Άρης στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 29/07/2021 – 14/09/2021

Άρης στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 29/07/2021 - 14/09/2021

Άρης στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 29/07/2021 – 14/09/2021

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας, μπαίνει στο αναλυτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου στις 29 Ιουλίου 2021 και θα παραμείνει έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2021, αλλάζοντας τα δεδομένα στον τρόπο που διεκδικούμε και στη δράση μας.

Από τις 11 Ιουνίου 2021 που ο Άρης ήταν στον Λέοντα, ήμασταν πιο γενναιόδωροι, διαχυτικοί, ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι και αναζητούσαμε την ευχαρίστηση και τις απολαύσεις. Όμως τώρα που θα μπει στο πιο λογικό και κάπως «αποστειρωμένο» περιβάλλον της Παρθένου θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο πιο… τεχνοκρατικό και οργανωτικό. Ο Άρης στην Παρθένο είναι κάπως «σκληρός», παθιάζεται με τις λεπτομέρειες, τις δεξιότητες, βρίσκει ικανοποίηση στην εργασία και θέλει αποτελέσματα και πράξεις. Είναι παραγωγικός, επινοητικός, αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις και φέρνει πνευματική διέγερση. Θα είμαστε πιο λογικοί, θα στηριζόμαστε σε επιχειρήματα και οι κουβέντες μας θα είναι πιο σοβαρές, αλλά και ανταγωνιστικές. Είναι ο Άρης της σκληρής δουλειάς, της γνώσης, της αντοχής, της τελειομανίας, της καθαριότητας, της έρευνας και του κοφτερού μυαλού. Ο Άρης στην Παρθένο απαιτεί οργάνωση, ρουτίνα, πειθαρχεία και να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας. Θα είμαστε πιο αγχώδεις και μπορεί να έχουμε προβλήματα με το πεπτικό σύστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να καταναλώνουμε και πιο υγιεινές τροφές. Επίσης, θα φέρει στην επικαιρότητα θέματα υγείας, παιδείας και εργασίας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει

Στις 19 Αυγούστου 2021 ο Άρης σε σύνοδο με τον Ερμή μας κάνει πιο ανήσυχους πνευματικά, αλλά και πιο ανυπόμονους. Θα υπάρχει η τάση να λαμβάνουμε βιαστικές αποφάσεις, να μην ακούμε τι λέει ο συνομιλητής μας και ίσως να οδηγηθούμε σε λάθη.

Στις 22 Αυγούστου 2021 ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και θα φέρει νευρικότητα, υπερδιέγερση και προβλήματα στον ύπνο. Ξαφνικά γεγονότα θα ανατρέπουν το πρόγραμμα μας, αλλά θα μπορούμε να σκεφτούμε και έξυπνες λύσεις.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 ο Άρης θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα, που είναι ανάδρομος στους Ιχθύς και η αίσθηση θα είναι σαν κάποιος να τράβηξε χειρόφρενο. Θα είμαστε πιο βραδυκίνητοι, θα θέλουμε ξεκούραση, ύπνο και χαλάρωση. Οτιδήποτε προκύπτει θα μας φαίνεται βουνό και θα προσπαθούμε να αποφύγουμε τις ευθύνες μας.

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τονώνει την αυτοπεποίθηση μας. Μας δίνει ενέργεια, ισχυρή θέληση και υψηλή φιλοδοξία, αλλά ταυτόχρονα βγάζει επιθετικότητα, πόλωση, φανατισμό και έντονη βία.

Εάν γεννηθήκατε με τον Άρη στην Παρθένο, τώρα θα έχετε επιστροφή του Άρη σας.

Για να βρείτε που έχετε τον Άρη σας πατήστε εδώ.

