκεστε σε κάποιον παράνομο δεσμό, καθώς μπορεί να βγουν όλα στη φόρα και να μπλέξετε σε πολύ σοβαρές καταστάσεις. Παράλληλα, αυτό το διάστημα να είστε προσεκτικοί με τα θέματα της υγείας και να δίνετε στον εαυτό σας το περιθώριο να ξεκουράζεται. Ίσως να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε ποιον δρόμο έχετε πάρει στη ζωή σας και να κάνετε μια επανεκκίνηση. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο, ούτε να επενδύσετε χρήματα και αισθήματα σε επιχειρήσεις και άτομα που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Τώρα είναι η στιγμή για εσωτερική δουλειά, να σκεφτείτε τι θέλετε στη ζωή σας και ποιοι είναι οι στόχοι σας και να σπείρετε τον σπόρο της δημιουργίας.