Για να μάθετε τι σημαίνει η επιστροφή πλανητών πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως σε ποιον τομέα θα επηρεάσει ο Άρης από την Παρθένο το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης, ο πλανήτης που  κυβερνά το ζώδιο σας, από τη νέα θέση που λαμβάνει στο ζώδιο της Παρθένου θα επηρεάσει τον 6ο ηλιακό σας οίκο που αφορά τις εργασιακές σας ρουτίνες, αλλά και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας και να βρίσκετε τρόπους να ξεκουράζεστε λίγο, διότι ναι μεν θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και νέες ιδέες, αλλά μπορεί αυτό να σας εξαντλήσει σωματικά. Γενικότερα, θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και οι κινήσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, θα είναι επιθετικές. Εάν έχετε εργαστεί έντονα και έχετε προσπαθήσει πολύ για κάτι, τώρα μπορεί να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, να έχετε επιτυχία και οικονομικό όφελος. Επίσης, αν ψάχνετε για δουλειά εντατικοποιείστε τις προσπάθειες σας, διότι αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε κάτι καλό το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο. Προσέξτε πώς ξοδεύετε τα χρήματα σας, διότι θα σας πιάσει υπερκαταναλωτισμός, αλλά και τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, διότι θα είστε πιο επιθετικοί και οι καβγάδες δεν θα λείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να τοποθετείται στον 5ο ηλιακό σας οίκο θα έχετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να απολαύσετε τη ζωή. Θα είστε πιο τολμηροί σε ερωτικό επίπεδο, πιο εξωστρεφείς και ίσως οι κατακτήσεις σας να αυξηθούν. Επειδή όμως θα είστε πιο διεκδικητικοί και επιθετικοί στον τρόπο σας, ίσως αυτό φέρει κάποια θέματα στη σχέση με τον-η σύντροφό σας, διότι θα σας βγει η κυριαρχική σας πλευρά. Και στα επαγγελματικά ίσως έχετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους αν δεν γίνονται τα πράγματα όπως θέλετε εσείς. Ακόμη, αυτή την περίοδο θα πρέπει να αποφύγετε τα οικονομικά παιγνίδια υψηλού ρίσκου. Προσέχετε και την υγεία σας, καθώς μπορεί να έχετε ενοχλήσεις στο στομάχι, οπότε μην καταφεύγετε στο πρόχειρο φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης θα επισκεφθεί τον 4ο ηλιακό σας οίκο και ίσως αντιμετωπίσετε εντάσεις, πιέσεις και προβλήματα στο σπίτι και την οικογένεια. Η διέλευση αυτή θα σας κάνει να χάσετε τη δροσιά και την ανεμελιά σας και θα αισθάνεστε πίεση, γεμάτοι ευθύνες και η συμπεριφορά σας θα γίνει αντιδραστική. Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Θα προσπαθείτε να βρείτε υποστήριξη, αλλά θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Πρέπει να ρίξετε τους τόνους, να μιλήσετε ειλικρινά, να αποσυμπιεστείτε και όχι να ξεσπάτε σε αυτούς που δεν φταίνε και τότε πολλές αγκαλιές θα ανοίξουν για να σας συμπαρασταθούν. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και στην καριέρα σας, οι οποίες ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε αλλαγές περιβάλλοντος. Μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε επαγγελματικό χώρο ή και να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο. Ακόμη, μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και να ξεκινήσετε κάποιες εργασίες ανακαίνισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη κοινωνική διάθεση φέρνει η διέλευση του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου που επηρεάζει τον 3ο  ηλιακό σας οίκο. Θα είστε σε ένα επικοινωνιακό ντελίριο με πολλά ραντεβού, επαγγελματικές επαφές και ταξίδια. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσετε τυχόν προκλήσεις, αλλά και να βάλετε μπροστά τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα είστε πιο δημιουργικοί και ίσως έχετε και οικονομικά κέρδη. Όμως μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και αρχίσετε τα αλόγιστα έξοδα, θα πρέπει να τα επενδύεστε σωστά και συνετά. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν και ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Ακόμη, ίσως ασχοληθείτε και με νέα γνωστικά πεδία ή μπορεί να αποφασίσετε να ξανακαθίσετε στα θρανία για να λάβετε επιπλέον γνώσεις για να αυξήσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα ή να αξιοποιήσετε κάποιο ταλέντο σας.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από την Παρθένο περνά στον 2ο  ηλιακό σας οίκο και φέρνει στο προσκήνιο τα οικονομικά σας θέματα. Θα είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξουν έξοδα, αλλά και αναπάντεχα έσοδα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι τώρα μπορείτε να διευθετήσετε αρκετά θέματα, όπως λογαριασμούς, δάνεια, ασφάλειες, εφορίες, δόσεις και εκκρεμότητες, αλλά θα σας δοθεί και το κίνητρο να κυνηγήσετε ευκαιρίες που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σας. Στα επαγγελματικά θα σημειώσετε επιτυχίες, θα κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων και αν κάποια θέματα είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα τώρα θα καταφέρετε να έχετε εξελίξεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που εκφράζεστε, ιδιαίτερα στα άτομα που αγαπάτε, διότι θα γίνετε λίγο πιο επιθετικοί και ξεροκέφαλοι και ίσως τα σκληρά σας λόγια πληγώσουν και απομακρύνουν κάποια άτομα από κοντά σας. Επειδή η ενέργεια σας θα είναι στα ύψη μπορεί να έχετε και προβλήματα με τον ύπνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε με τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Ευθύνες, πιέσεις και υψηλότερα επίπεδα ενέργειας φέρνει ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης. Δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με υπομονή και ψυχραιμία και θα είστε συνεχώς στα κόκκινα. Ο θυμός και τα νεύρα σας μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους φίλους και τα μέλη της οικογένεια σας, καθώς θα διεκδικείτε τα πάντα με επιθετική συμπεριφορά και θα απαιτείτε να γίνονται όλα όπως εσείς θέλετε. Θα αισθάνεστε ότι όλοι βασίζονται πάνω σας και ίσως κάποιες στιγμές να πνίγεστε από όλες τις ευθύνες που έχετε αναλάβει. Ταυτόχρονα όμως θα θέλετε να βγείτε μπροστά και να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Να βάλετε τις βάσεις για τα νέα σχέδια σας και να απογειωθείτε. Όμως πρέπει να προσέξετε, διότι θα είστε ανυπόμονοι και ίσως οι βιαστικές αποφάσεις να σας βάλουν σε μπελάδες. Οικονομικά, εκεί που θα νομίζετε ότι όλα είναι υπό έλεγχο θα προκύπτουν αυξημένα έξοδα και θα σας εκνευρίζουν. Αυτή την περίοδο μπορεί να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα, οπότε να προσέχετε πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον σκοτεινό και εσωτερικό 12ο οίκο σας σηματοδοτεί μια περίοδο με αρκετό παρασκήνιο σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά σας, είτε για κάποια σχέση σας που θέλατε να μείνει κρυφή είτε για επαγγελματικά σχέδια που προσπαθούσατε να κρατήσετε μυστικά και να έρθετε σε δύσκολη θέση. Μπορεί, από την άλλη, να σας ανατεθούν από την εργασία σας κάποιες νέες ευθύνες, για τις οποίες να πρέπει να δουλέψετε στο παρασκήνιο και αυτό να βαραίνει την ψυχολογία σας επειδή πρέπει να λέτε ψέματα. Ίσως πάλι να παίζεται κάποιο παιγνίδι πίσω από την πλάτη σας στην εργασία ή και στη σχέση σας και να πάθετε σοκ μόλις αποκαλυφθεί. Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Επίσης, θα πρέπει είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας, διότι αυτή την περίοδο θα έχετε την τάση να κάνετε περιττές αγορές. Ακόμη, να ελέγχετε και την επιθετικότητα σας, διότι όλα θα σας φταίνε. Καλό θα ήταν να βρείτε τρόπους να αποφορτίζετε το νευρικό σας σύστημα και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από την Παρθένο στον 11ο ηλιακό σας οίκο σάς κλείνει το μάτι και σας γεμίζει με δράση και αισιοδοξία. Η κοινωνική ζωή σας ανθίζει, οι στόχοι σας επιτυγχάνονται και οι φίλοι σας στηρίζουν. Θα ασχοληθείτε με τα νέα σχέδια σας, με τους συνεργάτες σας, θα καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχετε και θα βρείτε την υποστήριξη που επιθυμείτε. Η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία και τα οικονομικά σας σιγά-σιγά θα σταθεροποιούνται και όσο πιο σκληρά εργάζεστε τόσο καλύτερα θα αμείβεστε. Θα έχετε εύνοια στις αγοροπωλησίες ακινήτων, αλλά και σε ταξίδια. Βελτίωση θα δείτε και στις σχέσεις σας, αρκεί να μην σας πιάσει το εγωιστικό σας και δεν ακούτε τις ανάγκες των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άγχος και ένταση στα επαγγελματικά σχέδια και στις οικογενειακές σας σχέσεις επιφυλάσσει ο Άρης από την Παρθένο, που επηρεάζει τον 10ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Ενδέχεται να υπάρχουν διαφωνίες και καβγάδες στο σπίτι που να σας δημιουργήσουν έντονα νεύρα και να ξεσπάτε όπου βρείτε. Επίσης, η πίεση στη δουλειά και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι έντονες και θα ασφυκτιείτε λόγω της σκληρής δουλειάς που πρέπει να καταβάλλετε. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να πετύχετε πολλά στην καριέρα σας, αλλά ο κόπος θα είναι τεράστιος και οι ευθύνες πάρα πολλές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον χώρο εργασίας και να επιλέγετε με σύνεση τα άτομα που εμπιστεύεστε, διότι μπορεί κάποιος να σας παίζει παιγνίδι και να σχεδιάζει κάτι εναντίον σας, μην υποτιμάτε τους αντιπάλους σας. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να ανοιχτείτε οικονομικά σε επενδύσεις, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, διότι η υπερπροσπάθεια στη δουλειά θα φέρει έντονη κόπωση και εξάντληση και μπορεί να έχετε πόνους στο σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενθουσιασμό, πρωτοβουλίες, ταξίδια, νέα σχέδια και σπουδές φέρνει στο προσκήνιο ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, που επηρεάζει τον 9ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Τα καλά νέα είναι ότι θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να διατηρήσετε το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων και να μην επιδοθείτε σε περιττές αγορές που τόσο θέλετε. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία με τη διέλευση αυτή να λειάνετε τυχόν διαφορές που έχουν προκύψει με το ταίρι σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα, αρκεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και όχι τον θυμό σας. Θα αναλάβετε δράση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ίσως και στο εξωτερικό, να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις αξίες σας και να διευρύνετε τις γνώσεις. Ωστόσο, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι αντίπαλοι και ανταγωνιστές ίσως προσπαθήσουν να σας στήσουν παγίδες και να αμαυρώσουν την εικόνα σας. Προσπαθήστε να μην δώσετε δικαιώματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ρυθμίσεις σε οικονομικά θέματα, χρέη και εκκρεμότητες θα κάνετε με τον Άρη από την Παρθένο, που διελαύνει από τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, θα αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και ίσως πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να διώξετε κάποια από τα οικονομικά βάρη του παρελθόντος από πάνω σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αγοροπωλησία ακινήτου, ο Άρης θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες σας. Μπορεί να έχετε απρόσμενα κέρδη, ιδιαίτερα από κληρονομιές και περιουσιακά θέματα, αλλά μέσα στο παιγνίδι είναι και οι ξαφνικές απώλειες, γι’ αυτό μην κάνετε οικονομικές κινήσεις που ενέχουν μεγάλο ρίσκο. Επειδή θα είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς σε τραυματισμούς και ατυχήματα, δώστε προσοχή όταν οδηγείτε και όταν αθλείστε. Ακόμη, αν αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα με την υγεία σας να απευθύνεστε σε ειδικούς και να μην κάνετε τον γιατρό μόνοι σας. Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σας, αν το ταίρι σας αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα υγείας, επαγγελματικά ή οικονομικά, σταθείτε δίπλα του με αγάπη και μην του κουνήσετε το δάχτυλο και δείξετε την εγωιστική σας πλευρά, διότι αυτό θα φέρει αντιδράσεις και προβλήματα. Αν ταξιδεύετε αυτή την περίοδο να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αλλαγές και να οπλιστείτε με υπομονή αν κάποια από τα σχέδια σας μπλοκάρονται. Η προσπάθεια θα σας ανταμείψει, όχι τα νεύρα και τα ξεσπάσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπαίνουν στο στόχαστρο του Άρη από την Παρθένο, που βρίσκεται απέναντί σας και επηρεάζει τον 7ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον-η σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας ή και τους φίλους σας. Θα αισθάνεστε πιεσμένοι και θα ξεσπάτε με το παραμικρό, ακόμη και στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, διότι το μόνο που θα καταφέρετε με τις φωνές είναι να πληγώσετε τους άλλους και τον εαυτό σας. Στα επαγγελματικά οι πιέσεις θα είναι αφόρητες και θα είστε στα κόκκινα και ίσως αυτό φέρει τριβές και αντιπαραθέσεις και με τους συναδέλφους σας, ιδιαίτερα αν σας προκαλούν με διάφορους τρόπους. Δείξτε υπομονή, είπαμε ο Άρης στην Παρθένο θέλει λογική και όχι συναισθηματικά ξεσπάσματα. Οικονομικά θα είστε καλά, αλλά ίσως απογοητευτείτε επειδή εσείς είχατε προσδοκίες, γι’ αυτό να κάνετε τα κουμάντα σας με αυτά που έχετε και όχι με αυτά που θέλατε να έχετε και μην σκορπάτε τα χρήματα σας σε άσκοπες αγορές.